Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

«Μανιφέστο» των Anonymous χάκερ στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης

Την ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης «χτύπησε» τα ξημερώματα η ομάδα χάκερ των «Anonymous».

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας του υπουργείου άκουγαν ένα ηχογραφημένο μήνυμα της διεθνούς διαδικτυακής οργάνωσης, η οποία κατηγορούσε την κυβέρνηση της Ελλάδας ότι έχει κάνει πράξη τα εντελώς αντίθετα από αυτά για τα οποία εξελέγη ενώ έχει καταλύσει τη δημοκρατία και έχει αναγκάσει το λαό να υποφέρει.

Τα 5 πιο περίεργα γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Πω πω αυτά είναι περίεργα γκολ, το καθένα από αυτά τα γκολ είναι στο είδος του τα οποία έχουν το δικό τους διαφορετικό τρόπο που έχει μπει.

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Αλήθειες!!

Πολλή συζήτηση γίνεται τελευταία για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Πολλές είναι οι φωνές που εκφράζουν αμφιβολίες για το κατά πόσο η χρήση του είναι ασφαλής και.. αν βοηθά πραγματικά στην διακοπή του καπνίσματος. 

Τι κάνει σήμερα ο Στέλιος Μανωλάς;

Ο Στέλιος Μανωλάς χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς του ελληνικού ποδοσφαίρου. 


Γεννημένος στις 13 Ιουλίου 1961 και με καταγωγή από την Κόρωνο Νάξου αποτέλεσε μέλος της Ένωσης για το σύνολο της καριέρας του.

Ιμια - Ντοκουμέντο: Το μήνυμα του Αρχηγού ΓΕΝ τη νύχτα των Ιμίων

Κλείνοντας τη σημερινή μέρα, και αφού σας ευχαριστήσουμε έναν προς έναν για όλα τα μηνύματα που στείλατε στους AegeanTimes για τα δύο άρθρα των Ιμίων καθώς και τους φίλους και φίλες που συμμετείχαν στο σχολιασμό, παραθέτουμε σήμερα, ένα...

Σύμβουλος Επικοινωνίας της ΝΔ για τα Νέα Μέσα η Δέσποινα Μπακάλη


Με απόφαση του Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου και Διευθυντή Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργου Μουρούτη, ορίζεται σύμβουλος Επικοινωνίας για τα Νέα Μέσα, η κυρία Δέσποινα Μπακάλη.

«Θα γίνει του Πειραιά», στο Υπόλοιπο Αττικής με τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!

Σύμφωνα και με την τελευταία δημοσκόπηση της PULSEτο ΠΑΣΟΚ καταποντίζεται. Πλέον θα περιοριστεί πανελλαδικά σε 30 – 35 έδρες γεγονός που θα δημιουργήσει απροσδόκητες μέχρι χθες εξελίξεις σε ορισμένες περιφέρειες. Έτσι λοιπόν το Υπόλοιπο Αττικής είναι μια περιφέρεια που βάση της δημοσκόπησης, το ΠΑΣΟΚ μένει με μόλις 1 Βουλευτή από 6 που είχε το 2009! Τι σημαίνει αυτό;

Το Facebook εισβάλλει στη Wall Street


Η φυσική συνέπεια της καταλυτικής επιρροής των μέσων κοινωνικών δικτύωσης στη σύγχρονη κοινωνία, ήταν η απόφαση της ιδιοκτησίας του Facebook να υποβάλλει αίτηση εγγραφής στον… ναό του κέρδους, τη Wall Street.

ΙΜΙΑ 2012 – Το χρονικό μίας μεγαλειώδους εκδήλωσης

Το Σάββατο 28.1.2012 δεν ήταν ένα συνηθισμένο Σάββατο. Ήταν η ημέρα που περιμέναμε όλοι τις προηγούμενες 365 μέρες. Όσοι ζούμε καθημερινά μέσα στο κύτταρο του κινήματος της Χρυσής Αυγής βλέπαμε κάθε μέρα που περνούσε ότι ο κόσμος αγκάλιαζε τη μοναδική πατριωτική φωνή. Κάθε καθιερωμένη μας εκδήλωση όλο το 2011 είχε το διπλάσιο κόσμο από το 2010 και κάθε ενημερωτική εκστρατεία έκλεινε με τον ενθουσιασμό που μας δημιουργούσε η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στον δύσκολο, αλλά όμορφο αγώνα που δίνουμε καθημερινά.

Μεταγραφή-βόμβα για τον Θέμο


Μια μετακίνηση-βόμβα στον χώρο της ελληνικής τηλεόρασης, προαναγγέλλει το blog fimotro, που υποστηρίζει ότι από τον Σεπτέμβριο, δηλαδή με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ο Θέμος Αναστασιάδης θα βρίσκεται στην Κάντζα, προκειμένου να έχει προστεθεί στο έμψυχο δυναμικό του Alpha.

Ο Φλωρίδης είπε “όχι” στον Λοβέρδο


Ο αντίκτυπος από τη χθεσινή ανακοίνωση για τη συμφωνία συμπόρευσης του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Ανδρέα Λοβέρδο, έχει ως κεντρική στόχευση την προσπάθεια επανασυσπείρωσης του «όλου ΠΑΣΟΚ». Να ανοίξει και πάλι δίαυλος επικοινωνίας με μια σειρά από αξιόλογα στελέχη πρώτης γραμμής, που βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα εκτός Κινήματος, κυρίως λόγω διαφωνιών τους με την πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου.

Κοντά στο 40% προτιμά ηλεκτρονικό φροντιστήριο!

Η άνθηση στα online μαθήματα και το ηλεκτρονικό φροντιστήριο πλέον έχουν και …στατιστική απόδειξη. Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν τις προηγούμενες μέρες το ποσοστό των μαθητών και καθηγητών που στρέφονται στο διαδίκτυο και διδάσκουν ή, διδάσκονται μέσα από τις ηλεκτρονικές λεωφόρους και προτιμούν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η εξ αποστάσεως εκπαίδευση από τις συμβατικές μεθόδους και τα επίγεια φροντιστήρια, έχει ήδη ξεπεράσει το 30% του συνόλου και πλησιάζει το 40% του πλήθους μαθητών-καθηγητών που έχουν επαφή με ιδιαίτερα μαθήματα!

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Προσοχή στο κενό...γιατί θα υπάρξουν καυτά αποτελέσματα!!


Στις συγκεκριμένες κοπέλες αρέσει να στήνονται έτσι ώστε να δημιουργούν ένα κενό. Όπως θα δείτε και στις εικόνες που ακολουθούν αυτό δεν είναι κάτι που περνάει απαρατήρητο, αλλά αντ' αυτού τραβάει τα βλέμματα σαν τρελό. Για αυτό προσοχή στο κενό έτσι;

Εχθροί του Ολυμπιακού Παπουτσής - Γερουλάνος



Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στον Ολυμπιακό για δύο υπουργούς της κυβέρνησης. Τον Χρήστο Παπουτσή και τον Παύλο Γερουλάνο. Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, δείχνει αποφασισμένος να λύσει εδώ και τώρα τους λογαριασμούς του, με ανθρώπους που επί μήνες «χτύπησαν» έμμεσα ή άμεσα τον Ολυμπιακό.

Βουλή με 10 κόμματα - Και η "Χρυσή Αυγή" στο Κοινοβούλιο



Την πλήρη «ιταλοποίηση» της Ελλάδας προβλέπει μια νέα δημοσκόπηση που δείχνει ότι με βάση τα σημερινά δεδομένα στην επόμενη Βουλή το φράγμα του 3% θα πιάσουν 8 κόμματα, μεταξύ των οποίων και η Χρυσή Αυγή. Σύμφωνα με την έρευνα της εταιρείας Pulse που δημοσιεύεται σήμερα στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Ποντίκι» η αυτοδυναμία φαντάζει άπιαστο όνειρο για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας το οποίο είναι μεν με διαφορά πρώτο κόμμα με 27% -αν γίνει αναγωγή- αλλά πολύ μακριά από τη δυνατότητα να σχηματίσει κυβέρνηση.

Αποχώρησαν οι "βενιζελικοί" πριν την δευτερολογία του Παπανδρέου!



Έγινε και αυτό στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ!

Τι έγραψε στο twitter για το νέο νόμο της υπουργού Παιδείας, ο τομεάρχης της ΝΔ!


"Σήμερα έχω στα χέρια μου την πρόταση για το νέο Λύκειο και το εξεταστικό. Τη μελετάμε. Ελπίζω να έχει την ίδια βάση με την πρόταση που είχα αφήσει πριν φύγω από το ΥΠΕΠΘ το 2009, καθώς εισηγητής είναι ο ίδιος άνθρωπος. Ίδωμεν..."

Κανείς δεν είναι άξιος για να τον "ακολουθήσει" ο κ. Λοβέρδος...

...παρά μόνον ο Βενιζέλος

Προσωρινή η αναδίπλωση της Μέρκελ...


Ανακούφιση προσέφερε χωρίς αμφιβολία η πρωτοβουλία της Γερμανίας να σταματήσει τη συζήτηση για τον διορισμό επιτρόπου στην Ελλάδα, δηλαδή κατοχικού διοικητή, ο οποίος θα ελέγχει τα δημοσιονομικά μας μεγέθη και θα έχει άποψη για το κάθε κονδύλι, δίνοντας προφανώς απόλυτη προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους εις βάρος φυσικά κάθε άλλου κονδυλίου. Δαπάνες που θα...

Και διοικητές των ΔΕΚΟ συλλαμβάνονται για τα χρέη

Αρχή από τον ΟΔΙΕ

Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη κινδυνεύουν πλέον να βρεθούν οι διοικητές των ΔΕΚΟ που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο.

Ούτε ο Γιώργος… διάβασε το Μνημόνιο



Να αναγνωρίσει κανείς στον Γιώργο Παπανδρέου τη συγκινησιακή φόρτιση ενός ηγέτη που δεν τον θέλει το ίδιο το κόμμα του. Να αναγνωρίσουμε επίσης ότι έχασε μέσα σε μερικούς μήνες την πρωθυπουργία και την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, σε ένα ιδιότυπο, προσωπικό-πολιτικό… PSI. Και φυσικά, το μέλλον που παραμένει εκεί, μέσω της προεδρίας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Ο προστάτης των πτωχών μεγαλοδημοσιογράφος και "μεγαλοοφειλέτης"


Παλιά ξινά σταφύλια θα μου πείτε, αλλά όλα έχουν την σημασία τους. Όπως για παράδειγμα -σε άλλο θέμα πάω τώρα αλλά...- η γνωστή κυρία με το ποινικό μητρώο και τις καταδίκες που διορίστηκε και κρατική αξιωματούχος έχοντας στις πλάτες της ποινές φυλάκισης και εκ των υστέρων ο κ. Καστανίδης της έδωσε χάρη, η οποία επανεμφανίστηκε κάνοντας κριτική στο νομοσχέδιο για τον Αγροτουρισμό. Για την ταμπακιέρα όμως δεν είπε τίποτα. Έστω να ζητήσει μια συγγνώμη να πει κάτι. Κριτική όμως έκανε!!!

Επανέρχομαι τώρα στο αρχικό. Το 1996, όντας "νεαρός εκδότης", δεδομένου ότι το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ είχε κυκλοφορήσει στα τέλη του 1995 (προσπαθώντας να ικανοποιήσω μια φιλοδοξία μου, ματαιοδοξία ίσως...), δημοσίευσα ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ, για το οποίο ...παρεξηγήθηκε μεγαλοξενοδόχος της εποχής. Ρεπορτάζ το οποίο απλώς παρουσίαζε κάποια αντικειμενικά στοιχεία, τα οποία είχαν έρθει από απολύτως αξιόπιστη πηγή. Χωρίς οποιαδήποτε επικοινωνία ο άνθρωπος αυτός μου έκανε αγωγή ζητώντας και γω δεν ξέρω τι, μάλιστα χρησιμοποιώντας τον πιο γνωστό ποινικολόγο της εποχής...

Τρομαγμένος λοιπόν, επειδή ήταν και η πρώτη φορά που μου συνέβαινε κάτι τέτοιο και προφανώς δεν είχα νομικούς συμβούλους και άλλα τέτοια, προσπάθησα να δω τι θα κάνω.

Επισκέφθηκα λοιπόν τον μεγαλοδημοσιογράφο και προστάτη των πτωχών και αδυνάτων (sic) και της ελευθεροτυπίας και του είπα το θέμα, δίνοντάς του και το δημοσίευμα.
Μου είπε ότι το δημοσίευμα ήταν μια χαρά και δεν καταλάβαινε γιατί ο ξενοδόχος στράφηκε νομικά εναντίον μου. Κατόπιν τούτου του ζήτησα να έρθει στο δικαστήριο να καταθέσει αυτό ακριβώς που μου είχε πει προσωπικά, δεδoμένου του κ;yρους του. Τότε με απίστευτη έκπληξη τον άκουσα να μου λέει ότι δεν μπορεί να έρθει στο δικαστήριο γιατί δεν ήξερε λέει εάν ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας θα ήταν σύμφωνος, εάν, εάν, εάν...Μου υποσχέθηκε δε ότι θα μιλούσε στην ΕΣΗΕΑ για να έρθει άλλος μάρτυρας υπεράσπισης, κ.λπ., κ.λπ., αλλά ουδείς εμφανίστηκε...

Τώρα μας προέκυψε και οφειλέτης του Δημοσίου...

Αυτά απλά για να ξέρουμε για κάποιους μεγαλοσχήμονες που άλλα δείχνουν και άλλα αποδεικνύονται, στην δική μου τουλάχιστον περίπτωση...

Βέβαια λίγο πριν εκδικαστεί, πάλι χωρίς οποιαδήποτε επαφή, ο ξενοδόχος αυτός απέσυρε την αγωγή.

Αυτά για την ιστορία...

Έγκυος πασίγνωστη βουλευτής από κορυφαίο υπουργό

Όλοι καταλαβαίνετε βέβαια ποιό είναι το ζευγάρι...Και εννοείται ότι ο άντρας είναι Πασόκος! Έχουν παράδοση οι σοσιαλιστές σε διαζύγια, γκομενιλίκια, εξώγαμα κλπ. Εκτός από το πήδημα του ελληνικού λαού, εξασκούνται κι αλλού. Η εξουσία που πάντα τους γοήτευε είναι αφροδισιακό. Το ζήτημα είναι, να τους το ....

Επιστροφή στη δραχμή - τι ακριβώς σημαίνει;


Οικονομολόγος με ειδίκευση στις χρηματαγορές,
Doctorat en Finance, Université de Paris-Dauphine

 
Η κορύφωση της κρίσης που ακολούθησε την ανακοίνωση της διενέργειας δημοψηφίσματος μας έφερε, για πρώτη φορά, τόσο κοντά στην απειλή της αποχώρησης από την Ευρωζώνη και την επιστροφή στη δραχμή.  Συγχρόνως, εμφανίστηκαν και απόψεις που ανοιχτά πλέον έδειχναν να συμφιλιώνονται με μια τέτοια εξέλιξη, ή ακόμα και να την εκθειάζουν.

Οι χρήστες Android κάνουν σεξ από το πρώτο ραντεβού…

Οι χρήστες Android τηλεφώνων είναι εκείνοι που κατά πάσα πιθανότητα θα κάνουν σεξ κατά την διάρκεια του πρώτου ραντεβού και τους τυχαίνουν πιο συχνά «one night stands».

Η εξέλιξη των κινητών τηλεφώνων



Σίγουρα, από το πρώτο DynaTac της Motorola, μέχρι το επερχόμενο Samsung Galaxy SIII και το iPhone 5, οι σχεδιαστές κινητών συσκευών έχουν διανύσει πολύ δρόμο.

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Τα Λιβάδια… «Βγαίνουν» Σε Όλα Τα Χρώματα!


Η φύση το έκανε και πάλι το θαύμα της. Ακούμπησε το «μαγικό» ραβδάκι της πάνω στα λιβάδια του κόσμου και δεν «λυπήθηκε» το χρώμα. Το έριξε άφθονο, σε κάθε γωνιά της γης, σε κάθε σημείο του εδάφους.

Τι κάνει σήμερα η Ελένη Ροδά;

Η Ελένη Ρόδα, το γλυκό κορίτσι του ελληνικού κινηματογράφου που οι παλιότεροι θυμούνται από τις εμφανίσεις της σε ελληνικές ταινίες, είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Δημήτρη Ροντήρη, αλλά στράφηκε από πολύ νωρίς στο τραγούδι. 

Στα πρώτα της βήματα βρέθηκε στο πλευρό του Μίκη Θεοδωράκη, ερμηνεύοντας τραγούδια στις συναυλίες του. Ο πρώτος προσωπικός δίσκος ήταν με τον Δήμο Μούτση και τον Νίκο Γκάτσο.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δείτε το βίντεο...

Η Ελλάδα υπέγραψε την συμφωνία λογοκρισίας στο internet


Αρχικά μάθαμε για τα Αμερικανικά νομοσχέδια SOPA και PIPA και τελικά καταλάβαμε ότι αυτά με άλλη μορφή αφορούν κι εμάς με το όνομα ACTA. Τελικά, η Ελλάδα συναίνεσε και μαζί με πολλά ακόμα κράτη υπόγραψε την συμφωνία ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement).

"Νέο Εμιράτο" η Κύπρος καθώς βρέθηκαν 5 με 8 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια φυσικού αερίου στο κοίτασμα "Αφροδίτη"


«Παγκοσμίου κλάσης» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Noble Energy, Τέρι Γκέρχαρντ το κοίτασμα φυσικού αερίου, που εντοπίστηκε στο οικόπεδο 12, το «Αφροδίτη», στην ΑΟΖ της Κύπρου.
Ο κ. Γκέρχαρντ έγινε σήμερα δεκτός από τον πρόεδρο Χριστόφια, τον οποίο ενημέρωσε σε σχέση με το κοίτασμα.

Όλο το παρασκήνιο της συμφωνίας Βενιζέλου- Λοβέρδου

Ο Ευ. Βενιζέλος, ο οποίος προ ημερών δήλωνε ότι δεν τον ενδιαφέρει να είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ γιατί τον ενδιαφέρει η μάχη για τη σωτηρία της χώρας, είναι τελικά ο πρώτος (επίσημα) υποψήφιος στην κούρσα διαδοχής του Γιώργου Παπανδρέου. Η συμφωνία με τον Ανδρέα Λοβέρδο για «συμπόρευση», ξάφνιασε πολλούς στο ΠΑΣΟΚ μιας και ο υπουργός Υγείας θεωρούνταν ο μεγάλος- μέχρι στιγμής, αντίπαλος του Βενιζέλου για τη διαδοχή του Γ. Παπανδρέου.

Όταν το "κόλλα το"... αποτυγχάνει!

Υπάρχουν σε όλους στιγμές αποτυχίας. Ειδικά όταν θέλεις να το... "κολλήσεις" και ο διπλανός σου ή ο φίλος σου στο απέναντι διάζωμα, ή και κάποιος που θέλεις να συγχαρείς δεν το βλέπει!
Αυτό το βιντεάκι έχει πραγματικά πολύ γέλιο. Απολαύστε το!

Στο εδώλιο επί εσχάτη προδοσία - Στη Βουλή η δικογραφία της ΕΛΣΤΑΤ!

Διαβιβάζεται στη Βουλή άμεσα από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Νίκο Παντελή, η δικογραφία για τις ποινικές ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου και του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου για την του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 της χώρας προκειμένου να επιβληθούν νέα επαχθή οικονομικά μέτρα και να δικαιολογηθεί το Μνημόνιο, πιο γνωστή ως υπόθεση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).

Kαμμία εγγύηση στη ΔΕΗ, οι πελάτες των Energa, Hellas Power


Η ΔΕΗ δεν μπορεί να ζητήσει εγγύηση από τους καταναλωτές που επέστρεψαν σε αυτήν μετά την παύση λειτουργίας της Energa και της Hellas Power, για το διάστημα που τους προμηθεύει με ηλεκτρική ενέργεια ως «προμηθευτής τελευταίου καταφυγίου».
Το διάστημα αυτό είναι τρεις μήνες. Μετά τη λήξη του οι καταναλωτές θα πρέπει να επιλέξουν αν θα παραμείνουν στη ΔΕΗ ή θα πάνε σε άλλον εναλλακτικό προμηθευτή.

Π. Καμμένος: Επιδιώκουν πτώχευση για να εισπράξουν τα CDS

Ο κ. Καμμένος επισημαίνει ότι "η Ελληνική δικαιοσύνη, παρότι οι συγκυβερνήτες διαδίδουν ότι την υπόθεση CDS την πάνε για το αρχείο, έχει κάνει τεράστια πρόοδο και έχει αποδείξεις για συγγενικές σχέσεις , ενώ έχει εντοπίσει και το......

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στη Χαλκιδική, η δήλωση Μπουτάρη, περί «κωλοχώρι»


Τις έντονες αντιδράσεις φορέων της Χαλκιδικής, προκάλεσε το σχόλιο του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την περασμένη Πέμπτη τη χαρακτήρισε ως «κωλοχώρι». «Τι θα ήταν εξάλλου η Χαλκιδική χωρίς τη Θεσσαλονίκη; Ένα κωλοχώρι». Αυτό είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπουτάρης, προκαλώντας την οργή φορέων και πολιτικών οργανώσεων της Χαλκιδικής, που……. με ανακοινώσεις τους επιτέθηκαν στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Στην Όλγα ο στρατός του Βουλγαράκη με «κουμπάρο» τον Ανδριτσάκη

Είναι εξακριβωμένο και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Όλος ο «στρατός» του γραφείου του Βουλγαράκη μεταφέρεται σταδιακά τον τελευταίο καιρό –που αλλού;- στην Όλγα Κεφαλογιάννη. Κουμπάρος ο διευθυντής του τέως υπουργού...

Κοπή πίτας Ο.Ν.ΝΕ.Δ Αλίμου:


Πιστή στις δηλώσεις της έμεινε η Ο.Ν.ΝΕ.Δ Αλίμου αφού όντως η κοπή πίτας πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα πολύ θερμό και χαλαρό κλίμα  το Σάββατο 28 Ιανουαρίου. Το Cabbana γέμισε από ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ που μέσα από πολιτικές και μη συζητήσεις πραγματοποίησαν  το στόχο της εκδήλωσης να γνωριστούν καλύτερα και να ανταλλάξουν ιδέες.

Άρθρο αναγνώστη του 4oktovriou, από το ΤΕΙ Αθήνας: Άστεγοι και σπουδαστικές παρατάξεις


Καλησπέρα,
είμαι ο Γιάννης και παρακολουθω το blog εδώ και πάρα πολυ καιρό. Συγχαρητήρια παιδιά.
Όπως σας έχω ξαναγράψει είμαι σπουδαστής στο ΤΕΙ Αθήνας,
θα ήθελα να σας επισημάνω κάτι που με ενόχλησε ιδιαίτερα καθώς πιστεύω και πολλούς άλλους που παρακολουθούν της σπουδαστικές παρατάξεις, στο διαδίκτυο, είναι το ότι όλοι οι επικεφαλείς της ΔΑΠ ΤΕΙ το μόνο που βρίσκουν να γράψουν για το ψύχος και το χιόνι αυτόν τον ημερών, είναι το τι ωραία που χιονίζει, θα ¨ασπρίσει¨ όλοι η Αθήνα και τι καλά που θα περάσουν.

Τι ζητά η τρόικα για να εγκριθεί η δανειακή σύμβαση

Σοβαρές προϋποθέσεις ζητά η τρόικα προκειμένου να δώσει την έγκρισή της για την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης.

Η τρόικα εστιάζει στην κάλυψη των αποκλίσεων του προϋπολογισμού 2011 και στην επίτευξη του δημοσιονομικού στόχου του 2012 μέσα από παρεμβάσεις ύψους 2% του ΑΕΠ.

Μιλάμε για πολλά FAIL!!

Έτσι για να μας μπει καλά ο μήνας! Βιντεο...

Κατασχέσεις σε όσους δεν πληρώνουν το χαράτσι!


Δραστικά μέτρα λαμβάνει πλέον η κυβέρνησης προκειμένου να εξασφαλίζει την είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος.

Άναυδοι έμειναν οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης που είδαν ξαφνικά 3 ανθρώπινες μορφές να κάνουν βόλτες πετώντας στον ουρανό της πόλης, θυμίζοντας σκηνές από την ταινία Superman. 

Τι ακριβώς ήταν;

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Τι κάνει σήμερα η Βούλα Πατουλίδου;

Είναι η πρώτη γυναίκα ολυμπιονίκης στην Ελλάδα. Το καλοκαίρι του 1992 και συγκεκριμένα στις 5 Αυγούστου κατέκτησε το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στη Βαρκελώνη στα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων με επίδοση 12,64.

Ο Λαζόπουλος στο δελτίο του ALPHA

Ως φιγούρα του Muppet Show σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος της πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Παρόλο που ήταν καλή ιδέα, δεν τρελαθήκαμε και τόσο.. Όταν δεν τα διαβάζει ο Λαζόπουλος, "κολλάει" σαν τον Γιωργάκη και αυτός.. Βίντεο!

Άγριος καυγάς μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών με ένα νεκρό!


Συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών με έναν νεκρό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης  σε καφενείο στην Στυλίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες,  μια παρέα Αλβανών που τα έπινε σε ένα ουζερί ενοχλούσαν και απειλούσαν τρεις Έλληνες, που ήταν σε άλλη παρέα. Ο ιδιοκτήτης του ουζερί τους έκανε παρατήρηση και τους έδιωξε....

Γδύθηκαν 17 βουλευτές για να «απεκδυθούν» την βουλευτική ασυλία

Σλοβάκοι βουλευτές απαλλάχθηκαν από τα ρούχα τους στο πλαίσιο μιας ασυνήθιστης εκστρατείας κατά της κοινοβουλευτικής ασυλίας, την κατάργηση της οποίας ζητούν, πριν από μια συζήτηση για το θέμα αυτό που πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα στο κοινοβούλιο.

Δημιούργησαν την τέλεια σφαίρα

Ερευνητές στις ΗΠΑ δημιούργησαν, για λογαριασμό του αμερικανικού στρατού, την τέλεια σφαίρα, που φθάνει σε βεληνεκές περίπου ενάμισι χιλιομέτρου και αυτοκαθοδηγείται, δηλαδή έχει την ενσωματωμένη «εξυπνάδα» να στρίψει μόνη της, προκειμένου να βρει τον στόχο. Τα Εθνικά Εργαστήρια Sandia ανακοίνωσαν το πρωτότυπο της σφαίρας μόλις δοκιμάστηκε με επιτυχία. «Έχουμε πλέον μια πολλά υποσχόμενη τεχνολογία για να καθοδηγούμε μικρά βλήματα, τα οποία θα είναι δυνατό να κατασκευαστούν φθηνά και γρήγορα», δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

"Ο Χρυσοχοΐδης προσέβαλε τους Έλληνες..."

«Ήταν μία ατυχής προσωπική του στιγμή. Προσέβαλε και τους ψηφοφόρους του αλλά και τους Έλληνες» λέει στον realfm 97.8 ο Π. Γερουλάνος για τη δήλωση τού Μ.Χρυσοχοΐδη ότι δεν είχε διαβάσει το μνημόνιο. Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου ο υπουργός Πολιτισμού απέρριψε την πρόταση Σκανδαλίδη για άμεση εκλογή νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ από την κοινοβουλευτική ομάδα δείχνοντας τις διαδικασίες που αποφασίστηκαν βάσει καταστατικού ενώ μίλησε για «αυθόρμητο συναίσθημα» σχολιάζοντας τη δήλωση Λοβέρδου ότι θα γίνει μακελειό εάν πειράξει κανείς τον Γιώργο Παπανδρέου.