Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Τα ηρωικά γυμνά της ''απόλυτης'' Τζούλιας...


Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει αφήσει εποχή όχι μόνο με τα sexy DVD της αλλά και με τις γυμνές φωτογραφίσεις της... Πάμε να θυμιθούμε μερικές?

Πώς πιάστηκε ο Μάκης Ψωμιάδης...



Παρά την "βοήθεια" που είχε ο Μάκης Ψωμιάδης ώστε να κρύβεται στα Σκόπια, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών Αρχών.

Λύση στο πρόβλημα της μπαταρίας του iPhone 4S...



Οι χρήστες της σειράς iPhone κινητών τηλεφώνων της Apple θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχουν αρχίσει να αναγνωρίζουν μια «μόδα» που έχει λάβει σάρκα και οστά στις δύο τελευταίες συσκευές της εταιρείας. Ο λόγος για τα προβλήματα που παρουσιάζουν, κατά την πρώτη περίοδο της ζωής τους, το iPhone 4 και iPhone 4S, τα οποία βέβαια βιώνουν όλοι όσοι σπεύδουν με τη μία να προβούν σε αγορά, μην «αντέχοντας» να περιμένουν μερικές εβδομάδες, για την επερχόμενη (ως συνήθως) διόρθωση που θα προσφέρει η Apple.

Περήφανη Ελληνίδα απαντάει στους συμπλεγματικούς Εγγλέζους και το“ριάλιτι” με θέμα την πατρίδα μας!



Επιστολή έστειλε περήφανη Ελληνίδα στο εγγλέζικο κανάλι “4″ που είχε την… φαεινή ιδέα να στήσει “ριάλιτι” με θέμα την Πατρίδα ΜΑΣ....

Στην επιστολή της αναφέρει στα εγγλεζάκια:…

"Να αλλάξουμε τον εκλογικό νόμο πριν ενώσει ο μικρός την Αριστερά"!



Πάνε για αλλαγή του εκλογικού νόμου για να αποτρέψουν συνένωση της Αριστεράς! Όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές στο defencenet.gr, μία από τις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης θα είναι να αλλάξουν τον εκλογικό νόμο για να μην προλάβει η Αριστερά να ενωθεί και να κατέβει σε ενιαίο ψηφοδέλτιο είτε τώρα είτε στις ...

Και νέος εντολοδόχος πρωθυπουργός...Λουκάς Παπαδήμος!!!



Διευκρίνισε ότι δεν έθεσε κανέναν όρο στους πολιτικούς αρχηγούς, είπε ότι η χώρα πρέπει να μείνει στο ευρώ και κάλεσε τους πάντες να είναι ενωμένοι για να σωθεί η χώρα.

Η εμπειρία της Αργεντινής την περίοδο των «προέδρων του ΔΝΤ»



Χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων:
19 Δεκ.2001
Δεκάδες σουπερμάρκετ λεηλατούνται στη χώρα από χιλιάδες άνεργους και κοινωνικά αποκλεισμένους από τις δολοφονικές πολιτικές του ΔΝΤ και της εγχώριας ελίτ. Οι κατάθετες χάνουν τις ...
οικονομίες τους μετά από δέσμευση των καταθέσεων από τις ξένες τράπεζες.

Άλλο τραπεζίτης στην ΕΚΤ, και άλλο πολιτικός στην Ελλάδα



Ως πρωθυπουργός της νέας μεταβατικής κυβέρνησης της Ελλάδας, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ Λουκάς Παπαδήμος θα πρέπει τώρα να εφαρμόσει οδυνηρά μέτρα μείωσης του ελλείμματος, εν μέσω γενικής αντίδρασης απέναντι στους ήδη υψηλούς φόρους και στις περικοπές δαπανών, και όλα αυτά κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των Ευρωπαίων ηγετών.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΣΟ ΘΕΡΜΑ ΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ



Πιο πολύ συμπαθεί τον Παπαδήμο ο Σπηλιωτόπουλος παρά τον Σαμαρά!

Δείτε την κηδεία του GAP


Δείτε την κηδεία του Παπανδρέου

Κάνω δημοψήφισμα γιατί φοβάμαι πραξικόπημα


Γνωρίζει άραγε ο κ Παπανδρέου ποιο είναι το πολίτευμα της Ελλάδας ;;;

1. “Κάνω δημοψήφισμα γιατί φοβάμαι πραξικόπημα”, ΕΙΠΕ Ο Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ : “Έστω και με Παπαδήμο”




Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων έξω από τη Βουλή, ο Βουλευτής Αχαΐας  της Νέας Δημοκρατίας  Νίκος Νικολόπουλος, προέβη στη ακόλουθη δήλωση:

«Τις τελευταίες μέρες, οι πολιτικές διεργασίες κινήθηκαν στα όρια της εκτροπής, με αποκλειστική ευθύνη του μέχρι σήμερα Πρωθυπουργού ο οποίος και  αποφάσισε την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, να μετατρέψει σε ψήφο αποχώρησης, με στόχο να αποφύγει τη διενέργεια εκλογών.

10 Ερωτήσεις - Απαντήσεις, Πολιτικός Σχεδιασμός ΝΔ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ηλεία: Βρήκαν με GPS τα μελίσσια που τους είχαν κλέψει!


Η προσπάθεια αυτή είχε αποτέλεσμα και τελικά τα εντόπισαν, σε παραποτάμια περιοχή του Αλφειού από τα Καλυβάκια έως τα Μακρίσια.
 Πριν λίγες ημέρες είχε αποκαλυφθεί η δράση ενός 40χρονου δημοσίου υπαλλήλου από τον Πύργο, ο οποίος είχε ομολογήσει την κλοπή μεγάλου αριθμού μελισσιών από παραγωγούς στην ευρύτερη περιοχή.

Πρώτο μέλημα της νέας κυβέρνησης θα είναι η εκταμίευση της 6ης δόση


Αγώνα αντοχής με πολλά εμπόδια θα έχει μπροστά του ο νέος υπουργός Οικονομικών για να διασφαλίσει ότι θα συνεχιστεί η χρηματοδοτική βοήθεια της τρόικας προς την Ελλάδα. 

Πρώτο μέλημα της νέας κυβέρνησης θα είναι η εκταμίευση της 6ης δόσης έως τις 15 Δεκεμβρίου, οπότε και εξαντλούνται τα ταμειακά διαθέσιμα.

Θέμα ημερών η έκδοση Ψωμιάδη στην Ελλάδα


Θέμα ημερών είναι η έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη από τα Σκόπια στη χώρα μας, εκτιμούν νομικοί κύκλοι. Εξάλλου και οι δικηγόροι του Χρήστος Στάθης και Χρίστος Μυλωνόπουλος δηλώνουν ότι ο εντολέας τους δεν προτίθεται να δυσχεράνει το έργο της ελληνικής δικαιοσύνης και να φέρει εμπόδια στην έκδοσή του.

Μανώλης: «Ευτυχώς που δεν είναι πρόεδρος της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης»


Καλή επιλογή μετά τη «φαρσοκωμωδία Πετσάλνικου» χαρακτήρισε την επιλογή του Λουκά Παπαδήμου για το αξίωμα του πρωθυπουργού ο γραμματέας συνδικαλιστικού της ΝΔ, Γιάννης Μανώλης. Ωστόσο, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ υποστήριξε πως η συμφωνία στο πρόσωπό του θα είναι δύσκολη, εφόσον επιμείνει στον όρο να συνυπογράψει ο Αντώνης Σαμαράς όσα αποφασίστηκαν στη Σύνοδο Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου.

Τι αλλάζει με τις επιχειρησιακές συμβάσεις


Ένα ζοφερό μέλλον για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα σκιαγραφεί το νέο καθεστώς που ισχύει με τις επιχειρησιακές συμβάσεις που πλέον επεκτείνονται και σε επιχειρήσεις, που απασχολούν κάτω από 50 εργαζόμενους, ενώ παγώνει για δύο χρόνια η επέκταση των κλαδικών συμβάσεων, επί των οποίων θα υπερισχύουν οι επιχειρησιακές

Στους πρυτάνεις πετά το μπαλάκι ο Χρ. Παπουτσής


Στους πρυτάνεις πετά ο Χρήστος Παπουτσής το μπαλάκι της περιφρούρησης των εκδηλώσεων, ενόψει των εορτασμών για την επέτειο του Πολυτεχνείου, στις 17 Νοεμβρίου.

Απελευθερώνεται η πετρελαιοκίνηση


Ελεύθερα θα μπορούν να κυκλοφορούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μόνο τα νέας τεχνολογίας πετρελαιοκίνητα ΙΧ αυτοκίνητα. Το υπουργείο Περιβάλλοντος κατέθεσε χθες στη Βουλή πακέτο τροπολογιών στο νόμο για τις οικοδομικές άδειες και μεταξύ άλλων, προβλέπεται η ουσιαστική απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης.

«Σπάσιμο» της ευρωζώνης συζητούν Γερμανία και Γαλλία


Προπαρασκευαστικό διάλογο έχουν αρχίσει η Γερμανία και η Γαλλία, σύμφωνα με πληροφορίες από τις Βρυξέλλες που επικαλείται η εφημερίδα Guardian, για το «σπάσιμο» της ευρωζώνης, εν μέσω φόβων ότι η Ιταλία θα είναι υπερβολικά μεγάλη για να σωθεί.

Έγγραφα της Wikileaks στην εφημερίδα Die Welt


Για την πρόθεση της Γερμανίας να αποσιωπήσει την «ελληνική καταστροφή» γράφει σήμερα η εφημερίδα  Die Welt, επικαλούμενη έγγραφα της ιστοσελίδας Wikileaks με πρακτικά συναντήσεων του πρέσβη των ΗΠΑ στο Βερολίνου Philip D. Murphy με Γερμανούς αξιωματούχους.

Πρωταγωνιστές... κινουμένων σχεδίων Παπανδρέου, Σαμαράς


Πρωταγωνιστές… κινουμένων σχεδίων στην Ταιβάν έγιναν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αντώνης Σαμαράς.

Οι σχεδιαστές του καναλιού «New Media» από τη μακρινή χώρα της Ασίας «ξαναχτυπούν», αυτή τη φορά εναντίον της Ελλάδας και των εξελίξεων που διαμορφώνονται στο πολιτικό σκηνικό.

Ποιοι δεν ήθελαν τον Πετσάλνικο


Στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ επικράτησε μεγάλη αναστάτωση με την επιλογή Πετσάλνικου για τη θέση του πρωθυπουργού.

Αναλυτικά οι όροι του Λουκά Παπαδήμου για την ανάληψη της πρωθυπουργίας


Η τηλεφωνική συνομιλία που είχαν αργά χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, αφορούσε στην υποψηφιότητα του Λουκά Παπαδήμου για τη θέση του πρωθυπουργού της χώρας. Στη συνομιλία τους ο κ. Παπανδρέου, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ρώτησε τον κ. Σαμαρά γιατί η ΝΔ διοχετεύει ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις μεταξύ τους συνομιλίες όσο αφορά τα πρόσωπα που έχουν προταθεί.

Βιογραφικό Λ.Παπαδήμου

Ο Λουκάς Παπαδήμος (11 Οκτωβρίου 1947) είναι Έλληνας οικονομολόγος. Γεννήθηκε στην Αθήνα, κατάγεται από την Δεσφίνα Φωκίδας και αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών. Σπούδασε φυσική στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), απ' όπου αποφοίτησε το 1970, ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ηλεκτρολογική Μηχανική (1972) και πραγματοποίησε διδακτορικό (1978) στα οικονομικά. Παράλληλα εργάστηκε ως βοηθός ερευνών και ειδικός επιστήμων στο ΜΙΤ.

Λ.Παπαδήμος, ο νέος Πρωθυπουργός


Σήμερα, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει η ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού, μάλλον όχι, όμως του υπουργικού συμβουλίου. Αυτό προκύπτει από την αναβολή του προγραμματισμού ταξιδιού του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στην Χίο, που προφανώς έγινε για να μείνει στην...

Ετοίμαζαν αντάρτικο στο ΠΑΣΟΚ


Η επιμονή του κ. Παπανδρέου να παραδώσει την εξουσία στον Φίλιππο Πετσάλνικο σημείωσε τέτοιες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, ικανές να θορυβήσουν τόσο τον ίδιο τον απερχόμενο πρωθυπουργό, όσο και τη νέα κυβέρνηση.

ΕΙΔΑΛΛΩΣ, ΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ


Σαμαρά, με τον απατεώνα και τον δωσίλογο δε συνομιλείς, απλά και μόνο δηλώνεις ξεκάθαρα ότι θα «μπουζουριάσεις» κι αυτόν και όλα τα πασοκικά λαμόγια που ψήφισαν με χέρια και με πόδια τα μνημόνια και καταδίκασαν τον Ελληνικό λαό στην ανέχεια και στην αβεβαιότητα, και πας χωρίς πολλές κουβέντες πας για εκλογές.

Εφεδρεία = απόλυση (και επισήμως)


Με εγκύκλιο του Ρέππα, ξεκινά η μεγάλη «σφαγή». Η εγκύκλιος αφορά όλους τους οργανισμούς του Δημοσίου, πολεοδομίες, ΔΟΥ, Υπουργεία, ΟΤΑ, τα πάντα όλα. Καταργούνται ΟΛΕΣ οι κενές οργανικές θέσεις ΠΑΝΤΟΥ. Το αποτέλεσμα;

«Κλείδωσε» η συμφωνία για Παπαδήμο


Με ένα μεταμεσονύκτιο τηλεφώνημα μεταξύ Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά οριστικοποιήθηκε η συμφωνία στο πρόσωπο του Λ. Παπαδήμου για την θέση του νέου πρωθυπουργού μετά τα όσα τραγελαφικά προηγήθηκαν με την υποψηφιότητα Πετσάλνικου. Μάλιστα σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο πρόεδρος της ΝΔ επικοινώνησε αμέσως μετά και με τον Λ. Παπαδήμο.

Η πραγματική αιτία της αποχώρησης του Γιώργου Καρατζαφέρη!!!


Ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποχώρησε ελάχιστα λεπτά μετά την προσέλευσή του στο Προεδρικό Μέγαρο όταν διαπίστωσε, σύμφωνα τουλάχιστον με τις δηλώσεις του,  ότι η διαβούλευση Παπανδρέου και Σαμαρά παρόντος του Κάρολου Παπούλια, είχε ήδη ξεκινήσει σε διαφορετικό χώρο από αυτόν που ο ίδιος ανέμενε. Ποια ήταν όμως η πραγματική αιτίας της αποχώρησης του;

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Goldman Sachs, Morgan Stanley, Barclays θα καταρρεύσουν λέει ο Ρουμπινί...

Η Goldman Sachs, η Morgan Stanley, η Jefferies και η Barclays μπορεί να έχουν την ίδια τύχη με την MF Global, ''τουίταρε'' σήμερα ο Nouriel Roubini. Ο διεθνούς κύρους οικονομολόγος έγραψε στο twitter: "Αυτό που συνέβη στην MF Global θα μπορούσε να συμβεί στις Jefferies, Barclays, Goldman Sachs και Morgan Stanley."

Προσλήψεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου, ανακοινώνεται η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με 25 Ψυχολόγους, 25 Κοινωνικούς Λειτουργούς και 21 Μεταφραστές – Διερμηνείς (για τις γλώσσες Αραβική, Γεωργιανή, Φαρσί, Ουρντού και Σουαχίλι), για την κάλυψη των αναγκών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.

Μήνυμα Τσίπρα προς Κουβέλη

«Να σταματήσει το φλερτ με τις μνημονιακές δυνάμεις και να ενταχθεί σε ένα μέτωπο που θα έχει ως στόχο την αλλαγή της σημερινής κατάστασης», κάλεσε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρα τον αρχηγό της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση.

Ο κ. Τσίπρας έκανε αυτές τις δηλώσεις σχολιάζοντας την χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Κουβέλη με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά
 
Πηγή: zougla.gr

Καταγγελία για επίθεση αλλοδαπών σε επιβάτες του ηλεκτρικού!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ομάδα 15 αλλοδαπών επιτέθηκαν σήμερα το μεσημέρι σε επιβάτες του ηλεκτρικού που είχαν επιβιβαστεί στον σταθμό των Κάτω Πατησίων με προορισμό τον Πειραιά, για να τους ληστέψουν. Σύμφωνα με καταγγελία που έφθασε στο protothema.gr λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι ομάδα 15 ατόμων εμφανίστηκε στο σταθμό και μπήκαν σε ένα βαγόνι όπου άρχισαν να σπρώχνουν και να χτυπούν τους επιβάτες.

Σόιμπλε: «Δεν συμφέρει η χρεοκοπία της Ελλάδας»

Μια ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας θα επιβαρύνει επιπλέον τους πιστωτές της χώρας, πρωτίστως όμως απειλεί να «τινάξει στον αέρα» τον προϋπολογισμό της γερμανικής κυβέρνησης καθώς η Γερμανία θα υποχρεωθεί να «βρει» κονδύλια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για να ενισχύσει τις τράπεζες που θα εξαναγκασθούν σε διαγραφές των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν.

Θετική να συμμετάσχει στη νέα κυβέρνηση η Μπακογιάννη

Την πρόθεσή της να συμμετάσχει στη νέα κυβέρνηση, εξέφρασε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο Μητσοτάκης ετοιμάζει βιβλίο!

Πολιτικές αναταράξεις αναμένεται να προκαλέσει η κυκλοφορία βιβλίου από τον Επίτιμο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, με τίτλο «Χαμένες Ευκαιρίες». Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγγραφή του βιβλίου βρίσκεται στο τελικό στάδιό της, και η κυκλοφορία του θα πρέπει να αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες. Όσο για το περιεχόμενό του, που είναι και το βασικό ζητούμενο της είδησης, θα αφορά την περίοδο από την άνοιξη του 1990 μέχρι και το φθινόπωρο του 1993.

"Λάθος η ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωζώνη" είπε πάλι ο Σαρκοζί

Ο γάλλος πρόεδρος σε σημερινή ομιλία του επανέλαβε μια άποψη που είχε εκφράσει και τον προηγούμενο μήνα. Ότι δηλαδή η ένταξη της Ελλάδας στο ευρώ ήταν μια λανθασμένη απόφαση. Ο Νικολά Σαρκοζί περιέγραψε την ανάγκη ύπαρξης μιας Ευρώπης δύο ταχυτήτων, υιοθετώντας επί της ουσίας το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «Le Monde», που έκανε λόγο για σχέδιο διάσπασης της Ευρωζώνης σε Βόρειους και Νότιους…

Ο Καρατζαφέρης θέλει συνάντηση με τον Σαμαρά και τον Παπανδρέου

Την πεποίθηση πως η καθυστέρηση ανακοίνωσης του νέου πρωθυπουργού για την κυβέρνηση συνεργασίας, πλήττει τις όποιες διεξόδους για λύση εξέφρασε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης.

Παπανδρέου- Σαμαράς: Από φίλοι και συγκάτοικοι... εχθροί στην Ελλάδα του μνημονίου

O ένας ήρεμος, μαζεμένος, κινούμενος πάντα στο πλαίσιο του καθωσπρεμισμού, η ψυχή των συζητήσεων. Ο άλλος γελαστός, η ψυχή της παρέας, ανέμελος και «χίπις» στον τρόπο που έβλεπε τον κόσμο. Ο πρώτος ονειρευόταν να γίνει γιατρός και ο δεύτερος κοινωνιολόγος. Έκαναν στενή παρέα κατά τα φοιτητικά τους χρόνια και διατήρησαν εξαιρετικές σχέσεις έστω και σε διακριτική απόσταση για πολλά χρόνια.

Τι ειπώθηκε στην συνάντηση Καραμανλή-Σαμαρά!

Το ερώτημα που έθεσαν πολλοί ήταν με ποια αφορμή ο Σαμαράς επιτέθηκε δύο φορές σε μία ώρα κατά του Όλι Ρεν, μιλώντας για εθνική αξιοπρέπεια. Όπως πρώτο έγραψε το parapolitika.gr, ο πρόεδρος της Ν.Δ φέρεται να συαντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή νωρίς το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας.

Θα τους πάρει όλους μαζί του

Η χώρα μπαίνει σε μια από τις κρισιμότερες (ίσως την πιο κρίσιμη) στιγμές της Ιστορίας της.

Εισέρχεται σε μια μακρά προεκλογική περίοδο, στη διάρκεια της οποίας τα δύο μεγάλα κόμματα θα έχουν παραχωρήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων, όσον αφορά στην επαφή και την εκπροσώπηση του λαού στα μικρότερα, με τα οποία η χειμαζόμενη από τα μέτρα κοινή γνώμη θα ταυτιστεί.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Μυστικά για να παίξετε με το Google Search

Μάθετε ακόμα μερικά αστεία κολπάκια για να παίξετε με το Goolge Search. Είναι πιθανό μερικά να τα ξέρετε και μερικά όχι, για δείτε και παίξτε:

- Πηγαίνετε στο www.google.gr , και εισάγετε το Google Gravity και πατήστε το «Αισθάνομαι τυχερός», και νιώστε την «βαρύτητα»