Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Τι κάνει σήμερα η Σοφία Βογιατζάκη;

Είναι ευχάριστη, λαμπερή και πρόσχαρη με τους συνανθρώπους της. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Είσαι το ταίρι μου» και στη συνέχεια πήρε μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές, έπαιξε στην τηλεόραση αλλά και σε πολλές παραστάσεις στο θέατρο.


Η Σοφία Βογιατζάκη όμως έχει ασχοληθεί για 11 χρόνια και με το μπαλέτο μέχρι που λόγω ενός ατυχήματος σε νεαρή ηλικία, αναγκάστηκε να το σταματήσει. 

Αυτή την περίοδο η ηθοποιός παίζει στη θεατρική παράσταση «Να ζει κανείς ή να μη ζει» ενώ την τελευταία εβδομάδα (μόνο τις Τετάρτες) πρωταγωνιστεί με την Πωλίνα στο «Κορίτσια από την Αρχή» που παίζεται στο θέατρο «Αγγέλων Βήμα», κάνοντας κατά κάποιο τρόπο τη «φωνή της λογικής» στη σχέση που διατηρεί αλλά χωρίζει η συμπρωταγωνίστριά της. 

Η ηθοποιός κάνει πάντοτε σχέδια αλλά λόγω της κατάστασης που επικρατεί δεν ευελπιστεί σε πολλά. Άλλωστε, όπως λέει, είναι κι αυτή απογοητευμένη από την καθημερινότητα. 

Ευελπιστεί πάντως, αν και φύσει απαισιόδοξη ο νέος χρόνος να είναι πιο δημιουργικός και ευχάριστος για τους Έλληνες παρότι γνωρίζει τη δυσκολία αυτού που ζητά. 

Πάντως, δεν έχει πιστέψει ακόμη ότι είμαστε σε γιορτινές μέρες, όπως έχει πει. Κι αυτό διότι όλοι οι άνθρωποι τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ μπας και καταφέρουν να επιβιώσουν από τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες. «Αν μου έλεγε κάποιος ότι είμαστε σε μια άλλη ημερομηνία του χειμώνα θα τον πίστευα. Έτσι όπως έχει γίνει όλη η κατάσταση , δεν μας αφήνουν να καταλάβουμε ότι είναι γιορτινές μέρες. Τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ σαν παλαβοί μήπως και γίνει κάτι και μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Τι Χριστούγεννα να καταλάβουμε; Βλέπω βέβαια φωτισμένα γύρω τριγύρω κι εγώ είμαι αισιόδοξη – φύσει είμαι απαισιόδοξη- γατί πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι σε όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μας. Δεν έχουμε άλλη επιλογή», υποστηρίζει. 

Η ηθοποιός βέβαια θα συμβούλευε τους νέους να δοκιμάσουν την υποκριτική λόγω του ενδιαφέροντος του επαγγέλματος αλλά μόνο στην περίπτωση που έχουν εναλλακτικές. 

Ελεύθερο χρόνο πάντως δεν έχει αυτή την περίοδο ενώ βλέπει ως χόμπι και τη δουλειά της που την κάνει με μεγάλη αγάπη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου