Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ο χορός του ζεύγους Ομπάμα που έκλεψε την παράσταση


Υπό τους ήχους του «Let´s stay together» και την Jennifer Hudson να τραγουδά ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama και η γυναίκα του Michelle άνοιξαν τους επίσημους χορούς μετά την ορκωμοσία.

Όμως, δεν ήταν η βελούδινη φωνή της Jennifer Hudson,  αλλά το βελούδινο, σχετικά απλό, χωρίς μανίκια, κόκκινο φόρεμα της Πρώτης Κυρίας και η εν γένει παρουσία της που έκλεψαν την παράσταση.  Σχεδιαστής, όπως και κατά την πρώτη ορκωμοσία, ο Jason Wu.
Η περιέργεια για το φόρεμα που θα επέλεγε η Michelle Obama στην εν λόγω περίσταση βασάνιζε άλλωστε τους περισσότερους από τους 35.000 εκλεκτούς προσκεκλημένους, αλλά και πολυάριθμους τηλεθεατές ανά τον κόσμο.
Ο δεύτερος χορός του ζευγαριού αφιερώθηκε στον αμερικανικό στρατό με τον επονομαζόμενο «χορό του Commander-In-Chief». Η βραδιά διανθίστηκε από την παρουσία πολλών σταρ, όπως της Alicia Keys, του Stevie Wonder και του Jamie Foxx.
Λίγο νωρίτερα ο Barack Obama είχε «στρώσει το χαλί» στην απαστράπτουσα γυναίκα του, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι «είναι το καλύτερό μου μισό», «με κάνει καλύτερο άνθρωπο και πρόεδρο», «με εμπνέει κάθε μέρα».

Video

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου