Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Το «τούνελ της αγάπης» θέλει προσοχή!

Περπατούν πιασμένοι χέρι-χέρι… Τόσο ρομαντική βόλτα για το ερωτευμένο ζευγάρι… Απολαμβάνουν τη φύση μέχρι που φτάνει το τραίνο!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ X.A.,ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ
"ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ
6ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2012

'Ολο το παρασκήνιο στα αρχηγεία των κομμάτων


ΝΔ: Η Συγγρού προετοιμάζεται για εκλογές, μετά την ολοκλήρωση της πρωινής συνάντησης του προέδρους της ΝΔ με τον προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο της τρίτης διερευνητικής εντολής ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες, θέτει το κόμμα σε προεκλογικό συναγερμό. Όπως τονίζουν στελέχη της  Συγγρού, η άρνηση του Φώτη Κουβέλη να συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας ανάμεσα στη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, χωρίς τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, οδηγεί αναπόφευκτα σε εκλογές στις 10 ή τις 17 Ιουνίου.

Βενιζέλος: Ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα είναι 30 ετών, όχι μαθουσάλας

Τις παραιτήσεις των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε στην μεσημεριανή συνεδρίαση ο Ευαγ. Βενιζέλος προαναγγέλλοντας ότι καταργούνται όλα τα όργανα και οι οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ σε νομαρχιακό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.

Εύκολες λύσεις καθαρισμού σαλονιού αυτοκινήτου

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου μας κατά τις μετακινήσεις μας λερώνεται από διάφορους παράγοντες. Ας δούμε λοιπόν πώς μπορούμε να δράσουμε, ώστε να είναι καθαρό σαν το σπίτι μας.

Σε πέντε βήματα η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ

Ξεκινώντας υποθέτοντας ότι θα σχηματίσουν κυβέρνηση στην Ελλάδα τα κόμματα που τάσσονται κατά του μνημονίου, ο ανταποκριτής της βρετανικής εφημερίδας «The Independent» στην Αθήνα, Ντάνιελ Χάουντεν, περιγράφει ένα σενάριο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, το οποίο λαμβάνει χώρα σε πέντε βήματα:

Απομάκρυνση των συνεργατών του Σαμαρά ζητά η ΔΑΚΕ

Βόμβα στη Συγγρού από τη ΔΑΚΕ που με ανακοίνωσή της ζητά την παραίτηση συμβούλων του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΙΔΡΥΣΑΝ ΝΕΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Μέλη και στελέχη της ΠΑΣΠ, που διαφωνούν με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και το μνημόνιο προχώρησαν στην ίδρυση μιας νέας φοιτητικής παράταξης, με την επωνυμία «Αγωνιστικό Φοιτητικό Ρεύμα». Στην ιδρυτική τους διακήρυξη κατηγορούν...

Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ : ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ

Την ανάγκη να οδηγηθεί η χώρα σε νέες εκλογές εξέφρασε ο Μίκης Θεοδωράκης, ανακοινώνοντας ότι ο ίδιος θα πάρει μέρος και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Ο Μ. Θεοδωράκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι «σε αυτές...

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Νέα δημοσκόπηση: «Ίπταται» ο ΣΥΡΙΖΑ στο 27,7%, ανεβαίνει η ΝΔ, υποχωρεί το ΠΑΣΟΚ

Ισχυρή άνοδο σε σχέση με το αποτέλεσμα των εκλογών καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα μεδημοσκόπηση της εταιρείας Marc για τον ALPHA, ενώ την ίδια ώρα η ΝΔ ανεβαίνει και το ΠΑΣΟΚχάνει έδαφος, σύμφωνα με την εκτίμηση ψήφου.

Μέρκελ: Δεν υπάρχει λύση στο ζήτημα ονομασίας των Σκοπίων χωρίς την Ελλάδα

Δεν μπορεί να υπάρξει λύση στο ζήτημα της ονομασίας του κράτους των Σκοπίων χωρίς την Ελλάδα ανέφερε η καγκελάριος της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ, σε συνέντευξη της στη σλαβική υπηρεσία της Deutsche Welle μετά τη συνάντησή της με τον Σλοβένο πρωθυπουργό...

Περιθώρια επιμέρους τροποποιήσεων στο δημοσιονομικό πρόγραμμα…

Αξιόπιστη πηγή του ΔΝΤ με την οποία συνομίλησε ο ΣΚΑΪ απαντώντας στο ερώτημα αν υπάρχουν περιθώρια αλλαγών στο δημοσιονομικό πρόγραμμα για την Ελλάδα απάντησε ότι: "Δεν αποκλείεται η επανεξέταση παραμέτρων του προγράμματος για την Ελλάδα με την νέα ελληνική κυβέρνηση, όταν αυτή σχηματιστεί". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ΔΝΤ επισημαίνει την ανάγκη δημιουργίας σταθερής κυβέρνησης "το συντομότερο δυνατόν στην Ελλάδα". Την ίδια ώρα το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF) σε έκθεσή του, αναφερόμενο στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα εκφράζει την εκτίμηση...

Το “πονηρό” σχέδιο του Τσίπρα


Η δημοσκόπηση της «Marc» για την τηλεόραση του «Alpha», που εκτοξεύει στο 27,7% το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, περισσότερο από 7% πάνω από τη Νέα Δημοκρατία, είναι εξόχως ενδεικτική της νέας πολιτικής πραγματικότητας που διαμορφώνεται στη χώρα. Κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο.

Η διπλή νίκη του Κυριάκου


Η πρωτιά του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Β’ Αθηνών, στις εκλογές της 6ης Μαϊου, είχε διπλή σημασία και πολιτική… ηχώ. Ο επίγονος του μητσοτακικού στρατοπέδου στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, κατάφερε να επικρατήσει στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, να στηρίξει στελέχη που θεωρούνται ότι κινούνται κοντά του, όπως η Σοφία Βούλτεψη, και την ίδια στιγμή να περιορίσει αισθητά τις διαρροές ψηφοφόρων προς τη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη.

Συνεχίζουν προεκλογικά Τσίπρας και Καμμένος


Οι ώρες είναι κρίσιμες και αυτό το γνωρίζει η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών, εκτός ίσως από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμένο, οι οποίοι θεωρούν ότι εκφράζουν τη γνήσια έκφραση της εντολής που έδωσαν οι πολίτες της 6ης Μαΐου. Προσωπικά εκτιμώ ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει και να ερμηνεύει όπως θέλει τη ψήφο που έλαβε. Υπάρχει όμως και μια πραγματικότητα, η οποία δεν επιδέχεται ερμηνειών αλλά απαντήσεων.

Δελτίο Τύπου ΟΝΝΕΔ Δράμας για τον Βουλευτή Δράμας Δ. Κυριαζίδη


Η Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Δράμας συγχαίρει τον Βουλευτή Δράμας κ. Δημήτρη Κυριαζίδη για την εκλογή του και του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της επάξιας εκπροσώπησης του Δραμινού λαού στο Κοινοβούλιο.

Φεύγουν απο την ΟΝΝΕΔ για την Νεολαία των Αν.Ελ...

Tρόμο έχει προκαλέσει στα στελέχη της ΟΝΝΕΔ, η δημιουργια της νεολαίας των ανεξάρτητων Ελλήνων. Η διαρροή απο τα μέλη της  ΟΝΝΕΔ  προς την νεολαία του Καμμένου θα είναι μεγάλη.

Xρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου: ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

Εντείνεται ο βρώμικος πόλεμος εις βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών, που με τη στήριξη μισού εκατομμυρίου Ελλήνων,αποτελούν τον απόλυτο κίνδυνο για το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας. Μετά τη μαζική επίθεση λάσπης εις βάρος της Χρυσής Αυγής, οι διεθνείς παράγοντες που κρύβονται πίσω από αυτό το κύμα των επικοινωνιακών επιθέσεων, προέβησαν σε μία ακόμη βρώμικη και παράνομη ενέργεια εις βάρος μας.

Η γέννηση του «νέου ΠΑΣΟΚ»

Στα πρόθυρα της απόλυτης καταστροφής βρίσκεται η χώρα με την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης να έχει εξελιχθεί σε ένα κουρελόχαρτο.
 
Ο Αλέξης Τσίπρας, αφού την περιέφερε επί δύο ημέρες, χρησιμοποιώντας τη για καθαρά μικροκομματικά οφέλη - αν και γνώριζε πως οι αριθμοί δεν τον βοηθούσαν - την κατέθεσε και από σήμερα βρίσκεται στα χέρια του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Η Ελεονώρα με μαγιό...

Χωρίς λόγια...!

Πέφτει στο κενό η συνθήκη ACTA

Όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες που εναντιώθηκαν στην ACTA και διαμαρτυρήθηκαν για την υπογραφή της από τους εκπροσώπους τους, έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι.

Όπως δήλωσε σε ομιλία της η Ευρωπαία Επίτροπος και υπεύθυνη για την Ψηφιακή Ατζέντα, Neelie Kroes είναι πολύ απίθανο να εφαρμοστεί ποτέ η συγκεκριμένη συμφωνία στην Ε.Ε.

Ποιοι είναι οι βουλευτές που εκλέγονται για πρώτη φορά

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου χαρακτηρίστηκαν ως οι πιο κρίσιμες στην ιστορία της μεταπολίτευσης. Κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το 50% ξεπέρασε η ανανέωση της κοινοβουλευτικής σύνθεσης με αποτέλεσμα να υπάρχουν 146 πρόσωπα που εξελέγησαν βουλευτές για πρώτη φορά.

HANDELSBLATT: H Ελλάδα θα βγει από το ευρώ


Η κυβερνητική συμμαχία Χριστιανοδημοκρατών και Ελεύθερων Δημοκρατών, που υποστηρίζει την κυβέρνηση της γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, δεν προτίθεται πλέον να ανεχτεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Handelsblatt. «Πρέπει να προσφέρουμε στην Ελλάδα...[τη δυνατότητα] να πραγματοποιήσει μία ελεγχόμενη έξοδο από το ευρώ, χωρίς να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Klaus-Peter Willsch, ειδικός των Χριστιανοδημοκρατών σε ζητήματα προϋπολογισμού.

Υπουργική απόφαση Γιαννίτση- Σαχινίδη, για το ύψος του εκλογικού επιδόματος

Το ύψος τη εκλογικής αποζημίωσης που θα λάβουν όσοι απασχολήθηκαν σε εκλογικές εργασίες καθορίζει κοινή απόφαση των υπουργών Εσωτερικών Τάσου Γιαννίτση και Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη. Πρόκειται για 3.530 δημοσίους υπαλλήλους, χωρίς σε αυτούς να υπολογίζονται οι δημοτικοί υπάλληλοι, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και οι ένστολοι.

(Και) η απογραφή κρίνει τις κάλπες


Μια από τις επιμέρους, ιδιαίτερες παραμέτρους που συνυπολογίζουν τα κομματικά επιτελεία στους σχεδιασμούς τους για τις επόμενες κινήσεις τους, ειδικότερα δε για την προθυμία ή περίσκεψη περί του ενδεχομένου διενέργειας νέων εκλογών, πιθανότατα στις 17 Ιουνίου, αφορά το πώς θα διαμορφωθεί η κατανομή των εδρών στη (μεθ) επόμενη Βουλή.

Έτσι θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν αρκετές απο τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος του Αλ. Τσίπρα. Mεταξύ άλλων μια κυβέρνηση της Αριστεράς θα προχωρήσει στην αποποινικοποίηση ουσιών, στο διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους, σε μαζικές προσλήψεις στο δημόσιο, αλλά και σε αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις με κατώτερο μισθό τα 1.300 ευρώ....

Σαμαράς: Ο Τσίπρας μου ζητά την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

«Είμαι διατεθειμένος να δώσω ανοχή σε κυβέρνηση μειοψηφίας με όρο την παραμονή μας στο ευρώ» ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, σχολιάζοντας τη συνάντησή του με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

ΛAOΣ προς Σαμαρά: «Αναμένουμε ξεκάθαρη πρόταση»!

«Όταν υπάρξει ξεκάθαρη πολιτική πρωτοβουλία εκ μέρους του κ. Σαμαρά, θα υπάρξει και ξεκάθαρη πολιτική απάντηση» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Κύρτσος, αναφορικά με το ενδεχόμενο συστράτευσης του ΛΑΟΣ στο προσκλητήριο Σαμαρά.

ΞΑΝΑ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…

Επιστρέφει το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης στο δήμο Αθηναίων από την Τετάρτη 16 Μαΐου. Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων στο ραδιοσταθμό Αθήνα 9,84, το κόστος στάθμευσης θα είναι φθηνότερο και το καινούργιο σύστημα θα διαχειρίζεται η η εταιρεία πληροφορικής του δήμου Αθηναίων (ΔΑΕΜ).

Στο «ψυγείο» ο Angry Bird Στρατούλης…

Θα χρειαστεί να περάσει κάμποσος καιρός για να μπορέσουμε να συναντήσουμε ξανά σε τηλεοπτικό παράθυρο τον συνδικαλιστή και νέο βουλευτή Δημήτρη Στρατούλη μετά τις δηλώσεις που έκανε περί καταθέσεων και ανάπτυξης.

«Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε την Ελλάδα να μείνει στο ευρώ»!

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Wolfang Schaeuble δήλωσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει την εξουσία να αναγκάσει την Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωζώνη. «Εάν οι πολίτες της Ελλάδας δεν θέλουν να παραμείνουν στο ενιαίο νόμισμα, δεν υπάρχει τρόπος να τους υποχρεώσει η ΕΕ να μείνουν. Αυτή είναι μια απόφαση της Ελλάδας», δήλωσε ο Schaeuble. Δήλωσε ακόμη ότι εάν οι Έλληνες θέλουν το ευρώ, «τότε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από αυτόν που έχουμε συμφωνήσει»....

"Πόρτα" σε Τσίπρα από Ολάντ και... Μέρκελ


Αρνήθηκαν οποιαδήποτε συνάντηση με τον Αλ. Τσίπρα ο νεοεκλεγείς Γάλλος πρόεδρος, Φρ. Ολάντ και η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ.

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Χριστέ μου: Η Μαριάννα Ντούβλη χωρίς ρετούς στη νέα ταινία του Σειρηνάκη!

Όχι άλλο!!!! Δε μπορώ να το αντέξω…Με μπλε φακούς επαφής και κοιλιά τεράστια; Χριστέ μου!!! Πόσο μα πόσο αρωστημένο είναι το μυαλό του Σειρηνάκη; Οι φακοί σου έλειπαν καλή μου…ή καμιά 20αριά κιλάκια; Εκτός αν ο...

Τυφλοί βρήκαν το φως τους με ειδικό τσιπ στον αμφιβληστροειδή…

Δυο Βρετανοί που ήταν πλήρως τυφλοί, κατάφεραν να ανακτήσουν την όραση τους με μια πρωτοποριακή χειρουργική μέθοδο. Τους εμφύτευσαν στον αμφιβληστροειδή ένα ειδικό ηλεκτρονικό τσιπ, και πλέον μπορούν να αντιλαμβάνονται το φως αλλά και να ξεχωρίζουν τα σχήματα στον χώρο.

Περιμένοντας στη γωνία τον Α. Σαμαρά


Περιμένοντας στη γωνία τον Α. Σαμαρά

Βουλευτές και στελέχη επιρρίπτουν τις ευθύνες για το 18,8% στον Α. Σαμαρά και στον στενό κύκλο των συνεργατών του που σχεδίασε την εκλογική στρατηγική

To δεξί χέρι του Παπαδήμου αποκαλύπτει: Μπορούμε να διαπραγματευτούμε το Μνημόνιο!

Μπορεί τόσο καιρό το οικονομικό επιτελείο να ισχυριζόταν ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο διαπραγμάτευσης του μνημονίου, ωστόσο το «δεξί χέρι» του Λουκά Παπαδήμου, ο οικονομικός του σύμβουλος καθηγητής Γκίκας Χαρδούβεληςδήλωσε σε συνέντευξή του στο CNBC το ακριβώς αντίθετο: ότι υπάρχει περιθώριο!

Ο Τράγκας μιλάει για το αποτέλεσμα των εκλογών

Τι να σχολιάσει τώρα κανείς για τα λεγόμενα του Τράγκα.. Όπου φυσάει ο άνεμος.. Δείτε τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών.. Βίντεο!

Νέο χαμηλό έτους στο Χ.Α.Α.


Ισχυρές πιέσεις δέχθηκαν οι τιμές των μετοχών στη χθεσινή συνεδρίαση, καθώς εντείνεται η αβεβαιότητα που επικρατεί σε πολιτικό επίπεδο, ενώ αυξάνονται και οι ανησυχίες για αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης και οι πιθανότητες για νέες εκλογές. Στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων βρέθηκαν και χθες οι τραπεζικές μετοχές.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι βρωμίζουν την Αθήνα (ΦΩΤΟ)

Με κεντρικό σύνθημα "Σκέψου Καθαρά" κατέβηκαν οι Οικολόγοι στις εκλογές της περασμένης Κυριακής και παραλίγο να τα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή.

Σφαλιάρα για τα μαιμουδοblogs τύπου Fimotro…

Νίκη των blogs! Σφαλιάρα για τα μαιμουδοblogs τύπου Fimotro.

Προσπαθούσε ο Γ.Παπαγιάννης εδώ και έναν μηνα να τρομοκρατήσει τον κόσμο και να τον στείλει αγκαλιά σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Με μαιμουδο-δημοσκοπήσεις και με.....

Έντονη αντίδραση από το περιβάλλον Καραμανλή για το twitter του κ. Αντώναρου!

«Η προσωπική πικρία την οποία εξέφρασε χθες μέσω twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση τον κ. Καραμανλήκαι τις δικές του σκέψεις για τον Αντώνη Σαμαράκαι την παράταξη…».

Ποιος είναι... αυτός ο Θάνος Τζήμερος!

Τον αποκαλούν «νέο Στέφανο Μάνο». Ο ίδιος δεν αποδέχεται αυτό τον χαρακτηρισμό καθώς πιστεύει ότι δεν έχει το πολιτικό μικρόβιο. Κατά τα άλλα, οι απόψεις του δεν απέχουν πολύ από εκείνες του προέδρου της Δράσης, ωστόσο το εκλογικό τους αποτέλεσμα μάλλον έκρινε τις «αποστάσεις».

"Δεν υπάρχει καμία ελπίδα με την Ελλάδα"

Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο επικεφαλής του Γιούρογκρουπ, κατέστησε σαφές στον νέο πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ ότι δεν μπορεί να επαναδιαπραγματευτεί το Δημοσιονομικό Σύμφωνο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως τα...

Τα αιγοπρόβατα έφαγαν τα χασισόδεντρα

Τα πρόβατα και τα κατσίκια μπορεί να έφαγαν τα χασισόδεντρα ενός 53χρονου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, αλλά ο ίδιος δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα δίχτυα της αστυνομίας, αφού η δραστηριότητά του επεκτεινόταν και στην καλλιέργεια παπαρούνας για την παραγωγή οπίου. Σε έφοδο που έγινε στο σπίτι του, η...

«Δε θέλω να έχω καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή»

«Η Χρυσή Αυγή είναι σημείο των καιρών. Η φυσική λέει ότι όπου υπάρχει κενό, κάτι πάει και το καλύπτει. Η Χρυσή Αυγή είναι δημιούργημα της πολιτικής ζωής των τελευταίων σαράντα ετών της μεταπολιτεύσεως.

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Οι 19 βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς

Με ποσοστό 6,11% και 19 βουλευτές τερμάτισε η Δημοκρατική Αριστερά την πρώτη της εκλογική κούρσα. 

Από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας εκλέγεται βουλευτής ο Σπύρος Λυκούδης.

H επιστροφή του Μιλτιάδη…


Ανάμεσα στους βουλευτές που σημείωσαν αξιοσημείωτη άνοδο στα ποσοστά τους στη Β΄Αθηνών υπήρξε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Μετά τη 14η θέση του 2007, τη 10η του 2009 ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είδε να εκλέγεται στην πρώτη πεντάδα των βουλευτών της ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια της Β΄Αθηνών.

Παρακολουθεί και περιμένει το ΔΝΤ

Στάση αναμονής τηρεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο παρακολουθώντας τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα μετά τις εκλογές της Κυριακής. Ο διεθνής οργανισμός διαψεύδει πληροφορίες που μετέδωσε το πρακτορείο Dow Jones / Wall Street Journal σύμφωνα με τις οποίες το κλιμάκιο της τρόικας θα επιστρέψει στην Ελλάδα μόνο εάν η νέα κυβέρνηση είναι έτοιμη να οριστικοποιήσει τις νέες περικοπές δαπανών ύψους 11,5 δισ. ευρώ για τη διετία 2013 -2014.

Οι 52 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ισχυρή παρουσία στη νέα Βουλή θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις 52 έδρες που κατέλαβε στην εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου.

Αναλυτικά οι 52 βουλευτές τους ΣΥΡΙΖΑ είναι οι εξής:

«Να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα»


«Η σοβαρότητα των πραγμάτων επιβάλλει, από τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας είναι αξιωματική αντιπολίτευση και εφόσον σημαίνει Ελλάδα εντός ευρώ και όχι στάση πληρωμών, να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης» είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος  στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου.