Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Μέχρι αύριο Κυριακή 19 Μαΐου οι υποψηφιότητες στην ΠΕΠΤΕΓ

Μέχρι και αύριο Κυριακή 19 Μαΐου τελικά η προθεσμία για κατάθεση υποψηφιοτήτων στις εκλογές της Πανελλήνιας Ένωσης Γεωπόνων Τ.Ε. (ΠΕΠΤΕΓ) . Όπως ανακοίνωσε η εφορευτική επιτροπή όσοι πτυχιούχοι τεχνολογικών τμημάτων σχολών γεωπονίας θέλουν να συμμετάσχουν στις εκλογές της ΠΕΠΤΕΓ θα πρέπει να στείλουν με mail την υποψηφιότητα τους 
για το ΚΔΣ (Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο) και για τα προεδρεία των τοπικών τμημάτων στα mailpeptegkds@yahoo.gr και konstjohnpermx@yahoo.gr.

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Μπονσάι από τα… Χανιά

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το μπονσάι είναι ένα μικρό δέντρο που προέρχεται από την Ιαπωνία. Όμως το μπονσάι δεν είναι ένα δέντρο, είναι η τεχνική νανοποίησης οποιουδήποτε δέντρου στη φύση ξεπερνάει τα 3 μέτρα σε ύψος. Εκπλαγήκατε; Και εμείς!

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μαραντόνα πετάει πέτρες σε δημοσιογράφους


Για μια ακόμη φορά ο Ντιέγκο Μαραντόνα έδειξε το χειρότερο πρόσωπό του εκτός γηπέδων. Ο παλαίμαχος Αργεντινός άσος επιτέθηκε με κλοτσιές στους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ, οι οποίοι τον περίμεναν κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Μπουένος Αϊρες.

Το «ιερό τέρας» Κατίνα Παξινού

Οι μνημειώδεις ερμηνείες της στο σανίδι, που σφράγισαν τους ρόλους του κλασικού ρεπερτορίου, και η 45χρονη καριέρα της στο θέατρο μπορούν να ξεπεραστούν μόνο από τη δίψα της για ζωή.

Αν Μας Παρακολουθούν; ΔΕΙΤΕ...

Ένας Έλληνας στην καταγωγή κατασκεύασε το σύστημα Argus με την υψηλότερης ανάλυσης κάμερα του κόσμου. 1,8 δις pixels! 

Ένα σύστημα που μπορεί να παρακολουθήσει τα πάντα ακόμη και από ύψος 5,5 χιλιομέτρων! Από αυτό το ύψος μπορεί να "δει" ακόμη και ένα πουλί κοντά στο έδαφος. 

Δεν είναι έργο επιστημονικής φαντασίας. Είναι αλήθεια! 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ...

Το πείραμα που έλυσε το πρόβλημα της φτώχειας – Πέτυχε, αλλά δεν εφαρμόστηκε


Φανταστείτε μία πόλη στης οποίας τους κατοίκους η κυβέρνηση θα πρόσφερε σταθερό εισόδημα διαβίωσης, ανεξάρτητα από το ποιοι ήταν και τι έκαναν.
Αυτό ακριβώς συνέβη πειραματικά, για μία χρονική περίοδο 4 ετών κατά τη δεκαετία του 1970, στον Καναδά, όταν κυβέρνηση και τοπική αυτοδιοίκηση αποφάσισαν να διασφαλίσουν ένα εγγυημένο μίνιμουμ εισόδημα στις φτωχότερες οικογένειες της πόλης Ντοφίν της Μανιτόμπα.

Οι "πόζεροι" της αριστεράς...


Toυ Άγη Βερούτη

Αλήθεια οι ψευτοαριστεροί που ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ πως κόπτονται για τους μετανάστες και τους κατατρεγμένους, γιατί δεν έχουν πει κουβέντα ποτέ για τις αιχμάλωτες πόρνες που αφού απήχθησαν από τα χωριά τους και τα σπίτια τους σε ξένες χώρες, τώρα γεμίζουν τους παράνομους οίκους ενοχής, με τους οποίους είναι διάσπαρτη η χώρα μας???

ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ


Γράφει ο Γεώργιος Αγαλιώτης

Η πρώτη αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας ήλθε και έπονται και άλλες από τους άλλους οίκους αξιολόγησης.Είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο πως επιχειρείται η βελτίωση του οικονομικού κλίματος και η δημιουργία κλίματος ευφορίας.

Δείτε το βίντεο της ελληνικής συμμετοχής στον ημιτελικό της Eurovision

Αγάθωνας και Κόζα Μόστρα ξεσήκωσαν απόψε το κατάμεστο Μάλμε Αρένα στη Σουηδία, συμμετέχοντας στο 2ο ημιτελικό της Eurovision με το τραγούδι Alcohol is Free.

Έγγραφο του ΟΗΕ στον Αναστασιάδη για το Κυπριακό

Την υποβολή ενός εγγράφου του ΟΗΕ προς τον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη με τις συγκλίσεις και τις αποκλίσεις που προέκυψαν κατά τη διάρκεια των συνομιλιών επί προεδρίας Δημήτρη Χριστόφια επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Στυλιανίδης.

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Ψωμιάδη - Στις αρχές του 2014 η δίκη για τα στημένα

Ούτε η τελευταία αίτηση αποφυλάκισης που είχε υποβάλει ο Μάκης Ψωμιάδης έγινε δεκτή από την ελληνική δικαιοσύνη, συνεπώς εξακολουθεί να είναι ο μόνος που κρατείται προσωρινά για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων που ξέσπασε τον Ιούνιο του 2011.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι φωνές για την άδεια του Παπανδρέου


"Ο Γιώργος Παπανδρέου , βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην Πρωθυπουργός ζητεί ολιγοήμερη άδεια για το εξωτερικό", ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της βουλής Λεωνίδας Γρηγοράκος. Αυτή η πρόταση ήταν αρκετή για να προκαλέσει την αντίδραση αρκετών βουλευτών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην Ολομέλεια.

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΠΑΜΕ: Μαζική αποβλάκωση με αφορμή τη Τζολί


ΠΑΜΕ: Μαζική αποβλάκωση με αφορμή τη Τζολί

Για απόπειρα «μαζικής αποβλάκωσης» κατηγορεί τους «αστούς δημοσιογράφους» το ΠΑΜΕ με αφορμή την προβολή του θέματος της προληπτικής μαστεκτομής στην οποία υπεβλήθη η Αντζελίνα Τζολί.

Η -συλλεκτικής αξίας- ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σεξ, όργια και σκάνδαλα στο τρέιλερ της ταινίας με τον Ντεπαρτιέ σε ρόλο Ντομινίκ Στρος-Καν

Ερωτικές στιγμές σε πικάντικες σκηνές με τον Ζεράρ Ντεπαρτιέ στον ρόλο του Ντομινίκ Στρος - Καν αποκαλύπτει το τρέιλερ της ταινίας «Welcome to New York» που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στο λιμάνι του Πειραιά, στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας και στο «Ελ. Βενιζέλος» εστιάζει το ενδιαφέρον της η Κίνα


Το ενδιαφέρον της για το λιμάνι του Πειραιά, το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας, εκδήλωσε και επισήμως σήμερα η κυβέρνηση της Κίνας, «σφραγίζοντας» μια σειρά από επενδύσεις που προετοιμάζονται από εταιρείες –κολοσσούς της ασιατικής υπερδύναμης. Κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε ο κ. Αντ. Σαμαράς με τον κινέζο ομόλογό του κ. Λι Κεντσιάνγκ στο Πεκίνο, ο πρωθυπουργός της Κίνας εκδήλωσε και επισήμως το ενδιαφέρον της κυβέρνησής του για μια σειρά από επενδύσεις στην Ελλάδα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η χώρα του θα επιθυμούσε να μετατρέψει την χώρα μας σε κόμβο συγκέντρωσης και μεταφοράς αγαθών και τα λιμάνια της σε πύλη της Ευρώπης.

Ο οίκος Fitch αναβάθμισε τέσσερις ελληνικές τράπεζες


Συνεχίζονται οι καλές ειδήσεις από τον οίκο αξιολόγησης Fitch, αφού μετά την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας την περασμένη Τετάρτη, σειρά είχαν σήμερα οι τέσσερις μεγάλες τράπεζες. Ειδικότερα, ο Fitch αναβαθμίζει σε B- από CCC την πιστοληπτική αξιολόγηση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Πειραιώς, της Alpha Bank και της Eurobank.

Ο Μπαρόζο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στη Γερμανία


E
Μεταρρυθμίσεις και από την Γερμανία ζήτησε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, μιλώντας στην ημερίδα για την Ευρώπη την οποία διοργανώνει η Ραδιοφωνία Δυτικής Γερμανίας (WDR) στο Βερολίνο.

Ανακοίνωση Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας για τις Πανελλήνιες εξετάσεις


Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων η Χριστιανοδημοκρατική Νεολαία προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Η διατροφή την περίοδο των εξετάσεων

Η διατροφή ενός ανθρώπου παίζει σημαντικό ρόλο στη συμπεριφορά του και στην απόδοσή του κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.Υπάρχουν τροφές που μας δίνουν ενέργεια, άλλες τροφές που βοηθούν στη μνήμη αλλά και τροφές οι οποίες δεν βοηθούν τον οργανισμό (π.χ. ένα βαρύ γεύμα φέρνει υπνηλία).
Παρακάτω σας δίνουμε μερικές απλές διατροφικές οδηγίες…

Πως πήρε το όνομα της η Coca Cola και οι μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου?


Αναρωτιέστε πώς πήραν τα ονόματα τους τα Starbucks, ή τι σημαίνει Coca-Cola στα αλήθεια….

Τα περίεργα και ενδιαφέροντα που δεν ξέρεις για την Ευρώπη!


Από τα πολύ παλιά χρόνια, η Ευρώπη ήταν το κέντρο, γύρω από το οποίο αναπτύχθηκαν οι διάφοροι πολιτισμοί, ενώ επίσης σημαντικό στοιχείο της ιστορίας της, αποτέλεσε και η μεταβαλλόμενη γεωγραφία της. Δείτε μερικά ενδιαφέροντα και περίεργα γεγονότα σχετικά με τη Γηραιά ήπειρο…

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Αυτός είναι ο νέος καταστροφικός ιός στο facebook Πηγή: Αυτός είναι ο νέος καταστροφικός ιός στο facebook


Ένας νέος ιός έχει κάνει εδώ και λίγες μέρες εμφάνιση στο facebook και προκαλεί πονοκέφαλο στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Τα 5 πιο παράξενα έθιμα της Ελλάδας


Τα ήθη και τα έθιμα του λαού μας είναι όλο εκπλήξεις και παραξενιές
Παρακάτω σας παραθέτουμε τα 5 πιο παράξενα έθιμα της πατρίδας μας…
Μετά από πολύ ψάξιμο καταλήξαμε στα συγκεκριμένα, αν και είμαστε σίγουροι πως σε μια χώρα όπως η Ελλάδα πάντα μαθαίνεις κάτι καινούργιο που σε κάνει να τσιμπιέσαι για να δεις αν είναι αλήθεια!…..

Η απάντηση του Γραμματέα Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ στον Ασημακόπουλο


Αθήνα, 16 Μαΐου 2013


Με αφορμή τα όσα τις τελευταίες ώρες διακινεί μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος για τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ Γιώργος Ασημακόπουλος, θα ήθελα να πάρω θέση ως πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, προκειμένου να μη δημιουργούνται εντυπώσεις.

Με χιούμορ (λίγο κρύο) αντιμετώπισαν την απουσία του Ασημακόπουλου


Με χιουμοριστική διάθεση αντιμετώπισαν οι ΟΝΝΕΔίτες την πρόφαση του υποψηφίου για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ Γιώργου Ασημακόπουλου, πως δεν είχε ενημερωθεί έγκαιρα για το προσυνέδριο του Ηρακλείου.

Task force για το brand της Ελλάδας


Στη σύσταση ομάδας εργασίας που θα υποβάλει προτάσεις για τη δημιουργία του branding της χώρας, στην οποία συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο διευθυντής του Creative Lab της Google κ. Στιβ Βρανάκης και η πρώην υπεύθυνη της εταιρικής ταυτότητας του «Αθήνα 2004» κυρία Θεοδώρα Μάντζαρη, προχώρησε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου.

Financial Times: H Ελλάδα επιβίωσε και πλέον μπορεί και να ακμάσει


Για την αντιστροφή του κλίματος στην Ελλάδα κάνουν λόγο οι Financial Times, οι οποίοι σε άρθρο τους αναφέρουν πως ορισμένα από τα μεγάλα επενδυτικά funds τα οποία είχαν στοιχηματίσει πως η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ, τώρα πιστεύουν πως θα ακμάσει, αν και παράλληλα αναφέρουν πως υπάρχουν ακόμα πολλά οικονομικά προβλήματα στη χώρα.

Ένα δωρεάν τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού που μπορεί να προσφέρει σημαντική βοήθεια

Η επιλογή και η άσκηση ενός επαγγέλματος αποτελεί μια πολύ σημαντική υπόθεση καθώς πρόκειται για μια απόφαση καθοριστική για το μέλλον. Πολλοί μαθητές γνωρίζοντας την κρισιμότητα της επιλογής βρίσκονται σε αδιέξοδο και δε μπορούν να αποφασίσουν για το επάγγελμα που θα ακολουθήσουν.

S&P: Το κυπριακό κούρεμα μπορεί να επαναληφθεί και σε άλλες χώρες της ευρωζώνης


S&P: Το κυπριακό κούρεμα μπορεί να επαναληφθεί και σε άλλες χώρες της ευρωζώνης

Η συμμετοχή των καταθετών των κυπριακών τραπεζών στην διάσωση της χώρας ενδέχεται να επαναληφθεί και σε άλλα κράτη-μέλη της ευρωζώνης, αναφέρει η Standard and Poor's, ενώ εκφράζει τις αμφιβολίες της για την ισχύ της τραπεζικής ένωσης που θα δημιουργηθεί.

Αρχές Ιουνίου θα διοριστούν οι νέοι διοικητές στα νοσοκομεία - Ολα τα ονόματα [λίστα]


Η λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων διοικητών είναι υπό επεξεργασία στα χέρια της ειδικής επιτροπής που έκανε την αξιολόγηση. Ο κατάλογος των ονομάτων θα δοθεί στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο στο τέλος Μαΐου και αναμένεται να ανακοινωθεί περί τις αρχές Ιουνίου.

FT: Τα Hedge funds «ποντάρουν» στην ανάπτυξη της Ελλάδας


Αφού αποκόμισαν αρκετά μεγάλα κέρδη, «ποντάροντας» στην επιβίωση της Ελλάδας, το αντισταθμιστικό κεφάλαιο πλέον έχει αρχίσει να στοιχηματίζει στην ανάκαμψη της χώρας, όπως σημειώνεται σε άρθρο των  Financial Times.

Στοιχεία ελλήνων φορολογουμένων στο εξωτερικό αποκτά το Οικονομικών

Αυτόματη πρόσβαση αποκτά το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών σε στοιχεία ελλήνων φορολογουμένων που διαμένουν ή δραστηριοποιούνται σε χώρες κράτη μέλη του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), ξεπερνώντας ακόμη και το εμπόδιο του τραπεζικού απορρήτου.

Τι γίνεται στη Δάφνη; part 3

Δημήτρης Νώτης...

«Πονοκέφαλος» συνιστώσες και κόμματα δραχμής

Μπροστά σε δύο μέτωπα βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει να αντιμετωπίσει από τη μία τη γέννηση κομμάτων που υποστηρίζουν την επιστροφή στη δραχμή και από την άλλη την άρνηση των συνιστωσών να αυτοδιαλυθούν.

Η ανακοίνωση του Γ.Ασημακόπουλου

Πληροφορήθηκα σήμερα από τον τύπο για μια απόφαση που εξέδωσε χθες το βράδυ η οργανωτική επιτροπή, η οποία αναφερόταν στην υλοποίηση ενός κύκλου προσυνεδρίων της ΟΝΝΕΔ, με ημερομηνία έναρξης τη σημερινή και μάλιστα στο Ηράκλειο.

Οταν η Μέρκελ ήταν... μαρξίστρια


Η Ανγκελα Κάσνερ παντρεύτηκε τον συμφοιτητή της Ούλριχ Μέρκελ το 1977. Ο γάμος τους δεν άντεξε και διαλύθηκε λίγα χρόνια αργότερα, ωστόσο η Μέρκελ κράτησε το επίθετο του πρώην συζύγου της

Η Ανγκελα Κάσνερ παντρεύτηκε τον συμφοιτητή της Ούλριχ Μέρκελ το 1977. Ο γάμος τους δεν άντεξε και διαλύθηκε λίγα χρόνια αργότερα, ωστόσο η Μέρκελ κράτησε το επίθετο του πρώην συζύγου της...

Οι μπερδεμένες γραμμές και τα νέα κόμματα «πονοκέφαλος» για την Κουμουνδούρου


Την ώρα που στον ΣΥΡΙΖΑ αναλώνονται σε ατέρμονες συζητήσεις περί συνιστωσών και κατάργησής τους βλέπουν ταυτόχρονα την εκλογική τους δύναμη να συρρικνώνεται, όπως αποτυπώνεται τουλάχιστον στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις.

Oι δαπάνες που μας προδίδουν


Σε τεκμήριο εισοδήματος μετατρέπονται πλέον οι δαπάνες των φορολογουμένων καθώς η Εφορία θα προσδιορίζει το πραγματικό φορολογητέο εισόδημά τους κυρίως βάσει των εξόδων. Με τις νέες τεχνικές ελέγχου οι φορολογικές υπηρεσίες θα προχωρούν στη χαρτογράφηση του συνόλου της περιουσίας των φορολογουμένων μέχρι και σε βάθος 15ετίας, ενώ όσοι βρεθούν να φοροδιαφεύγουν θα βρίσκονται αντιμέτωποι ακόμη και με ποινή κάθειρξης μέχρι δέκα ετών.

Παράταση ως τις 28 Ioυνίου στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται μέχρι και την 28η Ιουνίου 2013 η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φόρου ακίνητης περιουσίας νομικών προσώπων έτους 2013, ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ του νομικού προσώπου, σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Γεωργίου Μαυραγάνη (ΠΟΛ.1099/2013), που ανακοινώθηκε σήμερα.

Τα 50 πράγματα που πρέπει να κάνει κανείς για να έχει μια χορτάτη ζωή [λίστα]



«Εζησε μια χορτάτη ζωή» συνηθίζουμε να λέμε για όσους ανθρώπους φεύγουν από κοντά μας και στα μάτια μας φαίνονται να έζησαν... όμορφα. 


Τι άραγε, όμως, θεωρεί η πλειοψηφία ότι πρέπει να έχει ζήσει ένας...

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

O πολυεφευρέτης Τόμας Έντισον

Η επιτομή του σύγχρονου εφευρέτη και του πολυμήχανου πνεύματος, ο Έντισον πατεντάρισε στην καριέρα του περισσότερες από 1.000 εφευρέσεις, κάποιες από αυτές άγνωστες, άλλες γνωστότερες και μερικές που θα άλλαζαν τον κόσμο!

Τι κάνει σήμερα η Τάνια Τσανακλίδου;

Όσοι την ξέρουν από κοντά της «βγάζουν το καπέλο» και για το χαρακτήρα της αλλά και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις της ζωής. Όσοι πάλι δεν έτυχε να την ξέρουν, αρκούνται στην υπέροχη φωνή της όταν ερμηνεύει τα τραγούδια της.

Άστραψε και βρόντηξε για τον Σαμαρά ο Συντονιστής της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας!


Σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο Συντονιστής της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας, Γιώργος Δρακούλης σχολιάζοντας τα κοινωνικοπολιτικά τεκταινόμενα άσκησε οξεία κριτική στον Αντώνη Σαμαρά που καλεί τους νέους να ζήσουν με 427 ευρώ λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν είχα αντιληφθεί ότι την γενιά των 700 ευρώ που έλεγε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο κ. Σαμαράς θα την κάνει γενιά των 427 ευρώ τον μήνα και προσπαθούνε πλαγίως να μας πούνε να κάνετε και τον σταυρό σας.

Σοκαριστικό βίντεο από τη Συρία αναγκάζει τις ΗΠΑ να πάρουν αποστάσεις


Οι ΗΠΑ εξανέστησαν σήμερα στη θέα του βίντεο που παρουσιάζει έναν Σύρο αντάρτη να σφαγιάζει άγρια έναν στρατιώτη των κυβερνητικών δυνάμεων της Δαμασκού και διαβεβαίωσαν πως διαμαρτυρήθηκαν στην ένοπλη αντιπολίτευση.

Πληθαίνουν οι φήμες περί αποχώρησης του Γ.Ασημακόπουλου...

Από χθες διαδίδεται ταχύτητα μια φημολογία περί αποχώρησης του υποψήφιου για την προεδρία της γαλάζιας οργάνωσης, Γιώργου Ασημακόπουλου.

Ποιες αποδείξεις θα μας μειώσουν το φόρο


Διευκρινίσεις σχετικά τις δαπάνες που οδηγούν σε μείωση του φόρου εισοδήματος και τις αποδείξεις που πρέπει να υποβάλλουν οι φορολογούμενοι με τη φετινή φορολογική τους δήλωση δίνει με εγκύκλιό του το υπουργείο Οικονομικών.

Ρέντφορντ: Δεν έχω δει φιλοξενία σαν την κρητική



Ο δημοφιλής ηθοποιός Ρόμπερτ Ρέντφορντ εξομολογήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη "Movies & Stars" ότι έζησε έναν μήνα φανταστικών διακοπών στην Κρήτη.

Κομισιόν:Ανοιχτό το ενδεχόμενο της απόσυρσης των κερμάτων


Τα υπέρ και τα κατά μιας ενδεχόμενης απόσυρσης των κερμάτων του ενός και των δύο λεπτών του ευρώ σταθμίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σύμφωνα με μια ανακοίνωση που εξέδωσε στις Βρυξέλλες.

Διεθνής έκθεση-κόλαφος για το ΕΣΡ


Κόλαφος  για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα είναι η έκθεση του ανεξάρτητου διεθνούς οργανισμού Freedom House που προωθεί τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Στην έκθεση μάλιστα, γίνεται ειδική μνεία στα πρωτοφανή πρόστιμα που έχει επιβάλει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον Real Fm.

Πώς θα βρίσκει το πραγματικό εισόδημα η εφορία

Τη μεθοδολογία των έμμεσων τεχνικών ελέγχου μέσω των οποίων θα επιδιώκεται η εξεύρεση μη δηλωθείσας φορολογητέας ύλης περιγράφεται σε απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνη.