Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Η “βόμβα” που τρέμει το ΠΑΣΟΚ


Ο Γιώργος Λακόπουλος θέτει σήμερα στα «Νέα» ένα πολιτικό ερώτημα το οποίο θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να υπογράψει τη ληξιαρχική πράξη «κουρέματος» της ιδεολογικής και κοινωνικής διαδρομής του ΠΑΣΟΚ. Του πολιτικού φορέα ο οποίος κυριάρχησε στην Ελλάδα από το 1981 μέχρι και σήμερα, ακόμη και τις περιόδους που δεν βρισκόταν στη διακυβέρνηση του τόπου, αλλά ασκούσε… από τον δρόμο την εξουσία.

Φως στο μυστήριο του πέους της στρουθοκαμήλου


Η στρουθοκάμηλος είναι ένα από τα ελάχιστα είδη πτηνών που διαθέτουν πέος, γνωρίζουν εδώ και καιρό οι ζωολόγοι.

Αυτό όμως που δεν γνώριζαν είναι πώς η αρσενική στρουθοκάμηλος έρχεται σε στύση. Σε μια νέα μελέτη που έχει ευρύτερη σημασία για την εξέλιξη των πτηνών, ορνιθολόγοι απαντούν ότι διόγκωση του πέους οφείλεται στη διοχέτευση όχι αίματος, αλλά λεμφικού υγρού.

Δ.Μαύρος: “Δεν με παίρνει…”


Ζορίστηκε ο Δ.Μαύρος χθες στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ν.Χατζηνικολάου στο Real 97,8, όταν ο παρουσιαστής του υπενθύμισε ότι η Ντ. Μπακογιάννη διεγράφη από τη ΝΔ, επειδή υπερψήφισει την πρώτη δανειακή σύμβαση, σε αντίθεση με τον κύριο Καμμένο που κατεψήφισε την κυβέρνηση συνεργασίας και κατ’επέκταση τη νέα δανειακή σύμβαση, αλλά διατήρησε την κομματική του ιδιότητα.

Που πάει η Ελλάδα;


Τον τελευταίο καιρό τα διεθνή δεδομένα αλλάζουν με τέτοια ταχύτητα ώστε τα think tanks θα πρέπει να βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση με σενάρια που δεν τους βγαίνουν.
Ιδιαίτερα για την Ελλάδα έχει πλέον μεταστραφεί άρδην το γεωπολιτικό κλίμα.
Ποια ήταν τα δεδομένα:

Στο 32,7% η ΝΔ. Η κοινωνία θέλει εκλογές


Σε ποσοστό 32,7% προσδιορίζει την εκτίμηση πρόθεσης ψήφου για τη Νέα Δημοκρατία η MRB, στην εξαμηνιαία έρευνα «Τάσεις», που πραγματοποιεί, και δημοσιεύει το site “real.gr”. Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται κάτω από το 20%, στο 19,1%, και ακολουθούν το ΚΚΕ με 11,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 8,8%, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός με 7,1%, η Δημοκρατική Αριστερά με 7% και οι Οικολόγοι με 4,7%. Η Δημοκρατική Συμμαχία μένει εκτός Βουλής, με 2,5%.

«Χέρι» στη μισθοδοσία των εργαζομένων στην ΕΑΣ έβαλε η ΑΤΕbank!


Και το σίριαλ Τσάκα καλά κρατεί. Ο ετοιμόλογος, καταφερτζής με τα μπλουζάκια λαϊκής και τις «δηλώσεις κουβαρίστρα» εκπρόσωπος του Αλ Σαούντ άλλαξε τον Σαουδάραβα πρίγκιπα και αποφάσισε να φέρει Άραβες επενδυτές για να βάλουν χρήματα στον Παναθηναϊκό. «Τα χάλασε» λέει, με τον πρίγκιπα γιατί ο πατέρας του δεν τον άφησε να επενδύσει στους «πράσινους». Καλά κάνει ο Τσάκας!

Η κλιματική αλλαγή είναι πολιτική και όχι επιστήμη!

Καθημερινά ακούμε "νέες αποκαλυπτικές" αναφορές για την παγκόσμια υπερθέρμανση εξαιτίας του ανθρώπου.


Και όμως αρκετοί καταξιωμένοι επιστήμονες ότι αυτή η θεωρία δεν έχει καμιά λογική. Και μάλιστα τα επίσημα επιστημονικά στοιχεία λένε πως δεν υπάρχει αναλογική αύξηση της θερμοκρασίας με το CO2, και αυτό προφανώς γιατί το CO2 δεν μπορεί να επηρεάσει την πορεία του κλίματος.

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Προσοχή στο κενό!!! [+ bonus video]

Προσοχή στο κενό!!!

Όχι στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας που κάποιοι θα ακούτε και καθημερινά αν χρησιμοποιείτε τη δημόσια συγκοινωνία.

Ντροπή σου.. Νανά !

 
Πως κατάφερε με πέντε δέκα λέξεις να διαγραφή από την συνείδηση του Ελληνα η  κ. Μούσχουρη ?
Δεν ντράπηκε την ιστορία της, και καλά έκανε, ήθελε να τιμήσει το "ψωμί" που την τάιζαν χρόνια οι Γερμανοι φίλοι της. Θα μπορούσε όμως να μην πει τίποτα. Φυσικά δεν άντεξε και έβγαλε τα απωθημένα της για τους "συμπατριώτες της... ντροπή σου Νανά.

Ιδού τι είπε σε συνέντευξη στη γερμανική «Die Welt» στην οποία υπερασπίζεται την Γερμανία, όπου αυτήν την περίοδο δίνει συναυλίες
- «Ζω στην Ελβετία, ως Ελληνίδα Ευρωπαία. Ετσι βλέπω και την παλιά πατρίδα μου».
-Σήμερα όλοι είναι δυσαρεστημένοι με τους Έλληνες, κάτι που καταλαβαίνω και το θεωρώ σωστό. Οι Γερμανοί και εγώ έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση! Με τους Έλληνες είμαι κακιά, κυρίως με τους πολιτικούς. Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για τα προβλήματα“.
- “Οι Έλληνες πρέπει να μάθουν ότι πρέπει κανείς να εξοφλεί τα χρέη του. Τα τελευταία 30 χρόνια, από τότε που μπήκαμε στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, ζούνε με ένα ψέμα σε μια ψεύτικη ευημερία… Η Ευρώπη έχει δίκιο να είναι εξοργισμένη”.
- Έφτασε ακόμα και στο σημείο να επαινέσει το προκλητικό εξώφυλλο του «Focus» λέγοντας: «Καταλαβαίνω απολύτως την οργή των Γερμανών. Συμφωνώ με τη στάση της Ανγκελα Μέρκελ».
- Ενώ για την αγανάκτηση των Ελλήνων από την στάση της Γερμανίας δήλωσε:: «Γι’ αυτό το θέμα είμαι πραγματικά πολύ αρνητική. Ντρέπομαι. Αυτό το θεωρώ προδοσία. Η Ελλάδα χρειάζεται βοήθεια, αλλά όχι δωρεάν».
Ντροπή σου Νανά. 

Π. Τόμσεν: Όχι άλλες μειώσεις μισθών και συντάξεων.


Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην τρόικα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η ύφεση να ξεπεράσει το 6%, το 2011 

Το “σκάνδαλο” που… ξέχασε ο κ. Παπανδρέου



Για άλλη μια φορά σε δημόσια παρέμβασή του, ο Γιώργος Παπανδρέου κάθε άλλο παρά έδειξε προδιάθεση… αναχωρητή. Τουναντίον.

ΝΥ Τimes: Βράδυ Σαββάτου ο Έλληνας πρωθυπουργός θα ανακοινώσει την πτώχευση

Μετά από εβδομάδες φημών ο Έλληνας πρωθυπουργός αργά ένα βράδυ Σαββάτου θα ανακοινώσει πως η χώρα εγκαταλείπει το ευρώ και επιστρέφει στη δραχμή αναφέρει δημοσίευμα των New York Times. Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, η επιστροφή στη δραχμή θα σημάνει μια αλληλουχία δυσάρεστων γεγονότων για την Ελλάδα.  

Η παρούσα κυβέρνηση θα λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα, τονίζει ο πρωθυπουργός


Από την κυβέρνηση Παπαδήμου αναμένεται να ληφθούν όλες οι κρίσιμες αποφάσεις για τα μέτρα που θα συνοδεύουν τη νέα δανειακή σύμβαση με την Ευρωπαϊκή Ενωση και το ΔΝΤ, μεταδίδει το Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, σ' αυτά θα περιλαμβάνονται τόσο οι διορθωτικές παρεμβάσεις για τις «αστοχίες» στον προϋπολογισμό του 2011, όσο και το περίγραμμα των μέτρων της περιόδου 2012 - 2015.

Νέα Διοικητική Επιτροπή στο Ε.Β.Ε.Α.


Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, τα μέλη του οποίου προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες στις 3, 4 και 5 Δεκεμβρίου.
Τα νεοεκλεγέντα μέλη συνήλθαν σε σώμα χθες και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις, εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοικητικής Επιτροπής.

Α’ Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Γιάννης Συγγελίδης.
Β’ Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Παύλος Θωμόγλου.
Γενικός Γραμματέας ο κ. Νίκος Σοφιανός και
Οικονομικός Επόπτης ο κ. Ευάγγελος Τσόγης.

Και αυτό το τρίπτυχο θα πρέπει να συνεχίσει να χαρακτηρίζει και τη λειτουργία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του επιμελητηρίου μας.

Ενότητα- Συσπείρωση -Συμμετοχή
Σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη για το σύνολο της αγοράς, οι επιχειρήσεις έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα. Με τη μαζική τους προσέλευση στην κάλπη, απέδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον επιμελητηριακό θεσμό και ειδικότερα στο ΕΒΕΑ. Μας έδωσαν την εντολή, αλλά και τη δύναμη, να συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στην κρίση. Να συνεχίσουμε να διεκδικούμε συνθήκες επιβίωσης και ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία, για τις ελληνικές επιχειρήσεις».


Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, στην πρώτη του ομιλία ενώπιων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για το Επιμελητήριό μας. Είναι η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΑ, του οποίου έχω τη μεγάλη τιμή και ευθύνη να ηγούμαι, για μια ακόμη θητεία.
Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την επιτυχία σας και να σας ευχαριστήσω για την προσπάθεια που κάνατε όλο το προηγούμενο διάστημα. Οι μεγάλοι νικητές αυτών των εκλογών, ήταν η ενότητα, η συσπείρωση και η συμμετοχή.

1 στους 2 Έλληνες δεν έχει μπει ποτέ στο διαδίκτυο.

 
 
Τα τελευταία στοιχεία της ευρωπαϊκής στατιστικής αρχής σχετικά με τη χρήση του Internet στα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δείχνουν οτι οι Έλληνες είναι ψηφιακά αναλφάβητοι.Σύμφωνα με την Eurostat, το 50% των Ελληνικών σπιτιών  δεν έχουν πρόσβαση στο Internet όταν στο σύνολο της ΕΕ το ποσοστό των κατοίκων που δεν έχουν πρόσβαση είναι 27%.Οι χώρες που είναι σε χειρότερα επίπεδα από την Ελλάδα είναι η Βουλγαρία με 55% και η Ρουμανία 53%.

Παραπολιτικό αναγνώστη για ΟΝΝΕΔ: Τα χαμόγελα φέρνουν γκρίνιες


Τις τελευταίες μέρες διακρίναμε ένα κρύο μπορούμε να πούμε στη Μεσογείων. 
Κρύο που το έφεραν τα χαμόγελα γιατί ουδείς περίμενε να αλλάξει ο Παπαμιμίκος αγαπημένο τέκνο για καμιά 50αριά γάλατα και καμιά 100αριά μακαρόνια παραπάνω, ούτε κανένας περίμενε πάνω στο φτωχό Λεκανοπέδιο να πέσει όλη η Οργάνωση για να βγάλουν προς τα εμπρός το νέο φυντάνι.

Ποιος είναι το “βαθύ λαρύγγι” της κυβέρνησης;


Από χθες το απόγευμα κιόλας, το Μέγαρο Μαξίμου θα όφειλε να έχει ξεκινήσει τη σχετική έρευνα, προκειμένου να εντοπίσει και να χειριστεί… αναλόγως το κυβερνητικό στέλεχος το οποίο φέρεται να έχει προμηθεύσει το πρακτορείο «Dow Jones» με την… άβολη αλήθεια για την Ελλάδα, και την πραγματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικονομία.

Η Μέρκελ απειλείται με… εργασιακή εφεδρεία


Είμαστε όλοι… Φιλελεύθεροι, παραφράζοντας την ιστορική ρήση του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι για τη σχέση της ανθρωπότητας με τους κατοίκους του Βερολίνου, στα δύσκολα χρόνια ενός Τείχους που χώριζε το μέλλον του πλανήτη, αλλά και την κοινή λογική.

Εκεί που μας χρωστούσαν…


Α. Τσοχατζόπουλος, Τ. Μαντέλης, Π. Δούκας, Ελ. Ζαγορίτης και άλλα «λαμπρά» στελέχη του κοινοβουλευτικού μας βίου, περιλαμβάνονται μεταξύ των 110 πρώην και συνταξιούχων βουλευτών που έχουν καταθέσει αγωγή στο δημόσιο διεκδικώντας με τόκο αναδρομικά συνολικού ύψους πάνω από 80 εκατ. ευρώ. 

Αγωγή 250.000 ευρώ κατά του Πρωτόπαπα από τον Κουρή


Mε αγωγή του, ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Κουρής, ζητά την καταδίκη του προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής στην υπόθεση των ομολόγων κ. Χρήστου Πρωτόπαπα, για εμπαθή συμπεριφορά και μεθόδους συκοφάντησης.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Το “σκάνδαλο” που… ξέχασε ο κ. Παπανδρέου


Για άλλη μια φορά σε δημόσια παρέμβασή του, ο Γιώργος Παπανδρέου κάθε άλλο παρά έδειξε προδιάθεση… αναχωρητή. Τουναντίον.
Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε σε συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου για «την ώρα της ελληνικής οικονομίας», και είπε πράγματι πολλά. Όπως αναμενόταν, υπεραμύνθηκε των πεπραγμένων της θητείας του, προσπερνώντας την απτή πραγματικότητα ότι έγινε ο μόνος πρωθυπουργός σε χρόνια πολιτειακής ηρεμίας, που αντικαθίσταται… στον αέρα της θητείας του, χωρίς να έχει πρόβλημα υγείας. Υποχρεώθηκε να παραιτηθεί, ακριβώς λόγω αυτών των πεπραγμένων της τελευταίας διετίας, που κατέστησαν την Ελλάδα παράδειγμα προς αποφυγή.

Ο ταλαντούχος κύριος Καρατζαφέρης


Το νέο «σίριαλ», που κατά τα φαινόμενα υπόσχεται έντονες συγκινήσεις, είναι τι θα πράξει ο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη. Θα φύγει ή θα μείνει στη κυβέρνηση Παπαδήμου. Μήπως τελικά έχει παρεξηγηθεί η τακτική του να σκέφτεται φωναχτά;

Η επιστολή Ελληνίδας στο βρετανικό κανάλι με το "ριάλιτι" με θέμα την Ελλάδα...


Στην επιστολή της αναφέρει στα αγγλικά:

"Αγαπητοί μου κύριοι του καναλιού 4,

Κινητοποιήσεις με ...νεκροφόρες στην Περιφέρεια Κρήτης


Ένα περίεργο θέαμα αντίκρισαν σήμερα το πρωί οι Ηρακλειώτες στην Πλατεία Ελευθερίας, καθώς πάνω από δέκα νεκροφόρες είχαν παραταχθεί μπροστά στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο κινητοποίησης του Σωματείου Ιδιοκτητών Γραφείων Τελετών Κρήτης.

Η αρχή του τέλους για τη Μέρκελ


Όσο «προβληματική» και αν είναι η σχέση της ευρωπαϊκής Ιστορίας με τη Γερμανία, δεν μπορεί κανείς παρά να αναγνωρίσει ψήγματα υποσυνείδητης δικαιοσύνης στην εξέλιξη των πραγμάτων.

Η ιστορία ενός μεγάλου έρωτα που έγινε σχέση ζωής


Στα 26 του ήταν βουλευτής, στα 38 του πρωτοκλασά­τος υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, στα 42 του αρχηγός κόμματος, στα 58 του ο 7ος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και, πάλι, κανείς δεν ξέρει αν ο Αντώνης Σαμαράς ακολούθησε ως εδώ τη μοίρα του. Ή αν κατάφερε να τη νικήσει...

Το κείμενο των αιτημάτων του Π. Βλαστού και των μελών της οργάνωσης «Πυρήνες της Φωτιάς»…


Ως «έμπρακτη εναντίωση στις άθλιες συνθήκες κράτησης που επικρατούν στα σύγχρονα ελληνικά κολαστήρια των φυλακών» χαρακτηρίζει ο Παναγιώτης Βλαστός την απόπειρα απόδρασης αλλά και την ομηρία των τριών σωφρονιστικών υπαλλήλων, χθες το βράδυ στις φυλακές Κορυδαλλού. Στο κείμενο που υπογράφει ο ίδιος ο βαρυποινίτης προβάλλει μια σειρά αιτημάτων για τις συνθήκες κράτησης στις φυλακές ενώ...

Επιστροφή Σαμαρά στο Ισραήλ, ΝΔ και ντομάτα...

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. που έγινε δεκτός σήμερα στο Ισραήλ με τιμές αρχηγού κράτους, είχε επισκεφθεί το Ισραήλ, 20 χρόνια πριν, ως ο Υπουργός Εξωτερικών, που έβαλε την υπογραφή του στην de jure αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ. Δείτε τις φωτογραφίες του 1991 και του σήμερα:

4ο Debate ΟΝΝΕΔ – Μονιμότητα στο Δημόσιο Τομέα: Υπέρ ή Κατά;


Η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της ανταλλαγής απόψεων ξεκίνησε τη διεξαγωγή θεματικών debates για θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί τρία debates όπου συζητήθηκε η συμβολή της Γενιάς του Πολυτεχνείου στη σύγχρονη Ελλάδα, η διαγραφή ή διαχείριση του δημόσιου χρέους και, την προηγούμενη εβδομάδα, η ανωνυμία στα blogs.

Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Αχαΐας: Στήριγμα Αγάπης για τα παιδιά της Κιβωτού


Η  Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Αχαΐας εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων αποφάσισε να προχωρήσει στην συγκέντρωση τροφίμων για το ίδρυμα «Κιβωτός της Αγάπης».
Η χώρα μας διανύει μια δύσκολη οικονομική περίοδο.
Πολλά ιδρύματα που παρέχουν στήριξη και φροντίδα, όπως το ίδρυμα
«Κιβωτός της Αγάπης»,
αντιμετωπίζουν οικονομική δυσχέρεια λόγω αυτών των οικονομικών συνθηκών
που βιώνει η χώρα μας.

Δώρα στα παιδιά του Κέντρου Αποκατάστασης από τα μέλη της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ ΤΕΙ ΧΑΝΙΩΝ


Δώρα στα παιδιά του Κέντρου Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης προσέφεραν σε χθεσινή τους επίσκεψη μέλη της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ του Τ.Ε.Ι. Χανίων.
Οι σπουδαστές βρέθηκαν στον χώρο του Κέντρου προσφέροντας «ένα χριστουγεννιάτικο χαμόγελο», όπως ανέφεραν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Β6 Ν. Ε. ΟΝΝΕΔ: Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μας στη δράση της ΟΝΝΕΔ, «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα», το πρωί του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου 2011. Μέλη της Β6 Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ συγκεντρώθηκαν έξω από super-market επί της οδού Ιλίου στο Ίλιον, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου και την υποστήριξή του στη δράση αυτή.

ΟΝΝΕΔ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ: Ολοκληρώθηκε η δράση Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα στο Π. Φάληρο


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συλλογή αγαθών πρώτης ανάγκης, ρουχισμού και βιβλίων - παιχνιδιών  από την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. και την Μ.Α.ΚΙ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ στο πλαίσιο της δράσης που διοργανώνει Πανελλαδικά η ΟΝΝΕΔ, προκειμένου να διατεθούν για τους σκοπούς των οργανώσεων που στηρίζει τη φετινή χρονιά.

Δήλωση του προέδρου Ν.Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης για το "Κοινωνικό Παντοπωλείο"

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Κομοτηναίους για τη μεγάλη ανταπόκρισή τους στη δράση της ΟΝΝΕΔ Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα!!! Πάνω από 500 κιλά τρόφιμα, πολλα ρούχα και παιχνίδια...

Στις 21 Δεκεμβρίου το δώρο στους ανέργους του ΟΑΕΔ


Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί στους επιδοτούμενους ανέργους το δώρο των Χριστουγέννων, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.

Καβαλάρης … ο Καβαλιέρε! Λεσβιακά φιλιά, χειροπέδες και Άγιοι Βασίληδες στα πάρτι του!


Οι λίαν αποκαλυπτικές φωτογραφίες που εντοπίστηκαν σε κινητά και υπολογιστές των γυναικών οι οποίες συμμετείχαν στα άσωτα πάρτι του Καβαλιέρε εξετάζονται από το δικαστήριο στα πλαίσια της υπόθεσης με πρωταγωνίστρια την μαροκινή Ρούμπι.

Β.Μπαλάφας: Άρτσι μπούρτσι και Μπουργκάς

Από την εφημερίδα "ΣΗΜΕΡΑ" του Σαββάτου, 10 Δεκεμβρίου 2011, σελίδα 7 :

Άρτσι μπούρτσι και Μπουργκάς

Αναμφισβήτητα πρόκειται για το μεγαλύτερο θέμα της εβδομάδας που πέρασε και δεν είναι άλλο από το πολύπαθο έργο δημιουργίας του αγωγούμεταφοράς αργού πετρελαίου, γνωστό ως «Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη». Ένα έργο που με βάση τη συμφωνία που υπέγραψαν το 2007 Ελλάδα, Ρωσία και Βουλγαρία, θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί και να βρίσκεται σε λειτουργία από το καλοκαίρι του 2010.

Για να μη ξεχνιόμαστε: α) Ποιός χρηματοδοτεί τα Σκόπια? και β) Η Ελλάδα υποστήριξε την εκτύπωση του πρώτου «Μακεδονο-Ελληνικού» λεξικού…

α) Από χρόνια τώρα το γειτονικό κράτος που αποτελείται από Αλβανούς και Βουλγάρους και Σλάβους, ψάχνει να βρει ταυτότητα για να μην απορροφηθεί από τις γειτονικές της χώρες (Βουλγαρία και Αλβανία).

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η ANEK LINES ΓΙΑ 3η ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ


Η ANEK LINES συνεχίζει για τρίτη χρονιά να ταξιδεύει το ελληνικό ελαιόλαδο σε όλους τους προορισμούς της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά και σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες η εταιρεία έχει δυναμική παρουσία μέσω των τουριστικών εκθέσεων που συμμετέχει.

Νέες συλλήψεις για φρουτάκια στη Λάρισα


Σαν μανιτάρια φαίνεται πως φυτρώνουν τα παράνομα «καζίνο» στην πόλη της Λάρισας.
Συνελήφθησαν χθες το βράδυ ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση μία 44χρονη και ένας 66χρονος, για διενέργεια τυχερών – απαγορευμένων παιγνίων.

Ο Γιούνκερ βάζει “βέτο” για επαναδιαπραγμάτευση


Οι συμβολισμοί που συνοδεύουν το πολιτικό σεργιάνισμα του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ σε μια Ευρώπη η οποία έμαθε να ωριμάζει μέσα από τις κρίσεις και τις συγκρούσεις συμφερόντων στις τάξεις της, είναι ουσιωδώς σημαντικότεροι από εκείνους που συνεπάγεται η θέση του προέδρου του Eurogroup, και φυσικά του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου.

Η νέα μόδα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης..


Τα τελευταία χρόνια η εξ αποστάσεως εκπαίδευση ή αλλιώς τα μαθήματα online, έχουν γίνει της μόδας. Τα ηλεκτρονικά φροντιστήρια ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο και οι μαθητές εξοικειώνονται όλο και περισσότερο με την ιδέα της online διδασκαλίας. Η τεχνολογία βοηθάει όλο και πιο πολύ στην εξέλιξη προς τη κατεύθυνση αυτή, αφού τα ειδικά συστήματα για την εξ αποστάσεως εκπαίδευσης απλοποιούνται για το μαθητή αλλά και για τον καθηγητή.

Κενό ασφαλείας στο Skype προδίδει την «τοποθεσία» του χρήστη


Το New York University’s Polytechnic Institute ανακάλυψε ένα κενό ασφαλείας στο Skype, το οποίο δεν προστατεύει τις «τοποθεσίες» των χρηστών του Skype, αλλά ούτε και την P2P δραστηριότητα διαμοιρασμού των χρηστών του, κάτι που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν χάκερ.

Ν. Νικολόπουλος για αναδρομικά βουλευτών


Συνέντευξη τύπου παρεχώρησε στα ΜΜΕ της περιοχής ο Βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος σήμερα το μεσημέρι σχετικά με το θέμα των αναδρομικών των Βουλευτών, πρώην Βουλευτών και δικαστικών.

Τα μέτρα που μας παίρνει το ΔΝΤ – Ομολογούν ότι απέτυχαν αλλά επιμένουν σε μειώσεις μισθών-συντάξεων και απολύσεις

- 17% κάτω οι μισθοί στο Δημόσιο
- Τσεκούρι 20% στις συντάξεις άνω των 1.200 ευρώ
- Κομμένα τα επιδόματα και οι ελαφρύνσεις για 1ο και 2ο παιδί

Τα ναρκωτικά με τα μάτια της τρόικας

Έχει επικρατήσει τον τελευταίο καιρό να αποκαλούμε απαξιωτικά «λογιστές» όλους εκείνους που ασχολούνται (λέμε τώρα) με το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για δυσφήμηση του επαγγέλματος των λογιστών.

Λυπάμαι να πω πως δεν είναι ούτε λογιστές. Είναι παραζαλισμένοι και ανίκανοι άνθρωποι που πλέον δεν ξέρουν ούτε τι κάνουν, ούτε τι λένε.

Η… μεταδοτική ανοησία των Σκοπιανών


Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στους σοβαρούς φιλάθλους, το πανό που αναρτήθηκε σε γήπεδο των Σκοπίων με την ευχή: «Έλληνες σας ευχόμαστε καλή χρεοκοπία». Μάλιστα οι σκεπτόμενοι πολίτες της γειτονικής χώρας, αλλά και μερίδα του τύπου-ευτυχώς υπάρχουν ακόμη- επέκριναν δριμύτατα την κυβερνητική πολιτική η οποία έχει μεταφερθεί στα γήπεδα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΤΟ "ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ" ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΙΩΑΝΝΗ Σ. ΛΑΤΣΗ - EUROBANK EFG


«Το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας»
             Ταξίδι στη γη των Μακεδόνων, μέσα από τη νέα αφιερωματική έκδοση του
      Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση και της Eurobank EFG
Το λίκνο του μακεδονικού πολιτισμού, η Πέλλα, είναι ο φετινός προορισμός του εκδοτικού προγράμματος «Ο Κύκλος των Μουσείων», που με συνέπεια επιμελούνται και χρηματοδοτούν το  Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και η Eurobank EFG, συμβάλλοντας στη διαρκή προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας.

Ερώτηση Γ. Παπανικολάου προς την Επιτροπή για αύξηση των κονδυλίων που προορίζονται για την σίτιση απόρων στην Ελλάδα


Στο θέμα εύρεσης εναλλακτικών λύσεων χρηματοδότησης του προγράμματος διανομής τροφίμων στους απόρους από κοινοτικά κονδύλια επανέρχεται με ερώτηση του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Γ. Παπανικολάου.

Επιστολή αναγνώστριας του 4oktovriou: Συγχαρητήρια στην Οννεδ Αττικής

Το Σάββατο το πρωί πέρασα έξω από γνωστό super market στην περιοχή των Αμπελοκήπων και είδα κάτι που με εξέπληξε ευχάριστα! Είδα παιδιά της ηλικίας μου να κάνουν κάτι πραγματικά σπουδαίο, πλησίασα κοντά και είδα τα παιδιά από την Οννεδ Αττικής να συγκεντρώνουν διάφορα τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια για συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματική ανάγκη.

ΟΝΝΕΔ: ημερίδα με θέμα «Πυλώνες ανάπτυξης του χειμερινού και ορεινού τουρισμού στην Ελλάδα».


Η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Nafsika Palace» στην Ιτέα Φωκίδας, ημερίδα με θέμα «Πυλώνες ανάπτυξης του χειμερινού και ορεινού τουρισμού στην Ελλάδα».
Ομιλητές θα είναι οι κ.κ.: