Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ο ευρωπαϊκός χάρτης με τα.... μεγαλύτερα προσόντα

Αυτός ο διαφορετικός χάρτης της Ευρώπης κάνει τον γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει ποιας χώρας οι κάτοικοι έχουν τα πιο προικισμένα… μόρια.

Τα πολλά πρόσωπα του Gary Oldman


Ο Gary Leonard Oldman γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου του 1958 και είναι ένας δημοφιλής Άγγλος ηθοποιός που έχει παίξει τόσο στο θέατρο, όσο και στον κινηματογράφο. Είναι επίσης παραγωγός ταινιών και μουσικός, ενώ όπως θα δείτε οι μεταμορφώσεις του για τις ανάγκες ρόλων είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

10 τροφές που μας κάνουν πιο… έξυπνους!

Αφήστε τις φυσικές ενώσεις και τα ωφέλιμα συστατικά που υπάρχουν... σε νόστιμα τρόφιμα, 
να δράσουν υπέρ της υγείας του εγκεφάλου σας. Δείτε 10 από αυτά… Καλύτερη μνήμη, ταχύτητα σκέψης και ευφυΐα, μπορούν να γίνουν… δικά σας, αν συμπεριλάβετε στη διατροφή σας τρόφιμα όπως τα μούρα, τα αυγά, ακόμη και η… σοκολάτα.

Καθηγητές οφείλουν εκατομμύρια ευρώ στα ΑΕΙ

Λίστες με πανεπιστημιακούς που δεν αποδίδουν χρήματα στα Ιδρύματα, όπως προβλέπει ο νόμος, από την άσκηση του ελεύθερου επαγγέλματος, κυκλοφορούν στα πρυτανικά γραφεία των ΑΕΙ. 

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Καθημερινή», οι πανεπιστημιακοί καθηγητές που ασκούν παράλληλα ελεύθερο επάγγελμα με δελτίο παροχής υπηρεσιών είναι υποχρεωμένοι δια νόμου να καταβάλλουν το 15% των εισπράξεών τους υπέρ του Ειδικού Λογαριασμού στο Ίδρυμα όπου υπηρετούν.

Συνεχίζονται οι κόντρες στη Γερμανία εξαιτίας της Ελλάδας

Αντέκρουσε τους ισχυρισμούς της εφημερίδας Handelsblatt περί της πρόθεσης των Γερμανών να δώσουν περισσότερα χρήματα και χρόνο, ο εκπρόσωπος των Φιλελευθέρων (FDP) Otto Fricke, αμφισβητώντας την εγκυρότητα των δημοσιευμάτων.

Οι πλουσιότεροι άνθρωποι της χιλιετίας!


H ιστοσελίδα Celebrity Net Worth υπολογίζει τις περιουσίες των πλούσιων και διάσημων και παρουσιάζει τους 25 πλουσιότερους ανθρώπους των τελευταίων 1.000 ετών, με περιουσίες που αποτιμώνται συνολικά σε 4,317 τρισεκατομμύρια δολάρια (μετά από αποπληθωρισμό)…

Πιο προσιτές τιμές για τους πολίτες της πρωτεύουσας και όχι μόνο… - «Βγαίνουμε Αθήνα» από αύριο…

Κάθε Τρίτη, μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, κάτοικοι, εργαζόμενοι και επισκέπτες της Αθήνας θα μπορούν να βγαίνουν πιο φθηνά στο κέντρο της πρωτεύουσας. 

Το σύνθημα για ακόμη μία φορά «Βγαίνουμε Αθήνα» και γι’ αυτό οι μαγαζάτορες κατεβάζουν τις τιμές για να προσεγγίσουν… πελάτες.

Αυτές είναι οι 5 καλύτερες οικονομίες στον κόσμο σύμφωνα με το ΔΝΤ

Οι μεγαλύτερες οικονομίες στον πλανήτη, δεν είναι απαραίτητα και οι καλύτερες, όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές στην ιστορία.
Και οι παρακάτω 5 οικονομίες, μολονότι δεν είναι όλες ισχυρές ή ξακουστές, κατέχουν την Νο1 θέση στον κόσμο από μια τουλάχιστον άποψη, σύμφωνα με...

Οφθαλμαπάτες που σε καθηλώνουν


Είναι για να μπερδεύεσαι

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Fail Compilation!!!

Πολλά Fail συγκεντρωμένα σε ένα βίντεο! Όσοι αντέχετε, δείτε! Βίντεο...

Προσοχή: Μην το επιχειρήσετε


Ο Δρ Roy Lowry παρουσιάζει στους φοιτητές του Πανεπιστημίου του Plymouth την εκρηκτική δύναμη του υγρού αζώτου καθώς αυτό επιστρέφει στην αέρια του μορφή. Προσοχή: είναι πείραμα και μην το επιχειρήσετε στο σπίτι. 
Δείτε το βίντεο:

Tι να τον κάνεις τον προπονητή;


Ηλεκτρονικός προπονητής έρχεται στο ποδόσφαιρο και ήδη οι τεχνικοί πρέπει να ανησυχούν. Την αρχή με το... Φουτμπονότ κάνει η Μπορούσια Ντόρτμουντ από τη Μπουντεσλίγκα...
Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Mega:

Τεστ DNA αθωώνει θανατοποινίτη


Δικαστής ακύρωσε την καταδίκη 38χρονου θανατοποινίτη, o oποίος βγήκε από κέντρο κράτησης στη Λουιζιάνα, μετά από στοιχεία DNA, που δείχνουν ότι είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης 15 ετών για ένα έγκλημα που δεν είχε διαπράξει.

Ποιοι διάσημοι άλλαξαν το όνομά τους για χάρη της καριέρας;

Η αλήθεια είναι πως μάλλον πήραν τη σωστή απόφαση! Μπαίνουμε κατευθείαν στο ψητό και ξεκινάμε τις αδιακρισίες...

Financial Times: Οι σκληροί όροι για τη δόση

Αντίγραφο του νέου σχεδίου διάσωσης για την Ελλάδα, με έμφαση στο ότι τα μέτρα «θα ξεπερνούν τον μέχρι τώρα διεθνή έλεγχο» στην εκτέλεση του ελληνικού προϋπολογισμού δημοσιεύουν οι Financial Times.

"Τίτλοι τέλους" για τον Καβαλιέρε


Η απόφαση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι να μην είναι επικεφαλής για την πρωθυπουργία συμβολίζει το τέλος "της μπερλουσκονικής εποχής της απόλυτης μοναρχίας", σύμφωνα με την Corriere della Sera.

Τι κάνει σήμερα ο Στράτος Αποστολάκης;

Οι… ουρανοί έχασαν έναν πιλότο και το ποδόσφαιρο κέρδισε έναν ακόμη καλό παίκτη. Ο Στράτος Αποστολάκης δεν είχε φιλοδοξία να γίνει ποδοσφαιριστής. Πιλότος ήθελε να γίνει όμως ο γυμναστής του στο σχολείο του Αγρινίου, του άλλαξε γνώμη. Άρχισε την καριέρα του από τον Παναιτωλικό τη σεζόν 1985-85 και την αμέσως επόμενη χρονιά τον απέκτησε ο Ολυμπιακός. Με τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά αγωνίστηκε μέχρι το 1990.

"Eλληνοτουρκικά" για τον κουραμπιέ


Αποφασισμένοι να προασπίσουν την ελληνικότητα του κουραμπιέ εμφανίζονται οι φορείς της Καβάλας, με αφορμή τις... γαστριμαργικές βλέψεις της Τουρκίας.

ΜΟΛΙΣ 2.731 ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ"

Ρεπορτάζ : Κασσιανός Τζέλης
(από την Ημερησία)


Μόλις 2.731 ιδιώτες οδηγοί έχουν εκδώσει ως τώρα το ειδικό σήμα του «Πράσινου Δακτυλίου». Συνολικά έχουν εκδοθεί πάνω από 11.000 σήματα, με την πλειονότητα εξ αυτών να αφορά σε οχήματα δυο εταιρειών μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτων. Παρ' όλα αυτά, το υπουργείο Περιβάλλοντος χαρακτηρίζει την εφαρμογή του μέτρου κατά τις τρεις πρώτες εβδομάδες «ζωής» του, ως «ιδιαίτερα επιτυχημένη».

Πού βρίσκεται ο γερμανικός χρυσός;


Μεγάλο μέρος των αποθεμάτων χρυσού της Γερμανίας είναι αποθηκευμένο στο εξωτερικό. Εδώ και καιρό όμως κανείς δεν έχει αντικρύσει τις πολύτιμες πλάκες. Το Ελεγκτικό Συνέδριο ζητά εξονυχιστικό έλεγχο.

Quiz: Ποιος νεαρός βουλευτής...

Ποιος είναι ο νεαρός βουλευτής, ο οποίος πολιτεύεται στην Α' Αθηνών και ασχολείται με τα εσωκομματικά της ΟΝΝΕΔ, στηρίζοντας τον δελφίνο από τη συμπρωτεύουσα και όχι το πολιτικό τέκνο του φίλου μας Βαγγέλη...

Αποκάλυψη ΣΟΚ...Χωματερή ληγμένων τροφίμων θα γίνει η χώρα μας, σύμφωνα με τον (ΕΦΕΤ)

Χωματερή ληγμένων τροφίμων θα γίνει η χώρα μας, σύμφωνα με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), εφόσον εφαρμοστεί η διάταξη του υπουργείου Ανάπτυξης για την πώληση προϊόντων περασμένης διατηρησιμότητας σε μειωμένη τιμή. Με νέα σκληρή ανακοίνωσή του ο ΕΦΕΤ επαναλαμβάνει το κατηγορηματικό «όχι» στη συγκεκριμένη αγορανομική διάταξη, για λόγους δημόσιας υγείας, και με αυστηρό τόνο κάνει λόγο για μετατροπή των καταναλωτών σε «πολίτες με τσαλακωμένη αξιοπρέπεια».

Ο Βορίδης ψυχαναλύει τον... ΣΥΡΙΖΑ! (Βίντεο)

Εξέπληξε άπαντες σήμερα ο Μάκης Βορίδης, αναδεικνύοντας ένα ακόμη ταλέντο του. Έτσι λοιπόν, από το βήμα της Βουλής, ο πρώην υπουργός, πέρα από την επαγγελματική -δικηγορική- ιδιότητά του, καθώς και την πολιτική, τη βουλευτική εν προκειμένω, αποκάλυψε την αντίστοιχη... ψυχαναλυτική, καθώς διαπίστωσε τον... ταυτοτικό διχασμό που ΣΥΡΙΖΑ, που αποτελεί «ένα ιμιτασιόν ΚΚΕ»!

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή

Από τα ξημερώματα της Κυριακής 28ης Οκτωβρίου τίθεται σε ισχύ η χειμερινή ώρα. Στις 4 το πρωί τα ρολόγια θα πρέπει να γυρίσουν μία ώρα πίσω και να δείξουν 3.00.

“16-20 δισ. στην Ελλάδα στις 12 Νοεμβρίου”


Angela-Merkel-Antonis-Samaras
Με αποκλειστικό της δημοσίευμα η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt αποκάλυψε πριν από λίγο ότι οι Βρυξέλλες ετοιμάζονται να αποφασίσουν την 12η Νοεμβρίου την αποστολή νέου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα. Το ποσό θα ανέρχεται σε 16-20 δισ. ευρώ και η σχετική απόφαση αναμένεται να ληφθεί πιθανότατα την άνω ημερομηνία.

Δέκα προτεραιότητες για την ανάπτυξη


Lefteris-Avgenakis-ND
Το μεγαλύτερο βάρος στη σημερινή, οικονομική συγκυρία το έχει επωμιστεί ανεπιφύλαχτα το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Αποτελεί, ίσως τον βασικότερο φορέα επανεκκίνησης της πραγματικής οικονομίας. Χρειάζονται αρκετές διαρθρωτικές αλλαγές για να αρχίσει να αποκτά αναπτυξιακό χαρακτήρα η οικονομία μας.

Οι καλύτερες βίλες αθλητών

Όταν τα λεφτά πιάνουν τόπο, τα σπίτια γίνονται φαντεζί. Κι όταν επιπλέον τα λεφτά προέρχονται από γνωστούς αθλητές, τα φαντεζί σπίτια γίνονται ακόμα πιο φαντεζί!

Ωραίο το τσαρδάκι σας κύριε «Becks», αλλά έχετε σοβαρό ανταγωνισμό...

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Πώς αντιμετωπίζονται οι μυϊκές κράμπες

Οι κράμπες μπορεί να περιγραφούν ως ακούσιες και επώδυνες συσπάσεις των μυών που συνήθως επηρεάζουν τις γάμπες και τους μηρούς και πιο σπάνια τα χέρια, τον αυχένα, καθώς επίσης και την περιοχή του θώρακα και της κοιλιάς. Μπορούν να προκληθούν οποιαδήποτε στιγμή, είτε κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης άσκησης, είτε κατά τη διάρκεια του ύπνου.

«Πρωταγωνιστής» στο σινεμά ο Γιάννης Μπουτάρης!


Ηταν η εποχή που η Ελλάδα άρχισε να στροβιλίζεται στη δίνη της οικονομικής κρίσης και του μνημονίου όταν ο κορυφαίος οινοπαραγωγός, βραβευμένος για την οικολογική του δράση και απεξαρτημένος αλκοολικός Γιάννης Μπουτάρης έθεσε υποψηφιότητα για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 2010.

Γιώργος Παπανδρέου: «Ο κ. Ρουμελιώτης δεν είναι μακριά από την αλήθεια για το ΔΝΤ» (Βίντεο)

Με κρυφή κάμερα κατέγραψαν τον Γιώργο Παπανδρέου κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίστηκε άνετος και χαλαρός να απολαμβάνει τη διάλεξη...

Ύποπτο για πέντε θανάτους το ενεργειακό ποτό «Monster»


Το κορυφαίο σε πωλήσεις ενεργειακό ποτό στις ΗΠΑ, Monster, αποτελεί αντικείμενο έρευνας... από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, μετά από αναφορές για πέντε θανάτους που μπορεί να συνδέονται με το ποτό. Η εταιρεία που παράγει το Monster – το οποίο κυκλοφορεί και στην Ελλάδα – μηνύθηκε από την οικογένεια μιας 14χρονης καρδιοπαθούς στο Μέριλαντ, η οποία έχασε τη ζωή τους αφού κατανάλωσε δύο κουτάκια του ποτού σε ένα 24ωρο.

Οι μεγαλύτερες επιδημίες που γνώρισε ο κόσμος

Με τις ανθρωπιστικές κρίσεις του πλανήτη μας να περιλαμβάνουν ακόμα και σήμερα εκρήξεις πανδημιών σε διάφορες γωνιές του κόσμου, η μάστιγα των θανατηφόρων ασθενειών δεν έχει καταλαγιάσει. Το ξέσπασμα της χολέρας στη δοκιμαζόμενη Αϊτή σκότωσε 300 ανθρώπους και μόλυνε άλλους 3.000. Στην Αφρική και την Ασία ο κόσμος υποφέρει από νόσους που στη Δύση έχουν πλέον εκλείψει. Με αυτά υπόψη, ας δούμε τις χειρότερες επιδημίες που γνώρισε ποτέ ο πολύπαθος πλανήτης μας.

Δωρεάν στα μέσα μαζικής μεταφοράς ο κόσμος, αν αυξηθούν τα εισιτήρια!


Ηχηρή απάντηση στις κυβερνητικές προθέσεις για αύξηση της τιμής των εισιτηρίων δίνουν οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων στα μέσα μαζικής μεταφοράς...

Τι κάνει σήμερα η Πόλυ Πάνου;

Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στην Πάτρα. Αρχές της δεκαετίας του ΄50, το έσκαγε, όπως αναφέρει στο βιογραφικό της, από το Δημοτικό και ανέβαινε στα Ψηλά Αλώνια, σ’ ένα καφενείο που είχε πρωτοφέρει τότε juke box. Αυτό ήταν και ο «πρώτος της δάσκαλος».

Νίκησε ο Φωτόπουλος στις εκλογές της ΓΕΝΟΠ

Η συνδικαλιστική παράταξη του Νίκου Φωτόπουλου κέρδισε τις περισσότερες έδρες στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ, που αναδείχθηκε από τις εκλογές.
Το ΔΣ θα συγκροτηθεί σε σώμα για την εκλογή προεδρείου.

Κατάργηση του αφορολόγητου με... ελαφρύνσεις για τα χαμηλά εισοδήματα


Δραστικές αλλαγές στην κλίμακα φορολογίας εισοδήματος για μισθωτούς και συνταξιούχους με κατάργηση του αφορολόγητου των 5.000 ευρώ και καθιέρωση παράλληλης κλίμακας μείωσης του φόρου ανάλογα με το ύψος του δηλωθέντος εισοδήματος συζητά το υπουργείο Οικονομικών.

Πρόβλεψη ΣΟΚ από τον Άδωνη!

«Ηχηρή» πρόβλεψη που θα ταράξει τα νερά της πολιτικής σκηνής έκανε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης...

Άνοιξε το αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο της Νομικής


Προχθές το πρωί φοιτητές και φοιτήτριες της Νομικής άνοιξαν το κλειστό Κυλικείο της Νομικής Αθηνών και το μετέτρεψαν σε αυτοδιαχειριζόμενο χώρο, που θα λειτουργεί από τους φοιτητές. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου από το Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο Νομικής:

Η τουρκική σημαία ερέθισε χρυσαυγίτες. Δεν ήξεραν βασικούς κανόνες ναυσιπλοΐας


Την αντίδραση μελών της Χρυσής Αυγής προκάλεσε η τουρκική σημαία του ιστιοφόρου που κατέπλευσε στο λιμάνι της Καλαμάτας τις προηγούμενες ημέρες, με αφορμή τη ρεγκάτα των 1.000 μιλίων, στον πλου τους από το Ζαντάρ της Κροατίας μέχρι την Αλάνια της Τουρκίας. Το συνοδευτικό των ιστιοπλοϊκών σκάφος έφερε την τουρκική σημαία σε μεγαλύτερο μέγεθος από την ελληνική.

Πού βρίσκεται το μέλος της Κ.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ...

Πού βρίσκεται το μέλος της Κ.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. και πρώην υπεύθυνος του Πολιτικού Συμβουλίου?

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου: 4 άρσεις ασυλίας σε 4 μήνες για την Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Παμψηφεί αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής την άρση της ασυλίας των συναγωνιστών Ηλία Κασιδιάρη, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Γεωργίου Γερμενή με ψήφους 220 υπέρ σε σύνολο 220 ψηφισάντων.

Δωρεάν τα προϊόντα χωρίς απόδειξη


proionta
Με νέα ‘’τιμωρία’’ απειλούνται όσοι φοροδιαφεύγουν, σύμφωνα με το νομοθετικό πλαίσιο που ετοιμάζει το υπουργείο Ανάπτυξης, αν οι επιχειρήσεις ή οι επαγγελματίες δεν «κόβουν» αποδείξεις, αυτόματα οι καταναλωτές θα δικαιούνται να παίρνουν δωρεάν τρόφιμα, ρούχα, αλλά και κερασμένο καφέ ή γεύμα.

Wall Street Journal:Σπάνια ευκαιρία τα ελληνικά ομόλογα!

''Τα ελληνικά ομόλογα είναι τόσο φθηνά που αντιπροσωπεύουν μια σπάνια ευκαιρία, καθώς κανείς μπορεί να τα αγοράσει για ένα κομμάτι ψωμί, ενώ από τον Ιούνιο έχουν δώσει κέρδος έως και 100%''.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Τι κάνει σήμερα ο Στέφανος Κορκολής;

Ξεχώρισε για τα τραγούδια του και τη μουσική σε πολλά εξ αυτών. Από μικρός άρχισε να παίζει πιάνο, όταν μάλιστα ήταν μόλις πέντε ετών. Από τότε και για δύο ακόμη χρόνια έδινε ρεσιτάλ ως αυτοδίδακτος. Στα έντεκά του έδωσε τυπικές κατατακτήριες εξετάσεις στο Ωδείο Αθηνών. Δυόμιση χρόνια αργότερα, έλαβε μέρος σε διεθνή διαγωνισμό πιάνου και κέρδισε το πρώτο βραβείο αλλά και υποτροφία ώστε να συνεχίσει τις σπουδές του στο Παρίσι.

Πόσο φονική για τον άνθρωπο είναι η κινούμενη άμμος


Η κινούμενη άμμος είναι από τις πιο διαδεδομένες σκηνές στον κινηματογράφο, και συνήθως παίζει στην απόδοση δικαιοσύνης προς τον κακό της υπόθεσης. 
Οπότε και έρχονται να μας απαντήσουν οι επιστημονικές έρευνες πόσο μύθος και πόσο πραγματικότητα είναι να χάσει κάποιος την ζωή του από αυτήν.

Πόσα χρήματα έχει δανειστεί έως τώρα η Ελλάδα ελέω... μνημονίου

Στα 150 δισ. ευρώ ανέρχεται η συνολική χρηματοδότηση που έχει λάβει μέχρι σήμερα η Ελλάδα από τα κράτη της ευρωζώνης και το ΔΝΤ στo πλαίσιo των δύο μηχανισμών στήριξης της χώρας.

Από τη δανειακή σύμβαση που η χώρα συνομολόγησε στα μέσα Μαΐου 2010 συνολικού ύψους 110 δισ. ευρώ και τη δεύτερη σύμβαση ύψους 130 δισ. ευρώ που υπογράφθηκε το Φεβρουάριο 2012 έχει εκταμιευθεί το 63% περίπου, ήτοι 150 δισ. ευρώ και το ποσό που απομένει είναι 90 δισ. ευρώ.

Οι δίκες που συγκλόνισαν την ανθρωπότητα

Ο κόσμος μας θα ήταν τελείως διαφορετικός χωρίς το «αλατοπίπερο» των φημισμένων αυτών δικαστικών υποθέσεων. Όταν η Ιστορία μπλέκεται με το δικαστικό δράμα, όταν τα μεγάλα γεγονότα του κόσμου σφραγίζονται από δίκες, τότε μιλάμε αναγκαστικά για τις μεγαλύτερες δικαστικές διαμάχες του πλανήτη.

Πρώτη επιλογή τα ελληνικά ομόλογα τους τελευταίους μήνες

Hot story αποτελούν τα ελληνικά ομόλογα τους τελευταίους μήνες, με τα hedge funds να αγοράζουν Ελλάδα, την ώρα που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πρωτοφανή κρίση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, από τότε που η Ελλάδα ολοκλήρωσε την αναδιάρθρωση του χρέους της, πολλά hedge fund, κυρίως αμερικάνικά, επιλέγουν τα ελληνικά ομόλογα, με τις τιμές να ενισχύονται.

Παιδιά ηθοποιοί που έπαιξαν σε γνωστές ταινίες τρόμου και πως είναι σήμερα


Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα που παρουσιάζει παιδιά ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν σε γνωστές ταινίες τρόμου του παρελθόντος και το πως είναι σήμερα!

"Λες να μας...ψεκάζουν"; Αλήθειες και ψέμματα για τη πιο δημοφιλή "συνωμοσιολογία".Βίντεο


Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ΄χετε ακούσει,ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια.Πότε με τη μορφή ερωτήματος: “Λέτε τελικά να μας “ψεκάζουν”; Και πότε από κάποιον πιο “συνωμοσιολόγο με τη βεβαιότητα ότι “σίγουρα μας ψεκάζουν”.Τις τελευταίες ημέρες το e mail του Α/ΓΕΑ, "μπλόκαρε" από μηνύματα πολιτών τα οποία υποστήριζαν ότι μας ψεκάζουν! Το ΓΕΑ έχει βγάλει μάλιστα και   ανακοίνωση  για το θέμα.