Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Ματσούκα fever!

Η αδελφή της γνωστής ηθοποιού, Δήμητρας Ματσούκα, Μαρία, ξεκίνησε τα μπάνια της σε παραλία της Αττικής και έδωσε πλούσιο υλικό στους φωτογράφους.

ΕΒΕΑ – Κ.Μίχαλος: Ανάγκη μείωσης φορολογικών συντελεστών


FE202708346183664EEB6A77113D0C3D
Την ανάγκη επαναφοράς της ρευστότητας για τις Ελληνικές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις καθώς και τη μείωση των φορολογικών συντελεστών για να είναι αυτές ανταγωνιστικές, τόνισε από τις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Ο Τράγκας απέναντι στον Χατζηνικολάου


Giorgos-Tragas
Απέναντι στον Νίκο Χατζηνικολάου θα μπει σύντομα ο Γιώργος Τράγκας, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει σε σχετικό ρεπορτάζ της η εβδομαδιαία εφημερίδα “Παραπολιτικά”, καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην εκδότης φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση από τον Γιάννη Αλαφούζο να αναλάβει τη διεύθυνση και τον επανασχεδιασμό του ραδιοφώνου του skai,  πέραν δηλαδή της συνεργασίας που έχουν οι δυο πλευρές στην τηλεόραση.

Η ΠΕΠΤΕΓ αντιμέτωπη με πολλές προκλήσεις. Αναγκαία η μαζική συμμετοχή στις εκλογές της Κυριακής


Του Ανδρέα Σταματόπουλου 

Οι εκλογές της ΠΕΠΤΕΓ (Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων)που θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Μαΐου είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και απαιτείται η συμμετοχή όλων των συναδέλφων γεωπόνων τεχνολογικής εκπαίδευσης προς ενίσχυση του επιστημονικού μας συλλόγου.

Ο Στουρνάρας αφήνει «παράθυρο» για μειώσεις φόρων


stournaras1
«Παράθυρο» για μειώσεις φόρων άφησε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας σε εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

Επιβεβαίωση του 4oktovriou! Αποχώρησε ο Ασημακόπουλος από την κούρσα

Την αποχώρηση του από την κούρσα διεκδίκησης της προεδρίας της ΟΝΝΕΔ ανακοίνωσε σήμερα ο Γιώργος Ασημακόπουλος, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του 4oktovriou προ ολίγων ημερών για έντονες διεργασίες με θέμα την παραίτησή του!

Εντός του 2013 η υπουργική απόφαση για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα

Εντός του 2013 θα εκδοθεί η κοινή απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας με την οποία θα διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις για την παροχή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, την πιλοτική εφαρμογή του οποίου προανήγγειλε σήμερα από το βήμα του Εθνικού Αναπτυξιακού Συνεδρίου, στο Ζάππειο, ο υφυπουργός Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Γιατί ο Άκης επιμένει ειδικά για την κλήτευση του Σημίτη;

Ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα επιμείνει ιδιαίτερα στο αίτημά του για την κλήση των μελών του ΚΥΣΕΑ την κρίσιμη περίοδο των αποφάσεων για τα εξοπλιστικά για τα οποία κατηγορείται ότι πήρε μίζες, έχει κατά κόρο αναλυθεί απ' το Newsbomb.

Επίδειξη δύναμης από Σαμαρά σε Βενιζέλο- Κουβέλη

Ιδιαίτερα ισχυρός αισθάνεται ο Πρωθυπουργός μετά τις τελευταίες μετρήσεις αλλά και με τη διαμόρφωση ενός συγκεκριμένου πολιτικού κλίματος που ενισχύει τη θέση του στο πολιτικό σκηνικό.

Η Βίλα Αμαλία ξανά με θρανία

Σχολείο θα γίνει και πάλι η περίφημη Βίλα Αμαλία. Τον δρόμο για τη μετατροπή του διατηρητέου κτιρίου στη συμβολή των οδών Χέυδεν και Αχαρνών σε σχολείο άνοιξε πριν από λίγες ημέρες ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων ΑΕ.

Tι είναι η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ που εξάπτει φαντασίες και θεωρίες συνωμοσίας...


Κάθε χρόνο από το 1954, επιχειρηματίες και πολιτικοί ανταλλάσσουν απόψεις για την παγκόσμια οικονομία. Πρόκειται για ένα πολύ κλειστό κλαμπ που ονομάζεται Μπίλντεμπεργκ γιατί η πρώτη συνάντηση έγινε στο Ξενοδοχείο Bildeberg στο Osterbeek της Ολλανδίας, μετά από πρόσκληση του Πρίγκηπα Μπερνάρ της Ολλανδίας, συνιδρυτή της Λέσχης με τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ.

Σχολές με διπλά επαγγελματικά δικαιώματα


Στο νέο μηχανογραφικό του Υπουργείου Παιδείας υπάρχουν αρκετές σχολές με διπλά επαγγελματικά δικαιώματα που αυξάνουν τις πιθανότητες εύρεσης εργασίας για τους μαθητές που θα τις επιλέξουν.

Συμπτωματικές εφευρέσεις που απέφεραν εκατομμύρια

Κάθε πετυχημένος άνθρωπος του πλανήτη ξέρει καλά ότι η επιτυχία είναι ο ιδανικός συνδυασμός ταλέντου, σκληρής δουλειάς και μιας γερής δόσης από τύχη. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που χρωστούν την καριέρα και τα πλούτη τους περισσότερο στην καθαρή τύχη παρά στην καινοτόμα ιδέα ή τις ικανότητες. Κι αυτό γιατί η μοίρα διαδραματίζει τον δικό της ρόλο στα ανθρώπινα πεπραγμένα, κάνοντας κάποιες συμπτωματικές εφευρέσεις ιδιαίτερα επικερδείς περιπέτειες!

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Τι κάνει σήμερα ο Χρήστος Βαλαβανίδης;

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης είναι από τους ηθοποιούς που διακρίθηκαν μέσω της δουλειάς του και μόνο. Ποτέ δεν δίνει συνεντεύξεις, όταν δεν έχει κάτι να πει. Δεν του αρέσει να κουράζει και να κουράζεται. Αρκείται μόνο στο να δημιουργεί, όπως έκανε πάντοτε.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξαναβούτηξε...

Άλλη μία μέρα στην παραλία πέρασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το μελαχρινό μοντέλο φόρεσε το «καυτό» μαγιό του, που κάλυπτε μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε τις βουτιές της και στη συνέχεια φόρεσε το αντηλιακό της κι έκατσε στην ξαπλώστρα για να πάρει χρώμα.

Αιρετική, μάγισσα και πολεμίστρια αλλά... αγία

Η Ζαν ντ 'Άρκ, γνωστή και ως «Παρθένος της Ορλεάνης», είναι από τις ιστορικές φιγούρες που αναγνωρίστηκαν μετά θάνατον.

Η ζωή γύρισε την πλάτη αμετάκλητα στην εθνική ηρωίδα της Γαλλίας, που οδήγησε τα γαλλικά στρατεύματα σε νίκη κατά των βρετανών κατακτητών στην Ορλεάνη σε ηλικία μόλις 18 ετών, και έπρεπε να καεί ζωντανή στην πυρά για να αναγνωριστεί η συνεισφορά της και το ταυτόχρονο ατόπημα ενός έθνους.

«Τι κακά έχει κάνει ο φασισμός συγκρινόμενος με τον κομμουνισμό;», είχε γράψει στο σημειωματάριό του ο Κένεντι

Έναν μόλις μήνα πριν από την 50ή επέτειο του αξέχαστου λόγου του Τζον Φ. Κένεντι «Ich bin ein Berliner», ένα νέο βιβλίο έρχεται να δυναμιτίσει τις σχέσεις των δύο χωρών.

Η Κου Κλουξ Κλαν είναι ακόμη ζωντανή

Φως στη δράση της ρατσιστικής οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν αλλά και γενικότερα στο φαινόμενο του ρατσισμού σήμερα στην Αμερική, έρχεται να ρίξει ένα νέο ντοκιμαντέρ του γνωστού περιοδικού VICE.

Στο 42% ο φόρος στα μπλοκάκια

Τέλος στις φορολογικές δηλώσεις για τους φορολογούμενους που αποκτούν εισόδημα από μία πηγή (μισθωτοί, συνταξιούχοι, επενδυτές) βάζει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα τεθεί σε διαβούλευση το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι πολιτικοί που φιλοδοξούν να σώσουν την Ελλάδα...

Η διάλυση του «παραδοσιακού» διπολικού μοντέλου της ελληνικής πολιτικής σκηνής που κυριάρχησε για περίπου τριάντα χρόνια, η βίαιη ανατροπή της ελληνικής πολιτικής ραθυμίας με την υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια, οδήγησε στη διαμόρφωση ενός νέου πολιτικού χάρτη με χαρακτηριστικά που ακόμα είναι ρευστά και όρια ακόμα ρευστότερα.

Αποχωρεί από το δικαστήριο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Αποχωρεί από το δικαστήριο ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Την απόφαση έλαβε ο πρώην υπουργός ύστερα από διαβουλεύσεις με τους δικηγόρους του.

Βαρύ το κλίμα από τη φθορά του ΠΑΣΟΚ και τον κίνδυνο εκλογικής «συντριβής»

E-mail από τον προσωπικό λογαριασμό του Ευάγγελου Βενιζέλου έλαβαν προχθές οι στενοί του συνεργάτες. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τούς καλεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι σε σύσκεψη, με αντικείμενο, τα θέματα συζήτησης της αυριανής Κεντρικής Επιτροπής.

Απερρίφθη το αίτημα Τσοχατζόπουλου για άμεση κατάθεση Σημίτη

«Oχι» είπαν οι δικαστές στο αίτημα του Ακη Τσοχατζόπουλου για άμεση κατάθεση του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη .

Το «Αριστερό Ρεύμα» του ΣΥΝ συμφωνεί με τις... θέσεις Σαμαρά

Με ένα άρθρο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα iskra.gr, φαίνεται πως υπάρχει ταύτιση απόψεων με το κυβερνητικό επιτελείο στο θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. Κάτι που προκαλεί εντύπωση, καθώς είναι γνωστό πως η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι φορέας των απόψεων του «Αριστερού Ρεύματος» του ΣΥΝ ενώ από πολλούς «χρεώνεται» στο βουλευτή Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Πόσο μας κόστισαν τα 153 κρατικά αυτοκίνητα υπουργών και... άλλων

Στοιχεία για τα κρατικά αυτοκίνητα που διατίθενται από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την κάλυψη των αναγκών της πολιτικής ηγεσίας, διαβίβασε στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Αντώνης Μανιτάκης, με το συνολικό τους κόστος, με βάση τα ποσά του 2012 να διαμορφώνεται περίπου στα 855.000 ευρώ.

Πώς η "ενάρετη" Ολλανδία έπεσε στην παγίδα της οικονομικής κρίσης

Tης Αμαλίας Κάτζου

Εν μέσω της κρίσης που πλήττει την Ευρώπη κανένας δεν είχε ασχοληθεί με τους συνετούς και ευημερούντες Ολλανδούς. Εως τώρα. Το προπύργιο αυτό της ακεραιότητας βρέθηκε ξαφνικά στο επίκεντρο της προσοχής όλων, όταν η κυβέρνηση της χώρας έπεσε λόγω διαφωνιών για τις περικοπές που θα πρέπει να γίνουν στον προϋπολογισμό ώστε να ξεφύγει η Ολλανδία από την ευρωπαϊκή κρίση.

Πρεμιέρα για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων

forologikes-diloseis
Σήμερα ξεκινάει και επίσημα η περίοδος υποβολής φορολογικών δηλώσεων από περίπου 5,6 εκατομμύρια φορολογουμένους, στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Στρος-Καν: Η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα χρέους

Dominique-Strauss-Kahn
Γύρω από το πρόσωπό του υπάρχει πλέον ένας διεθνής… αστικός μύθος. Ο άνθρωπος που θα γινόταν Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, αλλά κατέληξε με χειροπέδες, λόγω της γνωστής περιπέτειας στο Sofitel της Νέας Υόρκης, είναι εκείνος που επί της ηγεσίας του στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ξεκίνησαν τα Μνημόνια στήριξης χωρών της ευρωζώνης με προβληματικές οικονομίες.

Once upon a time in TEFAA!

Είπαμε σήμερα να ανοίξουμε το album με τις φωτογραφίες μας και να θυμηθούμε τα παλιά. Τότε που όλα κυλούσαν ήρεμα. Τότε που η σχολή ήταν ενωμένη και μαζική.

Φωτογραφίες από τις γυναικείες παρουσίες στη Βουλή των τελευταίων χρόνων


Το… dress code στη Βουλή, όπως αποτυπώνεται στο άρθρο 75 του Κανονισμού, καλεί τους βουλευτές να εμφανίζoνται και να συμπεριφέρoνται με τρόπo πoυ να ανταπoκρίνεται στη σoβαρότητα τoυ επιτελoύμενoυ έργoυ, να απoφεύγoυν ενέργειες πoυ παρενoχλoύν την άνετη διεξαγωγή των εργασιών και, να συμβάλλoυν καθένας ατoμικά στην ευπρεπή εμφάνιση της Boυλής.

Νέα ΜΕΡΑ: Οι αριθμοί της ανεργίας είναι αμείλικτοι

Xristos-Zois-Nea-MERA
Με αφορμή τα στοιχεία της ανεργίας  που έδωσε στη δημοσιότητα η Eurostat , ο Γραμματέας Οργανώσεων και Κινημάτων του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» κ. Νίκος Δρίτσας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Διαρθρωμένος Διάλογος για τους Νέους - Ευρωπαικό Συμβούλιο Υπουργών Νεολαίας

Αγαπητοί Νέοι και Νέες,
Σας προωθούμε το μήνυμα της Ευρωπαϊκής Διευθύνουσας Επιτροπής για τη νεολαία (ΕSC)  με συνημμένα τα κείμενα που υιοθετήθηκαν στο πρόσφατο Συμβούλιο Υπουργών Νεολαίας  των 27  κρατών μελών (Ιρλανδική Προεδρία) και το σχετικό Δελτίο Τύπου  ( http://www.consilium.europa.eu/uedocs/cms_data/docs/pressdata/en/educ/137150.pdf).
Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.

Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΗΣ

Τρία μέλη της Αλβανικής μαφίας έχουν συλληφθεί καθώς για «οφειλή» απήγαγαν και έκοψαν τρία δάκτυλα από τα χέρια Βορειοπειρώτη Μ.Π. Προς γνώση και συμμόρφωση μάλιστα, απέστειλαν ταχυδρομικώς στην σύζυγό του στα Ιωάννινα κομμάτια από τα δάκτυλα του συζύγου της.

Οι 10 πιο πλούσιες χώρες του κόσμου – Εκεί που κάθε κάτοικος βγάζει ως και 70.000 ευρώ το χρόνο


Mπορεί τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα και ο Ευρωπαϊκός Νότος να μαστίζονται από την οικονομική κρίση, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν χώρες στον πλανήτη που ευημερούν.

Οι δέκα πιο κοινοί εφιάλτες των ανθρώπων


Τα όνειρα, σύμφωνα με την επιστήμη, αποτελούν απόρροια των ανησυχιών, των …
φόβων, των επιθυμιών αλλά του υποσυνείδητού μας γενικά, και για το λόγο αυτό η ανάλυσή τους πρέπει να είναι πολύ εξατομικευμένη στην προσωπικότητα του κάθε ατόμου. Όμως, σύμφωνα με έρευνες, υπάρχουν και κάποια όνειρα, συνήθως εφιάλτες, τα οποία, κάποιο ή κάποια από αυτά, τα έχουμε δει οι περισσότεροι τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Η Παπαβασιλείου στην παραλία


Την Έλενα Παπαβασιλείου εντόπισε ο φακός του περιοδικού "OK!" σε παραλία της Σαρωνίδας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ο αντισυμβατικός κωμικός Μπένι Χιλ

Η ιστορία του Μπένι Χιλ είναι από αυτές που συναρπάζουν: ο πρώην γαλατάς(!) που μετατράπηκε σε ανατρεπτικό κωμικό, στέλνοντας την πολιτική ορθότητα (και το βρετανικό φλέγμα) κατευθείαν στα σκουπίδια.

Ακης: Να κληθεί άμεσα ο Σημίτης


Την άμεση κλήση για κατάθεση, ως μάρτυρας, του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη επανέλαβε με νέο αίτημά του η πλευρά του Άκη Τσοχατζόπουλου κατά τη διάρκεια της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας.

Το 2013 θα είναι η τελευταία χρονιά μείωσης των εισοδημάτων στην Ελλάδα - Τι αναφέρουν οι αναλυτές της Alpha Bank

Την εκτίμηση ότι το 2013 θα είναι η τελευταία χρονιά μείωσης των εισοδημάτων στην Ελλάδα διατυπώνουν οι αναλυτές της Alpha Bank στο εβδομαδιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων που έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Με επιφυλάξεις του Αριστερού Ρεύματος προχωρεί στην «αυτοδιάλυση» ο ΣΥΝ - Αποφάσεις μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε η τάση του Π. Λαφαζάνη


Στην οδό της αυτοδιάλυσης, αλλά με «αστερίσκους» εισέρχεται ο ΣΥΝ, με την ελπίδα εκ μέρους της ηγετικής ομάδας και του κ. Αλ. Τσίπρα, ότι η διαδικασία θα ανοίξει ουσιαστικά το δρόμο για την ομογενοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Κουίκ: Γίνονται πράγματα που δεν με βρίσκουν σύμφωνο


Ο βουλευτής επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, φιλοξενήθηκε στον αέρα του Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ξεκαθαρίζοντας ότι συνεχίζει με όλες του τις δυνάμεις στους ΑΝ. ΕΛ, παρά την παραίτηση του, από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου.

Ο νέος "αντιρατσιστικός" νόμος


Γράφει για την "Παρέμβαση" 
ο Σεραφείμ Γ. Κωνσταντίνου*

Ούτε αντιρατσιστικός ούτε αντι-ξενοφοβικός πρόκειται να είναι ο καινούργιος νόμος που ετοιμάζονται να σερβίρουν στο πόπολο οι κυβερνητικοί εταίροι, συνεπικουρούμενοι από την  πλειοδοτούσα σε ανέξοδο «φιλελευθερισμό» αντιπολίτευση.

ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων: Στήριξη στο Σάκη Ιωαννίδη


Τον Σάκη Ιωαννίδη στηρίζει η πλειονότητα των ΟΝΝΕΔιτών από τις Κυκλάδες. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στις εκλογές της 26ης Μαΐου,  τυγχάνει της στήριξης του Δ.Σ. της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων που θα τον στηρίξει ανοιχτά.

Νέο “κούρεμα” του ελληνικού χρέους, αλλά το 2014…


Eurogroup-Jeroun-Lagarde
Μυστικό φυσικά δεν είναι. Ούτε καν… καλά κρυμμένο. Η νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, δηλαδή το “κούρεμα” του χρέους που κατέχει ο δημόσιος τομέας αυτή τη φορά, φαντάζει περίπου αυτονόητη στρατηγική επιλογή για την Ευρώπη, προκειμένου να καταστεί το χρέος της Αθήνας βιώσιμο στην πράξη και όχι στα λόγια.

Παυλόπουλος: Δεν χρειάζεται το αντιρατσιστικό


EVG09_SYNEDRIO_METANASTES_2.limghandler
Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και τη Χρυσή Αυγή, σχολίασε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Real Fm, τονίζοντας ότι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο «δεν χρειάζεται», ανέφερε ότι «έχουμε παρά πολύ σοβαρά ζητήματα να ασχοληθούμε».

Κουβέλης:Ανασχηματισμός μετά το συνέδριο της ΝΔ


Την εκτίμηση ότι μετά το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, θα υπάρξει ανασχηματισμός, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης από τα Γιάννενα, όπου είναι ομιλητής σε κομματική εκδήλωση.

Tα αποτελέσματα του προγράμματος για άνεργους νέους


Αναρτήθηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα www.voucher.gov.gr του υπουργείου Εργασίας, τα αποτελέσματα της δράσης, «Επιταγή Εισόδου στην Αγορά Εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών».

Ευρωπαϊκή «ομπρέλα» στην ελληνική ΑΟΖ


Κάτω από την «ομπρέλα» της Ευρωπαϊκής Ένωσης θέτονται τα ελληνικά κοιτάσματα, στο κείμενο σμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής.

Ποιοι δεν εμφανίστηκαν στην ομιλία του Σάκη?

Η αλήθεια είναι πως παρακολούθησε πολύς κόσμος την ομιλία του Σ.Ιωαννίδη στην Ιατρική.

Η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος του Νικολόπουλου


Τους στόχους, την πολιτική φιλοσοφία και το όραμα του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, θα παρουσιάσει αύριο Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Νικολόπουλος.Ο κ. Νικολόπουλος θα δημοσιοποιήσει το καταστατικό του «ΧΡΙ.Κ.Ε.» και θα ανακοινώσει την αυτόνομη κάθοδο και συμμετοχή στις Ευρωεκλογές.