Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Τραπέζια και στη ΝΔ!!! Με 8 βουλευτές έφαγε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης πίσω από το Caravel


Το τι γίνεται στο κυβερνητικό στρατόπεδο όλη η Ελλάδα το παρακολουθεί άναυδη. Ζυμώσεις, συνεννοήσεις, μέτρημα κουκιών, στρατηγικές, τακτικές αλλά και γεύματα Βουλευτών και Υπουργών (γράψαμε σχετικά). Το παράξενο όμως είναι ότι τέτοιου είδους γεύματα οργανώνονται και από βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ»


Πάτρα 04 Νοεμβρίου 2011

Καθυστέρηση ή πάγωμα της δανειοδότησης θα οδηγήσει την χώρα σε άτακτη χρεοκοπία.
Σε αλληλοδιάδοχες συνεντεύξεις που παραχώρησε  σήμερα το πρωί προς τους δημοσιογράφους :  Κ. Μάγνη, Κ. Φλαμή, Γ. Καρβουνιάρη, Ν. Γιαπρακά, και Χρ. Ρουμελιώτη, ο Βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος μεταξύ άλλων τόνισε και τα εξής:
«Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται. Και η κατάσταση χειροτερεύει, με τον Γιώργο Παπανδρέου να παριστάνει ότι δεν «βλέπει, δεν ακούει, δεν καταλαβαίνει»!

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Sexy Facebook Girls

Τελικά υπάρχουν και άλλα sexy κορίτσια στο facebook!


Και εμείς νομίζαμε ότι το facebook έπαθε... κορεσμό από τα sexy κορίτσια! Κάναμε λάθος όμως! Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε...

Γιώργος Παπανδρέου... ο νέος Τσολάκογλου

Ο αντιστράτηγος Τσολάκογλου υπογράφει στη Θεσσαλονίκη το τελικό κείμενο
της παράδοσης άνευ όρων σε Γερμανούς και Ιταλούς. Υποτίθεται? υπό το κράτος βίας!  

Του Ηλία Σιαμέλα

Giorgaki περίμενε,μέχρι να εγερθούν, ο Τσολάκογλου και όλοι οι δοσίλογοι, απ’ τους κολασμένους τάφους τους.
Είναι οι μόνοι που θα σε χειροκροτήσουν!

Σώπαινε φίλε και μην κλαις, γιατί ακόμη δεν ήρθαν τα χειρότερα! Βρισκόμαστε στο τρίτο στάδιο του σχεδίου. Για την ώρα λυσσασμένα πειράματα προβάλλουν στο χάρτη της ζωής μας.

Γ. Τσολάκογλου – Γ. Παπανδρέου, από τα όπλα στο χρήμα



1) 

-Γεώργιος Τσολάκογλου 
Ο Γεώργιος Τσολάκογλου (Ρεντίνα Αγράφων, Απρίλιος 1886 – Αθήνα, Μάιος 1948) ήταν έλληνας στρατιωτικός και διορισμένος δωσίλογος πρωθυπουργός της χώρας κατά την περίοδο 1941–1942.

Ρωσικό "χαστούκι" στον Γ.Παπανδρέου - Ν.Μεντβέντεφ: Είσαι λαϊκιστής




Ο πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ ανταπέδωσε για άλλη μια φορά στον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου την άθλια συμπεριφορά της κυβέρνησης του τελευταίου έναντι της Ρωσίας (της μοναδικής χώρας που είχε δεχθεί να στηρίξει την Ελλάδα με αντάλλαγμα μόνο το - χαμηλό - επιτόκιο το δανείου του δανείου των 25 δισ. ευρώ) και τον αποκάλεσε εμμέσως πλην σαφώς "λαϊκιστή"! 

«Ο Παπανδρέου στις Κάννες μιλούσε για αποτραπέν πραξικόπημα»




Δεύτερη μαρτυρία που αυτή την φορά αφορά τον Έλληνα πρωθυπουργό  Γ. Παπανδρέου για συκοφαντική επίθεση του ιδίου κατά των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Κοροϊδεύει την Κ.Ο., την κυβέρνηση, τον Α.Σαμαρά και ... επιβιώνει!



Αν συμμετείχε στην κυβέρνηση και στην Κ.Ο. ο Ιονέσκο με το «Θέατρο του Παραλόγου» θα είχε «σκίσει το πτυχίο του»: Ένας πρωθυπουργός υπό παραίτηση, ζητεί ψήφο εμπιστοσύνης για να … παραιτηθεί μετά, αλλά όχι ... αμέσως μετά, αλλά αφού ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση και αφού προετοιμαστεί η … διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ. Και όλα αυτά τοποθετούνται για τον … Μάρτιο! Όπου βέβαια κανείς δεν τον δεσμεύει ούτε τότε να παραιτηθεί! 

Ο Γιώργος Παπανδρέου σε τοίχους και σε στίχους (photo + video)



Πατησίων, Σύνταγμα, Ερμού, Ψυρρή, Καπνικαρέας... ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έχει κερδίζει μια θέση στους τοίχους της Αθήνας. Δείτε τις φωτογραφίες,  

1944: Κυκλοφορεί χαρτονόμισμα των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών...


Σαν χθες, στις 3 Νοεμβρίου του 1944, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο σε ονομαστική αξία ελληνικό χαρτονόμισμα. Πρόκειται για εκείνο των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών, το οποίο φέρει την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ξενοφώντα Ζολώτα. Ωστόσο, η ουσιαστική του αξία ήταν σχεδόν μηδαμινή.

Συνεδριάζουν (τώρα) οι "βενιζελικοί" βουλευτές...



ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Συνάντηση έχει αυτή τη στιγμή ομάδα "βενιζελικών" βουλευτών με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Ο Ευ. Βενιζέλος τους εξηγεί ότι πρέπει το βράδυ να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης εν όψει εξελίξεων και μέσα στο κόμμα.

Γεια σου Γιώργη Παπανδρέου!


Γεια σου Γιώργη Παπανδρέου, που σαν Όλυμπος κρατάς, φίλε του φτωχού εργάτη και παιδί της ανθρωπιάς!

Δώστε τέλος στην χαροπάλη της Ελλάδας!



Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη χώρα μετά το χθεσινό σοκ των αλλεπάλληλων εμφανίσεων του Γ. Παπανδρέου που για άλλη μια φορά έδωσε ένα ρεσιτάλ παλινωδιών και προσκόλλησης στον πρωθυπουργικό θώκο, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στο κόμμα του και την δίκαιη αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά και την αποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας από την συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Κανέλλη: "Μας ρωτάνε αν θέλουμε να πεθάνουμε ή να μας σκοτώσουν"


Με βρετανική ψυχραιμία, αγγλικό φλέγμα και σαφέστατη τοποθέτηση διαποτισμένη με μπόλικη δόση χιούμορ, η βουλευτής του ΚΚΕ έκλεψε την παράστασή με τις δηλώσεις της στο βρετανικό Channel 4 και το δημοσιογράφο Jon Snow (vid)

CNN: “Ο Παπανδρέου να έχει έτοιμο ένα ελικόπτερο!”



«Ο Παπανδρέου πρέπει να βεβαιωθεί πως θα υπάρχει ένα ελικόπτερο που θα τον περιμένει στην ταράτσα του Προεδρικού Μεγάρου για να διαφύγει από τους οργισμένους διαδηλωτές, όπως ο Αργεντινός Πρόεδρος  Fernando De La Rue το Δεκέμβριο του 2001» αναφέρει στην κατακλείδα του δημοσίευμα του αμερικανικού δικτύου CNN, σχετικά με τις ομοιότητες της «ελληνικής τραγωδίας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά με την Αργεντινή του 2001.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Οι 11 νόμοι της γκαντεμιάς!!!

1. Ο νόμος του τηλεφώνου: Όταν καλείς λάθος αριθμό ποτέ δεν είναι απασχολημένο.

2. Ο νόμος της μηχανικής επιδιόρθωσης:
Μόλις τα χέρια σου γεμίσουν με γράσο ή άλλο υλικό που λερώνει, θα σε πιάσει φαγούρα στη μύτη ή κάπου άλλου.

Αναγέννηση κυττάρων από ανθρώπους 100 ετών!

Μια νέα εποχή στην αναγεννητική ιατρική, ιδίως για τους ηλικιωμένους, φαίνεται να ανατέλλει, καθώς για πρώτη φορά γάλλοι επιστήμονες κατάφεραν να αναπρογραμματίσουν γερασμένα κύτταρα ανθρώπων που πλησίαζαν τα 100 - ένας μάλιστα ήταν 101 ετών! - και να τα μετατρέψουν σε νεανικά βλαστικά κύτταρα όμοια με αυτά που υπάρχουν στα έμβρυα.

Tο Παρίσι θέλει να στείλει στην Ελλάδα... εφοριακούς!

Η Γαλλίδα υπουργός Προϋπολογισμού Βαλερί Πεκρές ανακοίνωσε ότι έχει προτείνει στο πλαίσιο του σχεδίου ανάκαμψης της Ελλάδας, την αποστολή εφοριακών υπαλλήλων και τελωνειακών για να τη βοηθήσουν να αναδιαρθρώσει αυτούς τους τομείς.

Με 4,5% «τρέχει» η σκοπιανή οικονομία

Το υπουργικό συμβούλιο της ΠΓΔΜ ενέκρινε το σχέδιο του προϋπολογισμού για το 2012 το οποίο θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στη Βουλή προς συζήτηση και ψήφιση. Το ύψος του προϋπολογισμού της ΠΓΔΜ για το 2012 ανέρχεται στα 2,7 δισ. ευρώ και είναι μεγαλύτερο κατά 5,7% σε σύγκριση με τον προϋπολογισμό του 2011.

Και η κερδοσκοπία καλά κρατεί...Βρήκαν τρόπο να κερδίζουν παράνομα από τις λίρες!

Ο Έλληνας απλά δεν υπάρχει. Αυτό που θα σας περιγράψουμε συμβαίνει καθημερινά μπροστά στα ταμεία της Τράπεζας της Ελλάδος στο κέντρο της Αθήνας και κάτω από τη μύτη (για να μην πούμε με την ανοχή και τη συνεργασία υπαλλήλων) της Τράπεζας. 
Πάμε από την αρχή!

Telegraph: "Μα είναι τρελός ο Παπανδρέου;"

Δημοψήφισμα για τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ε.Ε.

Το ερώτημα που θα κληθούν να απαντήσουν οι Έλληνες πολίτες στο δημοψήφισμα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός δεν θα αφορά την έγκριση ή όχι των όρων της νέας δανειακής σύμβασης για την Ελλάδα, αλλά ένα γενικότερο ερώτημα που θα επικεντρώνεται στο εάν εξακολουθούν να υποστηρίζουν τη συμμετοχή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη.

Ρέππας-Αθανασάκης πάνε τώρα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού???

Η απάντηση δόθηκε από τον Μιχελάκη μόλις τώρα!

«Γιατί οι Ευρωπαίοι δεν διώχνουν με τις κλωτσιές αυτούς τους καραγκιόζηδες;»

«O Aριστοτέλης διαχώριζε το ελληνικό θέατρο σε δυο βασικά δραματικά είδη, την τραγωδία και την κωμωδία, δυο είδη που δεν μπορούσαν να συναντηθούν πουθενά. Όμως οι συμπατριώτες του έκαναν ένα βήμα παραπάνω. Παρουσιάζουν μια τραγωδία που είναι ταυτόχρονα φάρσα».

Τι προβλέπει το Σύνταγμα αν πέσει η κυβέρνηση

Τα ενδεχόμενα σε περίπτωση που η κυβέρνηση καταρρεύσει αναλύει ο Νομικός Βασίλης Σωτηρόπουλος. Στην περίπτωση που η κυβέρνηση χάσει τη δεδηλωμένη εμπιστοσύνη της Βουλής, τότε αναπτύσσονται οι εξής συνταγματικές δυνατότητες:

Σαμαράς: Υπηρεσιακή κυβέρνηση που θα οδηγήσει σε εκλογές και επικύρωση της Δανειακής Σύμβασης!

Ο Α. Σαμαράς πριν λίγα λεπτά σε δήλωσή του, ζήτησε μεταβατική κυβέρνηση (και όχι εθνικής ενότητας που ζητάνε οι ΠΑΣΟΚοι) με σκοπό να οδηγήσει την χώρα άμεσα σε εκλογές. Υποστήριξε όμως ότι η νέα δανειακή σύμβαση πρέπει να ψηφιστεί από την παρούσα Βουλή για να εξασφαλιστεί η 6η δόση…

Ξέσπασε νομικός πόλεμος για τα CDS...

Πριν καλά - καλά στεγνώσει το μελάνι της συμφωνίας για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, ένας νομικός πόλεμος ξεκίνησε ανάμεσα στους δικηγόρους των αγοραστών ασφαλίστρων κινδύνου (CDS) και τους δικηγόρους των πωλητών CDS, για να αποδείξουν αν η απόφαση της συνόδου συνιστά πιστωτικό γεγονός και άρα ενεργοποιεί τα CDS ή όχι.

Β.Μπαλάφας - Αρθρογραφία - Την ... κουρέψαμε - 29/10/2011

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει «κλείσει» ακόμα το ύψος του «κουρέματος» του ελληνικού χρέους και έχω την αίσθηση ότι το τελικό ποσοστό θα παίζεται και μετά την Κυριακή, μέρα κατά την οποία υποτίθεται ότι πρέπει να έχει αποφασιστεί όλο το πακέτο για την Ελλάδα.

Επτά δημοψηφίσματα από συστάσεως του ελληνικού κράτους

Τρία εκ των οποίων διενεργήθηκαν από δικτατορικά καθεστώτα..

Τα επτά δημοψηφίσματα πραγματοποιήθηκαν σε μια χρονική περίοδο 54 ετών, με τις έξι περιπτώσεις το ερώτημα να σχετίζεται με
το πολίτευμα (βασιλευόμενη ή αβασίλευτη δημοκρατία) και μια για την έγκριση συντάγματος. Τρία από τα επτά δημοψηφίσματα διενεργήθηκαν από δικτατορικά καθεστώτα.

Αναλυτικά:

Σε πλήρη ετοιμότητα η ΝΔ για τις εκλογές! Τυπώθηκαν οι προεκλογικές αφίσες

Η ΝΔ είναι το πρώτο κόμμα, το οποίο ξεκίνησε να τυπώνει αφίσες και να ακολουθεί κατά γράμμα το τι λένε οι επικοινωνιολόγοι! Οι συγκεκριμένες αποφάσεις πάρθηκαν έπειτα από ομόφωνη απόφαση της ΠΕ του κόμματος. Η Piazza del Popolo σας παρουσιάζει μερικές από τις νέες αφίσες της ΝΔ, καθώς και τις προεκλογικές κάρτες που τύπωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος!

Η ελληνική δυναστική κομματοκρατία “συστημικός κίνδυνος” για την Ευρώπη και τον κόσμο. Να συλληφθεί ο πρωθυπουργός ως πολιτικός εγκληματίας

Η απόφαση του Γ.Παπανδρέου να διεξαγάγει δημοψήφισμα δεν υπαγορεύθηκε από δημοκρατική ευαισθησία. Αποβλέπει στον εκβιασμό της κοινωνίας. Την οποία αφού έστησε στο χείλος του γκρεμού την απειλεί ότι θα την πυροβολήσει εάν δεν αυτοκτονήσει.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟYΡΓΟΥ? Πηγή: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟYΡΓΟΥ?

Η πρόσφατη απόφαση του πρωθυπουργού να κάνει δημοψήφισμα ίσως να μην είναι μία αυθόρμητη απόφαση του ,αλλά μέρος ενός προσυμφωνημένου σχεδίου με τους Γερμανούς.

Προσπαθώντας να καταλάβουμε την πρόσφατη απόφαση για περικοπή του ελληνικού χρέους κατά 50% προβληματιζόμαστε από το γεγονός ότι η διαδικασία είναι εθελοντική.

Επιστολή Νταλάρα σε Σαρκοζί «ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ»

Η επιστολή του Charles Dallara προς τον Νικολά Σαρκοζί καλεί τους ηγέτες των G20 να εστιάσουν σε εκείνα τα μέτρα που θα δώσουν ώθηση στην παγκόσμια ανάπτυξη. Αναφορικά με την Ελλάδα, ο επικεφαλής του IIF επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι το ινστιτούτο «επαναβεβαιώνει την στήριξη στην συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα, μειώνοντας ουσιαστικά το ελληνικό χρέος».

Πολιτικό πραξικόπημα μίσους, εμπάθειας και εκδικητικότητας

Δεν είναι αρμοδιότητας δημοσιογραφικής ανάλυσης – ούτε καν κριτικής – όσα συμβαίνουν στη χώρα τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Ο κ. Παπανδρέου – και όσοι εξακολουθούν να τον στηρίζουν – έχουν πλέον περάσει στην αρμοδιότητα των ψυχιάτρων. Αυτοί πρέπει πλέον να γνωματεύσουν και να αποφανθούν αν ισχύει για την περίπτωσή τους ο νόμος περί ακαταλογίστου, ώστε να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και διεθνώς.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Συμβουλές για το τέλειο σεξ στο αυτοκίνητο!

Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται κατάλοιπο της εφηβείας, τότε που δεν είχαν δικό τους στέκι για να φέρουν το κορίτσι τους. Για τους περισσότερους, όμως, συνιστά μια κυρίαρχη φαντασίωση, αφού συνδυάζει δύο αντρικά μεγάλα πάθη: τη γυναίκα και το αυτοκίνητο.

Spiegel: "Μπράβο κύριε Παπανδρέου"

Την απόφαση του πρωθυπουργού γιαδημοψήφισμα επικροτεί μέσω άρθρου στην κεντρική σελίδα της διαδικτυακής έκδοσής το γερμανικό περιοδικό Spiegel, με τον αρθρογράφο να εξηγεί τους τρεις λόγους για τους οποίους η προσφυγή στο λαό είναι σωστή.

"Γι' αυτό πάω σε δημοψήφισμα..."

Το μήνυμα ότι πρέπει να ληφθούν αποφάσεις που θα διασφαλίζουν ότι η Δημοκρατία είναι υπεράνω των αγορών, θα μεταφέρει ο Γ. Παπανδρέου στη Σύνοδο του G20, στην οποία θα παραβρεθεί, όπως είπε ο ίδιος, μιλώντας στην πολύωρη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου, η οποία ολοκληρώθηκε στις 2.45.

Οι θέσεις των υπουργών για το δημοψήφισμα


Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τουυπουργικού Συμβουλίου μερίδα υπουργών εξέφρασε ενστάσεις για τον τρόπο λήψης της απόφασης για δημοψήφισμα, αλλά και για το πώς εντάσσεται η συγκεκριμένη απόφαση στον συνολικό κυβερνητικό σχεδιασμό.

Εφευρέθηκε τσιγάρο με μεταλλαγμένο χαρμάνι

Γενετικά τροποποιημένο καπνό με ελάχιστη νικοτίνη κατασκεύασε ένα αμερικανικό εργαστήριο βιοτεχνολογίας, υποσχόμενο ότι με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρει να κάνει τους πολίτες να κόψουν το τσιγάρο. Οι επιστήμονες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό λένε πως οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί είναι στην προκειμένη περίπτωση το μικρότερο κακό, διότι ακυρώνουν το μεγαλύτερο κακό, που είναι ο καρκίνος.

Έλσα Παπαδημητρίου: αφήστε τον Παπανδρέου να κάνει τη δουλειά του


Η Έλσα Παπαδημητρίου, η ανεξάρτητη βουλευτής Αργολίδας προσανατολίζεται να υπερψηφίσει την πρόταση εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν από την κ. Παπαδημητρίου καθώς επιβεβαίωσε ότι θα δώσει θετική ψήφο στην πρόταση για ανανέωση της εμπιστοσύνης της Βουλής προς την κυβέρνηση που υπέβαλε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Και όμως, η κυβέρνηση έπεσε… χθες!

Η Μιλένα Αποστολάκη ανεξαρτητοποιήθηκε με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να μετράει 152 βουλευτές. Η μήπως 151; Γιατί η Εύα Καϊλή ζητάει από τον Πρωθυπουργό να πάψει να είναι Πρωθυπουργός, να γίνει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και συνεργασίας. Άλλως- προειδοποιεί, η ίδια θα πράξει τα δέοντα προτάσσοντας το εθνικό και όχι το κομματικό ή προσωπικό συμφέρον. Η Βάσω Παπανδρέου ζήτησε κυβέρνηση εθνικής ενότητας- το ίδιο έχει κάνει και ο Λιντζέρης.

«Δεν προτίθεμαι να παραιτηθώ»


Η βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Εύα Καϊλή, μιλώντας σήμερα στο MEGA, εξέφρασε την πρόθεσή της να μην παραιτηθεί.

Μία ημέρα μετά την επιστολή της προς τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, με την οποία ζήτησε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με άλλο πρωθυπουργό, ανέφερε ότι υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη 10 βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που βρίσκονται στο ίδιο κλίμα με εκείνη...

κ. Παπανδρέου μην ανησυχείτε, εθνική ομοψυχία υπάρχει... Εναντίον σας!


Η Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη έχει ξεσηκωθεί! Μετά την 28η σειρά είχαν τα γήπεδα όλης της Ελλάδας! Το πασίγνωστο πλέον "δε σε θέλει ο λαός - παρ τη τρόικα και μπρος" δονεί κάθε εκατοστό της χώρας κ μάλιστα στα γήπεδα όπου υπάρχει κ η αντίστοιχη «γηπεδική κουλτούρα» ο πρωθυπουργός ακούει τ’ ακατανόμαστα...

Οι "τσιφλικάδες" του Παπαμιμίκου. Κεφάλαιο "Στράτος"

Ο άρχοντας της συμπρωτεύουσας. Απόφοιτος του τμήματος Αισθητικής στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και μετέπειτα φοιτητής...που αλλού...μα φυσικά στο ΠΑ.ΜΑΚ.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Μ.Α.ΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ

 
Tην Κυριακή 30 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της ΝΟΔΕ Καρδίτσας οι εκλογές για την ανάδειξη της πενταμελούς γραμματείας της Μ.Α.ΚΙ Καρδίτσας ,που είναι το μαθητικό όργανο της ΟΝΝΕΔ.

Το δημοψήφισμα στο επίκεντρο της Συνόδου των Κανών

Ο Νικολά Σαρκοζί και η Άνγκελα Μέρκελ θα συναντηθούν αύριο στις 6 και μισή ώρα Ελλάδας στις Κάννες με τους ηγέτες της ΕΕ και του ΔΝΤ, και στη συνέχεια θα συναντηθούν στις 21.30 με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, ανακοίνωσε απόψε η γαλλική προεδρία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η AVIS ΕΛΛΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ «TRUE LEADERS» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Η Avis Ελλάς βραβεύτηκε από την ICAP GROUP στο πλαίσιο του θεσμού «True Leaders», που διοργανώθηκε φέτος για πρώτη χρονιά, με στόχο να αναδείξει εταιρείες, επιχειρήσεις και ομίλους που παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες κατάφεραν να σημειώσουν πρόοδο και υψηλές αποδόσεις.

FORT KNOX: Εκεί που φυλλάσεται ο χρυσός του κόσμου

Το Fort Knox θεωρείται, από του περισσότερους ειδικούς, το ασφαλέστερο θησαυροφυλάκιο του κόσμου και πολλές χώρες, εδώ και χρόνια, ασφαλίζουν εκεί τα αποθέματα χρυσού που διαθέτουν αναμεσά τους και η Ελλάδα. Επισης πολλές χώρες διασφαλίζουν και ...αλλα πολύτιμα αντικείμενα, όπως τα διαμάντια του αγγλικού στέμματος κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο.

Γέροντας Παΐσιος: «Θα έρθη καιρός πού όλοι θα πιστέψουν»

- Γέροντα, πώς συμβαίνει άνθρωποι πιστοί νά φθάνουν στην αθεΐα;
- Στο θέμα αυτό μπορεί νά υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Στην μία περίπτωση μπορεί νά ήταν κανείς πολύ πιστός, νά ενήργησε ή δύναμη τού Θεού στην ζωή του μέ πολλά χειροπιαστά γεγονότα, και ύστερα νά έφθασε σέ μιά θόλωση στο θέμα της πίστεως.
Αυτό συμβαίνει, όταν λ.χ. κάνη κανείς άσκηση αδιάκριτη με εγωισμό, πιάνη δηλαδή ξερά την πνευματική ζωή. «Τί έκανε ό τάδε Άγιος; λέει, θά το κάνω καί έγώ», και αρχίζει νά κάνη μιά αδιάκριτη άσκηση.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Νέο βιβλίο ισχυρίζεται ότι ο ηγέτης των Ναζί έζησε στην Αργεντινή

Ο Αδόλφος Χίτλερ σκηνοθέτησε την αυτοκτονία του και στη συνέχεια διέφυγε στην Αργεντινή, όπου έζησε μέχρι τα βαθιά του γεράματα.

Αυτό ισχυρίζεται ένα νέο βιβλίο με τίτλο «Grey Wolf: The Escape Of Adolf», το οποίο υποστηρίζει ότι τα αποδεικτικά στοιχεία της αυτοκτονίας του τυράννου ήταν ελλιπή και πως στην πραγματικότητα εκείνος και η Εύα Μπράουν πήγαν το 1945 στην Αργεντινή και ξεκίνησαν μια καινούρια ζωή.