Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Σουτιέν 600 ετών! Όταν τα γυναικεία εσώρουχα ανέτρεψαν την Ιστορία

Την έκπληξη των ιστορικών προκάλεσε η ανακάλυψη των μεσαιωνικών εσωρούχων σε αυστριακό κάστρο, είδηση που έδωσε την Τρίτη στη δημοσιότητα το... Αρχαιολογικό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου του Ινσμπρουκ. Η ανακάλυψη είχε γίνει από το 2008, αλλά ανακοινώθηκε τώρα επειδή μεσολάβησε η χρονολόγηση των ευρημάτων με άνθρακα ώστε να βεβαιωθούν ότι είναι γνήσια.

Κράμπα στη θάλασσα-Τι να κάνετε


Οι κράμπες αποτελούν συχνό περιστατικό, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, λόγω της μεγάλης εφίδρωσης και της απώλειας υγρών, ασβεστίου και καλίου. Οι κράμπες συμβαίνουν ξαφνικά και απροειδοποίητα. Εκτός από τον έντονο πόνο που προκαλούν, δεν επιτρέπουν στους μυς που έχουν προσβληθεί να λειτουργήσουν κανονικά.

Έρευνα σε 21 χώρες: To ΔΝΤ αφαιρεί ανθρώπινες ζωές. Μέσα και η Ελλάδα

Μείωση του προσδόκιμου ζωής κατά 6 με 7 χρόνια φέρνει μαζί του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στις χώρες που... σώζει.
Αυτό αναφέρει σήμερα η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", η οποία επικαλείται διεθνείς μελέτες, τ’ αποτελέσματα των οποίων δείχνουν ότι σε όποια χώρα πήγε το ΔΝΤ ως σωτήρας προκάλεσε φυματίωση, καρδιαγγειακές ασθένειες, ψυχικά νοσήματα και θανάτους.

Το Παρασκήνιο της Κυριακής 22/7


Διαβάστε στο Παρασκήνιο της Κυριακής:

Ποιοι τα έχουν πάρει με την ωραία Νάντια


Για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι, οφείλουμε να πούμε ότι ο Μπένι έχει σε μεγάλη υπόληψη την Νάντια Γιαννακοπούλου.

Ηλεκτρονικά η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Τέλος στις ουρές στα γκισέ των τραπεζών και της εφορίας για την προμήθεια των σημάτων τελών κυκλοφορίας σχεδιάζει να βάλει από φέτος το υπουργείο Οικονομικών. Η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων έχει ήδη αρχίσει να τρέχει τον σχεδιασμό ειδικής εφαρμογής που θα αντικαταστήσει τα σήματα τελών κυκλοφορίας με αποδείξεις.

Βρέθηκαν 38 εκατομμύρια ευρώ σε ναυάγιο!

Όχι δέκα , ούτε είκοσι αλλά τριάντα οχτώ εκατομμύρια ευρώ βρέθηκαν σε ναυάγιο βρετανικού πλοίου που βρισκόταν στο βυθό του Βόρειου Ατλαντικού και ανασύρθηκε πρόσφατα στην επιφάνεια. Από τις έρευνες βρέθηκαν 48 τόνοι ασημιού δηλαδή....

Τι αλλάζει για χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους

Καταργήσεις και συγχωνεύσεις δημόσιων φορέων προωθεί άμεσα η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να δείξει καλή διαγωγή και αποφασιστικότητα στην τρόικα. Χωρίς αντικείμενο μένουν ταυτόχρονα 4.000 υπάλληλοι, οι οποίοι θα μεταταγούν σε άλλους δημοσίους φορείς.

Ρυθμίσεις - «ανάσα» για χιλιάδες φορολογούμενους και ληξιπρόθεσμους

Σε εξήντα μίνι δόσεις ετοιμάζεται να σπάσει τις οφειλές εκατοντάδων χιλιάδων φορολογουμένων το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου από τη μία να δώσει ανάσα σε όσους έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη και απειλούνται με κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την άλλη να τονώσει τα έσοδα του προϋπολογισμού.Παράλληλα ετοιμάζεται εντός των ημερών να θέσει σε εφαρμογή τη ρύθμιση για την εξόφληση των φετινών φόρων εισοδήματος σε δέκα μηνιαίες δόσεις, αυξάνοντας το όριο του οικογενειακού εισοδήματος που θα ανοίγει την πόρτα της ρύθμισης στα 100.000 ευρώ.

Στα 5 πιο απαισιόδοξα κράτη του πλανήτη η Ελλάδα

Στις πέντε πιο απαισιόδοξες χώρες του πλανήτη παρέμεινε η Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία έρευνας της Nielsen για την Καταναλωτική Εμπιστοσύνη. Οι Έλληνες τα βλέπουν όλα μαύρα. Και πώς να μην τα βλέπουν άλλωστε με όλα αυτά που συμβαίνουν; Παρά το γεγονός...

Τι κάνουν σήμερα οι αδελφοί Κατσάμπα;

Ο Γιάννης και ο Γιώργος Κατσάμπας κατάγονται από το Αγρίνιο και είναι αυτοδίδακτοι στην κιθάρα και το μπουζούκι. Ο πρώτος τους δίσκος κυκλοφόρησε το 1968 με τίτλο «αδελφοί Κατσάμπα» και κέρδισε τη γενική αναγνώριση του κόσμου. Ακολούθησαν πολλοί δίσκοι με πολλές ανατυπώσεις.

Μονόδρομος για την Λευκωσία το πλήρες Μνημόνιο

Υποτίθεται ότι η Κύπρος δεν έχει αποφασίσει ακόμα, αν θα προσφύγει στο μηχανισμό στήριξης, είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος Χριστόφιας θέλει να αποφύγει ένα πλήρες μνημόνιο και να πάρει τα χρήματα του μηχανισμού μόνο για την αναχρηματοδότηση του μηχανισμού, επιδιώκοντας να καλύψει τα ελλείμματα του προϋπολογισμού με δάνεια από τη Ρωσία και την Κίνα.

Συνάντηση Γερμενή - Στυλιανίδη για θέματα υπουργείου Εσωτερικών


Συνάντηση με τον υπουργό εσωτερικών είχε, κατόπιν προσκλήσεως του υπουργού, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και τομεάρχης Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Γεώργιος Γερμενής. Προς συζήτηση τέθηκε η πρόταση νόμου που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή για κατάργηση του νόμου 3838/2010, του επονομαζόμενου νόμου Ραγκούση ή λαθρονομοσχεδίου.

Ολόκληρη η λίστα των οργανισμών που καταργούνται ή συγχωνεύονται

Στα χέρια του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά βρίσκεται από το πρωί η λίστα με τους πρώτους Οργανισμούς του Δημοσίου που αναμένεται να συγχωνευθούν ή να καταργηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Οριστικό «μαχαίρι» στo εφάπαξ

Τη μείωση των εφάπαξ του Δημοσίου κατά 22,63% ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, στους εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα, 19 Ιουλίου.

Η μείωση αφορά και τις αιτήσεις που εκκρεμούν και για τις οποίες δεν έχει εκδοθεί ακόμα εφάπαξ.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Τι έπαθε το παλικάρι...

Παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή.. Δείτε το βίντεο!

Τα δέκα πιο σημαντικά λάθη που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι στις δίαιτες

Οι περισσότεροι άνθρωποι, τουλάχιστον μία φορά, έχουν ακολουθήσει κάποια δίαιτα, προσπαθώντας να χάσουν γρήγορα τα περιττά κιλά τους.Κάποιοι από αυτούς τα κατάφεραν καλά, κάποιοι άλλοι, όμως, όχι απόλυτα. Οι περισσότεροι δυσκολεύονται να διατηρήσουν το βάρος που χάνουν. Σ’ αυτό το φαινόμενο υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο.

Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε την "τόπλες" φωτογραφία που ανέβασε στο twitter!

Ίσως η πιο "καλλιτεχνική" και παράλληλα αισθησιακή φωτογραφία που έχει ανεβάσει μέχρι σήμερα στο twitter της: Πιο σέξι από ποτέ η Ελεονώρα "τόπλες" και... "ξάπλες" στην παραλία, χαλαρώνει εν όψει του δύσκολου χειμώνα και μας ξεσηκώνει!

"Εμφύλιος" στην ΕΛ.ΑΣ. για τις κρίσεις


Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της zougla.gr για τις κρίσεις στην ελληνική αστυνομία, οι οποίες φέρονται να επηρεάζονται από πολιτικούς παράγοντες που χρησιμοποιούν την «θέση» τους ώστε να αναδείξουν τους κομματικούς τους φίλους.

Ο πρώτος διχασμός στον ΣΥΡΙΖΑ


Ενώπιον της πρώτης σοβαρής εσωκομματικής κρίσης μετά τις εκλογές βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή η πρόταση νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ για την ακύρωση του Μνημονίου και των εφαρμοστικών του νόμων, καθώς στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διατυπώνουν σοβαρές σκέψεις να στηριχθεί στη Βουλή σε κοινό μέτωπο με τον Περισσό.

Στα σαγόνια του καρχαρία

Τετ α τετ με έναν λευκό καρχαρία ήρθαν δύο δύτες στην Αυστραλία. Δείτε στο βίντεο πώς αντέδρασαν.

Ανθρώπινο ντόμινο για Ρεκόρ Γκίνες

Συνoλικά 1.001 Κινέζοι εθελοντέςσυγκεντρώθηκαν, το Σάββατο, στη Σαγκάη προκειμένου να συμμετάσχουν σε...

Ποιος είναι ο Κιουτσούκης;


«Θα γίνει διαπραγμάτευση και κάθε μέρος της διαπραγμάτευσης θα υπερασπιστεί τις θέσεις του. Αυτό που είναι απαραίτητο είναι να δοθεί παράταση της δημοσιονομικής προσαρμογής κατά δύο χρόνια» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Real fm και την Κάτια Μακρή.

Περιφέρεια: Απάντηση για το fb


Για εξόφθαλμα ψευδείς και κατασκευασμένες αναρτήσεις στο Διαδίκτυο όσον αφορά στο κόστος του προγράμματος Τουριστικής Προβολής της κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το υποέργο αυτού του προγράμματος που αναφέρεται στις «Ηλεκτρονικές υποδομές και Μέσα Προώθησης του Τουρισμού στη Δυτική Ελλάδα».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Γίνεται να μείνουμε μόνο φίλοι;


Είναι γεγονός ότι η φιλία, ως θεσμός, έχει απασχολήσει κατά καιρούς πολλούς ειδικούς, οι οποίοι διερευνούν τα χαρακτηριστικά εκείνα στοιχεία που πρέπει να έχει μια σχέση για να ονομάζεται φιλία. Τι το ιδιαίτερο όμως έχει η σχέση αυτή; Και γιατί πολύ συχνά ακούμε γύρω μας για φίλους που έγιναν τελικά εραστές; Ή για πρώην ερωτικούς συντρόφους που έμειναν στο πέρασμα του χρόνου δύο καλοί φίλοι;

Στόχος η γεωπολιτική εκμηδένιση της χώρας

Δύο χρόνια μετά την έναρξη εφαρμογής του μνημονίου στην Ελλάδα, εκ του αποτελέσματος μπορούν να εξαχθούν αρκετά συμπεράσματα, όπως γράφει το περιοδικό «Επίκαιρα».

Η χώρα έχει κυριολεκτικά εκτελεστεί οικονομικά, κοινωνικά, από άποψη διεθνούς υπόστασης και, εν τέλει, γεωπολιτικά. Οι επιπτώσεις είναι τόσο βαριές, που φαίνεται να επιβεβαιώνουν την αρχική υποψία ότι ο στόχος του μνημονίου ήταν ακριβώς αυτός: Να βγει η χώρα εκτός μάχης και όχι να «διασωθεί».

Φωτάκης Βασίλης: Δήλωση για την επέτειο εισβολής στην Κύπρο

Στις 20 Ιουλίου 1974 οι Τούρκοι εισβάλουν στην Κύπρο μας, καταλαμβάνοντας  μέρος του νησιού. Τριάνταοκτώ  χρόνια μετά και οι μνήμες ζωντανεύουν, η θλίψη και ο θρήνος άλλωστε από εκείνη την αποφράδα μέρα ποτέ δεν έλειψαν στον Κυπριακό Ελληνισμό αλλά και σε ολόκληρο το έθνος.

Σχεδίαζαν το θάνατο του Τσόρτσιλ με σοκολατάκια

«Δε μισώ κανέναν εκτός από τον Χίτλερ. Και γι’ αυτόν για επαγγελματικούς λόγους», υποστήριζε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας σερ Ουίνστον Τσόρτσιλ και τα αισθήματα ήταν αμοιβαία. Όπως αποκαλύφθηκε από...

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων εργατών της Χαλυβουργίας Ελλάδος

Η Χρυσή Αυγή αναγνωρίζει τα δίκαια αιτήματα των απεργών και των απολυμένων της Χαλυβουργίας Ελλάδος. Καλεί την εργοδοσία να επιλύσει τα προβλήματα των εργαζομένων και την κυβέρνηση να πιέσει προς την κατεύθυνση αυτή, ώστε το εργοστάσιο να ξεκινήσει πάλι να λειτουργεί και να παράγει.

Τι κάνουν σήμερα οι πρωταγωνιστές της 17 Νοέμβρη

Τεράστια προβλήματα υγείας απέκτησε ο συλληφθείς για συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη, Σάββας Ξηρός, από την ημέρα που αποκαλύφθηκε η δράση του όταν ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στα χέρια του και άρχισε έτσι να ξετυλίγεται το κουβάρι της τρομοκρατικής οργάνωσης τον Ιούνιο του 2002.

Πώς «ο Άκης εξαγόραζε ψήφους ομογενών από τη Ρωσία και αθίγγανων»

Συγκεκριμένα πρόσωπα κατονομάζει ως «ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς» στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νικόλαος Ζήγρας, ο οποίος απολογήθηκε χτες ενώπιον του ανακριτή.

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων εργατών της Χαλυβουργίας Ελλάδος

Η Χρυσή Αυγή αναγνωρίζει τα δίκαια αιτήματα των απεργών και των απολυμένων της Χαλυβουργίας Ελλάδος. Καλεί την εργοδοσία να επιλύσει τα προβλήματα των εργαζομένων και την κυβέρνηση να πιέσει προς την κατεύθυνση αυτή, ώστε το εργοστάσιο να ξεκινήσει πάλι να λειτουργεί και να παράγει.

«Η ΟΝΝΕΔ Αχαΐας προσφέρεται εθελοντικά...ενώ η Περιφέρεια δαπανεί 36.654 ευρώ...>>

Διαβάσαμε το καυστικό και σε έντονο ύφος σχόλιο της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας στο διαδίκτυο για την απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κατά την οποία εγκρίθηκε η χορήγηση 6.150 ευρώ για την δημιουργία καναλιού στο YouTube,15.252 ευρώ για την δημιουργία λογαριασμού στο Facebook και το ίδιο πόσο για την δημιουργία λογαριασμού στο Twitter

ΔΝΤ: Μειώστε και άλλο τους μισθούς και λάβετε όλα τα μέτρα!

Να μειωθούν και άλλο οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα ζητάει από την κυβέρνηση το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αφού όπως εκτιμά στην τελευταία του έκθεση για την ευρωζώνη, οι μειώσεις που έχουν ήδη γίνει είναι… μικρές!

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή

Η χθεσινή μέρα έδειξε με ξεκάθαρο τρόπο ότι η ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή είναι κάτι παραπάνω από πιθανή, με τη Συρία και το Ιράν να αποτελούν τις δύο εστίες έντασης ανάμεσα στις υπερδυνάμεις.

Στο «μικροσκόπιο» η αποσύνδεση δημοτικών τελών και ΕΡΤ από τη ΔΕΗ

Την αποσύνδεση των δημοτικών τελών και του τέλους της ΕΡΤ από το λογαριασμό της ΔΕΗ, που ισοδυναμούν περίπου με το 30% της τελικής του αξίας, εξετάζει το υπουργείο Ενέργειας από κοινού με το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να ελαφρυνθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ο λογαριασμός του ρεύματος από τις επιβαρύνσεις υπέρ τρίτων.
Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται και η μείωση των τριών Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης που έχουν επιβληθεί στο ηλεκτρικό ρεύμα μέσω του Μνημονίου, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρεθούν ισοδύναμα μέτρα.

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Φάρσα: Τι γίνεται αν μια γυναίκα σου ζητήσει να σπρώξεις το αμάξι; (video)

Τι θα κάνατε εάν μια γυναίκα οδηγός σας σταματούσε για να τη βοηθήσετε με το χαλασμένο αυτοκίνητο της;


Το πείραμα έγινε στην επόμενη φάρσα όταν μια κοπέλα ζητούσε τη βοήθεια περαστικών να σπρώξουν το αυτοκίνητο της, το οποίο όμως... έβγαλε πόδια!

Δείτε την απίστευτη φάρσα:

Γελοίοι νόμοι που ισχύουν ακόμη στις ΗΠΑ

Σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ υπάρχουν νόμοι σε ακόμη σε ισχύ που, παρότι κανείς δεν τους εφαρμόζει ποτέ γιατί απλώς είναι άχρηστοι... Στο Μισούρι είναι παράνομο να οδηγείς, έχοντας στο όχημα μια αρκούδα σε κλουβί

Στο Μέιν, είναι....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ BARILLA: ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ BARILLA


Από τον Μάιο η  Barilla  βρίσκεται δυναμικά στο προσκήνιο μέσω  Μεγάλου Διαγωνισμού στα καταστήματα με τα ζυμαρικά και σάλτσες Barilla.

Με ανθρώπινες χειρονομίες επικοινωνούν οι χιμπατζήδες

Χειρονομίες παρόμοιες με των ανθρώπων χρησιμοποιούν οι χιμπατζήδες για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου Stirling, που διεξήχθη στην Ουγκάντα για οκτώ μήνες.

Ποιες εκκρεμείς υποθέσεις της χώρας πρέπει να διευθετηθούν

Μετά τον εντοπισμό δημοσιονομικών αποκλίσεων ύψους 2 δισ. ευρώ στην εκτέλεση του ελληνικού Προϋπολογισμού 2012 και την προειδοποίηση πως εάν δεν ληφθούν πρόσθετα μέτρα το πρωτογενές έλλειμμα θα κινηθεί εκτός στόχων το ΔΝΤ επανήλθε σήμερα με νέες συστάσεις.

Σε έκθεση που δημοσιοποίησε για τις εξελίξεις στη ζώνη του ευρώ αναφέρεται στις εκκρεμείς υποχρεώσεις της Ελλάδας τονίζοντας πως χρειάζεται:

Ειδικά μισθολόγια και ΦΠΑ οι διαπραγματευτικές προτεραιότητες με την τρόικα

«Γλιτώστε τα ειδικά μισθολόγια και μειώστε τον ΦΠΑ 23% στην εστίαση» ήταν η εντολή που έλαβαν από τους πολιτικούς αρχηγούς ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρας και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Χρ. Σταικούρας.

Αύξηση κατώτατου μισθού και μείωση φορολογίας για επιχειρήσεις-Έτσι αποφάσισε η βελγική κυβέρνηση για να τονώσει την οικονομία της!

Η βελγική κυβέρνηση εξήγγειλε σήμερα ένα πρόγραμμα ανάταξης της εθνικής οικονομίας, το οποίο περιλαμβάνει 40 μέτρα--από την αύξηση στον κατώτατο μισθό μέχρι την μείωση των φορολογικών βαρών για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Στο τέλος μιας τριήμερης διαβούλευσης, η κεντροαριστερή κυβέρνηση επαναβεβαίωσε τον στόχο το δημόσιο έλλειμμα στο τέλος του τρέχοντος έτους να μην ξεπεράσει το 2,8% του ΑΕΠ.

N. Δραγούμη: Η απάντηση του αντιπρύτανη για το ακριβό δώρο στην ηθοποιό!


Μετά το δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος” και την αναταραχή που δημιουργήθηκε στην πανεπιστημιακή κοινότητα, ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ έδωσε τη δική του απάντηση για το ακριβό δώρο (i phone) που φέρεται να έκανε στην ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη...

Η ελληνική λίστα του Σίντλερ

του Οδυσσέα Τσαγκαράκη*
Στην πολυβραβευμένη ταινία του διάσημου σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ (“Schindler’s List”) η «λίστα» απαρτίζεται από ονόματα «προνομιούχων» Εβραίων της Πολωνίας που δεν...προωθούνται στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς. Ο Σίντλερ, Γερμανός επιχειρηματίας και υπεύθυνος της λίστας, σώζει ζωές με το αζημίωτο αφού έτσι εξασφαλίζει φτηνό εργατικό δυναμικό για τα εργοστάσιά του, με τη σύμπραξη των Ες Ες που έχουν και τις σχετικές απολαβές από τη συναλλαγή.

Αυστρία: Η Ικαρία επιθυμεί την «απόσχισή» της από την Ελλάδα

Η Ικαρία επιθυμεί την «απόσχισή» της από την Ελλάδα και την «προσάρτησή» της στην Αυστρία υποστηρίζει με δημοσίευμα της η αυστριακή λαϊκή εφημερίδα «Heute» προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων...

Η συνέντευξη του Άκη


Αναγκαία για να υπάρξει όλη η αλήθεια, χαρακτηρίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σε συνέντευξή του στον ALPHA, την αίτησή του στον ανακριτή να καταθέσουν όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ, που συνυπέγραφαν τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Επτά τράπεζες μηνύουν τον Λαυρεντιάδη για ξέπλυμα και απάτη

Νέα μήνυση για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε βάρος του Λ. Λαυρεντιάδη από επτά τράπεζες. Πιο συγκεκριμένα, οι τράπεζες Εθνική, Εμπορική, Πειραιώς, Γενική, Millenium, HSBC και Ελληνική κατέθεσαν μήνυση για αδικήματα σε....

Μαρτυρία σοκ εξάδελφου Άκη: "Έτσι έγινε η νοθεία από το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2000"!

Συγκεκριμένα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και τον Γ.Σμπώκο,κατονομάζει ως «ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς» στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νικόλαος Ζήγρας,κατά τη χθεσινή πολύωρη απολογία του στον ανακριτή, ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει πως το ΠΑΣΟΚ έφερνε...

Truvada: Το φάρμακο για την πρόληψη του AIDS

Ακόμα ένα «όπλο» στη μάχη κατά του AIDS έχουν στη διάθεσή τους γιατροί και ασθενείς. Η αμερικανική υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων (FDA) έδωσε το πράσινο φως για την εμπορία του αντιρετροϊκού φαρμάκου Truvada, του πρώτου σκευάσματος για την πρόληψη της ασθένειας.

Tα πιο ακριβά πράγματα στον κόσμο

Ξέρετε ποια είναι η τιμή της πιο ακριβής πατάτας στον κόσμο; Ή θα κάμετε μια βόλτα με το πιο ακριβό αυτοκίνητο στο κόσμο; Αν δεν μπορείτε να έχετε αυτή την ευκαιρία, μπορείτε να δείτε εδώ τη λίστα με τα πιο ακριβά πράγματα στον κόσμο.

Ραντεβού Μπίλ Κλίντον - Αντώνη Σαμαρά στην Αθήνα

Επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπίλ Κλίντον, στο πλαίσιο της οποίας θα συναντηθεί με τον έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.