Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Οι γυναίκες των «ανθρωπόμορφων τεράτων»

Όταν ακούμε για κατά συρροή δολοφόνους, ένα από τα δυσκολότερα πράγματα να συλλάβουμε (πέρα φυσικά από τις απάνθρωπες πράξεις τους) είναι αναμφίβολα οι σύζυγοι που είχαν στο πλευρό τους.

Πώς γίνεται δηλαδή να ζεις πλάι στο «κτήνος» και να έχεις μια κατά τα άλλα φυσιολογική ζωή;

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Η πιο αδύνατη γυναίκα στον κόσμο!

Η Valeria Levitin, 39 χρονών σήμερα, έχει πάρει δικαίως τον τίτλο της πιο αδύνατης γυναίκας στον κόσμο...

Ο Ράμπο από την Τουρκία

Σκληροτράχηλο αγόρι...

Πώς θα λέγεται το κόμμα Λοβέρδου;


Το όνομα του νέου κόμματος φυλάσσεται -προς το παρόν- ως επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραπέμπει σε σύνθημα που αναδεικνύει την ανάγκη ενότητας του λαού.

Τα χαρτιά του για προεδρία παίζει ο Μπερλουσκόνι

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι προσφέρθηκε σήμερα να στηρίξει ένα κεντροαριστερό πολιτικό για την προεδρία της χώρας στην επερχόμενη εκλογή, επιμένοντας όμως σε σχηματισμό κυβέρνησης με συμμετοχή του κόμματός του.

Οι προσωπικές ιστορίες των σύγχρονων ξενιτεμένων

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που παρουσιάζει τις προσωπικές ιστορίες των σύγχρονων ελλήνων μεταναστών, οι οποίοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα της κρίσης προκειμένου να αναζητήσουν μία καλύτερη τύχη.

Σπιτική Κουζίνα... για όλους

Φρεσκομαγειρεμένο ζεστό φαγητό σερβίρει καθημερινά σε 2.000 Αθηναίους το πρόγραμμα «Σπιτική Κουζίνα».

Έβλεπαν γκολ οι τροϊκανοί


Ξημερώματα Πέμπτης στο υπουργείο Οικονομικών και οι τροϊκανοί "απλώθηκαν" στους καναπέδες βλέποντας Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τα Νέα.

«Πόλεμος» για τις αποζημιώσεις


Ένταση προκαλεί στις σχέσεις Αθήνας-Βερολίνου ο προκλητικός τρόπος με τον οποίο ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επιχείρησε να κλείσει το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων προς τη χώρα μας, συνδέοντάς το μάλιστα με το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων… και την ελληνική κυβέρνηση να απαντά ότι το θέμα παραμένει ανοιχτό.

Σκέφτονται επιστροφή στη Χαριλάου Τρικούπη


Ακόμη και το σενάριο επιστροφής στη Χαριλάου Τρικούπη αρχίζει να συζητείται στο ΠΑΣΟΚ ως μερική λύση στην οικονομική δυσπραγία που το ταλανίζει. Η οικονομική κατάσταση περιγράφεται ως τραγική και το κόμμα αντιμετωπίζει πρόβλημα βιωσιμότητας.

Αφίσες… πόλωση


Παραμονές φοιτητικών εκλογών και μία από τις συνήθεις αφίσες της φοιτητικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, που απεικονίζει έναν οπλισμένο Ζαπατίστα, προκάλεσε κλίμα πόλωσης, με τη σκληρή αντίδραση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, η οποία κατηγορεί ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ για διαφήμιση κουκουλοφόρων.

"Sleep Out" στην Κλαυθμώνος


Διοργανώνεται απόψε Παρασκευή, για όγδοη συνεχή χρονιά, βραδιά "Sleep Out" ("Κοιμήσου Έξω") στην πλατεία Κλαυθμώνος (στις 6 μ.μ.) με τη συνεργασία της Οργάνωσης "Κλίμακα" και των "Αγανακτισμένων Μοτοσυκλετιστών Ελλάδας".

Αποκάλυψε τι ψήφιζε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος!


Τις εκλογικές του προτιμήσεις αποκάλυψε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κατά τη διάρκεια συνάντησής του με ρωσική αντιπροσωπεία για τον προσκυνηματικό τουρισμό, που τον επισκέφθηκε.


Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, αλλά και επικράτησή της στην παράσταση νίκης, δείχνει το Βαρόμετρο του Απριλίου που πραγματοποίησε η εταιρεία Public Issue για λογαριασμό του ΣΚΑΙ και της εφημερίδας «Καθημερινή».

Κίνημα κατά του Μνημονίου ιδρύει ο Λιλλήκας


Giorgos-Lillikas
Ο Γιώργος Λιλλήκας σε ομιλία του στη Λεμεσό ανακοίνωσε την πρόθεσή του για τη δημιουργία Κινήματος με στόχο την ανατροπή των σχεδιασμών της τρόικας και «των ντόπιων εκπροσώπων της», όπως επισήμανε χαρακτηριστικά.

Επιχειρηματίας, μέτοχος της Τράπεζας Κύπρου και ιδιοκτήτης πολυτελών ακινήτων σε όλο τον κόσμο


Ζει στην Ελβετία, κυκλοφορεί πάντα με «στρατό» σωματοφυλάκων, αποφεύγει τις κάμερες και κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις.
Ο λόγος για τον Ρώσο Μεγιστάνα Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ ο οποίος φέρεται να έχει αγοράσει τον νησί του Σκορπιού για 130 εκατομμύρια ευρώ.

“Όμηρος” των Βρυξελλών (και) η συγχώνευση Ολυμπιακής-Aegean


Olympic-Air-Aegean
Η αρχή έγινε με την υπόθεση της συγχώνευσης-φετίχ, ανάμεσα στην Εθνική Τράπεζα και τη Eurobank. Το Reuters είχε κάνει τη σχετική αποκάλυψη των ενστάσεων της τρόικας για το deal, που έφεραν στη δημοσιότητα τα “Υστερόγραφα”, και τη συνέχεια τη γνωρίζουμε όλοι, καθώς μια εβδομάδα μετά, την προηγούμενη Κυριακή, οι δυο τράπεζες υποχρεώθηκαν να διακόψουν το φλερτ, και να προχωρήσουν σε ξεχωριστές ανακεφαλαιοποιήσεις.

Έκλεισε το indymedia. Πανηγυρίζει ο Άδωνις


Έκλεισε πριν λίγο το γνωστό φασιστικό site indymedia μετά από εισαγγελική παρέμβαση. Όπως λένε οι ίδιοι:

Η “συνωμοσία” του Ομπάμα με τη Goldman Sachs!


Barack-Obama-Lloyd-Blankfein
Όταν το 2008 η κυβέρνηση Μπους στις ΗΠΑ, μερικές μόλις εβδομάδες πριν εγκαταλείψει την εξουσία, και με δεδομένες τις δημοσκοπήσεις που εμφάνιζαν τον Λευκό Οίκο να περνάει και πάλι στα χέρια των Δημοκρατικών, μετά από 8 χρόνια, άφησε τη Lehman Brothers να καταρρεύσει, προκαλώντας… ημι-πιστωτικό γεγονός ακόμη και στην “αλεξίσφαιρη” αμερικανική οικονομία, τα σενάρια συνωμοσίας άρχισαν να χορεύουν.

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Michael Jackson


Michael-Jackson
Ένα μυστικό ιατρικό εμφύτευμα φαίνεται να είχε ο Michael Jackson στον οργανισμό του προκειμένου να τον βοηθάει να καταπολεμά τον εθισμό του στα χάπια. Ο μεγάλος τραγουδιστής, ο οποίος έφυγε απ’ τη ζωή το 2009 αφού του χορηγήθηκε μία θανατηφόρα δόση από το Propofol, από τον γιατρό του Conrad Murray, βάσει ισχυρισμών είχε ‘μέσα’ του τη συγκεκριμένη συσκευή από το 2003.

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Κορεάτες πριν και μετά την πλαστική


Όλο και περισσότεροι Νοτιοκορεάτες καταφεύγουν στο κρεβάτι του πλαστικού χειρουργού προκειμένου να βελτιώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Νότια Κορέα βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας των χωρών με τις περισσότερες πλαστικές επεμβάσεις.

Οι χειρότεροι λιμοί της Ιστορίας

Ο λιμός θεωρείται από τις χειρότερες φυσικές καταστροφές, παρά το γεγονός ότι πολλές φορές είναι ανθρώπινο έργο. 

Οι επιπτώσεις του στον άνθρωπο είναι εκτεταμένες και διαρκούν για μήνες, αν όχι χρόνια, αφανίζοντας από προσώπου γης χωριά και πολιτείες, την ίδια στιγμή που προκαλεί γενικευμένες μετακινήσεις πληθυσμών.

Ταψιά με σάντουιτς για την τρόικα


Δεν αναστενάζει μόνο η κυβέρνηση σε κάθε επίσκεψη της τρόικας. Αναστενάζουν και τα πέριξ του Συντάγματος αρτοπωλεία και ταχυφαγεία, τα οποία δεν προλαβαίνουν να φτιάχνουν σάντουιτς για τους τροϊκανούς.

Πτώση μιας θέσης για την Εθνική


Μία θέση χαμηλότερα συναντάμε την Ελλάδα στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA για τον μήνα Απρίλιο, όπως και έγινε γνωστό σήμερα.

Αβραμόπουλος: Και το κατοχικό δάνειο στο «τραπέζι» την καταλληλότερη στιγμή

«Η Ελληνική Κυβέρνηση όπως έπραξε και στο ζήτημα των αποζημιώσεων των οικογενειών των θυμάτων της σφαγής του Διστόμου, παρεμβαίνοντας στη διαφορά μεταξύ Γερμανίας και Ιταλίας, ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, διατηρεί το δικαίωμα να ανακινήσει έτερες πτυχές των γερμανικών αποζημιώσεων, τη στιγμή που θα κρίνει καταλληλότερη προς τούτο, λαμβάνοντας υπ΄ όψιν το σύνολο των παραμέτρων», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή με ημερομηνία 5 Απριλίου.

Ανοίγει στην Αθήνα το σούπερ μάρκετ των παραγωγών

Εμπορικό κέντρο, τύπου Mall, έκτασης 3.000 τ.μ, όπου οι παραγωγοί θα διαθέτουν χωρίς μεσάζοντες τα προϊόντα τους στο κοινό ετοιμάζεται να ανοίξει στην Αθήνα, σύμφωνα με το «Έθνος.

Η ασφάλεια των μετρητών σε τραπεζική θυρίδα

Σε περιόδους οικονομικής κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε, αρκετοί πολίτες αναζητούν μεθόδους για να προστατεύσουν τις οικονομίες τους.

 Άλλοι καταφεύγουν σε παραδοσιακά μέσα φύλαξης και συστήματα ασφαλείας, όπως χρηματοκιβώτια, άλλοι χτυπούν την πόρτα της ασφαλιστικής τους εταιρείας, ζητώντας μια συμφωνία, που θα εξασφαλίζει τα μετρητά τους στο ακέραιο, και άλλοι τη γνωστή και μη εξαιρετέα τραπεζική θυρίδα.

Έρχεται «κούρεμα» καταθέσεων μετά το 2015

Την επιβολή «κουρέματος» στις διατραπεζικές καταθέσεις των ευρωπαϊκών τραπεζών που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση θα συζητήσουν αυτή την εβδομάδα οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι 7 τρόποι για να μειώσετε το φόρο – Τι να βάλετε στη φορολογική δήλωση

Κι όμως υπάρχουν ακόμη τρόποι να μειωθεί ο φόρος που πληρώνουν μισθωτοί και συνταξιούχοι. Υπάρχουν συγκεκριμένες δαπάνες οι οποίες εκπίπτουν σε ποσοστό 10% και καλό είναι να τις συμπληρώσετε στη φορολογική δήλωση.

Δεν κάνει πίσω η τρόικα για τις απολύσεις στο Δημόσιο


Στον τρίτο κύκλο διαπραγματεύσεων εισέρχεται σήμερα η κυβέρνηση με τους επικεφαλής της τρόικας και στο ραντεβού που βρίσκεται σε εξέλιξη με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και το τεχνικό κλιμάκιο θα επανεξεταστεί η εκκρεμότητα που έχει απομείνει και αφορά στο Δημόσιο.

Πιθανή επιπλέον βοήθεια στις κυπριακές τράπεζες


cyprus
Μια μεγάλη συρρίκνωση της οικονομίας της Κύπρου θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα οι τράπεζες της χώρας να χρειαστούν επιπρόσθετη χρηματοπιστωτική βοήθεια, αναφέρει σήμερα σε προσχέδιο της έκθεσής της για την βιωσιμότητα του χρέους της Κύπρου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το ΚΚΕ αλλάζει (;), ο ΣΥΡΙΖΑ… αγωνιά


KKE-Synedrio
Πριν από 22 χρόνια, το 1991, σε μια εποχή βαθιάς και έντονης πολιτικοποίησης, το ΚΚΕ, στο πλαίσιο του ενωμένου Συνασπισμού, διεκδικούσε να πάρει τη μεγάλη ιδεολογική ρεβάνς από το ΠΑΣΟΚ. Το Κίνημα που, υπό την ηγεσία του Ανδρέα Παπανδρέου ήρθε με θυελλώδη τρόπο στην εξουσία το 1981, “πατώντας” κυρίως πάνω στα ιδεολογήματα και τα ιστορικά αιτήματα του χώρου που πολιτικά κινείται… Αριστερά του Κέντρου.

Σόιμπλε: Καμιά ελπίδα οι Έλληνες για τις αποζημιώσεις


Bundestag - debate on financial aid for Greece
Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έστειλε τις δικές του… προειδοποιήσεις αναφορικά με το θέμα που έχει ανακινηθεί σχετικά με τις πολεμικές αποζημιώσεις που αξιώνει η Ελλάδα από τη Γερμανία.

Οι υποψήφιοι διάδοχοι της Παπαρήγα… αν φύγει


Alexandra-Mpalou
Με τον Νίκο Μπογιόπουλο εκτός μάχης, μετά τον αποκλεισμό του από το σημερινό 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ, και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες περί της πρόθεσης της Αλέκας Παπαρήγα να αποχωρήσει από την ηγεσία του Κόμματος, μετά από 22 χρόνια, το ενδιαφέρον στρέφεται στο ποιοί θα μπορούσαν να τη διαδεχθούν.

Η Αυστρία καταργεί το απόρρητο για αλλοδαπούς καταθέτες


austria
Την ξεκάθαρη τοποθέτηση της αυστριακής κυβέρνησης, σύμφωνα με την οποία για καταθέτες από το εξωτερικό που διατηρούν λογαριασμό στην Αυστρία θα διαβιβάζονται μελλοντικά στις χώρες τους όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την καταπολέμηση φορολογικής απάτης, επανέλαβε ο Αυστριακός καγκελάριος Βέρνερ Φάιμαν σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Έστεραϊχ».

Αποκάλυψη βόμβα: Η Κύπρος πουλάει αποθέματα χρυσού 400 εκατομμυρίων ευρώ!


Cyprus-bailout
Σύμφωνα με έκτακτη είδηση την οποία μετέδωσε το διεθνές πρακτορείο Reuters, η Κύπρος θα πουλήσει αποθέματα χρυσού αξίας 400 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να χρηματοδοτήσει μέρος του προγράμματος σωτηρίας της, δηλαδή του Μνημονίου που συμφωνήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες με την τρόικα.

Οι καταθέσεις στο… κουρείο του Eurogroup!


euro
Προσχέδιο νόμου, για το κούρεμα των καταθέσεων των τραπεζών όλων των χωρών που αντιμετωπίζουν προβλήματα, θα συζητήσουν στο Eurogroup της Παρασκευής οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης.

TÜV HELLAS: Πρώτη Πανελλήνια παρουσίαση του νέου προτύπου για την Πιστοποίηση Οδικής Ασφάλειας ISO 39001:2012, στην 4η Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα


Αθήνα, 10 Απριλίου 2013Ο Ελληνικός Φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS, μέλος του TÜV NORD Group, συμμετείχε ως Εκθέτης στην 4η Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα την υπηρεσία Πιστοποίησης Οδικής Ασφάλειας βάσει του προτύπου ISO 39001:2012.

Σταϊκούρας: Πρωτογενές πλεόνασμα 508 εκατομμυρίων ευρώ


Xristos-Staikouras
Από το Γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, σχετικά με τα προσωρινά αποτελέσματα εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού για το πρώτο τρίμηνο του 2013, ανακοινώνονται τα εξής:

Ο Παναγόπουλος πρόεδρος… ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στη ΓΣΕΕ


Giannis-Panagopoulos
Ο Γιάννης Παναγόπουλος είναι και πάλι πρόεδρος της ΓΣΕΕ, μόνο που το νέο προεδρείο της κορυφαίας συνδικαλιστικής οργάνωσης της χώρας, κάθε άλλο παρά… ισχύ αποπνέει.

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Η κρυφή ζωή των διασήμων όταν ήταν 25 χρονών


Είναι διάσημοι και πολυ εκατομμυριούχοι. Ο κόσμος θέλει να μαθαίνει τα πάντα για αυτούς. Τα φώτα είναι στραμμένα πάνω τους. Πώς ξεκίνησαν όμως τη ζωή τους; Ήταν όλα εύκολα στο δρόμο για την επιτυχία; Τι είχαν καταφέρει και τι όχι όταν ήταν 25 χρονών.

Ιστορικές εφευρέσεις που αποδόθηκαν σε άλλους

Η ιστορία των εφευρέσεων έχει αλλάξει δραστικά τη ζωή μας, κόβοντας κάθε δεσμό με τα παλιά. Οι συναρπαστικές «μηχανές» πρόσφεραν τεράστια βοήθεια στον καθημερινό ανθρώπινο μόχθο, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά τη σύγχρονη εποχή μας. Κι ενώ οι περισσότεροι εφευρέτες «πάτησαν» πάνω σε δουλειές συναδέλφων και προκατόχων τους, βελτιώνοντας πολλές φορές ήδη ανεπτυγμένες και κατατεθειμένες πατέντες (χωρίς να έχει κάτι το μεμπτό αυτό), δεν είναι σπάνιο το γεγονός να αποδίδεται λανθασμένα μια συσκευή σε κάποιον άλλο.

Οι τρομακτικότεροι πολιτισμοί όλων των εποχών

Πολιτισμοί που είδαν το φως της ημέρας υπήρξαν πραγματικά αμέτρητοι στον πλανήτη, με την ιστορική καταγραφή να έχει πιστοποιήσει ήδη την ύπαρξη των περισσότερων από αυτούς. Από την Κίνα ως τη Ζιμπάμπουε και από τη Βρετανία μέχρι τη Λατινική Αμερική, οι κοινωνίες που αναπτύχθηκαν ιστορικά άφησαν πίσω τους πολιτισμό, με οποιοδήποτε απόπειρα μέτρησης των επιτευγμάτων να ξεφεύγει από τα όρια της παρούσας λίστας.

«Να εξαλειφθούν οι φορολογικοί παράδεισοι»

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ δήλωσε σήμερα ότι πρέπει να «εξαλειφθούν» οι φορολογικοί παράδεισοι από την «Ευρώπη και τον κόσμο», δεσμεύοντας τις τράπεζες να δημοσιοποιούν με πλήρη διαφάνεια κάθε στοιχείο που αφορά τις θυγατρικές τους και επιβάλλοντας στους υπουργούς να δημοσιοποιούν τα προσωπικά περιουσιακά τους στοιχεία από την προσεχή Δευτέρα.

«Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο - Xαλαρώστε το πρόγραμμα»


Δυσοίωνα μηνύματα για την ευρωζώνη από τον πρώην πρόεδρο του Eurogroup.

«Η ευρωζώνη θα παραμείνει κολλημένη στην ύφεση, για αυτό θα πρέπει να χαλαρώσουν κάπως τα δημοσιονομικά προγράμματα που ζητούνται από τις χώρες που δοκιμάζονται πιο έντονα από την κρίση» δήλωσε ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ.

Ανασχηματισμός επί τάπητος μετά την αποχώρηση της τρόικας


Η επόμενη ημέρα της αποχώρησης της τρόικας από την Αθήνα θα σημάνει για πολλούς την έναρξη της ουσιαστικής συζήτησης για τον ανασχηματισμό και τις αλλαγές (για εκπλήξεις μιλάνε πολλοί) που ετοιμάζεται να κάνει ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο υπουργικό του συμβούλιο.

4 και σήμερα για την Αλέκα


Ξεκινά αύριο το πρωί το συνέδριο του ΚΚΕ το οποίο όπως όλα δείχνουν θα είναι και το τελευταίο της Αλέκας Παπαρήγα ως γ.γ του κόμματος.

Σάκης Ιωννίδης: "H ONNEΔ της γενιάς μας"

Με ένα μανιφέστο που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα ο Σάκης Ιωαννίδης είναι και επισήμως υποψήφιος για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ. Στο κείμενο του αναφέρεται συνέχεια στην "ΟΝΝΕΔ της γενιάς μας", ενώ με ανάρτηση του στο facebook γράφει...

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Επεισόδια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Πανεπιστήμιο Πειραιά έπειτα από έφοδο 15 αγνώστων, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές σε σταντ και περίπτερα στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιούσε η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ εν όψει των φοιτητικών εκλογών.

Το ΚΚΕ “διέγραψε” τον Μπογιόπουλο!


Nikos-Boyopoulos
Χωρίς τον Νίκο Μπογιόπουλο θα ξεκινήσουν αύριο οι εργασίες του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, που είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν στη διαδοχή της Αλέκας Παπαρήγας στην ηγεσία του Κόμματος, μετά από σχεδόν δυο δεκαετίες.