Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ο David Rockefeller μιλάει για τον έλεγχο του πληθυσμού.

Δείτε το βίντεο!
David Rockefeller δίνει μια ομιλία σχετικά με τον υπερπληθυσμο.
Σε αυτό το βίντεο, θα ακούσετε και θα δείτε τον τρόπο με τον οποίο συζητά ο ΟΗΕ οτι θα πρέπει να διατηρήσει τον πληθυσμό.

Ριζική ανατροπή για τους επιστήμονες…Έλληνες οι πρώτοι άνθρωποι!!

Ριζική ανατροπή των επιστημονικών δεδομένων φέρνει μια δημοσίευση που βρήκε αρχαιότερο εύρημα από τον Ουρανοπίθηκο τον ....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έκρυψε όπλο 25 εκατοστών στον πρωκτό του!

Υπάρχουν ορισμένα μέρη στα οποία σίγουρα
δεν θα έπρεπε να κρύψει κάποιος ένας όπλο. Ένα από αυτά είναι και ο ανθρώπινος πρωκτός.

Τι κάνει σήμερα ο Νίκος Αλέφαντος;

Ποιος δεν έχει πει την ατάκα «τα πάντα όλα»; Ποιος δεν έχει πει τη φράση «μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα»; Ακόμη κι αν υπάρχει κάποιος που δε γνωρίζει το Νίκο Αλέφαντο, τον μαθαίνει πολύ εύκολα μέσα από τις ατάκες του καθώς και τις ιστορίες που έχουν γεννηθεί από συνεντεύξεις του.

Ο Ντέμης και η Βανδή στα... δίχτυα της «Καμόρα» της Θεσσαλονίκης!

Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης των τοκογλύφων - εκβιαστών της Θεσσαλονίκης, έρχονται στο φως υποθέσεις εκβιασμών με θύματα πρόσωπα από τον αθλητικό, καλλιτεχνικό και επειχειρηματικό κόσμο.

Τα μέσα ενημέρωσης προστάτεψαν την παρέα της καταστροφής

Ο κ. Γ. Παπανδρέου είναι ο τελευταίος σ’ αυτή τη χώρα που πρέπει να διαμαρτύρεται για τα μέσα ενημέρωσης. 

Δεν υπάρχει πολιτικός επί του πλανήτου που να έτυχε τέτοιας ευνοϊκής μεταχείρισης από την πρώτη στιγμή του αρχηγικού βίου του. 

Μάχη έδωσαν τα μέσα ενημέρωσης για να τον επιβάλουν στην ηγεσία του κόμματός του.

Δελτίου Τύπου ΟΝΝΕΔ Δράμας για το θάνατο Ι. Κεφαλογιάννη


Ένας από τους μεγαλύτερους μαχητές της πολιτικής στην Ελλάδα, δεν είναι πια κοντά μας. Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης υπηρέτησε την Παράταξη μας και τη χώρα επί δεκαετίες, με ήθος και αξιοπρέπεια γεγονός που τον καθιστά από μια τις σημαντικότερες πολιτικές προσωπικότητες των τελευταίων δεκαετιών.

Ντροπή για την ΟΝΝΕΔ - Πρώτη μούρη ο γιος του Ψυχάρη, ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΡΕΑ!

Φοβερή φωτό με τον Ανδρέα Ψυχάρη να βρίσκεται εκ δεξιών του προέδρου της ΟΝΝΕΔ. Aναμενόμενο. Θυμάστε που γράφαμε ότι ουιός Ψυχάρη, όχι μόνο ΔΕΝ κόπηκε από την Α' Αθήνας, αλλά με τις ευλογίες κάποιων στη Ν.Δ. έχει γερές πλάτες και μάλιστα τον κάλεσαν σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ παρουσία του προέδρου της Οργάνωσης Παπαμίκου;

Ιστορική γκάφα Παπαμιμίκου με τον γιο του Ψυχάρη


Πριν από χρόνια ο Καραμανλής σ’ ένα χαλαρό γεύμα με νεοδημοκράτες βουλευτές, είχε μιλήσει για τους νταβατζήδες, που θέλουν να διαλύσουν την Ν.Δ. Χθες, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, θέλοντας προφανώς, να δείξει πίστη και προσήλωση προς τις επιλογές του Αντώνη Σαμαρά, είχε εκ δεξιών του, στην κοπή της πίττας της γαλάζιας νεολαίας τον γιο του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη. Το μήνυμα ήταν σαφές. Όπως, και η ιστορική γκάφα του αρχηγού της γαλάζιας νεολαίας.

H πρόταση της ΟΝΝΕΔ για ένα πιο "φιλικό" internet


Θέση για το μεγάλο ζήτημα της πειρατείας στο διαδίκτυο παίρνει η γαλάζια νεολαία και πιο συγκεκριμένα ο τομέας πολιτισμού της οργάνωσης με σχετική ανακοίνωση. Η ΟΝΝΕΔ σε 5 σημεία προτείνει τον τρόπο με τον οποίο η περιήγηση στο διαδίκτυο μπορεί αν γίνει ασφαλέστερη και με πιο φιλική για τον ίδιο τον χρήστη.Ας δούμε τι λέει:

ΜΑΖΩΞΗ ΠΑΛΙΩΝ ΟΝΝΕΔΙΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΝ….

Εγραψε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ σε ανοικτή ομάδα στο facebook με αφορμή σχόλια για την μάζωξη ΟΝΝΕΔιτών που ετοιμάζουν και που κάποιοι μάλλον φοβούνται :
«Το blog parapolitika.gr μας έκανε την τιμή να ασχοληθεί ( ανωνύμως φυσικά ) με εμάς και με την προσπάθεια μας να ...

«Ψήνεται»... τσιμπούσι Οννεδιτών του '84!


Σε εποχή συνάξεων φαίνεται ότι μπαίνει η Νέα Δημοκρατία, καθώς μετά τα αντιμνημονιακά τσιμπούσια ετοιμάζονται και άλλα γαλάζια τραπεζώματα αυτή την φορά με πρωταγωνιστές του Οννεδίτες της γενιάς του '84.

Η ΟΝΝΕΔ υπολειτουργεί...

Στα επικοινωνιακά κόλπα οι "Παπαμιμίκοι" είναι "άσσοι"! Από ουσία όμως...?

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΙΑΔΕΧΟΝΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ, ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.

Απίστευτες μεταμορφώσεις!!

Απίστευτο «Πριν και μετά»...

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Καθρέφτη...καθρεφτάκι μου ποιά είναι η πιό όμορφη!!


Εμείς οφείλουμε να ομολογήσουμε...
Ότι όλες είναι υπέροχες. Αυτές οι κοπέλες που τους αρέσει να κοιτάζονται στον καθρέφτη, έχουν σίγουρα και τα προσόντα για να το κάνουν. Από το πόσο sexy είναι ίσως και να σπάσουν όλα στο πέρασμα τους!!

Νέα δίωξη (για 54 εκ. ευρώ που έβαλε στην τσέπη του) στον Λαυρεντιάδη...

 
Νέα κατηγορία που αφορά στο αδίκημα της υπεξαίρεσης ερευνά πλέον ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γ. Δραγάτσης, σχετικά με την υπόθεση των δανειοδοτήσεων του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη  την περίοδο που ήταν...

Έφαγε τα μούτρα του ο Παναθηναϊκός!



Καταπέλτης η απάντηση του Επιτρόπου κ.Μισέλ Μπαρνιέ, «ανάγκασε» να χτιστεί ένας ολόκληρος νόμος πάνω στην ντροπολογία των Βαρδινογιάννηδων

Ο Υιός, ο πατήρ και το Άγιο Πνευμα



Κίνημα στελεχών και βουλευτών εναντίον της υποψηφιότητας του υιού Ψυχάρη βρίσκεται σε εξέλιξη στο εσωτερικό της Ν.Δ. «Δεν είναι δυνατόν αυτήν την περίοδο να βάζουμε στην βιτρίνα το συγκεκριμένο πρόσωπο» αναφέρουν γαλάζια στελέχη που ετοιμάζονται να στείλουν επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά. Παρά τις πιέσεις που ασκούνται απ’ όλες τις κατευθύνσεις ο πρόεδρος της Ν.Δ., εμφανίζεται αδιάλλακτος, δείχνοντας να έχει λάβει τις αποφάσεις του, όσον αφορά την συμμετοχή του Ανδρέα Ψυχάρη στην Α’ Αθήνας.

Η πρώτη καταδίκη για συκοφαντική δυσφήμιση στον Γ. Παπαγιάννη ...

Αποζημίωση 95.400 ευρώ επιδίκασε με απόφασή του το Εφετείο Αθηνών στον πρώην υπουργό Γιάννη Βαρβιτσιώτη για συκοφαντική δυσφήμηση που υπέστη από τον τηλεοπτικό σταθμό ΕXTRA και τους δημοσιογράφους Γιάννη Παπαγιάννη και Αρη Σπίνο.

ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟ!

Από το : crimesonair

Ο Θεσσαλονικιός ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος όπως αποκαλύπτει το Crimes on air εμπλέκεται στη δικογραφία με τη "Μαφία του Βορρά"

Επιχείρηση εκκαθάρισης στα Εξάρχεια

Επιχείρηση εκκαθάρισης στα Εξάρχεια
 Αστυνομικό «ντου» στη περιοχή των Εξαρχείων πραγματοποιήθηκε χθες στο πλαίσιο καταστολής της εγκληματικότητας.

Ο Αντώνης Σαμαράς για το θάνατο του Γ. Κεφαλογιάννη

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, για τον αιφνίδιο θάνατο του Γιάννη Κεφαλογιάννη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΪΜΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ

Αποθήκη με είδη παραεμπορίου, που τροφοδοτούσε χώρους έκθεσης και πώλησης αυτών, στο κέντρο της Αθήνας καθώς και έμπροσθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, εντοπίσθηκε το πρωί από περιπολούντες αστυνομικούς. Η αποθήκη που βρίσκεται σε υπόγειο πολυκατοικίας στην...

Μέρος ΣΤ' - Πρόταση Στρατηγικού Σχεδιασμού για το Προσδιορισμό Εργασιακού Κόστους & Σχέσεων στον Ιδιωτικό Τομέα

Συνέχεια..... Μέρος ΣΤ'

Συνδικαλισμός
Σχετικά με τον Συνδικαλισμό αυτός υφίσταται πραγματικά ελεύθε­ρος και όχι χειραγωγημένος από τις διάφορες κομματικές παρατάξεις. οι οποίες σύρουν τους εργαζόμενους εδώ κι εκεί με μοναδικό σκοπό το συμφέρον της κομματικής παράταξης και όχι του εργαζόμενου. Όπλο του συνδικαλιστικού κινήματος παραμένει η απεργία αλλά πλέον δεν είναι και το μοναδικό. Σημαντικό όπλο είναι η Συνταγματική εξασφάλιση για ύπαρξη διαφάνειας στις μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών σχέσεων συνεργασίας.

Καλό ταξίδι μπάρμπα Γιάννη

Πριν από λίγη ώρα έφυγε από τη ζωή ένας καλός Κρητικός. Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης. Η τελευταία φορά που τον συνάντησα ήταν πριν από ένα χρόνο στο σπίτι του, στο Λυκαβηττό. Μου είχε δώσει του υπόμνημα που θα κατέθετε λίγες μέρες αργότερα στην Εξεταστική για την Siemens. Κατά την διάρκεια της κουβέντας μας, έπαιζε με τα εγγονάκια του.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1. ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΒΩΒΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ
Πρόστιμα ύψους 500.000 ευρώ στον Άρη Βωβό, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας «ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ-ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.» και 500.000 ευρώ στον Ίωνα Βωβό, συγγενικό του πρόσωπο και υπάλληλο της ανωτέρω εταιρίας για παράβαση...
του αρ.72, παρ. 2 του ν. 1969/1991 επέβαλε το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Δήλωση σοκ του Προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβεζ.


Ο Τσάβεζ κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι κρύβονται πίσω από τις μετεκλογικές διαδηλώσεις στην Ρωσία και ότι τις υποστηρίζουν.

"Έφυγε" ο Γιάννης Κεφαλογιάννης

Απεβίωσε αιφνιδίως το πρωί, σε ηλικία 79 ετών, ο πρώην υπουργός Ιωάννης Κεφαλογιάννης, γόνος κρητικής οικογένειας με μεγάλη πολιτική παράδοση, ο οποίος εκλεγόταν βουλευτής Ρεθύμνης από το 1958 έως το 2007, συμπληρώνοντας 14 θητείες στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο Ιωάννης Κεφαλογιάννης γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 1932 στα Ανώγεια Μυλοποτάμου και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθήνας. Μέλος της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών, εργάστηκε ως επιμελητής και ως διευθυντής Παθολογικής Κλινικής. Τα χρόνια της γερμανικής κατοχής έλαβε μέρος στην Εθνική Αντίσταση.Το 1958 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Ρεθύμνου με το ψηφοδέλτιο της ΕΡΕ, με την οποία επανεξελέγη το...

Χειροπέδες σε πέντε μεγαλοοφειλέτες στα Χανιά Ετοιμάζεται επιχείρηση του ΣΔΟΕ και στο Ηράκλειο

Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη

Στη σύλληψη μεγαλοοφειλετών του δημοσίου προχώρησε χθες στα Χανιά το ΣΔΟΕ Κρήτης στην διάρκεια στοχευμένης επιχείρησης που αναμένεται να συνεχιστεί και σήμερα. Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι....

Ανάκληση επικίνδυνης πιπίλας για την υγεία των παιδιών από το Jumbo!

Επικίνδυνη πιπίλα βρέθηκε από τον ΕΦΕΤ στο Jumbo. Η αλήθεια είναι ότι μπαίνουμε σε σκέψεις αν υπάρχον ίσως και άλλα προϊόντα, τα οποία θα μπορούσαν να επικίνδυνα για τα παιδιά μας.

Οι εκλογές πάνε για “κούρεμα”;



Αγωνία αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία λίγο πριν από τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με τον Λουκά Παπαδήμο. Είναι προφανές ότι οι διαπραγματεύσεις με τους τραπεζίτες είναι σκληρές, όπως είναι ταυτόχρονα εμφανές ότι η ελληνική πλευρά αυτή τη φορά δεν μπλοφάρει πιέζοντας, στην περίπτωση που οι τραπεζίτες δεν μειώσουν το ύψος του επιτοκίου, να προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση και αναγκαστική ανταλλαγή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιώργος Καρατζαφέρης φαίνεται να στηρίζουν τους χειρισμούς του πρωθυπουργού, ενώ καθοριστική θα είναι η συνάντηση που θα έχει μαζί του σε λίγες ώρες ο Αντώνης Σαμαράς.

Βρήκε επενδυτές για το Alter ο Κουρής;




Πολύ κοντά στην εξεύρεση λύσης που θα διασφαλίσει τη βιωσιμότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alter, φαίνεται ότι βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του καναλιού Γιώργος Κουρής.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

O καλύτερος Δημόσιος υπάλληλος του κόσμου είναι Έλληνας

Ο 54χρονος Παναγιώτης Καρκατσούλης ανακηρύχθηκε ο καλύτερος δημόσιος υπάλληλος του κόσμου. Είναι ανώτατος υπάλληλος του υπουργείου Εσωτερικών. Έχει σπουδάσει στο εξωτερικό και έχει εργαστεί για την ΕΕ αλλά και για τον ΟOΣΑ....

Παρθένος ετών 36 και με 14 παιδιά!!

Ο 36χρονος Trent Arsenault δεν έχει κάνει ποτέ σεξ, αλλά έχει αποκτήσει 14 παιδιά! Το όνομά του έγινε πρώτο θέμα στα αμερικανικά ΜΜΕ τον περασμένο Δεκέμβρη, όταν η «δωρεάν τράπεζα σπέρματος» που είχε «ιδρύσει» μπήκε στο μικροσκόπιο της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και...

Δελτίο Τύπου Βουλευτή Κυριάκου Βελόπουλου

Στην εξής δήλωση προέβη σήμερα 18-01-2012 ο Βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σε ραδιοφωνικό σταθμό για το αν υπάρχουν τελικά πετρέλαια στην Ελλάδα: «Η ύπαρξη κοιτασμάτων πετρελαίου επιβεβαιώνεται από τις ίδιες τις εταιρείες εξόρυξης πετρελαίου! Σας ..

Έτσι χαρακτήριζε ο Κυριάκος Βελόπουλος τον Μ. Καραμπέρη όταν παρουσίασε το 2010 το ψηφοδέλτιο της περιφέρεια στο Ν. Ημαθίας: «Προσωπικότητα που προσφέρει στους πολίτες»!


Οκτώβριος του 2010. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης και βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο της περιφέρειας στον νομό Ημαθίας.
Πρώτο βιολί και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ο Μάρκος Καραμπέρης, που συνελήφθη χθες για συμμετοχή στο κύκλωμα των εκβιαστών.

Ελληνικά ρεκόρ Γκίνες

Στα ρεκόρ Γκίνες που συχνά δημοσιοποιούνται και κεντρίζουν το ενδιαφέρον, ελάχιστες φορές έχουμε διαβάσει κάτι που να αφορά τους Έλληνες.

Δεν είναι λίγα ωστόσο τα ρεκόρ που είτε έχουν κατακτήσει ....

Το ταχύτερο περιπολικό στον κόσμο

Η μάχη κατά του εγκλήματος καθημερινά είναι αδυσώπητη…. Η Audi ανέθεσε στην ABT την αναβάθμιση του R8 προκειμένου να αποτελέσει το όχημα για τα πιο γρήγορα περιπολικά στον πλανήτη. Το αστυνομικό Audi R8 βασίζεται στο R8 V10 GTR μια πανάλαφρη έκδοση με αρκετά μέρη από....

Όργια για την διάσημη Britney θα αποκαλύψει ο πρώην σωματοφύλακας της

'Καυτές αποκαλύψεις από πρώην συνεργάτη της…
Έτοιμος να βγάλει τα … άπλυτα της Britney Spears στη φόρα δηλώνει πρώην σωματοφύλακας
 της δημοφιλούς τραγουδίστριας, ο οποίος απειλεί ότι θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τον… έκλυτο βίο της.

Πρωτοφανές: H Ρωσία έβγαλε τις «σάλπιγγες του θανάτου»

Σε πρωτοφανή ποσοτική, αλλά και επιχειρησιακή πυρηνική επίδειξη δύναμης προχώρησε πριν λίγες ώρες η Ρωσία με την κινητοποίηση από την Διοίκηση Στρατηγικών Διηπειρωτικών Πυραύλων των αυτοκινούμενων διηπειρωτικών πυραύλων οι οποίοι εγκατέλειχαν τις....
άκρως απόρρητες βάσεις τους στην στην αχανή ρωσίκή ενδοχώρα και ... βγήκαν στους δρόμους!

Ο Θρύλος της πυγμαχίας Μοχάμετ Άλι έγινε 70 ετών

Ο Μοχάμεντ Άλι, ο μεγαλύτερος από τους αθλητές της ιστορίας έκλεισε σήμερα τα 70. Γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 17 Ιανουαρίου του 1942, στο Λούισβιλ της πολιτείας του Κεντάκι και έπειτα το άστρο του έλαμψε σε όλο τον κόσμο. 
Ο Άλι μπαίνει σήμερα στην...

Η Σητεία στηρίζει τη δασκάλα του... έρωτα

Όλοι πιστεύουν ότι ίσως η νεαρή δασκάλα έχει πέσει θύμα παρεξήγησης και μιλούν με τα καλύτερα λόγια τόσο για εκείνη όσο και για την οικογένεια της, την οποία περιγράφουν ως εξαίρετη. 

Θεωρούν ότι η υπόθεση διογκώθηκε και ότι η 22χρονη σε καμία περίπτωση δεν είχε αναπτύξει τέτοιου είδους σχέσεις με ανήλικους μαθητές, όπως μεταδίδει το cretalive.gr.

Β. Κικίλιας: Από τον Καραμανλή στον Σαμαρά η σωτηρία της χώρας

Υπάρχει χειρότερο απ΄το να μην έχει μια κοινωνία, όπως η Ελληνική, να συντηρήσει τον εαυτό της; Υπάρχει! Να μην έχει «να φάει» σε μια υποδουλωμένη Ελλάδα· όπως τη θέλουν κάποιοι, μετατρέποντάς μας σε σύγχρονους είλωτες χωρίς ελπίδα, χωρίς προοπτική, χωρίς αύριο.

Το «αυστραλιανό όνειρο» χιλιάδων Ελλήνων

Η Αυστραλία αναδεικνύεται ως ο κύριος προορισμός των Ελλήνων που ψάχνουν να δραπετεύσουν από τις πολιτικές και οικονομικές αναταραχές της χώρας.

«Η Ελλάδα ενδέχεται να χρεοκοπήσει στις 20 Μαρτίου»


Με τίτλο «Ο ζοφερός χειμώνας της Ευρώπης», η εφημερίδα «International Herald Tribune», υποστηρίζει σε άρθρο της ότι «η Ευρώπη θα πρέπει να αλλάξει πορεία και αυτό γιατί «η συνταγή λιτότητας που ακολουθεί, επιδεινώνει περαιτέρω την κατάσταση των ήδη αποδυναμωμένων ευρωπαϊκών οικονομιών».

Ν. Νικολόπουλος: Χρήματα για διαφημίσεις υπάρχουν! Για βιβλία στα σχολεία μάλλον όχι.. Μπράβο στους Φωστήρες του Υπουργείου Παιδείας. Αντικατέστησαν τα βιβλία με διαφημιστικές καμπάνιες με προϋπολογισμό 1.168.500 ΕURΟ και με παράταση 1.000.000 το χρόνο.


Έκπληξη προκαλεί στην Εκπαιδευτική Κοινότητα η συνεχιζόμενη αλλοπρόσαλλη πολιτικής της Υπουργού Παιδείας στο θέμα της διαχείρισης των κονδυλίων του Υπουργείου.

Αγανακτισμένοι εναντίον της Νέας Δημοκρατίας


Πολύωρη διαμαρτυρία πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στην είσοδο των γραφείων του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στη Λ.Συγγρού.

Τα δέκα επαγγέλματα του μέλλοντος

Τα επαγγέλματα του 2020 ή του 2040 μπορεί σήμερα να φαντάζουν ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά για αυτούς που θα τα ακολουθήσουν θα οδηγήσουν σε σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση. 

Σύμφωνα με έρευνα του βρετανικού υπουργείου Επιχειρήσεων, Καινοτομίας και Δεξιοτήτων, η τεχνολογική και επιστημονική πρόοδος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση νέων επαγγελμάτων.

Τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Κοσκωτάς;

Το σκάνδαλο Κοσκωτά θεωρείται από τα μεγαλύτερα που έχουν ξεσπάσει ποτέ στη χώρα μας. Ποιος όμως είναι ο Γιώργος Κοσκωτάς και τι κάνει σήμερα; Γεννημένος το 1953 στην Αθήνα και με καταγωγή από τον Ασπρόπυργο, μεταναστεύει το 1970 στην Αμερική για να επιστρέψει στην Ελλάδα στα τέλη της ίδιας δεκαετίας.