Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Διαρροή 6.5 εκατ. κωδικών από το Linkedin

Δύσκολα τα πράγματα για την δημοφιλή πλατφόρμα social media καθώς χάκερ κατάφερε να κλέψει αρχείο το οποίο περιέχει τουλάχιστον 6.5 εκατομμύρια κωδικούς χρηστών.

Στις χώρες τους επέστρεψαν 31 μετανάστες

Στις χώρες καταγωγής τους επέστρεψαν 31 μετανάστες, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας.

Η. Ψινάκης: Έπεσε από το ταβάνι! (video)


Κυριολεκτικά ουρανοκατέβατος πήγε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ο Ηλίας Ψινάκης, που μπήκε στο πλατό… από το ταβάνι! Καθώς τον παρουσίαζε ο παρουσιαστής ο γνωστός μάνατζερ έπεσε πάνω του σηκώνοντας σκόνη.

N. Xατζηνικολάου: Τι θα έκανε αν έμπαιναν διαρρήκτες στο σπίτι του;


Με αφορμή το θανάσιμο τραυματισμό Αλβανού κακοποιού από τα πυρά του 24χρονου φοιτητή στην  Παιανία, ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε τι θα έκανε ο ίδιος αν αντιλαμβανόταν ότι άγνωστοι έχουν εισβάλλει σπίτι και στα διπλανά δωμάτια κοιμούνται τα παιδιά...

ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

Μετά σου λέει ΣΥΡΙΖΑ και πράσινα άλογα. Όλο το βαθύ ΠΑΣΟΚ έχει απορροφήσει ο Τσίπρας. Μέχρι και οΚουλούρης έκλεισε το μάτι στην Κουμουνδούρου. Σε περίπτωση που είναι και πρώτο κόμμα θα πάει όλη η παλιά φρουρά δίπλα του. Απίστευτα πράγματα. Χίλιες φορές Σαμαράς παρά το...νέο και επικίνδυνο ΠΑΣΟΚ!

Reuters: Ολοταχώς στη μέγγενη του Μνημονίου και η Ισπανία

Αίτημα για οικονομική βοήθεια αναμένεται να καταθέσει η Ισπανία το Σάββατο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Reuters
Σύμφωνα με ευρωπαίους αξιωματούχους, η Ισπανία θα ζητήσει πακέτο βοήθειας για...

Με οδηγό επιβίωσης οι τουρίστες στην Ελλάδα του 2012

Δεν περίμενε κανείς, βέβαια, να λύσει το πρόβλημα μια υπηρεσιακή κυβέρνηση. Θα περίμενε, όμως, όσοι καλούνται να λάβουν οποιαδήποτε απόφαση να διαθέτουν τον κοινό νου – πολύ περισσότερο αν προτάθηκαν και ανέλαβαν την ευθύνη της συμμετοχής σε μια υπηρεσιακή κυβέρνηση επειδή διαθέτουν κάποια προσόντα.

Φωτάκης Βασίλης: " Όταν ο ήλιος του πολιτισμού είναι χαμηλά στον ορίζοντα, ακόμα και οι νάνοι ρίχνουν μεγάλες σκιές"

Η Ελλάδα βρίσκεται αποχαυνωμένη και καθηλωμένη σε μια απραξία, σε μια εξόφθαλμη παρακμή με την κοινωνία της σε μια φανταχτερή αλλοτρίωση. Η κοινωνία δεν εκτροχιάστηκε απλά, αλλά έπρεπε να υπάρξει μια τέτοιας έκτασης πολιτική και οικονομική κρίση για να φανερώσει προβλήματα και παθογένειες του σύγχρονου ελληνισμού, που κρύβονταν με μαεστρία κάτω από το χαλί.

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας: ACTA:Πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία


Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012, σε εκατοντάδες πόλεις σε όλη την Ευρώπη, οι πολίτες ενώνουν τις φωνές τους και λένε ΟΧΙ στην ACTA, την "εμπορική συμφωνία" που φτάνει σε λιγότερο από ένα μήνα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Το Google Earth γίνεται τρισδιάστατο

Αν και η τρισδιάστατη απεικόνιση χαρτών έχει χρησιμοποιηθεί ξανά, η νέα λειτουργία της Google είναι βέβαιο ότι θα βελτιώσει σημαντικά την χρηστικότητα του Google Earth.

Όλη η Πολωνία είναι μπλε


Οι Έλληνες διεθνείς δεν θα αισθάνονται και τόσο μόνο αύριο Παρασκευή στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με αντίπαλο την οικοδέσποινα Πολωνία.5000 Έλληνες από την Ελλάδα και (κυρίως) το εξωτερικό θα βρεθούν αύριο στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας για να συμπαρασταθούν στην Ελλάδα.

Τέλος την ερχόμενη Τρίτη ο Λαζόπουλος…


Για να… αποχαιρετήσει το κοινό του θα επιστρέψει την ερχόμενη Τρίτη, 12 Ιουνίου, ο Λάκης Λαζόπουλος! Το τελευταίο «Αλ Τσαντίρι News» της σεζόν θα φιλοξενήσει αρκετούς καλλιτέχνες.

Οργή για τον Καμμένο…

Ανοιχτούς λογαριασμούς με την αγιορείτικη κοινότητα και το Οικουμενικό Πατριαρχείο δημιούργησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Η είσοδος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Αγιο Ορος χωρίς να έχει πάρει διαμονητήριο και χωρίς να ενημερώσει την Ιερά Επιστασία και την Πολιτική Διοίκηση, προκειμένου να επισκεφτεί τους αιρετικούς ζηλωτές της Μονής Εσφιγμένου, έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Απόστολος Γκλέτσος: Αν ήμουν στο στούντιο δεν θα έβγαινε ζωντανός ο Κασιδιάρης! (βίντεο)

Με αφορμή το βίαιο επεισόδιο που εξελίχθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και της Λιάνας Κανέλλη, ο ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, τόνισε πως αν ήταν στο στούντιο του ΑΝΤ1 την ώρα που διαδραματίστηκε το συγκεκριμένο επεισόδιο θα είχαν... άσχημα ξεμπερδέματα!

Την Βουλγαρία επισκέφτηκε ο διευθυντής της CIA

Επίσκεψη στη Βουλγαρία πραγματοποίησε ο διευθυντής της CIA Ντέιβιντ Πετρέους, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Ρόσεν Πλέβνελιεφ, τον πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ, τους υπουργούς Εσωτερικών και Άμυνας και με τους διοικητές των υπηρεσιών πληροφοριών.

Στο... ζενίθ το επιτόκιο του ισπανικού δανεισμού

Με το επιτόκιο δανεισμού στα ύψη βγήκε σήμερα στις αγορές η Ισπανία, σε δημοπρασία δεκαετών ομολόγων 2,07 δις. ευρώ, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.

Είκοσι γραμμές για ενημέρωση πολιτών για τις εκλογές

Τη λειτουργία 20 τηλεφωνικών γραμμών ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών για την ενημέρωση του κοινού, ενόψει των εκλογών 2012. Πρόκειται για τα τηλεφωνικά κέντρα με αριθμούς: 213 1361500 και 213 1364500, στα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τις εκλογές, αλλά και τον τόπο ψηφοφορίας.

Πασίγνωστος τραγουδιστής δηλώνει πως το καλύτερο πολίτευμα για την Ελλάδα είναι η μοναρχία!


Ο τραγουδιστής επιθυμεί την επιστροφή στη δραχμή, πιστεύει ότι η Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη, θεωρεί ότι την Ελλάδα την κατέστρεψαν οι Έλληνες και πως οι Αγανακτισμένοι θα έπρεπε να μουτζώσουν πρώτα τους εαυτούς τους!

Στον "διαδικτυακό αέρα" γαλάζια σποτάκια για τον Τσίπρα

Δείτε παρακάτω τα βίντεο...

ΗΠΑ: Πιθανή τουρκική εισβολή σε ελληνικές περιοχές!

Τα σκοτεινά αναθεωρητικά και επιθετικά σχέδια του τουρκικού πολιτικοστρατιωτικού κατεστημένου εναντίον της Ελλάδας αποκαλύπτουν οι γραφειοκράτες του Σταίητ Ντηπάρτμεντ σε εμπιστευτική έκθεση που ήρθε στη δημοσιότητα. Η έκθεση του «Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων» (Council on Foreign Relations – CFR)των ΗΠΑ έγινε γνωστή ύστερα από δύο γεγονότα που απασχολούν τη διπλωματική και τη στρατιωτική ιεραρχία της Ελλάδος:

Σάλος στο Twitter για την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη

«Φωτιά» έχει πάρει το Twitter από τα σχόλια των χρηστών που αναφέρονται στο πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη με την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρης στις κυρίες Κανέλλη και Δούρου.

Ακολουθούν μερικά από τα πιο χιουμοριστικά και καυστικά σχόλια:

Η τηλεόραση σχολιάζει το ξύλο!


Πρωινές και μεσημεριανές ψυχαγωγικές εκπομπές καταδίκασαν με ένα στόμα την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη, υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής,  στην Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου, υποψήφιες βουλευτίνες του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα, στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη.

ΔΕΗ: Διευκρινίσεις για το χαράτσι


Στο υπουργείο Οικονομικών και τις κατά τόπους εφορίες έχουν μεταβιβασθεί από τη ΔΕΗ τυχόν οφειλές από το τέλος ακινήτων του 2011, αναφέρει η ΔΕΗ σε σημερινή ενημερωτική ανακοίνωση. Για όσους εξακολουθούν να έχουν οφειλές, η ΔΕΗ θα προχωρήσει σε πίστωση του αντίστοιχου ποσού στους λογαριασμούς τους ώστε να μην εμφανίζεται οφειλή προς την επιχείρηση, ενώ σε όσους πλήρωσαν το τέλος εκπρόθεσμα (μετά τις 30 Απριλίου) το ποσό θα επιστραφεί με τον επόμενο λογαριασμό. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα άμεσης επιστροφής, αλλά θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να επισκεφθεί το γραφείο της ΔΕΗ στην περιοχή του.

Προσέξτε τις διαδικτυακές αγορές


Δικογραφία σχηματίσθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε βάρος διαχειριστών ιστοσελίδας, για απάτη μέσω διαδικτύου.

To πρόγραμμα του Euro


Οι αγώνες θα μεταδίδονται από την τηλεόραση της ΕΤ1. Ορισμένοι αγώνες θα προβάλλονται σε επανάληψη...

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Με όπλο στην Πανεπιστημιούπολη


Απόπειρα ληστείας μέσα στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων, από άγνωστο άτομο, καταγράφηκε σήμερα.

Financial Times: Οι Έλληνες νομίζουν πως ο Τσίπρας θα σκίσει το Μνημόνιο

Kαθόλου καλά δεν τα βλέπει τα πράγματα ο απεσταλμένος των Financial Times στην Αθήνα, Τζόσουα Τσάφιν, ο οποίος επεσήμανε πως οι δημόσιοι υπάλληλοι, μεταξύ των «κύριων ευεργετηθέντων» από το πελατειακό σύστημα, πηδούν τώρα στην «σωσίβια λέμβο» του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν τα προνόμιά τους.

Πριν τη σέντρα


Δύο μέρες απέμειναν για την έναρξη του Euro 2012. Οι ποδοσφαιρόφιλοι όλου του κόσμου, αδημονούν για τα παιχνίδια που θα δώσουν χρώμα στο φετινό καλοκαίρι, με τους ολυμπιακούς αγώνες να ακολουθούν. Στην Πολωνία και την Ουκρανία θα βρεθούν οι κορυφαίες ομάδες της γηραιάς ηπείρου! Σε ένα ραντεβού, μετά το 2008, με την Ισπανία τελευταία πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Xρυσή Αυγή Για το γεγονός στο πρωινό του ΑΝΤ1


Επί σειρά ετών οι δημοσιογράφοι όλων των καναλιών λασπολογούσαν μαζί με τους εκπροσώπους των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Καμμία πρωτοτυπία, λοιπόν, στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το ατυχές περιστατικό στην εκπομπή του Παπαδάκη. Πριν αναφερθούμε σε αυτό, ανακοινώνουμε προς τον Ελληνικό Λαό ότι πριν τα ΜΜΕ μας αποκλείσουν, τους αποκλείουμε εμείς. Δεν τους χρειαζόμαστε.

ΣΥΡΙΖΑ: "Στρογγυλεύουν" την γραμμή τους στο Μνημόνιο - "Δεν λέμε λεφτά υπάρχουν" - "Δεν θα διακινδυνεύσουμε την χρηματοδότηση της χώρας"


- Κανείς δεν μιλάει πλεον ευθέως για μονομερείς ενέργειες
- Δραγασάκης και Σταθάκης κατεβάζουν τους τόνους και δηλώνουν έτοιμοι για συμβιβασμούς
- Συνάντηση Τσίπρα με τους πρεσβευτές των G20

ΣΥΡΙΖΑ: Δικαίωμα στην οικογένεια και για τους ομοφυλόφιλους


Να σταματήσει κάθε μορφή θεσμικών διακρισεων και ρατσιστικής βιας ενάντια τους ομοφυλόφιλους, τις λεσβίες, τους αμφιφυλόφιλους και τις τρανς, ζητεί με ανακοίνωσή της η επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Το επικίνδυνο όραμα της Τουρκίας


Η φυσική ροή της Ιστορίας, δείχνει ότι κανείς δεν έγινε μεγάλος, μονάχα καλώντας σε μονομαχία… τον εαυτό του. Αντιμετωπίζοντας δηλαδή το προσωπικό και μόνο πεπρωμένο, με όρους ιστορικής συνέπειας και υπέρβασης των παθογενειών που ενδεχομένως προσπαθούσαν να τον αποπροσανατολίσουν. Να τον εκτρέψουν από την πορεία του.

Επίσκεψη στην επαρχία πραγματοποιεί ο Βαρβιτσιώτης


Περιοδεία στο νομό Κοζάνης, μετά από πρόσκληση του υπ. Βουλευτή του νομού Μιχάλη Παπαδόπουλου, πραγματοποιεί από σήμερα το πρωί ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Ο κ. Βαρβιτσιώτης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, έχει προγραμματίσει συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς, ενώ το βράδυ θα μιλήσει στους πολίτες της περιοχής σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Η συσπείρωση του… σάπιου


Τη στιγμή που η Ευρώπη συσπειρώνεται για την «κλωτσιά» της Ελλάδας έξω από την Ευρωζώνη και την χρεοκοπία της, την ίδια στιγμή, γύρω από τον υπαίτιο, αυτής της εθνικής διολίσθησης, γύρω από τον εμποράκο των συνιστωσών, συσπειρώνεται όλο το άρρωστο συνδικαλιστικό, κρατικοδίαιτο, σύστημα.

Τι θα έλεγε η Πηνελόπη Δέλτα για το τηλεοπτικό σας σποτ, κύριε Σαμαρά;

Η τηλεοπτική διαφήμιση της Νέας Δημοκρατίαςστην οποία κάποιο παιδί ρωτάει τον δάσκαλο του γιατί η χώρα δεν είναι στο ευρώ δεν θα έλεγα ότι ταιριάζει στην ψυχοσύνθεση του Έλληνα.

Ο Άδωνις μίλησε και στην ΟΝΝΕΔ

Νεοδημοκράτης και με την βούλα γίνεται όσο περνάει ο καιρός ο Άδωνις, που έχει εγκληματιστεί τόσο πολύ στο νέο του κόμμα, που φαίνεται σαν να ήταν πάντα εκεί.

Κασιδιάρης VS Κανέλλη (βιντεο)

«Πρόσωπο» του Twitter ο Γρηγόρης Ψαριανός μετά την κόντρα με τον Δημήτρη Παπαδημούλη

Mε αντικρουόμενα σχόλια για τον υποψήφιο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γρηγόρη Ψαριανό γέμισε από χθες το Twitter με αφορμή τηλεοπτική του εμφάνιση το βράδυ της Δευτέρας, κατά την οποία συγκρούστηκε με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παπαδημούλη αλλά και διθυραμβικά σχόλια του Άδωνι Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του.

Ακολουθούν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets:

Το «έκαψε» ο Καμμένος: Ονειρεύεται να αναβιώσει αρματοδρομίες και αγώνες με κράνη και πανοπλίες!

Δέκα μέρες πριν τις (δεύτερες) εκλογές, ο Πάνος Καμμένος, μετά το κράξιμο που έφαγε όταν δήλωσε ότι η Παιδεία είναι δευτερεύον θέμα, εδέησε να δημοσιοποιήσει τις θέσεις του.

Το «Ουράνιο Τόξο» στις λίστες της «Δράσης-Δημιουργία Ξανά»

Επειδή η «Δράση-Δημιουργία Ξανά» και οι επικεφαλής της έχουν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ και παρουσιάζονται ως παντογνώστες και άνθρωποι της δράσης, ουδεμία σχέση έχοντες με την πολιτική, οι οποίοι γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θα… μας σώσουν και επειδή ξαφνικά έχουν βρεθεί στο απυρόβλητο και ενώπιόν τους πρέπει να απολογούνται οι πάντες, οφείλω να ενημερώσω πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Θέκλα Παρασκευούδη: “Η φύση αντιδρά…. “

Καθημερινά και όλοι ανεξαιρέτως, δίνουμε την μάχη μας για να βελτιώσουμε το επίπεδο της ζωής μας, την αποδοτικότητα στην δουλειά μας ακόμη και να ομορφύνουμε την μέρα μας. Ξεχνάμε όμως, να ασχοληθούμε με την «περιποίηση» του πλανήτη μας. Περίεργο; Ίσως!
Η πραγματικότητα μέσα από εκθέσεις ειδικών και έρευνες μας υπενθυμίζει πως έχουμε παραγκωνίσει το θέμα της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος. Ο καθένας, άλλωστε, μπορεί να διαπιστώσει αυτήν την κατάσταση μέσα από τις αρνητικές συνέπειες που έχει ήδη υποστεί το οικοσύστημα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ AVIS: Η AVIS ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ


Για την Avis η διαρκής αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της αποτελεί προτεραιότητα, γι’ αυτό δημιουργήσαμε το Avis mobile app, το πρώτο ελληνικό application για κινητά που κάνει την ενοικίαση αυτοκινήτου… παιχνίδι.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Για τα «μάτια» της Έλλης ξέσπασε καυγάς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - «Ναυάγησε» το ντιμπέιτ

«Ναυάγησε» το ντιμπέιτ μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ καθώς η ΝΔ διαφωνεί, μεταξύ άλλων, και στο πρόσωπο της Έλλης Στάη, ενώ ξέσπασε πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τα 10 επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση στην Ευρώπη

Στο εξωτερικό αναζητούν πλέον την τύχη τους όλο και περισσότεροι άνεργοι, που έχουν δεχθεί πλήγμα από την οικονομική κρίση. Οι περισσότεροι αναζητούν εργασία σε άλλες χώρες της Ε.Ε. αλλά και εκτός αυτής,όπου υπάρχουν θέσεις εργασίας. Ένα από τα προβλήματα που...

Aπεβίωσε ο Αθηνόδωρος Προύσαλης

Απεβίωσε σήμερα Τρίτη σε ηλικία 86 ετών ο σημαντικός ηθοποιός Αθηνόδωρος Προύσαλης. Γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη το 1926 διακρίθηκε σε πολλούς ρόλους στο θέατρο και τον κινηματογράφο αλλά και μέσα από τηλεοπτικές σειρές. Στις ταινίες του...

Fuck Greece λένε Αλβανοί εξτρεμιστές

Σαν να μην έφταναν όλα αυτα που ζούμε καθημερινά, εξτρεμιστές απο τις γειτονικές χώρες βρίσκουν πάτημα και σκορπούν το μίσος τους.. Συγκεκριμένα Αλβανοί εξτρεμιστές δημιούργησαν μία....

Η ποινή του Άκη για το κινητό στην φυλακή

Tην ανώτατη πειθαρχική ποινή επέβαλε το συμβούλιο των φυλακών στον Άκη Τσοχατζόπουλο για το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στο κελί του. Η ποινή αυτή είναι 100 βαθμοί. Συγκεκριμένα, αυτοί οι βαθμοί μετράνε σε...

Ακόμα και οι άστεγοι θα πληρώσουν φόρο για το 2012

Ακόμη κι οι άστεγοι με μηδενικά εισοδήματα θα πληρώσουν φόρο, εφόσον υποβάλλουν φορολογική δήλωση. Ας υποθέσουμε ότι ένας άστεγος θέλει να υποβάλλει φορολογική δήλωση το 2012, δηλώνοντας ως εισόδημα 0 ευρώ. Το τεκμήριο διαβίωσης ανέρχεται στα 3.000 ευρώ. Επιπλέον, θα...

O Βουλγαράκης καταρρίπτει τον μύθο του ...φτωχού ΣΥΡΙΖΑ

Ποιος είπε οτι οι πλούσιοι δεν στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ; Αυτό το μύθο κατέρριψε ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης, που όπως είπε παραβρέθηκε σε δεξίωση για τα Ποσειδώνια και μιλώντας με την οικονομική ...ελίτ έβγαλε το συμπέρασμα πως αυτή,γέρνει προς την Κουμουνδούρου...

Αναστάτωση προκλήθηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Χερσόνησο της Κρήτης, όταν μία παρέα Γερμανών τουριστών αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό που είχαν κάνει προφασιζόμενοι το... ελληνικό χρέος.