Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

«Καυτή» όσο τίποτα η Αθηνά Οικονομάκου

Έχει την φήμη της κακιάς αλλά στην πραγματικότητα όλοι μιλούν για ένα χαμογελαστό κορίτσι... Ο λόγος για την Αθήνα Οικονομάκου, η οποία μπορεί να μην συνηθίζει να γδύνεται στον φακό, αλλά όσες φορές και να το έχει κάνει όλοι μιλούσαν για αυτήν…!
Πάρτε μία μικρή γεύση από μία φωτογράφηση της στο παρελθόν και απολαύστε την άκρως σέξι Αθηνά…!

Πύργος: Σεξουαλική επίθεση αλλοδαπών σε φοιτήτριες των ΤΕΙ

Μέρα μεσημέρι, λίγο πριν από τις τέσσερις δύο ή τρεις αλλοδαποί επιτέθηκαν και παρενόχλησαν σεξουαλικά τέσσερις φοιτήτριες στο χώρο δίπλα από το αθλητικό κέντρο Αγίας Βαρβάρας πλησίον του ΤΕΙστον Πύργο. Περίοικοι κάλεσαν σε βοήθεια την Αστυνομία και κυνήγησαν οι ίδιοι τους δράστες.

Μήνυση και αγωγή του Υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη κατά του πρώην προέδρου του ΕΒΕ Ροδόπης Κωνσταντίνου Λιούρτα


Μήνυση και αγωγή κατά του Κωνσταντίνου Λιούρτα κατέθεσε στην Εισαγγελία Αθηνών ο Υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ο κ. Στυλιανίδης μηνύει για τα αδικήματα της εξύβρισης και της συκοφαντικής δυσφήμισης που προβλέπονται από τα άρθρα 361 και 363 σε συνδυασμό με τα άρθρα 362 και 184 του Ποινικού Κώδικα.

Εκτυπώστε φωτοβολταϊκά... στο σπίτι


Επανάσταση στον κλάδο των φωτοβολταϊκών πάνελ μικρής κλίμακας φιλοδοξούν να φέρουν οι εφευρέτες Σον Φρέιν και Άλεξ Χόρνσταϊν με το οικιακό σύστημα εκτύπωσης φωτοβολταϊκών που ακούει στο όνομα The Solar Pocket Factory. Στόχος είναι η φθηνή και γρήγορη εκτύπωση μικρών φωτοβολταϊκών.

Ξεπερνούν τις 3.000 οι φορολογικές και τελωνειακές παραβάσεις στα καύσιμα

Τουλάχιστον 3.290 φορολογικές και τελωνειακές παραβάσειςδιαπιστώθηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2012 κατά τους ελέγχους στα πρατήρια υγρών καυσίμων, σύμφωνα με τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Ο υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωσε πως οι έλεγχοι είναι καθημερινοί και καλύπτουν όλο το κύκλωμα των ενεργειακών προϊόντων.

Ζητάει 10 εκατ. ευρώ από την ΕΠΟ ο Μπέος!

Το ποσό των 10 εκατ. ευρώ διεκδικεί δικαστικά ο πρώηνπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, από την ΕΠΟ και τα μέλη της πειθαρχικής επιτροπής της Ομοσπονδίας, για προσβολή της προσωπικότητάς του, η οποία προκλήθηκε από απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ομοσπονδίας.

«O Τόμσεν σαν χειρουργός παίρνει τις ζωές των Ελλήνων»


«Είτε μείνει είτε φύγει η Ελλάδα από το ευρώ, ο Δανός Πολ Τόμσεν, θα παραμείνει ένας μισητός άνθρωπος στην Ελλάδα. Αυτές τις μέρες είναι στην Αθήνα για να αποφασίσει την τύχη της Ελλάδας».

Οι ειδικές δυνάμεις επιστρατεύονται για την καταστολή των διαδηλώσεων


Τα χθεσινά επεισόδια που προκλήθηκαν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Άμυνας από απεργούς των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, φαίνεται πως θορύβησαν την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του τόπου με αποτέλεσμα ήδη από σήμερα το πρωί να έχουν τεθεί σε εφαρμογή νέα μέτρα φύλαξης του κτηρίου, ενταγμένα σε έναν γενικότερο σχεδιασμό αναμόρφωσης των σχετικών διαδικασιών καθώς και εκείνων αντιμετώπισης των διαδηλώσεων.

ΔΑΝΕΙΟ 11 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ

Στα 11 δισ. ευρώ φτάνει το ύψος του δανείου που διαπραγματεύεται η κυπριακή κυβέρνηση με την τρόικα σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του Bloomberg. Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για ανάγκες κεφαλαιακής ενίσχυσης των...

Τι αποφασίστηκε για τις αποκρατικοποιήσεις - Νέο «μαχαίρι» σε συντάξεις, μισθούς και επιδόματα


Βαθύτερα ετοιμάζεται να βάλει το μαχαίρι στις συντάξεις και στους συνταξιούχους του ΟΓΑ η κυβέρνηση, προκειμένου να ενισχύσει κατά 1 με 1,5 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της τρόικας, το πακέτο των μέτρων του 2013. Οι εκπρόσωποι των δανειστών πραγματοποίησαν νέα συνάντηση με τον Γιάννη Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών η οποία κράτησε 5 ολόκληρες ώρες.

Κρίσιμη συνάντηση Σαμαρά - Μέρκελ στην Αθήνα την Τρίτη


Στην Αθήνα καταφτάνει την ερχόμενη Τρίτη η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ προκειμένου να έχει συνομιλίες στις 2 το μεσημέρι με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τη γερμανική κυβέρνηση.

Αντώνης Σαμαράς: Απατώνται όσοι νομίζουν ότι θα αφήσω τη χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι


«Κάνουμε ότι μπορούμε για τη σωτηρία πατρίδας ώστε να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού. Απατούνται όσοι νομίζουν πως θα αφήσω τη χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι. Ας γνωρίζουν όλοι ότι δεν αποπροσανατολιζόμαστε από τους στόχους μας. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα με τον ίδιο τρόπο. Είναι μια θετική, πολύ θετική, εξέλιξη το ότι η κυρία Μέρκελ έρχεται στην Αθήνα και θα την υποδεχθούμε όπως αρμόζει σε μια ηγέτη φιλικής χώρας», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δύο λίστες του ΣΔΟΕ με 52 πολιτικούς - Δείτε τα επίσημα έγγραφα

Δύο λίστες με 52 ονόματα πολιτικών που βρίσκονται υπό διερεύνηση από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έρχονται στη δημοσιότητα.
Στις δύο λίστες, που δημοσιοποίησε σήμερα το zougla.gr, περιλαμβάνονται τα ονόματα των ....

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου: Επεισόδιο με κλέφτες στην Βουλή

Επεισόδιο στην Βουλή με βουλευτές της Χρυσής Αυγής να γιουχάρουν με συνθήματα: "Κλέφτες, λαμόγια, φέρτε την λίστα". Στην συνέχεια οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν.

Η αλήθεια στα συκοφαντικά δημοσιεύματα - Επίσημη απάντηση του ΙΚΑ


Κύριοι,

Όπως φαίνεται από την επίσημη απάντηση του ΙΚΑ η οποία δημοσιεύτηκε και στο blog enikos.gr – το οποίο παρεμπιπτόντως ήταν από τα πρώτα που είχαν δημοσιεύσει ότι το ΙΕΚ ΞΥΝΗ έχει κάνει ρύθμιση οφειλών  για 400 χρόνια – το δημοσίευμα περί «χαριστικής» ρύθμισης οφειλών για 400 χρόνια στον Όμιλο ΞΥΝΗ είναι παντελώς ψευδές, αναληθές και προφανώς δημιουργήθηκε με σκοπό να σπιλώσει το όνομα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Φ. Σκορδά: Δείτε τη... χωρίς μακιγιάζ! (Φωτό)

Είναι η παρουσιάστρια με τα ωραιότερα πόδια στην TV και ένα σώμα που "ζηλεύουν" όλες οι ανταγωνίστριές της! Πως είναι όμως στην κουζίνα της χωρίς μακιγιάζ; Η "φωτογραφία" της με την επίσης αμακιγιάριστη Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι εξόχως αποκαλυπτική...

Κι όμως η καράφλα είναι…. προτέρημα


Κι όμως! Η φαλάκρα αποτελεί για τους άντρες που θέλουν να αναρριχηθούν επαγγελματικά, μεγάλο προτέρημα..., υποστηρίζει έρευνα του Πανεπιστήμιου της Πενσιλβάνια, Wharton School, που δημοσιεύει στην ηλεκτρονική της έκδοση η “Wall Street Journal”.

Κάποτε ήταν παιδιά θαύματα! Τώρα;


Κάποτε ήταν παιδιά θαύματα! Η παιδική τους ηλικία, όμως, χάθηκε κάπου ανάμεσα στα κόκκινα χαλιά και τη δόξα! Εκεί τρύπωσαν τα ναρκωτικά και το αλκόολ! Πόσο παιδιά απ΄αυτά κατάφεραν να επιστρέψουν...στον ίσιο δρόμο; Δείτε το βίντεο, όπως προβλήθηκε στην εκπομπή "Ελένη"...

Η επίσημη απάντηση του ΙΚΑ δικαιώνει τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ


Πώς αποδεικνύονται τα ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΨΕΥΔΗ για τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, που προέρχονται από τον ανταγωνισμό
Διαβάστε την απάντηση από την επίσημη Πολιτεία (ΙΚΑ)...

Βουλή: Στιγμιότυπα για γέλια και για κλάματα

Τις περισσότερες φορές, οι τηλεοπτικές κάμερες δεν αποτυπώνουν όλα όσα εκτυλίσσονται στη Βουλή. Αντιθέτως, ο φωτογραφικός φακός μπορεί να διεισδύσει και να αποτυπώσει τις χαλαρές στιγμές των «εθνοπατέρων».

Πάρτε μία γεύση από στιγμιότυπα μέσα από το Κοινοβούλιο:

Ο Βίγια ...τα σπάει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι μπορεί να κάνει με μία μπάλα στα πόδια ο Βίγια; Να πετύχει γκολ, να βγάλει ασίστ, να αρχίσει τις ντρίπλες, να ...σπάσει ένα περιπολικό! Ναι, καλά διαβάσατε...


Δείτε το βίντεο που συνοδεύει το θέμα και θα καταλάβετε...

Φορολογικός «Παράδεισος» ο Πόρος

Ψάχνοντας λοιπόν ο Α.Ν. στα αρχεία του συμβολαιογραφείου, ανακάλυψε, ότι στον Πόρο των 2.500 κατοίκων, έχουν συσταθεί και...

Kεκλεισμένων των θυρών αποφάσισε το Τουρκικό Κοινοβούλιο για ...Εισβολή!

Το τουρκικό κοινοβούλιο υπερψήφισε την πρόταση να επιτρέπει στο στρατό να διεξάγει διασυνοριακές επιδρομές στη Συρία.

320 βουλευτές ψήφιζαν υπέρ της πρότασης, ενώ 129 την καταψήφισαν. «Η κίνηση αυτή μπορεί να ξεκινήσει έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο»...δηλώνει η Τούρκικη αντιπολίτευση !

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΚ ! - Τίτλοι τέλους για την e-συνταγογράφηση ! - ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΩΤΙΑ !

Η τρόικα φρενάρει τον διαγωνισμό – σκάνδαλο των 25 εκατ. ευρώ
Χειρόφρενο στον  διαγωνισμό  για την ηλεκτρονική τραβάει η τρόικα μετά τον έλεγχο που έκανε το κλιμάκιο στα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία δυο χρόνια γύρω από το νέο σύστημα. Τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» αποκαλύπτουν  ένα απίστευτο γαϊτανάκι συμφερόντων, προσωπικών επιδιώξεων, πολιτικής σκοπιμότητας και λάθους χειρισμών που έχει στηθεί γύρω από την υπόθεση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, η οποία, όπως όλα δείχνουν, μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στη ματαίωση του διαγωνισμού - σκάνδαλο των 25.000.000 ευρώ.

Το ΣΔΟΕ «τσίμπησε» διευθυντή εφορίας


Έφοδος στο σπίτι του διευθυντή της Εφορίας Χίου πραγματοποιήθηκε σήμερα από το ΣΔΟΕ, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.

Οι βουλευτές...προπονήθηκαν


Προπόνηση είχε χθες η ομάδα μπάσκετ της Βουλής, όπως κάθε Τετάρτη.  Παρόντες ήταν οι υφυπουργοί Γιάννης Ιωαννίδης και Νίκος Παναγιωτόπουλος, καθώς και οι νεώτεροι της ομάδας Γιάννης Κεφαλογιάννης από την ΝΔ και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το ΠΑΣΟΚ.

Βορίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ... στο Πεντάγωνο


"Η παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Πεντάγωνο σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί, επικροτεί ότι καλώς εισέβαλλαν, ότι καλώς μπήκαν στο ΓΕΕΘΑ και ότι καλώς γίνονται αυτά που γίνονται", δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης και πρόσθεσε:
"Επομένως έχουμε πια τον πολιτικό πατέρα της συγκεκριμένης μορφής διαμαρτυρίας, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Τον έχουμε τον πολιτικό πατέρα, δεν μπορεί να το αρνηθεί κανένας".
Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

'Ολα τα βίντεο-6 μήνες απλήρωτοι εισέβαλαν στο υπ. Άμυνας


Δείτε πώς αγανακτισμένοι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο του υπ. Άμυνας...

Ποιοι είναι οι καταθέτες του εξωτερικού


Ελέγχους και διασταυρώσεις, στα στοιχεία των 54.000 Ελλήνων που «φυγάδευσαν» στο εξωτερικό καταθέσεις άνω των 22 δισ. ευρώ την περίοδο 2009-2011, αρχίζουν το ΣΔΟΕ και η Γενική Γραμματεία.

'Εκανε μήνυση για τα 600δισ.ο 'Αδωνις


Μήνυση στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ, σχετικά με την υπόθεση των 600 δισ δολαρίων που οι ελληνοαμερικάνοι ομογενείς δηλώνουν ότι διαθέτουν για το ελληνικό χρέος.

Το υπερατλαντικό παραμύθι των εθνοσωτήρων ομογενών με τα 600 δισ...


Δεν θα έχει αίσιο τέλος το «σίριαλ» με τα περίφημα 600 δισ. των ελλήνων ομογενών αφού όσο περνούν οι μέρες το όλο ζήτημα τείνει να εξελιχθεί σε αστικό και... υπερατλαντικό μύθο.

«Μοιραίο λάθος» χαρακτηρίζει το πρώτο Μνημόνιο και ο Κώστας Σημίτης


«Το πρώτο Μνημόνιο σχεδιάστηκε χωρίς προετοιμασία και εφαρμόστηκε με τρόπο που συνέτεινε στην όξυνση της κρίσης». Αυτό δήλωσε την Τετάρτη στο Οσναμπρικ, ο Κώστας Σημίτης, ασκώντας σκληρή κριτική στον τρόπο που διαχειρίστηκε η Ευρώπη την κρίση χρέους στην ευρωζώνη και στη μεταχείριση που επιφύλαξε στην Ελλάδα.

ALPHA BANK : Η ΤΡΟΪΚΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Έντονα επικριτική για τις τακτικές της τρόικας είναι το εβδομαδιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων της Alpha Bank το οποίο αναφέρει ότι εξακολουθεί να υποβάλλει την Ελλάδα σε τεστ κοπώσεως προσαρμογής και σε...

Αυτοκτόνησε ο πρώην υφυπουργός εσωτερικών του ΠαΣοΚ Λεωνίδας Τζανής

Αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού την Πέμπτη το βράδυ,  ο πρώην υφυπουργός του ΠαΣοΚ Λεωνίδας Τζανής, στο υπόγειο της κατοικίας του, στο Βόλο. 

Η αυτοκτονία του κατά κάποιο τρόπο είχε προαναγγελθεί, καθώς, όπως είχε εμπιστευτεί σε στενό του πρόσωπο: «δεν αντέχω να περάσω για δεύτερη φορά τον διασυρμό».

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

O παγκόσμιος χάρτης του… (όχι χρέους αλλά…)!

Επιτέλους και ένα καλό νέο, καθώς σύμφωνα με τον παγκόσμιο χάρτη μεγέθους του πέους, ο Έλληνας άνδρας διαθέτει ένα αρκετά ικανοποιητικό μέγεθος.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Όλστερ της Β. Ιρλανδίας, ο Έλληνας διαθέτει κατά μέσο όρο πέος μεγέθους 14,7 εκατοστών.

Αυτοκτόνησε ο πρώην βουλευτής Λεωνίδας Τζανής

Τη δραματική είδηση της αυτοκτονίας του πρώην βουλευτή και πρώην υφυπουργού Εσωτερικών Λεωνίδα Τζανή μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Βόλου.

Οι μύθοι της δίαιτας και της γυμναστικής!

Ποια είναι τα πιο συχνά, λανθασμένα στερεότυπα για τη διατροφή και την άσκηση;

Κάνω κάθε μέρα προπόνηση και δεν βλέπω σημαντική διαφορά στο σώμα μου.

Εξίσου σημαντική με την προπόνηση...

Οι 10 πιο παράξενοι θάνατοι στην ιστορία


Στα βάθη των αιώνων, οι άνθρωποι έχουν υποφέρει από μια τρομακτική «ποικιλία» όσο αφορά τον τρόπο θανάτου.
Η συγκεκριμένη λίστα συνεχώς αυξάνεται, αλλά ας δούμε ενδεικτικά μερικούς από τους πιο παράξενους θανάτους στην ιστορία.

«Γιατί ονειρεύομαι ότι πέφτω;» 4 ακόμη απίθανες ερωτήσεις!

Γιατί «πετάει» το μάτι μου; Γιατί δεν μπορώ να αυτογαραληθώ; Μάθετε τους πραγματικούς λόγους στο παρακάτω άρθρο…

Το "διαφορετικό" τσίρκο


Το αγόρι με το πρόσωπο σκύλου, η Μιρτλ με τα τέσσερα πόδια, ο σκελετωμένος μάγκας και όλα τα «φρικιά» του περιοδεύοντα θιάσου του 19ου αιώνα, πίσω από την αυλαία του τσίρκου λέγεται πως είχαν ζωές ιδιαίτερες.
Στα όρια του μεταφυσικού…

Δείτε τη μορφή ήταν ο Νότης Σφακιανάκης την δεκαετία του ’80 !


 Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχθεί στην Κω, όπου μεγάλωσε ο τραγουδιστής και δημοσιεύονται στο panoramalife.gr Δείτε κι άλλες φωτογραφίες παρακάτω:

Τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Μητσικώστας;

Χαρακτηρίζεται για τις μιμήσεις του. Προσφέρει γέλιο και κάνει τους συνομιλητές του να… βλέπουν από διαφορετική σκοπιά την επικαιρότητα. Εκείνος, έμπειρος, λόγω της δουλειάς του και της ενημέρωσης για τα θέματα που πρέπει να έχει, σατιρίζει ό,τι του κινεί το ενδιαφέρον. Και το κάνει χωρίς να προσβάλει τα πρόσωπα που επιλέγει. Άλλωστε, όπως συμπεραίνουν αρκετοί, στη σάτιρα παρεξηγήσεις δεν… υπάρχουν.

Απίστευτο!!! Στο Περού ο στρατός έχει συλλάβει τεραστίων διαστάσεων νυχτερίδα!

Στο Περού ο στρατός έχει συλλάβει κάτι πραγματικά τρομακτικό, ένα τεράστιο σε μέγεθος ζώο, που όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία εμφανίζεται να είναι ένα δεμένο σε ένα τεράστιο ξύλο ανάμεσα σε κορμούς δέντρων . Προφανώς αυτό το ζώο ήταν αρκετά τρομακτικό για τους ντόπιους που ζουν κοντά στη...

Ακυρώνουν μαζικά τις παραγγελίες υγραερίου σε αυτοκίνητα

Να ακυρώσουν (και μάλιστα μαζικά) τις παραγγελίες τους για μετατροπή τους αυτοκινήτου τους σε υγραεριοκίνητο τρέχουν πανικόβλητοι δεκάδες ιδιοκτήτες οχημάτων. Ο λόγος είναι οι προθέσεις της κυβέρνησης να αυξήσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο υγραέριο με αποτέλεσμα η τιμή του να φθάσει από το 0,85-0,90 που είναι σήμερα στο 1,20-1,25 ευρώ το λίτρο!

Αυτός είναι ο Γιάννης Σμπώκος


Ο πρώην στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Σμπώκος που συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα από κοινού, κατ΄ εξακολούθηση και κατ΄ επάγγελμα, γεννήθηκε στα Ανώγεια της Κρήτης το 1951 και είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου.

Άδωνις:Τα έγγραφα για τα 600 δισ$


Στο Twitter ανήρτησε ο Άδωνις Γεωργιάδη έγγραφα από τον φάκελο που- όπως έγραψε ο ίδιος -παρέλαβε από τον δικηγόρο των ομογενών και τον οποίοα έστειλαν προς ενημέρωση στο πολιτικό σύστημα της χώρας για την υποθεση των 600 δισ $.

«Υπάρχει μεγάλο κενό με την τρόικα» διαπιστώνει ο Στουρνάρας


Έληξε νωρίτερα η, ακόμα μία, συνάντηση Σαμαρά - Στουρνάρα στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία ακολούθησε την πολλοστή σύσκεψη μεταξύ του υπουργού Οικονομικών και των εκπροσώπων της τρόικας Τόμσεν, Μαζούχ, Μόρς, χωρίς όμως ακόμη να υπάρχει κατάληξη στο θέμα του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής, άρα και δίχως «φως» στο «τούνελ» της διαδικασίας εκταμίευσης της δόσης.

Για «Ελληνική Εθνική Μειονότητα» στην Αλβανία μίλησε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Όλο το πλέγμα των διμερών ελληνοαλβανικών σχέσεων εξετάστηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών Δημήτρη Αβραμόπουλου και E. Panariti, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και είναι η δεύτερη των δύο ανδρών, μέσα σε λιγότερο από δέκα μέρες, μετά την υπογραφή του Μνημονίου Κατανοήσεως για την κατασκευή του αγωγού της Αδριατικής TAP στη Νέα Υόρκη στις 28 Σεπτεμβρίου.

Κεφαλικός φόρος 1.000 ευρώ στους ελεύθερους επαγγελματίες


Ανοικτά παραμένουν όλα τα σενάρια που εξετάζονται από το οικονομικό επιτελείο για να αυξηθούν τα έσοδα.
Η νεότερη πρόταση αφορά και πάλι τους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτή τη φορά εξετάζεται η επιβολή κεφαλικού φόρου 1.000 ευρώ σε κάθε ατομική επιχείρηση και επαγγελματία, σε συνδυασμό με το φόρο 35% από το πρώτο ευρώ και μηδενικό αφορολόγητο.

Wall Street Journal: Αναπόφευκτη η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους

Στη διαπραγματευτική ισχύ που αποκτά η Ελλάδα μέσα από τη δημοσιονομική προσαρμογή αναφέρεται άρθρο της Wall Street Journal, στο οποίο τονίζεται πως η διαγραφή χρέους του επίσημου τομέα μάλλον θα γίνει αποδεκτή από τη ΕΕ και την ΕΚΤ εάν το ενδεχόμενο ελληνικής εξόδου από το ευρώ παραμείνει στα τραπέζι.