Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Οι οφειλέτες στο δημόσιο από την Κρήτη

Σε 159 ανέρχονται οι επιχειρήσεις που φέρονται να έχουν έδρα στην Κρήτη και οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στον «κόκκινο» κατάλογο με τις 6.000 επιχειρήσεις που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 150.000 ευρώ και ο οποίος δόθηκε στην δημοσιότητα από το υπουργείο Οικονομικών.

Ανεπίδεκτα είσπραξης τα 20 δισ. ευρώ-Εταιρείες-φαντάσματα και ιδιοκτήτες που έχουν πεθάνει στη μαύρη λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες

Aνεπίδεκτο είσπραξης εκτιμούν παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών ότι είναι το μεγαλύτερο μέρος από τα 30 δισ. ευρώ που οφείλουν 6.000 επιχειρήσεις με ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 150.000 ευρώ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΕΚΛΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ

Δελτίο τύπου

Με αφορμή τα όσα συζητήθηκαν σήμερα στη βουλή για το πρόγραμμα «κοινωφελούς εργασίας», η κ. Θέκλα Παρασκευούδη προέβη στην εξής δήλωση:

Εκτός συνόρων το κρητικό λάδι Πρωτοβουλία από τους τοπικούς φορείς

Την εκτός συνόρων προβολή του κρητικού ελαιολάδου, επιθυμεί το Δίκτυο Κρητικού Ελαιολάδου, το οποίο στοχεύει επίσης στην ανάδειξη του προϊόντος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για το λόγο αυτό,
δυναμικά προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του σε μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών, την Anuga 2011, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Γερμανία.

Αντώνη, ή τον διώχνεις ή σε…διώχνει

Πρόεδρε Αντώνη
Ήρθε η ώρα να τελειώνεις με αυτή την κωμική κατάσταση που λέγεται ΟΝΝΕΔ. Η εικόνα με τους 56 ΔΑΠίτες να κάθονται στο δρόμο σαν «παιδιά των λουλουδιών» και να θυμίζουν αριστερίστικη συνιστώσα των Εξαρχείων δεν είναι απλά αστεία. Είναι τραγική, εικόνα ντροπής για την ιστορία της ΟΝΝΕΔ.

Ο Ελπιδοφόρος τι λέει γι' αυτό? Kυριάκος: "Διαφωνώ με την στάση της ΔΑΠ"

Την άποψη πως η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν θα πρέπει να μπει στην λογική των καταλήψεων καθώς έχει αγωνιστεί για ανοικτά πανεπιστήμια εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο Ράδιο 9, ο γαλάζιος τομεάρχης Περιβάλλοντος επεσήμανε:

Θα πείτε ποτέ και καμιά αλήθεια;

Αδυνατώ να κατανοήσω πώς μερικά πράγματα περνούν εντελώς απαρατήρητα ή σχολιάζονται μεταξύ τυρού και αχλαδίου ή απλώς αναφέρονται ως κάτι το συνηθισμένο και το αναμενόμενο ή δεν αναφέρονται καθόλου – είτε από τα μέσα ενημέρωσης, είτε από την αντιπολίτευση.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ο παράδεισος τελικά υπάρχει και βρίσκεται στη Βραζιλία!


Αν υπάρχει τελικά παράδεισος, τότε όλοι μας πιστεύουμε πως θα είναι ένα φανταστικό μέρος με θάλασσα, αμμουδιά και πανέμορφες γυναίκες! 

Σχολικά βιβλία μόνο για τους δικούς μας. Εύρεση σχετικού εγγράφου από Σπηλιωτόπουλο

ΤΕΤΟΙΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ



ΖΗΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η HELEXPO ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Τον θυμάστε τον Περικλή Πειλήδη; Αυτόν τον επικοινωνιολόγο - ανακάλυψη κάποιων κολλητών του Κώστα Καραμανλή που είχε αναλάβει επί Νέας Δημοκρατίας όλη την επικοινωνιακή καμπάνια του κόμματος και προσωπικά του τότε... πρωθυπουργού; 

Και, η "Χρυσή Αυγή" περνάει την Ντόρα...



ΣΤΟ 1,5% Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

Σε μια ακόμη δημοσκόπηση το κόμμα της Ντόρας, επιβεβαιώνει τις πολύ χαμηλές δημοσκοπικές του, επιδόσεις. Στην έρευνα της VPRC που διενεργήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού «Επίκαιρα», η «Δημοκρατική Συμμαχία», αναδεικνύεται ισόπαλη με την «Χρυσή Αυγή» του Νίκου Μιχαλολιάκου. 

Ο πρώην υπουργός και... το ξύλο σε νυχτερινό κέντρο της Νάξου



Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (03/9) σε νυχτερινό κέντρο της Νάξου. Η μη δημοσίευση του μέχρι σήμερα συνέβαλε στο να πέσουν οι τόνοι, να μην δημοσιοποιηθεί το ζήτημα και λάβει διαστάσεις και κυρίως να μην υποβληθούν μηνύσεις...... καθώς εδώ στο ''ήσυχο'' νησί μας είμαστε όλοι λίγο-πολύ γνωστοί και φίλοι!

Ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στον Καραμανλή



Οι άνθρωποι του πρώην πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη περιμένουν την οριστική επιβεβαίωση του ταξιδιού του

Αποθεωτική υποδοχή ετοιμάζουν στον Κώστα Καραμανλή, οι οπαδοί του στην Θεσσαλονίκη. Τις τελευταίες ημέρες, οι δύο κολλητοί του πρώην πρωθυπουργού στην συμπρωτεύουσα, Βάκης Φραντζής και Τέλης Θωμόπουλος, βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τα μέλη των "γαλάζιων" τοπικών οργανώσεων, προκειμένου η φετινή παρουσία του Καραμανλή στην ΔΕΘ να κάνει... πάταγο. Ο λόγος της τόσο μεγάλης κινητοποίησης, δεν είναι άλλος από τις αποκαλύψεις περί εμπλοκής της αμερικανικής πρεσβείας στην υπόθεση των υποκλοπών, αλλά και τα δημοσιεύματα περί σχεδίου δολοφονίας του τέως πρωθυπουργού. 

Κρατικές δαπάνες και προϋπολογισμός «μηδενικής» βάσης...



Γράφει ο Κων/νος Μανίκας
Οικονομολόγος – Ψυχολόγος

Σε μια χώρα «πνιγμένη» στην ύφεση, όπου οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες συνεχίζουν να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, τίθεται για μια ακόμα φορά το «προπατορικό» ερώτημα του τρόπου περιορισμού των δημοσίων δαπανών. Οι υπουργοί διατείνονται ότι εξαντλούνται τα όρια περικοπών στις λειτουργικές δαπάνες, η Τοπική Αυτοδιοίκηση αδυνατεί να συντηρηθεί με τα υπάρχοντα κονδύλια και η αναδιοργάνωση των ΔΕΚΟ πέρα από τη συνδικαλιστική αντίδραση προσκρούει και στην κυβερνητική αβελτηρία. Η, εδώ και πολύ καιρό, πρόταση του Αντώνη Σαμαρά για προϋπολογισμό «μηδενικής» βάσης θα μπορούσε να είναι ένα αναγκαίο πρώτο βήμα δομικού εξορθολογισμού των κρατικών δαπανών. Υπάρχουν όμως συγκεκριμένες προϋποθέσεις τόσο σε...
επίπεδο προγραμματισμού όσο και σε επίπεδο εκτέλεσης για να λειτουργήσει και να επιτευχθούν άμεσα απτά αποτελέσματα.

Πολιτική τρομοκρατία...



Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι η κ.Διαμαντοπούλου δεν αντιλαμβάνεται το νόημα της δήλωσής της, ότι δηλαδή, ο επόμενος πρωθυπουργός μπορεί να είναι «ο πρωθυπουργός της δραχμής». Γιατί πάντα έχει σημασία ποιό είναι το πρόσωπο που κάνει μία ανάλογη δήλωση. Η κ. Διαμαντοπούλου είχε το προνόμιο να υπηρετήσει τη χώρα από τη θέση του Επιτρόπου στη Κομισιόν. Επομένως, γνωρίζει τους μηχανισμούς της, γνωρίζει το παρασκήνιο, γνωρίζει πως διαμορφώνεται και το προσκήνιο. 

Ολα τα ονόματα των πολυσυζητημένων ΜΚΟ για την "κοινωφελή εργασία"...



Οι ΜΚΟ που προχώρησαν στην υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο των προσκλήσεων προς τις Περιφέρειες της χώρας για την «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα» έγιναν γνωστές από το υπουργείο Εργασίας. Είναι οι ΜΚΟ για τις οποίες γίνονται πολλές συζητήσεις το τελευταίο διάστημα και για τις οποίες προκλήθηκαν επίσης πολλές αντιδράσεις. 

Διαδώστε όλοι παντού πως ο Jeffrey είναι ανεπιθύμητος!



Για να μη “παρεξηγηθεί” ο Jeffrey Papandreos καθαρίζουν την πόλη από όλες τις αφίσες με πολιτικά μηνύματα. Ό,τι στρέφεται εναντίον του κατεβαίνει με την πρόφαση της παράνομης αφισοκόλλησης. Μόνο που ξεχνάνε παραδόξως όλες τις αφίσες από τα νυχτομάγαζα! Επίσης εντόπισα και κάτι ξεχασμένες αφίσες από τις περασμένες δημοτικές εκλογές σε ένα δρόμο πιο κάτω.

Αποποινικοποιείται η χρήση ναρκωτικών! Τι προβλέπουν οι διατάξεις του νέου νομοσχεδίου



Τις διατάξεις του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης των ναρκωτικών παρουσίασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, που εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο, αποποινικοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα η χρήση ναρκωτικών, η προμήθεια και η κατοχή τους (για προσωπική χρήση), ενώ την ίδια στιγμή γίνονται αυστηρότερες οι διατάξεις που αφορούν την εμπορία και τα κυκλώματα διακίνησης.

Πάρτε όλα τα σχολικά βιβλία για Γυμνάσιο - Λύκειο εδώ!




Από σήμερα μπορούν να πάρουν στα χέρια τους τα σχολικά βιβλία της φετινής χρονιάς, όσοι μαθητές και γονείς ενδιαφέρονται χωρίς να χρειασθεί να ψάξουν και να καταφύγουν σε πολυέξοδες λύσεις.

Ανακοινώθηκε η λίστα με τα 6.000 ονόματα των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου


Την περιβόητη μαύρη λίστα με οφειλέτες του δημοσίου έδωσε τελικά σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών. Η λίστα αυτή αφορά στις επιχειρήσεις που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο πάνω από 150.000 ευρώ και για διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Άνθρωποι του 21ου αιώνα απειλούνται με εξαφάνιση;

Όλο και πιο επιτακτική ανάγκη φαίνεται ότι γίνεται η άμεση λήψη μέτρων για την προστασία των κατοίκων μικρών νησιών, τα οποία απειλούνται με εξαφάνιση εξαιτίας της ανόδου της θαλάσσιας στάθμης. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε και ο ΟΗΕ με σχετικές προειδοποιήσεις για μη βιώσιμες περιοχές σε ορισμένα σημεία του πλανήτη εξαιτίας της ανόδου της στάθμης της θάλασσας.

Σε κρίσιμη κατάσταση τουρίστας που χτυπήθηκε από κεραυνό


Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, ένας 45χρονος τουρίστας από την Αθήνα, που χτυπήθηκε το μεσημέρι από κεραυνό στον χώρο του αρχαίου θεάτρου Δωδώνης.

Bloomberg: Οι συμφοιτητές που κρίνουν την μοίρα της Ελλάδας

Η ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΦΗΒΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ…
Στη φωτο οι Φίλιππος Τσιαράς, Αντώνης Σαμαράς (όρθιοι) και Γιώργος Παπανδρέου, Στέφανος Μανουηλίδης (καθιστοί), σε φωτογράφηση στο Amherst το Πάσχα του 1971.

Αναβιώνει ο άξονας Γερμανίας-Τουρκίας;


Πρόσφατα η εφημερίδα Dar el Hayat που εκδίδεται στο Λίβανο, αλλά χαίρει εκτίμησης σε όλο τον αραβικό κόσμο δημοσίευσε ένα άρθρο καταπέλτη εναντίον του κ. Ερντογάν. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ίδια εφημερίδα την εποχή του σόου «one minute» στο Νταβός είχε προτείνει να ανακηρυχθεί ο κ. Ερντογάν χαλίφης των Μουσουλμάνων. 

Η Λιβύη θα μας πιει και το νερό και το πετρέλαιο!


Πιστεύει κανείς ότι οι «Φίλοι της Λιβύης» που άρχισαν τα ανά τον κόσμο ταξίδια για να συνεδριάζουν – την προηγούμενη Παρασκευή στο Παρίσι, στις 20 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, όπως ανακοινώθηκε – είναι πραγματικοί φίλοι της Λιβύης;

Επέστρεψε το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας

Στο Γενικό Λογιστήριο αναμένεται να μεταβεί το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικα προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να είναι όλα έτοιμα προκειμένου την ερχόμενη εβδομάδα να επανέλθει στην Ελλάδα ο «σκληρός» πυρήνας της τρόικα.

Καρότο και μαστίγιο από τις Βρυξέλλες για την 6η δόση

Ισχυρές πιέσεις για την άμεση εφαρμογή των μέτρων διαδέχθηκαν την αρχική ικανοποίηση των Ευρωπαίων αξιωματούχων για τις ανακοινώσεις της ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με την επίσπευση όλων των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων. Την ώρα που το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας βρίσκεται εκ νέου από σήμερα στην Αθήνα, μετά και το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τα υψηλόβαθμα στελέχη του, οι δανειστές χτυπούν το «καμπανάκι» για την εκταμίευση της έκτης δόσης.

Σε 25 μέρες «στεγνώνουν» τα ταμεία!

«Δεδομένου ότι η επόμενη δόση είναι αμφίβολη και η χώρα αντιμετωπίζει τη ζοφερή πραγματικότητα της εξάντλησης των μετρητών σε περίπου 25 ημέρες, η δυνατότητα ελιγμών είναι εξαιρετικά περιορισμένη».

Β.Μπαλάφας - Πρωτοφανής ταπείνωση του Υπ. Παιδείας συνολικά

Μετά τον εκκωφαντικό διασυρμό της Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας, κας Φ. Γεννηματά, ήρθε η σειρά της πρωτοφανούς ταπείνωσης της ίδιας της Υπουργού, κας Διαμαντοπούλου και του Υπουργείου Παιδείας συνολικά.

Τι λένε οι άνθρωποι που συνεργάστηκαν με το Σάκη στο παρελθόν??

Ποια η άποψη των "παλιόφιλων" του Σ. Ιωαννίδη για τον ίδιο και γενικότερα για την κατάντια του φοιτητικού συνδικαλισμού?? Δείτε παρακάτω...

Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ. για ΔΑΠ: «Μαζική κινητοποίηση»… 50 ΔΑΠιτών διέκοψε την κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας

Σήμερα η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ συνεχίζοντας ως ουρά της Αριστεράς να ακολουθεί τα αριστερίστικα καραγκιοζιλίκια, διοργάνωσε καθιστικές διαμαρτυρίες σε κεντρικούς κόμβους 13 πόλεων, με αίτημα την αλλαγή του νόμου για τα πανεπιστήμια. Εξ αρχής, από το διαδικτυακό επίσημο κάλεσμα, φάνηκε η απροθυμία της βάσης της ΔΑΠ να ακολουθήσει την κατρακύλα της ηγεσίας της, αφού μέχρι την ώρα που είχε οριστεί για τις διαμαρτυρίες, είχαν δηλώσει συμμετοχή… 28 άτομα.

Τι σχολιάζει πρώην υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Παντείου για την καθιστική διαμαρτυρία της ΟΝΝΕΔ/ΔΑΠ?

Τελικά υπάρχουν άνθρωποι που έχου "κότσια" και τα λε΄νε "τσεκουράτα" χωρίς φόβο και πάθος. Ένας από αυτούς είναι και ο Φάνης Ροίδης, υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Παντείου πριν από χρόνια. Τι σχολίασε για την καθιστική διαμαρτυρία που έκανε η ΟΝΝΕΔ/ΔΑΠ χθες; Δείτε παρακάτω...

Σιωπητήριο επέβαλε η Συγγρού στους γαλάζιους βουλευτές!

Τηλεφωνική παρέμβαση δέχθηκαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να είναι πολύ προσεχτικοί στις δηλώσεις τους.

Μάλιστα όπως επεσήμανε κορυφαίο στέλεχος της Συγγρού «οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες αλλά και ευαίσθητες πολιτικά με αποτέλεσμα ένα μικρό λάθος να εγείρει σοβαρά ζητήματα καλύτερα συνεπώς να περιοριστούν οι τηλεοπτικές εμφανίσεις των στελεχών».

Ναυάγιο το κόμμα της Ντόρας

Δράμα η κατάσταση για την κόρη του Μητσοτάκη. Νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύεται αύριο την δείχνει στο 1,5%. Πλέον η Ντορούλα θα μείνει μόνο με τον Ζαφειριάδη και τον γραφικό...

Ο Λοβέρδος τα έβαλε με τους δημοσίους υπαλλήλους..

Πυρ και μανία οι δηλώσεις του Λοβέρδου για τους δημοσίους υπαλλήλους.. Ο υπουργός μιλώντας στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, δήλωσε πως "Το ένα εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων που ταλαιπωρούν δέκα εκατομμύρια πολίτες με την βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν", ενώ δεν δίστασε να «αποδομήσει» το ισχύον συνταγματικό πλαίσιο, καθώς υποστήριξε ότι "το ισχύον Σύνταγμα αποτελεί την πρώτη ΄΄γραμμή Μαζινό΄΄ υπέρ της γραφειοκρατίας".

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Γέμισαν μέδουσες οι ακτές της Πρέβεζας

Δεκάδες μέδουσες έκαναν την εμφάνισή τους στην ευρύτερη παράκτια ζώνη της Πρέβεζας. Οι μέδουσες εντοπίζονται κυρίως στο Μονολίθι αλλά και σε σημεία όπως η Λούτσα και στο Βράχο προκαλώντας προβλήματα στους λουόμενους.

«Ανθίζει» ο αγοραίος έρωτας στο κέντρο της Αθήνας

Συνεχίζονται στο κέντρο της Αθήνας οι έλεγχοι της αστυνομίας με στόχο την εξάλειψη κάθε παράνομης δραστηριότητας.

Για «αδιέξοδο» και «χρεοκοπία» μιλά ο ξένος Τύπος

Πληθαίνουν τα σχόλια των επενδυτών, καθώς και κορυφαίων αξιωματούχων που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την ελληνική οικονομία, υπογραμμίζοντας, στη συντριπτική πλειοψηφία τους, ότι καθυστερούν οι μεταρρυθμίσεις που έχουν εξαγγελθεί εδώ και καιρό.

Τι δείχνουν τα ασφάλιστρα κινδύνου

Σε επικίνδυνα υψηλά επίπεδα έχει φτάσει η πιθανότητα χρεοκοπίας της χώρας μας, καθώς η αβεβαιότητα που επικρατεί το τελευταίο διάστημα αναφορικά με την επιτυχία του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος έχει στείλει τα ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) σε δυσθεώρητα ύψη, ήτοι πάνω από τις 2.600 μονάδες.

Τα Golden Boys του Δήμου Θεσσαλονίκης ...

Συνολικές αποδοχές που ξεπερνούν τις 323.000 € εισπράττουν μόνο πέντε από τα στελέχη της Δημοτικής Τηλεόρασης και του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης για τις υπηρεσίες που προσφέρουν Πρόκειται για ένα μόνο από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα δημόσιας σπατάλης, αλλά και το μισθολογικό όργιο που αποκαλύφθηκε στις δημοτικές επιχειρήσεις της χώρας. Οι υπερχρεωμένοι Δήμοι της χώρας μάλιστα φαίνεται ότι είναι εκείνοι που διατηρούν τους πιο υψηλούς μισθούς στους υπαλλήλους τους.

Το know ΝΔ better...

Συνάντηση για τσάι (πιθανότερο για ουίσκι το βλέπουμε βέβαια) και συμπάθεια θα έχουν αύριο το απόγευμα γαλάζιοι βουλευτές και ευρωβουλευτές στη Συγγρού.

Ο Αντώνης Σαμαράς έχει προγραμματίσει για αύριο στις 8 στα ενδότερα των γραφείων της Συγγρού συνάντηση των Νεοδημακρατών για χαλαρή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ενόψει της νέας περιόδου- ή ενόψει της προεκλογικής περιόδου;

Η εβδομάδα του γαλάζιου Σαλονικιού...

Ημέρα 1η: Εκτελεστική, Κινητοποιήσεις, Καταλήψεις, Αγώνας

Ημέρα 2η: Παγωμάρα, Δελτίο Τύπου, Γαλάζιες συσκέψεις

Δε μας τα λέει καλά η ΟΝΝΕΔ/ΔΑΠ: Η ...«γενιά των φιμωμένων»

Με μια πρωτότυπη διαμαρτυρία η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ετοιμάζεται να απαντήσει στο νέο Νόμο πλαίσιο.

Αύριο από τις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη την χώρα, καθιστική διαμαρτυρία έξω από τις σχολές ανά πόλη , με τους ΔΑΠιτες , όπως μαθαίνουμε, να έχουν ένα τσιρώτο στο στόμα τους, με το οποίο θα συμβολίσουν την φίμωση των φοιτητών, που επιχειρεί το Υπουργείο.

Καινουργιο κοσκινακι μου......και που νά σε κρεμάσω......

Αρχισε την σπεκουλα η ΟΝΝΕΔ με βαρυγδουπες ανακοινωσεις ....να αφοριζει και να κατηγορει την γενια του Πολυτεχνειου,επικοινωνιακο το κολπάκι,συσπειρωτικό...και στριβειν δια του αρραβωνος σιγη ιχθύος για την στάση της Ν.Δ και στο ναι στην Διαμαντοπουλου....

Κωλοτούμπας...συνέχεια: Παπαμιμίκος: «Παλεύουμε να γίνει ο Σαμαράς πρωθυπουργός»

Εμείς αγωνιζόμαστε ώστε ο Αντώνης Σαμαράς να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας. Δεν υπάρχει κανένα ρήγμα. Η νεολαία θα είναι και πάλι παρούσα στην πρώτη γραμμή, στην εκλογική αναμέτρηση, όποτε και αν γίνει. Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος δίνει αποστομωτική απάντηση σε όσους επιχείρησαν να θολώσουν την εικόνα με αφορμή την ψήφο στον νόμο για τα πανεπιστήμια.

Όταν η προπαγάνδα αποτυπώνεται στα γκάλοπ

Οι πρώτες δημοσκοπήσεις μετά τη θερινή ραστώνη δεν μας έκαναν σοφότερους. Αν εξαιρέσουμε την μεγάλη απόκλιση – όσον αφορά στη διαφορά μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων – που εμφανίζει η μία από τις τρεις εταιρίες σε σχέση με τα ευρήματα των άλλων δύο, τα πράγματα βρίσκονται εκεί που τα αφήσαμε πριν από το καλοκαίρι.

Προ των πυλών σύγκρουση στη Μεσόγειο

Από την πολιτική των μηδενικών προβλημάτων φθάσαμε στις απειλές του Ισραήλ και της Κύπρου.

Οι λεονταρισμοί, όμως, του κ. Μπαγίς και του κ. Νταβούτογλου δεν πείθουν κανέναν, ακόμα και τους Τούρκους πολίτες.

Η απέλαση του Πρεσβευτή του Ισραήλ και η διακοπή της στρατηγικής συνεργασίας με το Τελ-Αβίβ χαρακτηρίστηκαν «κούφια λόγια» από την εφημερίδα Γενιτσάγ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΕΚ LINES: Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΗΣ ANEK LINES ΔΕΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΝΗΟΓΝΩΜΟΝΑ

Χανιά 06/09/2011

Η ANEK LINES, ανακοινώνει ότι κανένα από τα πλοία του στόλου της εταιρείας δεν πιστοποιείται από τον Ρωσικό Νηογνώμονα.

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ο τέλειος τερματοφύλακας..

Τι κάνει ο άνθρωπος αν έχει κέφια.. Δημιούργησαν ένα ρομπότ στην θέση του τερματοφύλακα.. Τα αποτελέσματα μιλάνε απο μόνα τους.. Δεν μπαίνει τίποτα στα δίχτυα.. Δείτε!!

Καλλιεργημένο αίμα μεταγγίζεται σε άνθρωπο

Κύτταρα αίματος που δημιουργούνται στο εργαστήριο θα μπορούσαν στο μέλλον να αντικαταστήσουν τις συμβατικές μεταγγίσεις: Ερυθρά αιμοσφαίρια εργαστηρίου χορηγήθηκαν για πρώτη φορά σε άνθρωπο με πολύ θετικά αποτελέσματα.Οι Γάλλοι ερευνητές χρησιμοποίησαν ως πρώτη ύλη αιμοποιητικά βλαστοκύτταρα (HSC), τα κύτταρα του μυελού των οστών από τα οποία προέρχονται όλα τα λευκά και ερυθρά αιμοσφαίρια του αίματος.