Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Η ιστορία του Android μέσα σε μία εικόνα

Η αγορά κινητών συσκευών ήταν τελείως διαφορετική μέχρι το Android να κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του πριν από περίπου 5 χρόνια. Το iPhone έκανε ακόμα τα πρώτα του βήματα, το iPad ήταν απλά μία φήμη ενώ εταιρίες όπως η Samsung δεν είχαν κάνει ακόμα αισθητή την παρουσία τους στο χώρο.

Σχεδίασε έξι χαρτονομίσματα της «νέας δραχμής»

Έξι χαρτονομίσματα της «νέας δραχμής» σχεδίασε ο Παύλος Βατικιώτης. Τα χαρτονομίσματα των 50, 100, 200, 500, 1.000 και 10.000 δραχμών κοσμούν προσωπικότητες κύρους όπως ο Οδυσσέας Ελύτης, η Μαρίας Κάλλας, ο Γιώργος Παπανικολάου, η Μελίνα Μερκούρη, ο Κορνήλιος Καστοριάδης και ο Γιάννης Μόραλης. 

Το protagon.gr ρώτησε το σχεδιαστή για την πρωτοβουλία του και για το αν θεωρεί ότι αυτά τα χαρτονομίσματα θα τα χρειαστούμε κάποτε στο μέλλον.

Ο Παύλος Βατικιώτης είπε:

Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις...


Η φωτογραφία είναι από το παρελθόν. 

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, τότε υπουργός Εθνικής Άμυνας, δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την υπογραφή της σύμβασης για τα γερμανικά υποβρύχια.

Ανάσα για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά η διαμεσολάβηση

Καλό νέο αποτελεί για δεκάδες χιλιάδες υπερχρεωμένα νοικοκυριά η νέα ρύθμιση του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, που προτείνεται στο υπουργείο Ανάπτυξης. Με τη διάταξη αυτή προβλέπεται η σύσταση και λειτουργία, στις έδρες των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, σώματος ειδικών διαμεσολαβητών για τις αιτήσεις του λεγόμενου «Νόμου της Κατσέλη» (Ν. 3869/2010) που αφορά τη ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων.

Οι κορυφαίες φάρσες του 20ού αιώνα

Μπορεί οι φάρσες να είναι το αλατοπίπερο της ζωής, εδώ ωστόσο θα κάνουμε λόγο για χιουμοριστικά γεγονότα που ξέφυγαν από το στενό πλαίσιο της παρέας και έγιναν παγκόσμιες ειδήσεις. 

Αφήνοντας φυσικά το στίγμα τους στην κοινωνία, με τον κόσμο να μένει αποσβολωμένος! Και όχι, όμοιές τους δεν έχουν υπάρξει έκτοτε.

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Οι φούστες... βελτιώνουν την ποιότητα του σπέρματος

Αν θέλετε να έχετε καλύτερης ποιότητας σπέρμα και κατά συνέπεια να είστε πιο γόνιμοι, ερευνητές από τη Σκωτία ισχυρίζονται ότι θα έπρεπε ίσως να αρχίσετε να συνηθίζετε την ιδέα να… φοράτε φούστες!

Οι 10 πιο σατανικές γυναίκες στην Ιστορία


Μπορεί οι πιο αδίστακτοι, οι πιο διάσημοι δολοφόνοι να είναι άντρες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και...

Νοικιάστε το σπίτι σας σε… τουρίστες


Πρόκειται για μια διαδεδομένη πρακτική που υιοθετείται από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. To 2008, δύο συγκάτοικοι, ο Brian Chesky και o Joe Gebbia, δεν είχαν αρκετά χρήματα για να πληρώσουν το νοίκι του διαμερίσματός τους στο Σαν Φρανσίσκο και σκέφτηκαν να νοικιάσουν τους καναπέδες τους  προκειμένου να φιλοξενήσουν  επί πληρωμή τρεις καλεσμένους στο σπίτι τους.

Ποιες αποδείξεις πρέπει να υποβάλετε φέτος για να μειωθεί ο φόρος


Διευκρινίσεις σχετικά τις δαπάνες που οδηγούν σε μείωση του φόρου εισοδήματος και τις αποδείξεις που πρέπει να υποβάλλουν οι φορολογούμενοι με τη φετινή φορολογική τους δήλωση δίνει με εγκύκλιό του το υπουργείο Οικονομικών.


Η εγκύκλιος εστάλη σε όλες τις εφορίες ενόψει της υποβολής των φετινών φορολογικών δηλώσεων, διαδικασία που αναμένεται να ξεκινήσει από τον Απρίλιο.

Στροφή στην ανάπτυξη, περιορισμός της λιτότητας το νέο δόγμα του ΔΝΤ


Η τραπεζική ενοποίηση, η προσπάθεια να μπει φρένο στις ανταγωνιστικές υποτιμήσεις των νομισμάτων και, φυσικά, η αντιμετώπιση της κρίσης, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Εαρινής Συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας που ξεκινά σήμερα στην Ουάσινγκτον.

Δύο προσφορές κατατέθηκαν για το 33% των μετοχών του ΟΠΑΠ


Ξεκίνησε η διαδικασία εκτίμησης των προσφορών που κατατέθηκαν για το 33% του ΟΠΑΠ.

Τρέχει να μαζέψει τα περί ανασχηματισμού το Μαξίμου

Αναταραχή στον κυβερνητικό σχηματισμό προκάλεσε η δημοσιοποίηση του ΦΕΚ για σύσταση θέσεων αναπληρωτών υπουργών και ενός υφυπουργού αφού δικαίως ελήφθη ως προάγγελος ανασχηματισμού.

Το Σάββατο το 5ο προσυνέδριο της ΝΔ στην Λάρισα

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής το Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Μανώλη Κεφαλογιάννη, και με τη συμμετοχή του προέδρου της ΚΕ.ΣΥ.Δ. κ. Φίλιππου Ταυρή, μεταβαίνει, σήμερα, στο νομό Λάρισας, όπου θα πραγματοποιηθεί το πέμπτο Προσυνέδριο του κόμματος.

Βίντεο και φωτογραφίες από τα φραουλοχώραφα


Οδοιπορικό στους χώρους όπου ζουν δεκάδες αλλοδαποί εργάτες οι οποίοι εργάζονται στα χωράφια με τις φράουλες στην Νέα Μανωλάδα Ηλείας, πραγματοποίησε το τοπικό ειδησεογραφικό πόρταλ ilialive.gr.

Με μπλουζάκι υπέρ της Κύπρου στο Ευρωκοινοβούλιο ο Χατζημαρκάκης!


Με μια συμβολική κίνηση ο Γιώργος Χατζημαρκάκης ζήτησε από τους θεσμικούς παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να σεβαστούν τη Κύπρο εάν ο πραγματικός τους σκοπός είναι να διαφυλάξουν την Ευρώπη.

Οι «καρέκλες» της ΝΔ στους πρώην προέδρους της ΟΝΝΕΔ


Tην πλήρη ενεργοποίηση όλων των στελεχών του κόμματος ενόψει του συνεδρίου της ΝΔ τον προσεχή Ιούνιο επιθυμεί ο Αντώνης Σαμαράς.

ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΜΑΡΑ

Ρεπορτάζ : Σπύρος Γκουτζάνης
(από το : protothema.gr)
Ένδειξη ότι ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης είναι κοντά, αποτελεί η απόφαση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, να συσταθούν έξι νέες θέσεις αναπληρωτών υπουργών. Η απόφαση δημοσιεύτηκε στην...

500 Αλβανοί κρατούμενοι… επαναπροωθούνται στην Αλβανία


fylakes-Korydallou
Την… επαναπροώθηση Αλβανών κρατουμένων οι οποίοι κρατούνται σε ελληνικές φυλακές, σε φυλακές της Αλβανίας, προωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης, μετά από σχετική πρωτοβουλία του υφυπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Καραγκούνη.

Στρατόπεδο στην Αττική θα μετατραπεί σε... κέντρο κράτησης οφειλετών!


Στρατόπεδο εντός της Αττικής για να μετατραπεί σε κέντρο κράτησης οφειλετών αναζητά το υπουργείο Δικαιοσύνης, σύμφωνα με τον υφυπουργό Κ. Καραγκούνη.

Ο Χρύσανθος “επόπτης” της εφαρμογής του Μνημονίου

Xrysanthos-Lazaridis
Ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης, αναλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες την ευθύνη εποπτείας της παρακολούθησης των κυβερνητικών δράσεων για τις οποίες έχει δεσμευθεί η κυβέρνηση έναντι της τρόικας, στο πλαίσιο του Μνημονίου.

Οι απελπιστικές συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών στα φραουλοχώραφα


Οι ματωμένες φράουλες της Μανωλάδας έφεραν στο προσκήνιο τις απελπιστικές συνθήκες υπό τις οποίες ζουν οι μετανάστες της περιοχής στα φραουλοχώραφα, που σπίτι τους έχουν κάνει τα θερμοκήπια και εκεί ζουν όλη τους τη ζωή.

Οι ηθοποιοί που έχουν πεθάνει περισσότερο από τους άλλους

Τι κι αν καθηλώνουν με τις ερμηνείες τους το παγκόσμιο κοινό; Τι κι αν εξολοθρεύουν τους κακούς κατά κοπάδια; Από τον κινηματογραφικό Χάρο δεν γλιτώνει κανείς, παρά την αντίδραση του κοινού, που απεύχεται να βλέπει τον ήρωά του νεκρό! Όποιος κι αν είναι ο τρόπος του χαμού, όσα μέσα κι αν μεταχειριστούν οι κακοί, ο πρωταγωνιστής πεθαίνει κάποιες φορές, τι να κάνουμε; Ας δούμε λοιπόν τους αστέρες του Χόλιγουντ που το 'χουν συνήθεια να πεθαίνουν, παρά το γεγονός ότι δεν τους έχουμε συνδέσει με κάτι τέτοιο. 

Θα πάθετε σχετική πλάκα...

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Τον Ιούλιο οι πρώτες απολύσεις στο δημόσιο


Fotis-Kouvelis-Antonis-Manitakis
(Photo: Eurokinissi)
Τον Ιούλιο αναμένεται να πάρουν… την άγουσα από το δημόσιο οι πρώτοι υπάλληλοι που θα χάσουν τη θέση τους και θα προστεθούν στον πίνακα των ανέργων, στο πλαίσιο της δέσμευσης της κυβέρνησης απέναντι στην τρόικα για απολύσεις 4.000 ως το τέλος του 2013.

Έρχονται οι 1.000 «έξυπνες» στάσεις και το ηλεκτρονικό εισιτήριο


metro
Στην τελική φάση μπαίνουν τα έργα τηλεματική και ηλεκτρονικό εισιτήριο, που συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό των αστικών συγκοινωνιών της πρωτεύουσας.

Στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ ο Σαμαράς για τα… περαιτέρω


Antonis-Samaras-ONNED
Στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ μεταβαίνει το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς για να συγχαρεί τους νέους και τις νέες του κόμματος για τα αποτελέσματα στις φοιτητικές εκλογές.
Τα ποσοστά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έφτασαν 43.04% στα Πανεπιστήμια και 55.38% στα ΤΕΙ με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ να κερδίζει για 27η συνεχόμενη χρονιά την πρωτιά.

Ηλεκτρονικό παιχνίδι με θέμα την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα


EKT
Ένα νέο διαδικτυακό εκπαιδευτικό παιχνίδι, που απευθύνεται σε νέους από 18 έως 25 ετών, διατίθεται στους ιστότοπους της ΕΚΤ και των εθνικών κεντρικών τραπεζών του Ευρωσυστήματος (ΕΣΚΤ).

Ελεύθερος με εγγύηση ο Γιάννος Παπαντωνίου


giannos
Eλεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ αφέθηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου, ο οποίος απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή εισαγγελέα.
Ελεύθερη αφέθηκε επίσης, με εγγύηση 20.000 και η σύζυγος του πρώην υπουργού, Σταυρούλα Κουράκου.

Πρώτη ομιλία Κουτσούμπα τη Δευτέρα


koutsoumpas
Την πρώτη του ομιλία από την ημέρα που εξελέγη ΓΓ του ΚΚΕ θα δώσει τη Δευτέρα ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ η Ασημακοπούλου


Anna-Michel-Asimakopoulou
Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, ορίζεται ως Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος, η βουλευτής Ιωαννίνων, κα Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου.

Δράση: Αιώνιοι φοιτητές - αιώνιοι πολιτικάντηδες


Η Δράση με αφορμή τις ενορχηστρωμένες αντιδράσεις των πρυτάνεων για να μην ισχύσουν –για άλλη μια φορά δυστυχώς- όσα ορίζει ο νόμος Διαμαντοπούλου (ν. 4009/2011) για τους αιώνιους φοιτητές, επισημαίνει τα εξής:

Τί έγραφε ο Στρατής Μυριβήλης, για τους κομμουνιστές. Άν ανήκετε "εκεί", μήν το διαβάσετε...


Στρατής Μυριβήλης, 1892 - 1969
Μετά το ... «αφιέρωμα» στην Αλέκα, που μας ‘φεύγει’, είπαμε να το συνοδεύσουμε με μία αναφορά ενός σημαντικού Έλληνος, του κόσμου των γραμμάτων, του Στρατή Μυριβήλη. Διαβάστε το, θα είναι σας διαβεβαιώνουμε, πάντοτε επίκαιρο...

Μαφιόζικη εκτέλεση σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας


nyxterino-kentro
Τραγωδία σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Πάτρα, όταν μετά από πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο στην οδό Σαχτούρη, ένας άνδρας έπεσε νεκρός, και ένας άλλος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Ο Νίκος Σοφιανός πάει διευθυντής στον “Ριζοσπάστη”


Nikos-Sofianos
Ο Νίκος Σοφιανός αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι ο επόμενος διευθυντής του “Ριζοσπάστη”, στην καινούρια εποχή που ξεκινάει για το ΚΚΕ μετά την εκλογή του Δημήτρη Κουτσούμπα στο αξίωμα του Γενικού Γραμματέα του Κόμματος, μέσα από το 19ο Συνέδριο.

Προτείνει Μαρίνι ο Μπερσάνι, στηρίζει ο Μπερλουσκόνι


marini
Το Δημοκρατικό Κόμμα της Ιταλίας επέλεξε να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του 80χρονου πρώην προέδρου της Γερουσίας Φράνκο Μαρίνι για την προεδρία της δημοκρατίας στην εκλογική διαδικασία που αρχίζει αύριο στο κοινοβούλιο, όπως ανακοίνωσε ο ηγέτης του κόμματος Πιερ Λουίτζι Μπερσάνι.

Υποβάθμιση της Γερμανίας από “Α+” σε “Α”!


germany
O οίκος Egan-Jones Ratings υποβάθμισε την πιστοληπτική αξιολόγηση της Γερμανίας σε “Α” από “A+” λόγω των προβλημάτων που πιθανόν να αντιμετωπίσουν οι τράπεζες της χώρας, της αύξησης του χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ, αλλά και εξαιτίας των συνεπειών που θα υποστεί ή ίδια λόγω της ύφεσης που μαστίζει τις άλλες χώρες της Ευρωζώνης με τις οποίες συναλλάσσεται.

ΣτΕ: “Πράσινο φως” για την επένδυση χρυσού στη Χαλκιδική


ste
Το «πράσινο φως» για  την επένδυση της «Ελληνικός Χρυσός» στη Χαλκιδική άναψε το Συμβούλιο της Επικρατείας, απορρίπτοντας με την υπ.αριθμόν 1492/2013 απόφασή του την προσφυγή 81 κατοίκων της περιοχής εναντίον της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Παπαμιμίκος: Μια γενιά μακριά από τον λαϊκισμό και τη μιζέρια


papamimikos
Με αφορμή τα αποτελέσματα των φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος δήλωσε:

“Συλλέκτρια” ρεκόρ η ΔΑΠ


dap
Ο… υπεδεκαετής περίπατος της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές συνεχίστηκε και φέτος, καθώς η παράταξη που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία φαίνεται να πέτυχε ακόμη μια άνετη πρωτιά, όπως δείχνει η καταμέτρηση των αποτελεσμάτων.

ΧριστιανοΔημοκρατική Νεολαία


Στο Ιδρυτικό Συνέδριο της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων παρευρέθηκαν εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής της Χριστιανοδημοκρατικής νεολαίας, ο Συντονιστής Γιώργος Δρακούλης και ο Πάνος Τσακτίρας.

Στον χαιρετισμό που απεύθυνε ο Συντονιστής της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας Γιώργος Δρακούλης ανέφερε:

Γιατί ο χρυσός μετατράπηκε σε "αποδιοπομπαίος τράγος";


Tης Αμαλίας Κάτζου

Από ασφαλές επενδυτικό καταφύγιο έχει μετατραπεί σε αποδιοπομπαίος τράγος. Ο λόγος για το χρυσό, ο οποίος στις τελευταίες δύο συνεδριάσεις έχει καταγράψει τις μεγαλύτερες απώλειες των τελευταίων τριάντα ετών. Χθες το πολύτιμο μέταλλο, υποχώρησε κατά 8% στα 1.360 δολ. ανά ουγκιά.

Ο επικοινωνιολόγος του Λοβέρδου εξηγεί πώς κατέληξαν στη «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα»Πηγή: www.paraskhnio.gr

«Το σύνθημα είναι ρήξη, σύγκρουση, δημιουργία και το όνομα του νέου κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου, ”Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα”».

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Πώς θα αντιμετωπίσετε το hangover

Με τον όρο hangover εννοούμε το σύνδρομο της επόμενης ημέρας, το οποίο περιγράφει την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε το πρωινό της επομένης (συνήθως αισθάνεστε άρρωστοι), μετά από μια νύχτα μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ. 

Συνοδεύεται συνήθως με προβλήματα στο στομάχι (γαστρίτιδες, ναυτία, διάρροιες), αφόρητο πονοκέφαλο, δυσάρεστη γεύση στο στόμα, δίψα, δυσφορία, αδυναμία, ευαισθησία στο φως και εμετό.

Στο υπ. Εθνικής Άμυνας «σκοντάφτει» η αγοραπωλησία του ΣκορπιούΠηγή: www.paraskhnio.gr

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση μεταβίβασης του Σκορπιού από την Αθηνά Ωνάση στον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, καθώς μπορεί να ήρθαν σε συμφωνία τα νομικά επιτελεία για να αλλάξει χέρια το νησί, ωστόσο χρειάζεται και η άδεια του υπουργείου Εθνικής Άμυνας προκειμένου να θεωρείται έγκυρη η πώληση και να ολοκληρωθούν επιτυχώς οι διαδικασίες.

Αθώοι μετά την εκτέλεσή τους

Την ώρα που η πεποίθηση «καλύτερα ένας ένοχος έξω παρά ένας αθώος στη φυλακή» συνεχίζει να διαπνέει τα ποινικά συστήματα, είναι το τελεσίδικο της θανατικής ποινής που δεν αφήνει περιθώρια λάθους.

17 Απριλίου..μην το ψάχνεις!!! (σποτ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ)

Οι φοιτητικές εκλογές έρχονται και κάποιοι επιλέγουν τις αντιμετωπίσουν με... χιούμορ.

Το σ' αγαπώ της ΔΑΠ ενόψει των φοιτητικών εκλογών

Μετά από ένα διάστημα πολλών κινητοποιήσεων και διαδηλώσεων των φοιτητών ενάντια στο σχέδιο "Αθηνα"  κι ενώ οι αντιδράσεις δεν έχουν λήξει, στις 17 Απριλίου διεξάγονται οι φοιτητικές  εκλογές.

Οι 'Έλληνες έτρωγαν κάθε μέρα 150 κιλά αλογίσιο κρέας

Στους 111 τόνους, ανήλθαν οι ποσότητες κρέατος αλόγου που έφθασαν στην Ελλάδα, κατά τα έτη 2011 και 2012, σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, για τα οποία ενημερώνεται η Βουλή με έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάξιμου Χαρακόπουλου. Δηλαδή κάθε μέρα αναλογούσαν περίπου 150 κιλά!...

Μούδιασμα στον Περισσό

Μουδιασμένα υποδέχθηκαν στον Περισσό την αλλαγή στην ηγεσία του κόμματος και την εκλογή του Δημήτρη Κουτσούμπα στη θέση του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, που αντικαθιστά την δημοφιλή Αλέκα Παπαρήγα.

Ποιοι δημόσιοι οργανισμοί βρίσκονται στο «κόκκινο»

Τις μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί εδώ και δύο χρόνια από ιδιωτικές εταιρείες για την κατάργηση φορέων του Δημοσίου ξεσκονίζουν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκειμένου να επιταχύνουν τις διαδικασίες αξιολόγησης των οργανισμών του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Διχασμένος ο ΣΥΡΙΖΑ για το ιδρυτικό συνέδριο

Σε τροχιά ιδρυτικού συνεδρίου εισέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις σοβαρές ενστάσεις που εκφράστηκαν για το θέμα αυτό ακόμη και από στελέχη και συνιστώσες της πλειοψηφίας. 

Όπως ανακοινώθηκε χτες, το συνέδριο θα γίνει 11-14 Ιουλίου.