Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης αποκαλεί τον Πρόεδρο της ΝΔ… Ιούδα!


Είναι απορίας άξιο πώς ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Σάκης Ιωαννίδης δεν έχουν ζητήσει τουλάχιστον εξηγήσεις – αν και όφειλαν να ζητήσουν την παραίτηση- από τον Υπεύθυνο ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης για τα προκλητικά αρνητικά σχόλια που κάνει για το Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας , Αντώνη Σαμαρά.

Αυτό το μπούστο μονοπώλησε το ενδιαφέρον σε τηλεοπτική εκπομπή.!



Η γνωστή τραγουδίστρια

Nicole Scherzinger, βρέθηκε σε τηλεοπτικό show και ο παρουσιαστής Conan 'O Brien, έπαθε την πλάκα του.! Μόλις είδε την εντυπωσιακή τραγουδίστρια να μπαίνει στο πλατό το μάτι του καρφώθηκε κατευθείαν στο εκπληκτικό της μπούστο, αλλά και

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ Μ.ΙΑΤΡΙΔΗ ΑΠΟ... ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ



Την απόφασή της να παραιτηθεί οριστικά, για λόγους ευθιξίας, από δημοτική υπάλληλος του Δήμου Ρόδου, γνωστοποίησε χθες με δημόσια δήλωσή της η Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μίκα Ιατρίδη.....

Εργασιακή εφεδρεία χωρίς απολύσεις προτείνει η ΝΔ



Την πρότασή της για την εργασιακή εφεδρεία ανέπτυξε σήμερα η ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να επιτευχθεί μείωση του προσωπικού του δημοσίου τομέα και οικονομικά οφέλη, χωρίς να απολυθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι.Την πρόταση παρουσίασε ο σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης, λέγοντας ότι ο συνδυασμός της εφεδρείας με το πάγωμα των προσλήψεων θα αποφέρει περισσότερα από 11 δις ευρώ για τα επόμενα

Ποιος θα διαχειριστεί τα 125 δις του «Εύρηκα»;;



Όλοι γνωρίζουν πλέον τι λέει αυτό το σχέδιο. Μας δίνει η ΕΕ 125 δις για να πληρώσουμε ένα μέρος του δημοσίου χρέους και εμείς μεταβιβάζουμε σε εταιρία με έδρα το Λουξεμβούργο, όλη τη δημόσια περιουσία μας.
Εννοείται ότι διαφωνούμε με κάτι τέτοιο και όποιος το τολμήσει θα αντιμετωπίσει την λαϊκή καταδίκη για εσχάτη προδοσία.
Όμως, πέρα από αυτό, έχουμε κάποιες απορίες:...

Tι είπε ο πρωθυπουργός για την ΑΟΖ;;



Ενοχλημένη η Αθήνα από τουρκικές «διαρροές» 

Αθήνα: Την κατηγορηματική διάψευση εκ μέρους του Έλληνα κυβερνητικού εκπροσώπου Ηλία Μόσιαλου και την οργή του ίδιου του πρωθυπουργού προκάλεσαν οι ισχυρισμοί του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς ότι στην πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ταγίπ Ερντογάν ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι..

Έδωσε 960 φορές για το δίπλωμα οδήγησης!



Δεν τα παρατάω ποτέ…θα μπορούσε να είναι το μότο μιας 69χρονης γυναίκας από τη Νότιο Κορέα, η οποία έδωσε ούτε λίγο- ούτε πολύ 960 φορές για να πάρει το δίπλωμα οδήγησης.

Επί τρία χρόνια, από τον Απρίλιο του 2005, έδινε εξετάσεις µια φορά την ηµέρα, πέντε φορές την εβδοµάδα. Στη συνέχεια ο ρυθµός της επιβραδύνθηκε σε περίπου δύο φορές την εβδομάδα.

Κατάληψη και στο σπίτι του Γραμματέα;;;;;;;



Χθες εγινε συνελευση στην Παντειο χωρις την παρουσια της πολλών στελεχών της ΔΑΠ (γιατί άραγε;;;;).

Η συνελευση εγινε κανονικα αφου η πλειοψηφια των φοιτητων ηταν εκει.

ΔΑΠ Οικονομικού: Εδώ η Εξεταστική χάνεται και η Κατάληψη συνεχίζεται...



Την Πέμπτη 29/9, πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών Οικονομικού όπου και αποφασίστηκε η συνέχιση της κατάληψης για 4η συνεχόμενη βδομάδα.

Ήταν Ναζί ή κομμουνιστές τα Στρουμφάκια;



Γράφει ο Ντίνος Ρητινιώτης

Με αφορμή τη νέα περιπέτεια των στρουμφ -που προβάλλεται στη χώρα μας από την προηγούμενη εβδομάδα- κάναμε μια αναδρομή στις ιδεολογικές αναζητήσεις των κατά καιρούς θεωρητικών της… στρουμφολογίας. Οταν ήμουν πιτσιρίκι και ξυπνούσα πρωί πρωί για να δω «Στρουμφάκια», το μόνο δίλημμα που είχα να αντιμετωπίσω πριν από κάθε επεισόδιο ήταν εκείνο που μου έβαζε -κάθε φορά- η μητέρα μου: «Ντίνοοοο! Μερέντα ή μέλι στο ψωμίιιι;» Αθώες εποχές. Στις μέρες μας, όπου τα πάντα έχουν γίνει πιο σύνθετα, είναι επόμενο να έχω να αντιμετωπίσω πιο περίπλοκα διλήμματα. Οπως, ας πούμε, το να απαντήσω στο εάν τα στρουμφάκια είναι… φασισταριά ή κομμούνια!Ειλικρινά, ούτε εγώ ο ίδιος θα περίμενα ποτέ ότι θα έρθει η ημέρα που θα χρησιμοποιούσα στην ίδια πρόταση τις λέξεις «στρουμφάκια», «ναζί» και «κομμουνιστής».

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΒΟΜΒΑ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ



Με μια ανοιχτή επιστολή προς τον Γιώργο Παπανδρέου, που ανάβει φωτιές στο εσωτερικό της κυβέρνησης, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Οσυσσέας Βουδούρης και Θανάσης Οικονόμου, επικρίνουν την κυβέρνηση για καθυστερήσεις, προτρέποντας, μεταξύ άλλων, τον Γιώργο Παπανδρέου, να απομακρύνει όσους δεν «αντέχουν την πίεση των περιστάσεων».
Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

Ανεξέλεγκτη η εγκληματικότητα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής




ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ:  Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
Θέμα: Ανεξέλεγκτη η εγκληματικότητα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής

Η εγκληματικότητα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Κακοποιοί επιδίδονται καθημερινά σε εγκληματικές δραστηριότητες στρέφοντας τη δράση τους κυρίως σε σπίτια γεγονός

Χωρίς εκπλήξεις εγκρίθηκε από τη Βουλή το νέο χαράτσι


 «Χωρίς εκπλήξεις από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος, εγκρίθηκε από τη Βουλή, το νέο χαράτσι για την επιβολή του ειδικού τέλους στα ακίνητα. Έτσι αποδείχτηκε για άλλη μια φορά πως ορισμένοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έξω από το μαντρί το παίζουν «λύκοι» και μόλις επιστρέψουν σε αυτό και με λίγη «καθοδήγηση» από τον Πρωθυπουργό, …. γίνονται αρνάκια.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Νέας δημοκρατίας







Η πολιτική στάση της Νέας Δημοκρατίας παραμένει πάντοτε υπεύθυνη και ξεκάθαρη. Απέναντι στην αποτυχημένη κυβερνητική πολιτική απαντά με συγκεκριμένες προτάσεις, επεξεργασμένες και στοχευμένες, τις οποίες υποστηρίζει με επιμονή και σταθερότητα.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Έκανε τον αστυνομικό για να μην πληρώνει

Ένας 32χρονος συνελήφθη από άνδρες της Άμεσης Δράσης, διότι προσποιούνταν τον αστυνομικό για να βάζει βενζίνη στο αυτοκίνητο του, χωρίς να πληρώνει.

Περίπου 140.000 μη δικαιούχοι πήραν φοιτητικό πάσο πέρυσι

Τα πανεπιστήμια θα έπρεπε ήδη να έχουν προχωρήσει στη βέλτιστη δυνατή κατανομή του ανθρώπινου δυναμικού τους, ακόμη και με την αύξηση των ωρών διδασκαλίας, ενώ η ανάληψη από τα πανεπιστήμια του φοιτητικού πάσο θα είχε μεγαλύτερο κόστος για τα ίδια τα ιδρύματα, τα οποία τώρα θα αξιοποιήσουν το ποσό που εξοικονομείται με το νέο τρόπο έκδοσης και χορήγησης, απάντησε το υπουργείο Παιδείας στους πρυτάνεις που ζητούν άμεση χορήγηση του συνόλου των πιστώσεων, άμεσο διορισμό όλων των μελών ΔΕΠ και ανάληψη από τα ίδια της έκδοσης των φοιτητικών πάσο.

Αφαίρεσαν τον τίτλο του επιτίμου δικηγόρου από τον Θεόδωρο Πάγκαλο

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, αργά σήμερα τα βράδυ, έκανε δεκτή την πρόταση του προέδρού του Γιάννη Αδαμόπουλου και αφαίρεσε το τίτλο του επιτίμου δικηγόρου «από τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και συνταξιούχο δικηγόρο Θεόδωρο Πάγκαλο για τα όσα συκοφαντικά και μειωτικά περί φοροφυγάδων εξέπεμψε συλλήβδην για τους δικηγόρους, την στιγμή που οι δικηγόροι και ιδίως οι νέοι πλήττονται από τον επαγγελματικό πληθωρισμό, την συρρίκνωση της δικηγορικής ύλης, την βραδύτητα στην απονομή της δικαιοσύνης και τη ζοφερή οικονομική κατάσταση που βυθίστηκε η χώρα και όταν είναι η μόνη τάξη επαγγελματιών που αποδίδει αμέσως στο Ελληνικό Δημόσιο το φόρο που παρακρατείται από τις παραστάσεις».

Έχει μάθει η κυβέρνηση τι συμβαίνει στην Θράκη;

Η κατάσταση έχει ξεφύγει...

Η κατάσταση έχει ξεφύγει, η πλειονότητα των πολιτικών κάνει πως δεν καταλαβαίνει, οι «προοδευτικοί» είναι κατενθουσιασμένοι διότι
προχωρά η πολυπολιτισμικότητα, και φυσικά όταν και αν ξυπνήσουμε θα είναι αργά.

Το ψήφισαν όλοι το χαράτσι

Και οι 154 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κατάπιαν τις αντιρρήσεις τους και ψήφισαν τον πιο παράλογο φόρο που έχει επιβληθεί ποτέ στο λαό. Το χαράτσι για τα ακίνητα. Μπράβο παιδιά!! Πάντα τέτοια..

Ο φαύλος κύκλος της σοσιαλιστικής κρίσης: Της Θέκλας Παρασκευούδη, υπεύθυνης περιφερειακών Μ.Μ.Ε. της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Kαι τώρα με την οικονομική κρίση τι γίνεται; Η κυβέρνηση ψήφισε ένα μνημόνιο με σημαία τη σωτηρία της χώρας από τη χρεοκοπία. Και μετά αποκοιμήθηκε στην εσωστρέφειά της. Δέσμια του πελατειακού κράτους αρνήθηκε τις επιβεβλημένες αλλαγές και ως άλλη στρουθοκάμηλος έχωσε το κεφάλι της κάτω από τη λάσπη της διαπλοκής και των ρουσφετιών.

Το σίριαλ με τον Μάκη Ψωμιάδη έχει συνέχεια.. Αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο αποφάσισε την προφυλάκιση του πρώην ισχυρού άνδρα της Καβάλας, δόθηκε σήμα στην αστυνομία να τον αναζητήσει, στην οδό Γκύζη 38 στο Παλαιό Ψυχικό, όπου έχει δηλώσει ότι είναι η κατοικία.

ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ

Mε διακοπή της λειτουργίας των πανεπιστημίων προειδοποιούν οι πρυτάνεις, εάν εφαρμοστεί στα ιδρύματα ο θεσμός της εργασιακής εφεδρείας. Το προεδρείο της Συνόδου των Πρυτάνεων, σε επιστολή του προς την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, τονίζει ότι ήδη έχουν προκληθεί μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία των ιδρυμάτων, εξαιτίας των σημαντικών περικοπών στη χρηματοδότησή τους και τη μείωση του προσωπικού.

Tο βίντεο με τη λογομαχία Γκλέτσου-Χειμάρρα

Πατήστε παρακάτω...

Συνάντηση ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 6.30 μμ στα Γραφεία της ΝΟΔΕ Βοιωτίας (Χριστοπούλου 2, Λιβαδειά - έναντι του καταστήματος Energy) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των εγγεγραμμένων στους καταλόγους της διευρυμένης Νομαρχιακής ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας μελών.

O Γιούνκερ ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή, Γ. Παπανικολάου

Βόμβα έριξε χθες στο Στρασβούργο, ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. Ο επικεφαλής του Eurogroup, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του γαλάζιου ευρωβουλευτή, Γιώργου Παπανικολάου, ανέφερε πωε η Τρόικα αποχώρησε από την ελλάδα λόγω διαφωνίας της με την κυβέρνηση και όχι για τεχνικούς λόγους όπως υποστηρίζει ακόμη και τώρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αποθέωσαν τον Παπανδρέου – Ich liebe GAP

Καταχειροκροτήθηκε ο πρωθυπουργός σήμερα εισερχόμενος στην αίθουσα όπου μίλησε σε Γερμανούς βιομηχάνους. Τέτοιο χειροκρότημα και θερμή υποδοχή είχε πολύ καιρό να βιώσει!

Και πώς να μην είναι χαρούμενοι οι Γερμανοί βιομήχανοι; Σε αυτούς θα πάνε όλα τα περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου που ξεπουλάει το ΓΑΠ! Έχουν τον δικό τους άνθρωπο μέσα στην Ελλάδα για να τους χαρίσει “ φιλέτα” δισεκατομμυρίων ευρώ.

Β.Μπαλάφας - Αρθρογραφία - Εφημερίδα "Σήμερα" - 24/9/2011 - Η σελίδα με το "7"

Από την εφημερίδα "ΣΗΜΕΡΑ" του Σαββάτου, 24 Σεπτεμβρίου 2011, σελίδα 7 :

Τα νέα σκηνοθετικά στοιχεία


Το άρθρο της προηγούμενης εβδομάδας έκλεινε με την εξής παράγραφο : «
Δεν μπορεί η κοινωνία να βιώνει εβδομαδιαίως και έναν καινούριο εκβιασμό. Κάποιος πρέπει να εμφανίσει ένα συγκεκριμένο πλάνο πλεύσης, έστω και μέσα στη θαλασσοταραχή. Ευελπιστώ ότι κάτι τέτοιο θα ακούσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ από τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Σαμαρά.».

Στατιστικά στοιχεία και έλλειμμα: Ποιος επιδιώκει αθώωση μέσω Εξεταστικής;

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως θα συσταθεί εξεταστική επιτροπή για να διερευνηθεί αν και σε ποιες περιόδους η Ελλάδα έστελνε στην ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία «πειραγμένα» στοιχεία.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ν. Δένδιας: Η ΝΔ θα αποσύρει το χαράτσι στα ακίνητα

«Αν μπορούμε να το αποφύγουμε, καλό είναι να το αποφύγουμε», τόνισε ο βουλευτής της Ν.Δ., Ν. Δένδιας, μιλώντας για τα σενάρια «κουρέματος» του ελληνικού χρέους.

Έτοιμος να ζητήσει βουλευτική σύνταξη ο Π. Ψωμιάδης

Έτοιμος να καταθέσει αίτηση, προκειμένου να του χορηγείται στο εξής η σύνταξη την οποία δικαιούται από τη μακρά θητεία του στο κοινοβούλιο, είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Χρυσοχοΐδης: Η επιστροφή στη δραχμή θα είχε καταστροφικές συνέπειες

Επιστροφή στη μετακατοχική περίοδο θα σήμαιναν τα σενάρια πτώχευσης και επιστροφής στη δραχμή τόνισε στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Είναι και αυτό μια από τις προοπτικές που θα μπορούσε να σκεφθεί κανείς, αλλά αν σκεφτόταν και τις καταστροφικές συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης, θα γυρνούσε πίσω 70 χρόνια στη μετακατοχική περίοδο που αγοράζονταν 100 γραμμάρια ζάχαρης με εκατομμύρια».

ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ!

Μαύρη μέρα για τον Ηρακλή! Αφότου το Πολιτικό Εφετείο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα και απέκλεισε κάθε πιθανότητα επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα, έρχεται και η ΕΕΑ να τον αποκλείσει εντελώς από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, η Επιτροπή δεν έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής στον «Γηραιό» (όπως έκανε αντίθετα με Λεβαδειακό, Δόξα, ΑΕΛ και Πανσερραϊκό) και οριστικοποίησε πως θα αγωνίζεται στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα τη νέα σεζόν.

Το παγκόσμιο ρεκόρ της Coca Cola 3E

Η γεωγραφική διασπορά των πωλήσεων της Coca Cola 3E «γλίτωσε» την εταιρεία από τον κύκλο των υποβαθμίσεων που υπέστη η αξιολόγηση της Ελλάδας, επισημαίνει η Moody’s. Όπως εξηγεί ο οίκος, η διαφορά ανάμεσα στην αξιολόγηση της Coca Cola 3E (που διαμορφώνεται στο Α3 με σταθερές προοπτικές) και εκείνη του ελληνικού κράτους (στο Ca) είναι η μεγαλύτερη που καταγράφεται παγκοσμίως έξω από τον χρηματοοικονομικό κλάδο. «Με δεδομένο ότι η εταιρεία παράγει λιγότερο από το 10% των εσόδων της στην ελληνική αγορά, η εξάρτησή της από τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα είναι περιορισμένη», αναφέρει η Moody’s.

Τι ζήτησε ο Ερντογάν από τον Ομπάμα

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας μοιάζει με λιοντάρι που βρυχάται. Πιστεύει ότι πέτυχε τους στόχους του κατά την επίσκεψη του στις ΗΠΑ. Στην πραγματικότητα, όμως, ο κ. Ομπάμα πήρε αυτά που ήθελε και του έδωσε μόνο υποσχέσεις.

Ερώτηση του ευρωβουλευτή της Ν.Δ Γιώργου Παπανικολάου για τυχερά παιχνίδια

Ο Επίτροπος, για θέματα εσωτερικής αγοράς και υπηρεσιών, Μισέλ Μπαρνιέ, απαντώντας, τη Δευτέρα, σε ερώτηση του ευρωβουλευτή της Ν.Δ Γιώργου Παπανικολάου, αποκάλυψε ότι, το 85% των 14.823 ιστοτόπων για τυχερά παιχνίδια στην Ευρώπη, λειτουργεί χωρίς άδεια, διευκρινίζοντας, όμως, ότι τα προληπτικά μέτρα, που στόχο έχουν την αποτροπή της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, οφείλουν να εφαρμόζονται από τα κράτη-μέλη της ΕΕ, τα θεσμοθετημένα όργανα και τις επιχειρήσεις.

Εργασιακή εφεδρεία: Το επόμενο ρουσφέτι

Παρά τις πρώτες εύλογες αντιδράσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μην προχωρήσει τελικά το πλάνο των μαζικών εξόδων  δημοσίων υπαλλήλων σε εφεδρεία. Όπως καταλαβαίνετε, η εφεδρεία και η μετατάξη θα είναι τα επόμενα αιτήματα των δημοσίων υπαλλήλων από τα βουλευτικά γραφεία.

Το 24ωρο του Προέδρου...

Ο πολυμήχανος και δραστήριος Πρόεδρος, έχει μετατραπεί σε "αργοκίνητο καράβι".

Η απόλυτη διάλυση της γαλάζιας νεολαίας...

Χάος επικρατεί στην ΟΝΝΕΔ. Ο νόμος "Διαμαντοπούλου" ήταν η αρχή του τέλους για την ΟΝΝΕΔ, της οποίας η ηγεσία είναι ανύπαρκτη. Τα όργανά της, παντελώς ανενεργά!

Quiz-ΟΝΝΕΔ: ποιός μεγαλοπαράγοντας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη μεγαλύτερη σχολή της Αθήνας θα δουλευει πορτιέρης σε πολύ γνωστό club της οδού πειραιώς???

Τέτοια πουλέν εχει διοίκηση της ΟΝΝΕΔ και καυχιέται για τα στελέχη της???

Ο Μεγάλος Φόβος του “Κοντού”

Είναι δύο παιδιά που γεννήθηκαν στις αρχές των 80ies, αμφότεροι ηγούνται κομματικών νεολαίων ! Μεταξύ τους επικρατεί μεγάλη σιχαμάρα ! Ο “Χοντρός” σιχαίνεται τον “Κοντό” γιατί ο τελευταίος είναι μεγάλο λαμόγιο με λοβιτούρες εκατομυρίων. Ενώ, ο “Κοντός” σιχαίνεται τον “Χοντρό” γιατί ο τελευταίος ξέρει ότι ο πρώτος είναι λαμόγιο και πολύ περισσότερο ξέρει και τον τρόπο που έγινε !

Μάχη για να αποφύγει τις εκλογές δίνει η κυβέρνηση

Απεγνωσμένη μάχη μέχρις εσχάτων για να μην πάει σε πρόωρες εκλογές δίνει η κυβέρνηση, με το παράδοξο δίδυμο Παπανδρέου – Βενιζέλου να βρίσκεται απέναντι σε ολόκληρη την κοινωνία, αλλά και την κοινή λογική, όπως αυτή διατυπώνεται από παράγοντες του εξωτερικού, αλλά και από τον διεθνή Τύπο.

Κύριε Βενιζέλο σας θυμίζουμε τι λέγατε στις 23 Ιουνίου στον Ελληνικό λαό, για την ΔΕΗ. ΒΙΝΤΕΟ

23 Ιουνίου 2011.
"Η εκτίμησή μας είναι ότι μετά την μείωση του ορίου της αντικειμενικής αξίας, σε ατομική βάση από τις 400 στις 200.000 για την υπαγωγή στο φόρο ακίνητης περιουσίας, δεν χρειάζεται να γίνει άλλη παρέμβαση και κυρίως δεν χρειάζεται να γίνει άλλη παρέμβαση μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Εύλογες Αμφιβολίες...για Προβληματισμό...

Γιατί η ελληνική κοινωνία αμφιβάλλει; 


Γιατί αμφιβάλλει γιά την άμεση Ανάγκη ανατροπής του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος της δυναστικής κομματοκρατίας;

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η εγκυμοσύνη μου δεν ενδιαφέρει τους Γάλλους, δηλώνει η Κάρλα Μπρούνι



Η Κάρλα Μπρούνι, σύζυγος του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, δήλωσε σε συνέντευξή της στο BBC ότι δεν μιλάει για την εγκυμοσύνη της επειδή είναι προληπτική και θεωρεί ότι το θέμα αυτό «δεν ενδιαφέρει τους Γάλλους».

Μη φονικά αλλά επικίνδυνα όπλα χρησιμοποιεί το Ισραήλ σε διαδηλώσεις



Με μία νέα γενιά όπλων που ακινητοποιούν τους διαδηλωτές ή τους να εξαναγκάζουν να φύγουν πειραματίζεται το Ισραήλ, αν και η χρήση τους είναι κάθε άλλο παρά ακίνδυνη για τον άνθρωπο–και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι ακόμα και θανατηφόρα.

Οι ποδηλάτες στις πόλεις «κινδυνεύουν από την εισπνοή αιθάλης»


Οι ποδηλάτες στις μεγάλες πόλεις εμφανίζουν αυξημένα επίπεδα αιθάλης στους πνεύμονες και ενδέχεται να αντιμετωπίζουν υψηλότερο κίνδυνο αναπνευστικών προβλημάτων, προειδοποιούν ερευνητές στη Βρετανία.

Αγώνας δρόμου στο υπουργείο Οικονομικών για τις ιδιωτικοποιήσεις



Σε αγώνα δρόμου είναι το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για την προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων και την αξιοποίηση της δημόσιας ακίνητης περιουσίας.

"Η διάσωση της Ελλάδας, το κλειδί για να μειωθεί ο κίνδυνος επέκτασης της κρίσης"



Την ανάγκη διάσωσης της Ελλάδας από τον κίνδυνο της χρεοκοπίας ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος επέκτασης της κρίσης στην Ισπανία, την Ιταλία και την υπόλοιπη Ευρωζώνη, επισήμανε χθες ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας Αλεξέι Κούντριν. «Είναι καλύτερο να σωθεί» η Ελλάδα, τόνισε ο....

Μετά από 127 χρόνια εκδίδεται το πρώτο μυθιστόρημα του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ



Χρειάστηκε να περάσουν περισσότερα από 125 χρόνια για να κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία το πρώτο μυθιστόρημα του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ.

Τα λάθη των αρχηγών της ΝΔ και το λάθος Σαμαρά…



Όταν το 1990 ο κ. Μητσοτάκης έπιασε σχεδόν 48% και παρόλα αυτά εξέλεξε μόνο 150 βουλευτές, εξ αιτίας του εκλογικού νόμου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος έβαζε εμπόδιο στην αυτοδύναμη εκλογή της Νέας Δημοκρατίας, έκανε το λάθος (το οποίο....