Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Όταν ο Πεταλωτής συνάντησε τον... Κουφοντίνα


Τα είπαν (δεν ξέρουμε και αν τα συμφώνησαν)Πεταλωτής και Κουφοντίνας στις φυλακές. 

Ολιγόλεπτο τετ α τετ με τον Δημήτρη Κουφοντίναείχε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, κ. Γ. Πεταλωτήςτην Τετάρτη σε μια συνάντηση που χαρακτηριστήκε «εντελώς τυχαία». Η συνάντηση ακολούθησε το ραντεβού του υφυπουργού με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού, όπου συζητήθηκε η σοβαρή πλέον προοπτική της απομάκρυνσης των φυλακών από την περιοχή.

Παραιτήθηκε ο Οικονομικός Διευθυντής του ALTER

Την παραίτησή του υπέβαλε αιφνιδιαστικά ο Οικονομικός Διευθυντής του ALTER κ. Θεοφύλακτος Οικονομίδης. Η είδηση έχει προκαλέσει δυσφορία στην ηγεσία του ALTER, ενώ φουντώνει και πάλι ο θόρυβος για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού...

ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΩΝ...


Αυτό που από την πρώτη στιγμή φώναζε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και που αφορούσε στο «απαράδεκτο» του υπολογισμού της οικονομικής θέσης των ΟΤΑ της χώρας αποδείχθηκε εντέλει σωστό! Κόντρα σε όλες τις Κασσάνδρες που έσπευσαν να πανηγυρίσουν για την δήθεν τοποθέτηση του Δήμου Βύρωνα στους «κόκκινους» Δήμους και να εξαπολύσουν μύδρους κατά της δημοτικής αρχής Χαρδαλιά, η ΕΕΤΑΑ δια του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ράλλη Γκέκα με την υπ. αριθ.                                                                                              
1126 επιστολή του παραδέχεται ότι ο Δήμος Βύρωνα από λάθος υπολογισμό των τακτικών του εσόδων του 2010 (δεν είχαν υπολογισθεί και αναρτηθεί οι μεταβατικοί λογαριασμοί!!!) βρέθηκε στο κόκκινο!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΑΤΖΗ ΑΕ - ΕΞΑΓΟΡΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ


Η εταιρεία ΚΑΡΑΤΖΗ ΑΕ προχώρησε στην εξαγορά της εταιρείας «LUSTROUS LIMITED & ΣΙΑ ΕΕ», η οποία διαθέτει άδεια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 5,5 MW, σε μισθωμένες εκτάσεις 154 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Κούκος του Δήμου Κατερίνης.

Η πιο εξελιγμένη πράσινη πόλη του κόσμου

Η στροφή στην πράσινη ενέργεια, ευτυχώς τον τελευταίο καιρό γίνεται της μόδας. Πολλές χώρες ανά τον κόσμο προσπαθούν να μετατρέψουν τις πόλεις τους σε πιο περιβαλλοντικά φιλικές, σε μια προσπάθεια μείωσης των εκπομπών αερίων. Στην Κίνα αποφάσισαν να συνδυάσουν την πράσινη ενέργεια, με την υψηλή αισθητική και την εξελιγμένη τεχνολογία.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

«Το σεξ με τον Χιου Χέφνερ διαρκούσε δύο δεύτερα!»



Η Κρίσταλ Χάρις, μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον 85χρονο Χιου Χέφνερ, φροντίζει να δώσει στο φως κάποιες γαργαλιστικές λεπτομέρειες του ιδιωτικού τους βίου.

Φύτεψε, φρόντισε, φάε!



Στο ντοκιμαντέρ "A Seed for Change", ο Αλέξανδρος Οικονομίδης καταγράφει τη σταδιακή μετατροπή κάποιων ανθρώπων, Ελλήνων και Λιβανέζων, από παθητικούς καταναλωτές σε σχεδόν αυτάρκεις μικροκαλλιεργητές.

Τα έχουν τακτοποιήσει όλα και τους πείραξαν οι σκηνές στο Σύνταγμα...Α ρε κατακαημένη Ελλάδα!!!



Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας παρήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σχετικά με τις σκηνές και τα πανό στην πλατεία Συντάγματος.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: "ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΟΜΟΛΟΓΩΝ"



Την επιθυμία της κυβέρνησης να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν οι συνομιλίες για την ανταλλαγή ομολόγων, εξέφρασε από το βήμα της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών. Παράλληλα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε ότι η...
κυβέρνηση είναι βέβαιη ότι πως το ΔΝΤ θα συνεχίσει να στηρίζει τη χώρα όσο αυτή πληροί τους στόχους της. «Σήμερα το πρωί άρχισε η επιχείρηση εφαρμογής της απόφασης (του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου). Η συζήτηση ξεκίνησε πάρα πολύ ενθαρρυντικά γιατί θέλουμε το σχήμα να εφαρμοστεί αμέσως και θέλουμε η διάρκεια εφαρμογής να είναι η μικρότερη δυνατή» είπε ο υπουργός.

Όταν ο "φιλελεύθερος" Κωστής Χατζηδάκης συναντά τον "αγαπητό" Θύμιο


Πριν λίγες ημέρες γράφαμε για το κατ' ευφημισμόν "ανοίγμα των επαγγελμάτων" με τη μοναδική πατέντα του ΠΑΣΟΚ . Έλα όμως που δεν είναι μόνο οι σοσιαλιστές μας που υπερασπίζονται αυτές τις απελευθερώσεις-οπερέτα. Τουλάχιστον όσον αφορά τα ταξί, ακόμη και αυτοπακαλούμενοι ......

«Πολύμορφες κινητοποιήσεις» σχεδιάζουν πανεπιστημιακοί...Και ως συνήθως θα την πληρώσουν οι φοιτητές. Μπράβο σας!



Περισσότεροι από 600 καθηγητές όλων των βαθμίδων και διδάκτορες συνυπογράφουν κείμενο, με το οποίο προειδοποιούν το υπουργείο Παιδείας για «πολύμορφες κινητοποιήσεις και ενέργειες τον Σεπτέμβρη», αν περάσει η μεταρρύθμιση της λειτουργίας και διοίκησης πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: "Η ΔΗΣΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ"



Αισιόδοξη για την πορεία του κόμματός της στις επόμενες εκλογές εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, εκτιμώντας ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα μπει στη Βουλή. «Θα είμαι περήφανη που θα μπει με μία ομάδα βουλευτών, οι οποίοι είναι άλλης κοπής γιατί είναι προϊόντα αυτής της κρίσης και θα μπουν με...

Κάτι τρέχει στην ΟΝΝΕΔ Αχαΐας...



Συνεχώς προβλήματα δημιουργεί η κα. Παρασκευή Βαλσαμή στη Νομαρχιακή Οργάνωση της ΟΝΝΕΔ στην Αχαΐα, καθώς θεωρεί ότι δεν της δίνει τη δέουσα σημασία ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, Γιώργος Δρακούλης.

Απόψεις: "Διαβάστε και θα καταλάβετε γιατί μας δανείζουν απλόχερα (αλλά με υποθήκες)."



Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο.

Στο «Σχέδιο Μάρσαλ» και ο Πλατινί; Έλεος πια!



Της Σοφίας Βούλτεψη
Το ερώτημα είναι παλιό και τετριμμένο. Και, κυρίως, δεν παίρνει ποτέ απάντηση:

Πώς γίνεται οι Έλληνες να διαπρέπουν και να αναγνωρίζονται παντού εκτός από την πατρίδα τους;

Χθες, δύο ειδήσεις της τρέχουσας επικαιρότητας επανέφεραν το ερώτημα στα χείλη όλων.

Tελικά τι έγινε τους βρήκατε τους "καταχραστές της εξουσίας" κύριε Παπουτσή; Τιμωρήθηκαν;......



Tελικά τι έγινε τους βρήκατε τους "καταχραστές της εξουσίας" κύριε Παπουτσή; Τιμωρήθηκαν;......



Και τυπικά σε χρεοκοπία - Η S&P ο τρίτος οίκος που μας πτώχευσε.



Πριν από λίγη ώρα η Standard & Poors, έγινε ο τρίτος οίκος που κήρυξε την Ελλάδα σε «επιλεκτική χρεοκοπία» θεωρώντας ότι η προτεινόμενη αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους συνεπάγεται "αδυναμία αποπληρωμής του".

Δήλωση του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με αφορμή την προσφυγή που κατέθεσε ο κ. Τσοχατζόπουλος στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων



Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών και επικεφαλής της ομάδας των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην προανακριτική επιτροπή που διερεύνησε την ενδεχόμενη ποινική ευθύνη του τέως υπουργού κ. Άκη Τσοχατζόπουλου αναφορικά με την από 15/02/2000 σύμβαση προμήθειας υποβρυχίων, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση, σχετικά με την προσφυγή που κατέθεσε ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος:

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Τέσσερα μυστικά για σωστές αγοραπωλησίες

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα σπίτι ή κάποιο άλλο ακίνητο ,αλλά θέλετε να επιλέξετε την πιο κατάλληλη στιγμή δεν έχετε παρά να μελετήσετε προσεκτικά τέσσερα στατιστικά στοιχεία για να αποκτήστε την δική σας αντίληψη για την αγορά.

Έντονες αντιδράσεις για τον υποβιβασμό στο Βόλο

«Θύελλα» αντιδράσεων φέρνει η απόφαση του υποβιβασμού του Ολυμπιακού Βόλου.

Μόλις έμαθαν την απόφαση οι άνθρωποι της ομάδας, από τους διοικούντες μέχρι και τους ποδοσφαιριστές έμειναν με το «στόμα ανοικτό». Πριν από λίγο, μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Τόρης επιβεβαίωσε αυτό που από την πρώτη στιγμή γινόταν αντιληπτό. Πως θα κατατεθεί άμεσα έφεση και θα περιμένει την απόφασή της. «Γιατί να καταδικαστεί η ομάδα; Πρόκειται για ενδείξεις», ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ.

Πολιτική κρίση στην Κύπρο

Τις παραιτήσεις τους έθεσαν στη διάθεση του προέδρου Χριστόφια τα μέλη της κυβέρνησης, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για έναν ευρύ ανασχηματισμό, μετά την πολιτική και οικονομική κρίση που πυροδότησε η πολύνεκρη έκρηξη στη βάση της Εθνικής Φρουράς, την 11η Ιουλίου.

Εισαγγελική παρέμβαση για τις σκηνές στο Σύνταγμα

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσαν δημοσιεύματα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ για τις σκηνές και τα πανώ που παραμένουν έξω από τη Βουλή και την πλατεία Συντάγματος.

Η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράϊκου, έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ζητώντας μάλιστα, αν συντρέχουν οι προϋποθέσεις να τηρείται η αυτόφωρη διαδικασία, κάτι που σημαίνει ότι οι «δράστες» απειλούνται με παραπομπή στο αυτόφωρο.

Περισσότερες ρυθμίσεις για όσους χρωστούν στις τράπεζες

Ευνοϊκότερες γίνονται οι ρυθμίσεις για τις οφειλές των υπερχρεωμένων νοικοκυριών με διάταξη που εντάχθηκε στο νομοσχέδιο για την Αναμόρφωση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή.

Ειδικότερα, στη τροπολογία διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Ετοιμοπόλεμο... το ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας

Το ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας (EFSF) θα έχει μέχρι τα τέλη του 2011 την αρμοδιότητα να αγοράζει ομόλογα προβληματικών χωρών στη δευτερογενή αγορά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Reuters, που επικαλείται ανώτερους αξιωματούχους της ευρωζώνης, που ζήτησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Σήμερα η ψηφοφορία για το αμερικανικό χρέος

Σήμερα αναμένεται να διεξαχθεί η ψηφοφορία στην Αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων επί του ρεπουμπλικανικού σχεδίου για να αυξηθεί το ανώτατο όριο χρέους των ΗΠΑ.

Σαρωτικό σχέδιο για λουκέτα στο Δημόσιο

Στο μικροσκόπιο της κυβέρνησης έχουν μπει 135 φορείς του Δημοσίου (50 που ανήκουν στη γενική κυβέρνηση και 85 φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα), οι οποίοι λαμβάνουν το 91% των κρατικών επιχορηγήσεων. Στους 50 φορείς γενικής κυβέρνησης περιλαμβάνονται πανεπιστημιακές σχολές και νοσοκομεία που θα τεθούν υπό συγχώνευση και θα υποστούν σημαντικές περικοπές λειτουργικών δαπανών.

Πού ενδιαφέρονται να επενδύσουν οι Γερμανοί

Στέρεες διοικητικές δομές, εμπειρία, επενδυτικές δυνατότητες και πρόθυμοι επενδυτές είναι οι τέσσερις προϋποθέσεις που προσδιόρισε ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, κ. Ρέσλερ, προκειμένου να γίνουν επενδύσεις στην Ελλάδα.

Σόιμπλε: «Οι Έλληνες θα χρειαστούν μια δεκαετία για να βγουν από την κρίση»

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θεωρεί ότι ο δρόμος εξόδου της Ελλάδας από την κρίση θα είναι μακρύς, αφού υποστηρίζει ότι η χώρα μας θα χρειαστεί μια δεκαετία για να ξαναγίνει ανταγωνιστική, όπως ανέφερε σε  συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην γερμανική εφημερίδα Neue Passauer Presse.

Μικρή πτώση στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Μικρές πτωτικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου. O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:15 διαμορφώνεται στις 1.223,58 μονάδες σημειώνοντας μικρή πτώση σε ποσοστό 0,27%.

Το ενδιαφέρον της αγοράς επικεντρώνεται σήμερα στην πρώτη σύσκεψη εργασίας με τη συμμετοχή κλιμακίου του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) και στελεχών ελληνικών και ξένων τραπεζών, σχετικά με την ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων.

Οι καταθέσεις άρχισαν να επιστρέφουν

Δειλά-δειλά οι τράπεζες αρχίζουν να αισθάνονται ένα κύμα επιστροφής των μικροκαταθετών και ιδιαίτερα αυτών που είχαν αποσύρει τους προηγούμενους μήνες τις λιγοστές οικονομίες τους και τις έκρυβαν κάτω από το στρώμα ή σε κάποιο συρτάρι στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με έγκυρες τραπεζικές πηγές, από τη περασμένη Παρασκευή ως και την Τετάρτη στις ελληνικές τράπεζες επανακατατέθηκαν σε μικροποσά περίπου 750 εκ ευρώ.

Η Ντόρα πιστεύει ότι θα γλιτώσει την... αποχώρηση

Από τη μία αποχωρεί από την πολιτική σκηνή εάν δεν εκλεγεί κι από την άλλη θα είναι η έκπληξη στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση... Η Ντόρα Μπακογιάννη μοιάζει να μπερδεύτηκε, ξαφνικά. Ίσως φταίνε τα χαμηλά ποσοστά που συγκεντρώνει η Δημοκρατική Συμμαχία στις δημοσκοπήσεις ή ίσως την ευθύνη του ξαφνικού αυτού ''βραχυκυκλώματος'' να τη φέρουν οι ζέστες που έπιασαν για τα καλά. Ή μήπως η κα Μπακογιάννη βιάζεται να αποχωρήσει από τη Βουλή;

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τα βαρέα και τα ανθυγιεινά

Κατατέθηκε το πόρισμα και η ενδεικτική λίστα Βαρέων και Ανθυγιεινών επαγγελμάτων (ΒΑΕ), που θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου 2011. Η νέα λίστα βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Η εφαρμογή της νέας λίστας θα αφορά κατ' αρχήν το 80% των επαγγελμάτων που περιλαμβάνονται σε αυτή, ενώ για τα υπόλοιπα επαγγέλματα η μελέτη θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του έτους.

Άρχισαν να κατάσχουν μισθούς των οφειλετών

Ειδοποιητήρια έχουν αποσταλεί σε επιχειρήσεις για την κατάσχεση μισθών των εργαζομένων τους για χρέη που έχουν οι τελευταίοι προς το Δημόσιο. Με αυτές τις ενέργειες το υπουργείο Οικονομικών ουσιαστικά πιέζει τους οφειλέτες να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Δημοκρατία» με εγκύκλιο που έστειλε το υπ. Οικ. Προς όλες τις εφορίες, ζητάει να ειδοποιηθούν άμεσα όλοι όσοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Fast track η γερμανική «απόβαση» στην Ελλάδα

Με διαδικασίες εξπρές ξεκινά η γερμανική επιχειρηματική απόβαση στη χώρας μας. Οι προεργασίες για την τελική «εξόρμηση» των Γερμανών είχαν ξεκινήσει πριν από έναν ολόκληρο χρόνο, με πολλαπλές επαφές μεταξύ αντιπροσώπων των δύο χωρών και υπό τις διαταγές της ίδιας της Καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ.

Πέντε μεγάλοι μύθοι για τα ακίνητα

Ο κανόνας της οικονομίας εμφανίζει τις αγορές να κινούνται με βάση τις προσδοκίες οι οποίες με την σειρά τους πυροδοτούν την ζήτηση, που οδηγεί σε αύξηση των τιμών και σε υψηλά κέρδη για εκείνους που είχαν… προβλέψει. Αυτή είναι η καλή εκδοχή της ιστορίας.

Ειδικοί της UEFA θα συνδράμουν στον τερματισμό της βίας και της διαφθοράς

«Ήταν μια εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού και του προέδρου της ΟΥΕΦΑ, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν διάφορα θέματα και επιβεβαιώθηκε η βούληση και των δύο μερών να μπει ένα τέλος στα φαινόμενα της βίας και της διαφθοράς που βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα», δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου και του προέδρου της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί, στη Βουλή.

Πειράματα 150 ανθρωπίνων υβριδίων με ζώα

Επιστήμονες έχουν δημιουργήσει περισσότερα των 150 ανθρώπινων υβριδίων με ζώα σε Βρετανικά εργαστήρια. Ο λόγος δημιουργίας αυτών ήταν η επιθυμία ερευνητών να αναζητήσουν πιθανές θεραπείες σε μία ευρεία γκάμα διαφόρων παθήσεων.

Στο δόκανο 72.000 κατάθετες που έβγαλαν έξω λεφτά

Τελευταία ευκαιρία, προτού τους φορολογήσει, ίσως και με 15% δίνει το υπουργείο οικονομικών, σε όσους φυγάδευσαν τις καταθέσεις του στο εξωτερικό και… ξέχασαν να το δηλώσουν στην εφορία. Με το μαχαίρι στο λαιμό τους προειδοποιεί ότι εάν υποβάλουν συμπληρωματική δήλωση στην εφορία, ια το ποσό που εισέπραξαν από τόκους, τότε θα γλυτώσουν την βαριά φορολογία και τα πρόστιμα.

Τα ταξίδια στο χρόνο θα τα συναντάμε τελικά μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας;

Για όλους όσους ονειρεύονταν πως κάποτε θα μπορούσαν να ταξιδέψουν στο χρόνο, όπως οι πρωταγωνιστές της γνωστής χολιγουντιανής ταινίας «Επιστροφή στο μέλλον», οι επιστήμονες δυστυχώς έχουν κάποια μάλλον απογοητευτικά νέα. Τελικά κατέληξαν, μετά από μια δεκαετία ανελλιπών συζητήσεων, πως τίποτα δεν μπορεί να πάει γρηγορότερα από το φωτόνιο, υπακούοντας έτσι την θεωρία του Einstein που υποστηρίζει αυτό ακριβώς.

Απολύσεις στον 902

Απολύσεις τεχνικών έγιναν και στον τηλεοπτικό 902 σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ:

Σε 15 χρόνια η NASA θα έχει τοποθετήσει αστροναύτες σε αστεροειδή

Με το διαστημικό λεωφορείο να αποτελεί πλέον παρελθόν για την NASA, οι επιστήμονές της καλούνται να φέρουν εις πέρας μία αρκετά παράτολμη αποστολή και θα χρειαστεί να συνεργαστούν οι κορυφαίοι των κορυφαίων στελεχών της, μάλιστα για να πραγματοποιηθεί.

Εκτός των άλλων έχουν και προεδρικές εντολές να έχουν καταφέρει να στείλει αστροναύτες μέσα στα 15 επόμενα χρόνια σε κάποιον αστεροειδή.

Στον Παναιτωλικό ο Χαριστέας?

Κάτοικος Αγρινίου αναμένεται να γίνει ο Άγγελος Χαριστέας ο οποίος βρίσκεται μια ανάσα από τον Παναιτωλικό. Ο  Έλληνας διεθνής ετοιμάζεται να επαναπατριστεί για λογαριασμό των νεοφώτιστων, οι οποίοι έχουν έρθει σε συμφωνία μαζί του και πλέον αναμένονται τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

ΟΠΑΠ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ 50.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ

Ο Αργύρης Ντινόπουλος υπέβαλε στη Βουλή μία ακόμα ερώτηση για τον ΟΠΑΠ. Αυτή τη φορά πρόκειται για αμερικανό σύμβουλο ο οποίος προσελήφθη με μηνιαίο μισθό 50.000 ευρώ. Τι θα κάνει αυτός ως σύμβουλος; Θα  συμβουλεύει τον ΟΠΑΠ για τις αποδόσεις του … μπέιζμπολ στην Αμερική!

Για το παρασκήνιο της πρόσληψης του «χρυσού» συμβούλου κάντε κλικ εδώ:

Ο θάνατος εργαζομένου από και προς την εργασία συνιστά εργατικό ατύχημα

Εργατικό ατύχημα συνιστά ο θάνατος εργαζομένου, που σημειώνεται το διάστημα που πηγαίνει ή επιστρέφει από τον τόπο εργασίας στο σπίτι του, έκρινε ο Άρειος Πάγος και επικύρωσε το ποσό των 38.000 ευρώ υπέρ της χήρας ναυτικού, που πνίγηκε μόλις σχόλασε από την εργασία του.

Ποιο ποτό να επιλέξω αν προσέχω τη διατροφή μου;

Αναμφισβήτητα, το πιο σημαντικό κριτήριο επιλογής ενός αλκοολούχου ποτού, είναι η ποσότητα του αλκοόλ που περιέχει. Άλλωστε, το αλκοόλ, εκτός από το ότι αποτελεί βασικό συστατικό των ποτών αυτών, αποδίδει 7kcal ανά γραμμάριο, ποσό καθόλου ευκαταφρόνητο.

Συρίγος: «Το τροχαίο του Κεντέρη και της Θάνου δεν έγινε ποτέ»

Κατηγορηματικός πως το δηλωθέν ως τροχαίο του Κώστα Κεντέρη και της Κατερίνας Θάνου «δεν έγινε ποτέ», εμφανίστηκε, καταθέτοντας ενώπιον του Εφετείου ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος. Ο κ. Συρίγος σημείωσε, ωστόσο, στο δικαστήριο πως « δεν ήρθα να καταδικάσω κανέναν» και επανέλαβε όσα είχε ισχυριστεί και στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο για την υπόθεση του τροχαίου των δύο ολυμπιονικών, ότι, δηλαδή, είχε πληροφόρηση πως «σχεδιάζεται τροχαίο ατύχημα» και ότι οι ίδιοι οι αθλητές είχαν ενστάσεις.

Πώς θα γίνει η τακτοποίηση των αυθαιρέτων

Σε δημόσια διαβούλευση, στη σελίδα του στο opengov.gr, βρίσκεται το σχέδιο νόμου με τίτλο «Νέος τρόπος έκδοσης αδειών δόμησης και ελέγχου κατασκευών» του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Ο Καρτάλης άνοιξε τον «χορό» για το μαύρο καλοκαίρι της Άννας

«Μαύρο» καλοκαίρι φαίνεται ότι περιμένει την υπουργό παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία εκτός του ότι δύσκολα θα ξεκλέψει χρόνο για θερινές διακοπές λόγω των εξελίξεων στην παιδεία, έχει να αντιμετωπίσει (ήδη) και τις σφοδρές αντιδράσεις σύσσωμης της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Βολές κατά του ν/σ για δίκες εξπρές πολιτικών

Συνταγματικές βολές πριν καν ακόμη ψηφιστεί εξαπολύει η Ένωση Εισαγγελέων κατά των διατάξεων νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τις δίκες-εξπρές σε υποθέσεις διαφθοράς που εμπλέκονται πρώην υπουργοί ή υφυπουργοί.