Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Πως η κώφωση εκτόξευσε το μουσικό έργο του Μπετόβεν

Η σταδιακή καταβύθιση του κορυφαίου μουσουργού, και συνθέτη στη σιωπηλή επικράτεια της κώφωσης, επηρέασε σε σημαντικό βαθμό τις …

Παρέμβαση του Πάνου Καμμένου για το θέμα Εφραίμ και την γεωπολιτική διάσταση


Από τον Πάνο Καμμένο

Ποτέ μέχρι σήμερα δεν μίλησα για το Βατοπέδι ,τον Ηγούμενο Εφραίμ παρότι ερωτήθηκα πολλές φορές αυτά τα χρόνια. Δέν το έκανα γιατί είμαι αρνητικά προκατειλημμένος εναντίον του λόγω της στάσεως του ίδιου αλλά και της Μονής Βατοπεδίου με πάθος που δεν συνάδει σε ορθοδόξους κατά των Ηρώων μοναχών της Ιεράς μονής Εσφιγμένου που αρνούνται εδώ και χρόνια να υποκύψουν στον πειρασμό των χρημάτων της....

Δείτε που πηγαίνουν οι Ευρωπαίοι για αναζήτηση εργασίας και οινομικής ανάπτυξης.


Εν μέσω της οικονομικής κρίσης και των περιορισμένων οικονομικών ευκαιριών του μέσου πολίτη στις χώρες που μαστίζονται περισσότερο από την κρίση, όπως η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιρλανδία είναι δεδομένο ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα αναζητήσουν αλλού την τύχη τους.

Το top10 των ταινιών που «κατέβηκαν» περισσότερο το 2011


Κάμψη στο παράνομο downloading παρατηρείται φέτος



Το TorrentFreak συνέθεσε μία λίστα των 10 πιο πειρατικών ταινιών του 2011, σύμφωνα με την λήψη δεδομένων από το BitTorrent.

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ -chemtrail ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

Απόσπασμα από το Kontra Channel...

Κάντε το όπως η Κύπρος


Σε σημαντικό ενεργειακό κόμβο της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου μετατρέπεται  η Κύπρος. Το γεγονός άλλαξε μονομιάς το κλίμα στις αγορές. Το Χρηματιστήριο Αξιών της Κύπρου σημειώνει ανοδική πορεία, ενώ ο διεθνής επενδυτικός παράγοντας στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του σε ένα νησί που μόλις πριν από λίγους μήνες αμφισβητούνταν τα κυριαρχικά του δικαιώματα. Είναι προφανές ότι η Κυπριακή Δημοκρατία αποκτά το πλεονέκτημα και βρίσκεται σε θέση ισχύος στις διαπραγματεύσεις με την τουρκοκυπριακή κοινότητα. Και μόνο η προοπτική της κατασκευής αγωγού που θα μεταφέρει το αέριο μέσω της Κρήτης στην Ευρώπη, προδιαγράφει τον σημαντικό ρόλο που θα έχει τα επόμενα χρόνια η Κύπρος.

Η επιστροφή του Νικήτα


Την επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή προαναγγέλλει ο Νικήτας Κακλαμάνης, με συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα «Metro». Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων και σημερινός επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην πρωτεύουσα, παραδέχεται ότι το κεφάλαιο κεντρική πολιτική σκηνή δεν έχει κλείσει για τον ίδιο.

ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΑΜΕ RESTART ;


Ειδήμων στους υπολογιστές δεν είμαι, αλλά συχνά πυκνά τα μηχανήματα «κομπλάρουν», δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα, υπερφορτώνονται και σταματούν, σαν τους ανθρώπους που σαστίζουν μπροστά σε αδιέξοδα και ανυπέρβλητα εμπόδια. Τη στιγμή εκείνη του σαστίσματος, της απογοήτευσης, του δέους και της υπερφόρτωσης μόνο μία κίνηση απομένει, η επανεκκίνηση.

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ρωσία : «Για μας η Ελλάδα ΤΕΛΟΣ!»



Ο κύβος ερρίφθη! Η Ρωσία δεν έχει άλλη υπομονή να κάνει τα «στραβά μάτια» στην Ελλάδα και τις αποφάσεις που παίρνει, που σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του Ρώσου ηγέτη είναι επικίνδυνες και επιπόλαιες.

Ο Ψυχάρης έβαλε 2 εκ. ευρώ στον ΔΟΛ από την "τσέπη" του



Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΔΟΛ, ανάγκασαν τον ισχυρό άνδρα του Συγκροτήματος, Σταύρο Ψυχάρη, να προβεί σε μια κίνηση που δεν την είχε συνηθίσει.

Οι έντεκα έγιναν τέσσερις

Τρεις ή τέσσερις έγιναν οι 11 βουλευτές για τους οποίους κρίθηκε ότι πρέπει να υπάρξει περαιτέρω διερεύνηση σχετικά με ύποπτες μειώσεις καταθέσεων από 100.000 - 400.000 που προκύπτουν από τα πόθεν έσχες τους και δεν δικαιολογούνται.

Αντιδράσεις για τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ

Αντιδράσεις πυροδοτεί η ανακοίνωση ότι τα τιμολόγια της ΔΕΗ θα αυξηθούν μεσοσταθμικά κατά 9,2% από την 1η Ιανουαρίου.

"Δεν μπορώ να πάω σε κάποιο σόου για να διαφημιστώ λίγο παραπάνω"

«Αυτή τη χρονιά έζησα τα όνειρά μου» αποκαλύπτει η Νατάσα Θεοδωρίδου σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ! και μιλάει για τη συνεργασία της με τη Μαρινέλλα.

Ο Τσάβες "βλέπει" αμερικανικό δάκτυλο...


Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες υπέθεσε ότι οι ΗΠΑ ενδέχεται να έχουν βρει έναν τρόπο να προκαλέσουν καρκίνο στους Λατινοαμερικανούς ηγέτες μετά τη διάγνωση με τη νόσο της προέδρου της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες Κίρχνερ.

«Φωτιά» παίρνουν τα τεκμήρια

Φορολογική παγίδα κρύβουν τα νέα αυξημένα τεκμήρια που θεσπίστηκαν στα μέσα του περασμένου καλοκαιριού και αφορούν το σύνολο των εισοδημάτων του 2011.

Κατεπείγουσα έρευνα για τις καταγγελίες των οικονομικών εισαγγελέων


Μία μέρα μετά την αιφνίδια παραίτηση των δυο οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες διέταξε κατεπείγουσα έρευνα. Οι 2 εισαγγελείς θα κληθούν να προσκομίσουν στοιχεία για να αιτιολογήσουν τη φράση τους «δεν δεχόμαστε να είμαστε εισαγγελείς υπό απαγόρευση και καθ’ υπαγόρευση».

Ηλεκτρονική ευχητήρια κάρτα της ΟΝΝΕΔ Δράμας


Τα παιδιά των Ελλήνων πρωθυπουργών


Η είδηση είναι από μόνη της εντυπωσιακή: Ο γιος ενός εν ενεργεία πρωθυπουργού, και μάλιστα χώρας πρωταγωνίστριας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οδηγείται στην ανεργία, καθώς απολύεται από την ιδιωτικών συμφερόντων εταιρεία στην οποία εργαζόταν. Και… δεν ανοίγει μύτη.

Μήνυμα του πατριάρχη Μόσχας σε Παπούλια για Εφραίμ


Μήνυμα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια απέστειλε ο πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος, ο οποίος εκφράζει τη βαθιά ανησυχία του σχετικά με τις ειδήσεις, που καταφθάνουν από την Ελλάδα γύρω από την προφυλάκιση του ηγουμένου της αθωνιακής Μονής Βατοπεδίου, αρχιμανδρίτη Εφραίμ.
«Δεν αμφισβητώ τη δικαιοδοσία των οργάνων της ελληνικής δικαιοσύνης και εκφράζω την ελπίδα για μια δίκαιη και αντικειμενική απόφαση στην υπόθεση, σχετικά με την περιουσία της μονής Βατοπεδίου», αναφέρει ο πατριάρχης Κύριλλος, προσθέτοντας ότι «την ίδια στιγμή διατελώ εν απορία λόγω της εφαρμογής της προφυλάκισης προ της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης, επί της ουσίας, ενός μοναχού ο οποίος δεν αποτελεί απειλή για την κοινωνία και επανειλημμένως έχει εκφράσει την ετοιμότητά του να συνεργαστεί με την ανάκριση».

«Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν οι ανακοινώσεις για τη μη ευνοϊκή κατάσταση της υγείας του αρχιμανδρίτου Εφραίμ, η οποία δεν ελήφθη υπόψη κατά τη σύλληψή του», συνεχίζει στο μήνυμά του ο Πατριάρχης Μόσχας, το οποίο δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρωσικής Εκκλησίας και αναμεταδίδεται από όλα τα μεγάλα ρωσικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει ο πατριάρχης Κύριλλος, απευθυνόμενος προσωπικά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, «στη Ρωσία, τη Λευκορωσία, την Ουκρανία, τη Μολδαβία και άλλες χώρες, οι λαοί των οποίων ποιμαίνονται πνευματικά από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, εκατομμύρια πιστών αισθάνονται αγωνία για τα αστυνομικά μέτρα, τα οποία ελήφθησαν ως προς έναν γνωστό σε ολόκληρο τον ορθόδοξο κόσμο ηγούμενο μιας δοξασμένης αγιορείτικης μονής εκείνες τις ίδιες ημέρες, κατά τις οποίες η ορθόδοξη Ελλάδα εορτάζει τα Χριστούγεννα».
«Θεωρώ καθήκον μου να διαβιβάσω αυτόν τον κοινό μας πόνο στον Αρχηγό του ελληνικού κράτους και να ζητήσω να απελευθερώσετε από τα δεσμά του τον αρχιμανδρίτη Εφραίμ, καθηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου», καταλήγει το μήνυμα, που υπογράφει ο πατριάρχης Κύριλλος.


"Βόμβα" Καμμένου για Παπαδήμο μέσω Twitter



Πολλά ερωτήματα αφήνει ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής κ. Πάνος Καμμένος μέσω σχολίων στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Twitter.
«Σε ποιού το σπίτι μπαινόβγαινε ο Παπαδήμος από αυτούς που ερευνούσαν για τα CDS οι παραιτηθέντες εισαγγελείς; Κερδίζετε καλαμπόκι ελβετικό» ήταν το τιτίβισμα του πρώην βουλευτή της ΝΔ.


Πάντως ο Λ. Παπαδήμος έδωσε εντολή για άμεση διερεύνηση των λόγων παραίτησης που επικαλούνται οι δυο εισαγγελείς μετά τη συνάντηση που είχε με την δικαστική ηγεσία.

Σχεδόν τζάμπα. Το Samsung Galaxy S στα 199 ευρώ. Θα προλάβεις;


Είναι από τις λίγες φορές που δεν χρειάζεται εισαγωγή για να σε βάλω στο θέμα. Το Samsung Galaxy S το ξέρεις και όσο κλισέ και αν ακούγεται, αυτό το κινητό μιλάει από μόνο του. Ακόμη και αν δεν έχεις ιδέα από Android smartphones.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

12+1 πράγματα που δεν ξέρετε για το… φιλί! Read more about 12+1 πράγματα που δεν ξέρετε για το… φιλί! by tagatakia.gr


Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Εκείνο που δεν ξέρετε ίσως είναι ότι κάθε φιλί που δίνουμε στο σύντροφό μας κρύβει αρκετές εκπλήξεις, που έχουν να κάνουν με ό,τι πιο απίθανο μπορείτε να φανταστείτε. Ρίξτε μια ματιά στην ακόλουθη λίστα με τα 13 πράγματα που δεν ξέρετε για το φιλί και θα καταλάβετε!

Τα πιο θανατηφόρα ζώα στον πλανήτη!


Οι 10 φονικότεροι εκπρόσωποι του ζωικού βασιλείου.
Τα ζώα που ακολουθούν δεν δείχνουν να έχουν ιδιαίτερη «συμπάθια» στο ανθρώπινο γένος. Κάθε άλλο μάλιστα, καθώς κάθε χρόνο ανάμεσα στα θύματα τους, εκτός από άλλα ζώα, περιλαμβάνονται και άνθρωποι.

Βρέθηκε ο διάδοχος του Πούτιν


Η απόφαση του Ντιμίτρι Μεντβέντεφ να επιλέξει τον Βλάντισλαβ Σουρκόφ για το αξίωμα του αντιπροέδρου της ρωσικής κυβέρνησης, ήταν μια κίνηση με προφανή πολιτική σημειολογία.

Δικαίωση 14 χρόνια μετά...

Ο Μάκης Γεωργίου στον Γιάννη Παπαγιάννη. Στο Αποκαλυπτικό δελτίο! Ο πρώτος Έλληνας δημοσιογράφος αστυνομικός συντάκτης που είχε αποκαλύψει το 1997 το θέμα των εμπρησμών ελληνικών δασών από Τούρκους πράκτορες.

Προστατεύστε το σπίτι σας από κλοπές

Χρήσιμες συμβουλές για όλους
Έξαρση παρουσιάζει η εγκληματικότητα με τις ληστείες στα σπίτια να έχουν εξελιχθεί σε καθημερινό φαινόμενο με τους πολίτες να δηλώνουν απροστάτευτοι και ανήμποροι να...
προστατεύσουν τις περιουσίες τους.

Δεκαήμερη παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας...


Παράταση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας έως τις 10 Ιανουαρίου του 2012 έδωσε το Υπουργείο Οικονομικών, εξαιτίας του συνωστισμού σε τράπεζες και εφορίες, αλλά και για να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι, οι οποίοι περιμένουν να πληρωθούν στις αρχές Ιανουαρίου.Το συγκεκριμένο μέτρο θα ισχύσει και για όσους θελήσουν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας, μέσω τράπεζας ή ΕΛΤΑ...

ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ RADIO 9 ΤΑ SHOPPING ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!


Στην εκπομπή του Θανάση Κουμπαρούδη η οποία μεταδίδετε καθημερινά στις 19.30-21.00 μόνο στο "ράδιο9 στους 989" έγινε θέμα η ανάρτηση μας για τα shopping του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Α.Λυκουρέντζου στην Αγγλία.

Εποχή Μαυρογιαλούρου θυμίζει ο Κώστας Αρβανιτόπουλος

Την εποχή του … Μαυρογιαλούρου ζήλεψε ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας και υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιά της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο ...

"Καλά σοβαρολογείτε εσείς στο ΠΑΣΟΚ ότι αλλάζοντας αρχηγό θα διατηρήσετε το κόμμα;"


"......and finally decided to reshuffle the PASOK Cabinet"
Ανασχηματισμος στη Κυβερνηση


If you don't laugh with this, you never will

Ρωσία και Ισραήλ ζητούν άμεση έναρξη γεωτρήσεων νότια της Κρήτης!

Ρωσία και Ισραήλ, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ΥΠΕΚΑ στο defencenet.gr, ζήτησαν επίσημα από την κυβέρνηση Παπαδήμου να ξεκινήσουν ΆΜΕΣΑ γεωτρήσεις στην θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, εντοπισμού υδρογονανθράκων, χωρίς να ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ Ηλεία 2007> Ένα "ατύχημα" με μάρτυρες που παρ' ολίγο να στοιχίσει τη ζωή στον Καραμανλή...

Ηλεία 2007, στη κόλαση της φωτιάς. Νεκροί, οδύνη, καταστροφή.

Τα διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για την νέα ελληνική τραγωδία ενώ τα εγχώρια κατηγορούν την κυβέρνηση Καραμανλή για ανικανότητα.

Ένταση στις σχέσεις Καραμανλή-Σαμαρά λόγω Βατοπαιδίου!

Κανένα μέτωπο δεν πρόκειται να ανοίξει μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Κώστα Καραμανλή εξαιτίας της υπόθεσης Βατοπεδίου, λένε συνομιλητές του προέδρου της ΝΔ. 
Παρά τα όσα ήδη γράφονται και λέγονται η υπόθεση του Βατοπεδίου δεν πρόκειται να προκαλέσει εσωτερικές ρωγμές στην ηγεσία της ΝΔ.

N.E. ONNEΔ ΔΡΑΜΑΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ


Oλοκληρώθηκε σήμερα 28/12/2011 η διάθεση των αγαθών που συγκεντρώθηκαν στα πλαίσια  της δράσης της ONNEΔ Δράμας, «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2011» , που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24/12/2011 .

Όταν το Αιγαίο έγινε “γκρίζο”


Τέτοιες μέρες, το 1995, ξεκίνησε η Τουρκία, την πιο πρόσφατη στις μνήμες μας, επίσημη αμφισβήτηση, νησιών του Αιγαίου. Τουρκικό φορτηγό πλοίο, προσαράζει στις βραχονησίδες Ίμια. Ο Τούρκος πλοίαρχος ισχυρίζεται ότι βρίσκεται σε τουρκικά χωρικά ύδατα και αρνείται να δεχθεί βοήθεια από τις Ελληνικές Αρχές. Στη συνέχεια Ελληνικά ρυμουλκά απεγκλωβίζουν το τούρκικο πλοίο και οδηγείται στην Τουρκία. Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών εκδίδει ανακοίνωση, κατά την οποία, τα Ίμια, χαρακτηρίζονται ως τουρκικό έδαφος.

Δωρεάν σεξ για δύο «τυχερούς» προσφέρει ελληνική ιστοδσελίδα! Read more about Δωρεάν σεξ για δύο «τυχερούς» προσφέρει ελληνική ιστοδσελίδα! by tagatakia.gr


Eλληνική ιστοσελίδα που παρουσιάζει κυρίως πικάντικες ειδήσεις σε συνεργασία με οίκο ανοχής προσφέρει σε διαγωνισμό που διεξάγει δωρεάν sex σε 2 τυχερούς! Δεν ξέρουμε αν τίθεται θέμα νομιμότητας αλλά εδώ ταιριάζει το o tempora o mores.

Ν. Νικολόπουλος: «ΟΠΑΔ: ΄΄Φεσωμένοι΄΄ οι γιατροί, χωρίς περίθαλψη οι ασφαλισμένοι»


Στις 30.11.2011, με απόφαση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, οι συμβεβλημένοι με τον ΟΠΑΔ ιατροί προχώρησαν σε επίσχεση των ιατρικών συμβάσεών και διέκοψαν τη συνεργασία τους με τον Οργανισμό, εξαιτίας της μεγάλης καθυστέρησης καταβολής των αμοιβών που τους οφείλονται.

Ζωηρό ενδιαφέρον για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο της Ελλάδας


Ζωηρό... ενδιαφέρον για τον κρυμμένο «μαύρο» χρυσό της Ελλάδας δείχνουν ξένες μεγάλες εταιρείες. Σύμφωνα με πληροφορίες κολοσσοί στον χώρο της εξόρυξης και εκμετάλλευσης πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, τη Ρωσία και την Ινδία έχουν «βολιδοσκοπήσει» την κυβέρνηση κι εμφανίζονται έτοιμες να ξεκινήσουν έρευνες στους θαλάσσιους χώρους του Ιονίου Πελάγους και κυρίως νοτίως της Κρήτης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΓΑΛΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ «Η Τουρκία απειλεί όλο τον κόσμο: Γαλλία, Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ...»


Ο Πατρίκ Ντεβετζιάν (φωτό Le Figaro.

Ο Πατρίκ Ντεβετζιάν (φωτό Le Figaro.


Η Τουρκία "απειλεί όλο τον κόσμο" και "δεν είναι μια χώρα που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα", δήλωσε σήμερα ο πρώην υπουργός Βιομηχανίας και οικονομικής ανάκαμψης της Γαλλίας, Πατρίκ Ντεβετζιάν, με αφορμή τις οργισμένες τουρκικές αντιδράσεις στο νομοσχέδιο που ποινικοποιεί την άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ενα πολύ HOT Βίντεο με τα καλύτερα της Ελένης Μενεγάκη

Τι κι αν τα νούμερα που πιάνει δεν είναι ανάλογα με τις εποχές της παντοκρατορίας της. Τι κι αν άλλαξε ζώνη για να μην έχει αντίπαλο. Για εμάς, η Ελένη Μενεγάκη θα είναι παντοτινή «βασίλισσα»…

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στον Real fm για τον Εφραίμ

ακούστε τον:

Ενδείξεις ζωής στον Πλούτωνα

Στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος, οι επιστήμονες φαίνεται πως βρήκαν ενδείξεις ζωής. Αν και η ύπαρξη μεθανίου στην παγωμένη επιφάνεια του Πλούτωνα ήταν γνωστή, είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για σύνθετες οργανικές ουσίες στον πλανήτη νάνο.

Κατασκεύασε ανθρώπινα φτερά που ελέγχονται από κινητό και Wii remote

Ο Jarnos Smeets, μηχανολόγος μηχανικός από την Ολλανδία, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένας άξιος απόγονος των αδερφών Ράιτ και του Ίκαρου, μιας και έχει καταφέρει μετά από δουλειά μηνών να κατασκευάσει... «ανθρώπινα φτερά».

Τέλος το δολάριο στις συναλλαγές Κίνας-Ιαπωνίας

Κοινή συναλλαγματική συμφωνία, η οποία θα επιτρέπει την άμεση μετατροπή των νομισμάτων των δυο χωρών χωρίς αυτό να γίνεται μέσω δολαρίου, πρόκειται να υπογράψουν ο κινέζος πρωθυπουργός Γουέν Τζιαμπάο με τον Ιάπωνα ομόλογό του Γιοσιχίκο Νόντα.

O άνθρωπος με τα 3 πόδια και τα διπλά γεννητικά όργανα

Ο Francesco Lentini ήταν το δωδέκατο παιδί μιας πολυμελούς οικογένειας στην Ιταλία. Γεννήθηκε το 1889 και από την πρώτη στιγμή της ζωής του ξεχώριζε, αφού γεννήθηκε με τρία πόδια και διπλά γεννητικά όργανα.

ΈΞΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΘΩΡΙ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ!


Σάλο έχει προκαλέσει η επιστολή - αποκάλυψη της ΄Γαλάζιας Σουπιάς΄ (εδω) στο πρώτο πολιτικό blog της χώρας μας (fimotro) για το Χριστουγεννιάτικο τριήμερο του γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής ΝΔΑ.Λυκουρέντζου στην χλίδα της Αγγλίας(!)...

Οδηγός Facebook...

Οδηγός Facebook
Προστασία της ιδιωτικής μας σφαίρας στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης Facebook
Δελτίο Τύπου "Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου" 

Πετρέλαιο στο Αιγαίο!... «Από μηχανής θεός;»


  • Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου
Ο παγκοσμίως γνωστός όρος «από μηχανής θεός» προέρχεται από την αρχαία ελληνική τραγωδία όπου όταν η εξέλιξη του δράματος δεν είναι δυνατή προκύπτει η «θεϊκή» παρέμβαση!

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΙΑΤΟ - ΡΟΔΟΔΑΦΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


Μεγάλο θέμα δημιουργήθηκε πρόσφατα στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, στην οποία συζητήθηκε η υπογραφή της σύμβασης (με αριθμ.512) έργου της ΕΡΓΟΣΕ στο τμήμα Κιάτο – Ροδοδάφνη, προϋπολογισμού 93.800.000 €.
Η Ν.Δ., δια του Βουλευτού Αχαΐας κ. Νίκου Νικολόπουλου, αποκάλυψε, ότι η Διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ και το Υπουργείο Υποδομών προωθούν την υπογραφή της σύμβασης ενός έργου, για το οποίο:

Κούρεμα επικουρικών μεταξύ Εφραίμ και διαζυγίων

Συγγνώμη, αλλά δεν καταλάβαμε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα της κυβέρνησης, που ο (ενοχλημένος σύμφωνα με όσα διοχετεύονται από τους «κύκλους» του) πρωθυπουργός προσπαθεί να μας παρουσιάσει ως καινούργια και ελπιδοφόρα.