Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Τα δίνουν όλα στη Siemens!


Μια από τις πρώτες αποφάσεις του νέου πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου, με τη συνεπικουρία του Ευ. Βενιζέλου, είναι να ικανοποιήσει τα χατίρια της Μέρκελ και του γερμανικού κατεστημένου για τη Siemens. Αυτό προκύπτει από τη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, όπου ο κ. Παπαδήμος, άμα τη επιστροφή του από τις Βρυξέλλες και τη Φρανκφούρτη, ζήτησε να κλείσει η σχετική εκκρεμότητα.

Η μυστική συμφωνία του Παπανδρέου για αγορά όπλων...


Γερμανοί και Γάλλοι μας δίνουν δάνειο 110 δις ευρώ με αντάλλαγμα την αγορά στρατιωτικού εξοπλισμού, ύψους 10,5 δις ευρώ, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα neweurope.online.

Ε.Ε.: Παράνομη η διακοπή ηλεκτροδότησης που επέβαλε ο Βενιζέλος

Χαστούκι της Ευρώπης στον Βενιζέλο, που αποδεικνύεται άξιος απόγονος των φοροεισπρακτόρων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας!!!Χαστούκι στον Ευ. Βενιζέλο που σκαρφίστηκε το χαράτσι στα ακίνητα, αποτελεί η απάντηση του αρμόδιου Επιτρόπου για θέματα ενέργειας. Σε ερώτηση του ...ευρωβουλευτή, Ν. Χουντή ο Γερμανός Επίτροπος G.Oettinger λέει ότι η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη να παρέχει απρόσκοπτα ρεύμα στους καταναλωτές καθώς αυτό δε συνδέεται με την πληρωμή ή όχι φόρων και τη γενικότερη φορολογική πολιτική.

ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής: παρουσίαση της δράσης "Επιχειρώ"

Η ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής προσκαλεί όλους τους Χαλκιδικιώτες και ιδιαίτερα τη νεολαία στην παρουσίαση της δράσης "Επιχειρώ". Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30/11/2011 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε.Χ (πρώην Νομαρχία) στον Πολύγυρο.

Λίγα λόγια για το "Επιχειρώ"

ΟΝΝΕΔ Debate – Δημόσιο Χρέος: Διαγραφή ή Διαχείριση;


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο από τη σειρά θεματικών debates της ΟΝΝΕΔ, που πραγματοποιήθηκε στη Βιβλιοθήκη του OpenPlace (Μεσογείων 15). 
Το θέμα του debate ήταν «Δημόσιο Χρέος: Διαγραφή ή Διαχείριση;» και ο στόχος ήταν να συζητηθεί το κρίσιμο αυτό θέμα της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής επικαιρότητας και να παρουσιαστούν οι διαφορετικές προσεγγίσεις ως προς το πρόβλημα.

Υπεύθυνη η Βουλή για τις δύο παράνομες και μοιραίες αποφάσεις της ΕΛΣΤΑΤ


Πλην όλων των άλλων που κατάπληκτοι παρακολουθούμε να συμβαίνουν γύρω μας, βλέπουμε να παίζεται και να ξαναπαίζεται το έργο των «θεσμοθετημένων πραξικοπημάτων».

Ως γνωστόν, τα πραξικοπήματα είναι κακό πράγμα και οι συνέπειές τους φαίνονται, αργά ή γρήγορα – στο πολίτευμα, στην κοινωνία, στην οικονομία, συνήθως και στα τρία μαζί.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Και amateurs κορίτσια και με μεγάλο στήθος… Κόλαση ε;

Και amateurs κορίτσια και με μεγάλο στήθος… Κόλαση ε;














Πόσο να αντέξει ένας άνδρας στη θέα τους; Σας παρασύρω τώρα αλλά τι να κάνουμε… Εδώ τα κορίτσια θέλουν να φωτογραφίζονται ερασιτεχνικά μόνες στο σπίτι, με τα απαραίτητα και χωρίς αυτά για να θαυμάζουμε τα απίστευτα στήθη τους! Να φάνε πόρτα; Για να τις κοιτάνε το κάνουν! 

Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΔΗΛΩΝΕΙ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ


Στην εκπομπη του Σκάι, των Λυριτζή - Οικονομου βγήκε σημερα το πρωί, ο ιδιοκτητης του κτιριου που στεγαζεται το κτιριο της ΔΕΗ στον Χολαργο.
Δηλωσε, οτι αν η ΔΕΗ προβει σε διακοπη ρευματος σε καποιο σπιτι, ειτε επειδη ο ιδιοκτητης δεν εχει ή για λογους αρχης δεν θελει να πληρωσει το χαρατσι, τοτε και ο ιδιος δεν θα πληρωσει το χαρατσι για το κτιριο του, που στεγαζεται η ΔΕΗ. Ουτως ωστε να διακοψει η ΔΕΗ το ρευμα στο κτιριο που στεγαζεται!!

Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Οικονομικών ο Αντιπρόεδρος της Lehman Brothers…


Αντιπρόεδρος της περιβόητης Lehman Brothers, της εταιρίας που προκάλεσε μεγάλη χρηματοπιστωτική κρίση παγκοσμίως (και περισσότερο στις ΗΠΑ) έχει διατελέσει ο νέος Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων ο κ. Χάρης Θεοχάρης, του οποίου το όνομα το βιογραφικό του και η φωτογραφία του έχει αναρτηθεί στο οργανόγραμμα της ΓΓΠΣ!  

Η φούσκα Παπαδήμου

Πριν από ένα χρόνο το ενδεχόμενο να διαλυθούν η ευρωζώνη και η Ε.Ε. θεωρούνταν όχι απλώς αδιανόητο, αλλά ή αγγλοσαξονική συνωμοσία ή εμμονή κάποιων παλαιοαριστερών που... καρβέλια ονειρεύονται.

Υπέρ της ελληνικότητας της Κύπρου οι οπαδοί της Ζενίτ


Σήκωσαν πανό στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας τους με τον ΑΠΟΕΛ! 

Πτώχευση ή Βιολογικός Αφανισμός ;

 
Είναι πλέον γεγονός ότι ζούμε στον αιώνα της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης πραγμάτων. Οι πολιτικοί μας ταγοί ανοικτά παραδέχονται την ανάγκη της παγκόσμιας Κυβέρνησης , του κοινού νομίσματος και δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα που μέχρι πριν λίγα χρόνια υπήρχαν. Φυσικά , απορεί κανείς με τις επιδιώξεις τους μιας και ήδη έχουν την εξουσία , ήδη έχουν το παγκόσμιο πλούτο και ήδη τους ανήκουν τα μέσα παραγωγής .

Γιατί δεν ζητάμε αποζημίωση από τη Γερμανία;


«Κύκλοι», δηλαδή μη επώνυμες πηγές, δεν υπάρχουν μονάχα στην Ελλάδα. Υπάρχουν παντού. Επομένως, υπάρχουν και στη Γερμανία, όπως αποδεικνύεται από τις χθεσινές παραδοχές στελεχών του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας, δηλαδή… του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, για το «λάθος» που έγινε με την Ελλάδα. 

Η Ελλάδα μετά το ΠΑΣΟΚ

 
Η εικόνα έχει κατακλύσει από το πρωί τους τηλεοπτικούς δέκτες. Δηλαδή, το μεγάλο και ζωηρό παράθυρο αμεσότητας, μέσω του οποίου μια κοινωνία σε κατάθλιψη παρακολουθεί επεισόδια από μια ζωή… σε συνέχειες. Τη ζωή στην Ελλάδα μετά το ΠΑΣΟΚ, που ωστόσο δεν είναι απαλλαγμένη από κακές συνήθειες και στρεβλώσεις. Τουλάχιστον, όχι ακόμη.

Δες τη διαφήμιση κινητού που προκαλεί τρόμο. Εντάξει, θα φορέσεις μπεϊμπιλίνο…


Να ένας τρόπος να γίνεις χορηγός στη μπεϊμπιλίνο Αγγλίας.

Ο τίτλος του είναι ‘’Missing our deals will haunt you’’, αποτελεί ιδέα της αλυσίδας καταστημάτων Phones4u και είναι ένα κράμα από σκηνές τύπου Ring,  εξορκισμού και βέβαια το πιάτο ημέρας που δεν είναι άλλο από κοριτσάκια που έχουν τραβήξει το δρόμο για την κόλαση.

Κόβουμε στο μισό τις δαπάνες για τηλεπικοινωνίες



Ερευνα που  διεξήγαγε πρόσφατα το IBM Institute for Business Value μεταξύ 13.000 καταναλωτών σε 24 χώρες επιβεβαιώνει ότι στην Ελλάδα … οι καταναλωτές -ανήσυχοι από την ευρωπαϊκή κρίση χρέους- περικόπτουν το σύνολο των δαπανών τους, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών των τηλεπικοινωνιακών παρόχων. 

Η Επιστολή Σαμαρά Πράξη Ευθύνης και Αξιοπρέπειας

Σε ένα κλίμα πολύ αρνητικό για την Ελλάδα, το οποίο προκάλεσε η τραγική έμπνευση του κ. Παπανδρέου για δημοψήφισμα, ο Αντώνης Σαμαράς, με την επιστολή του προς τους εταίρους και δανειστές, χωρίς να διακινδυνεύσει τη θέση της χώρας μας στην Ε.Ε., διατυπώνει ξεκάθαρα τις βασικές του θέσεις. Στην επιστολή, βασικός κορμός της οποίας είναι η παλαιότερη επιστολή προς την ηγεσία του ΕΛΚ:

«Θηλία» 32 δισ. ευρώ από νοικοκυριά και επιχειρήσεις



Σε περίπου 32 δισ. ευρώ ή 12,8% του συνόλου των χορηγήσεων διαμορφώθηκαν τα «κόκκινα» δάνεια από νοικοκυριά και επιχειρήσεις έως τον Ιούνιο του 2011, ποσό το οποίο αντανακλά την αδυναμία αποπληρωμής λόγω της ύφεσης, αλλά και την επιδείνωση της ποιότητας των δανειακών χαρτοφυλακίων των τραπεζών.

Γερμανία-Πολωνία οι μεγαλύτεροι ρυπαντές της Ε.Ε.

 
Η Γερμανία και η Πολωνία είναι οι μεγαλύτεροι παραγωγοί βιομηχανικών ρύπων στην Ε.Ε., σύμφωνα με έκθεση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την περιβαλλοντική υπηρεσία της Ένωσης.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Η Σίβυλλα ξεφτιλίζει τον Σαμαρά! Δείτε τι γράφει…

Το blog Σίβυλλα ανήκει στο χώρο του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ με ξεκάθαρες αναφορές στο ΠΑΚ. Δεν χαρίστηκε ούτε μια ημέρα στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και αυτό τιμά τους ανθρώπους της. Χθες η Σίβυλλα σχολίασε, με το δικό της τρόπο, την επιστολή Σαμαρά. Διαβάστε:...

Ν. Νικολόπουλος: Το μεγάλο στοίχημα είναι η επιστροφή της Ελλάδας στην Ανάπτυξη


Μιλώντας προς τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, ο Βουλευτής Αχαίας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:
«Η υπερψήφιση του Προϋπολογισμού του 2012, δεν αναστέλλει τις αρχές μας. Το αντίθετο μάλιστα. Ο κεντρικός μας σχεδιασμός που αφορά στην επιστροφή της Ελλάδας σε πορεία ανάπτυξης, είναι πιο επίκαιρος από ποτέ.

Τον Καραμανλή, πως τον παρακολουθούσαν;


Αγαπητέ κύριε Διευθυντά,
Ενδιαφέρονται πράγματι οι Βουλευτές της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής να μάθουν ποιός και γιατί κάνει τις τηλεφωνικές υποκλοπές και κάλεσαν τον πρόεδρο της σχετικής Ανεξάρτητης Αρχής για να τους διαφωτίσει; Έχουν οξύτατη αίσθηση του χιούμορ!

Το νέο “δεξί χέρι” του Σαμαρά


Η χθεσινοβραδινή συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Λουκά Παπαδήμο στο Μέγαρο Μαξίμου, είχε και μια πρόσθετη, παράπλευρη σημειολογία. Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εμφανίστηκε έχοντας στο πλευρό του τον Κώστα Μπούρα, τον νέο διευθυντή του πολιτικού γραφείου του, ο οποίος διαδέχτηκε στο συγκεκριμένο πόστο τον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, μετά τη μετακίνηση του τελευταίου στην κυβέρνηση Παπαδήμου και το υπουργείο Παιδείας.

Με γενναίο «κούρεμα» του χρέους από την ATEbank η σωτηρία της ΕΑΣ Λάρισας


Διαγραφή χρέους που υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγγίξει και το 100% με αντάλλαγμα όλα τα περιουσιακά στοιχεία της ΕΑΣ Λάρισας πλην των παραγωγικών δραστηριοτήτων αναμένεται να έλθει στο τραπέζι των διαβουλεύσεων μεταξύ Ένωσης και τράπεζας μέχρι τα τέλη του ερχόμενου Φεβρουαρίου.

Ο Λαλιώτης επιστρέφει


Το ΠΑΣΟΚ χωρίς τον Κώστα Λαλιώτη, θυμίζει υπερβολικά… άνοστο φαγητό. Το «πολιτικό παιδί» του Ανδρέα Παπανδρέου, που στοίχειωσε για πολλά χρόνια τις στρατηγικές των αντιπάλων του ΠΑΣΟΚ, και κατήργησε τις προφανείς διαφορές ανάμεσα στην επικοινωνία και την προπαγάνδα, ταυτίζοντάς τις δυο έννοιες, έχει επιλέξει συνειδητά να απέχει από τα εσωκομματικά δρώμενα.

Το “πολιτικό διαζύγιο” Γιώργου-Βενιζέλου


Δεν συνιστά φυσικά καινούρια διαπίστωση ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος πιθανότατα «ασφυκτιά» σε πολιτικό κοστούμι που δεν συνεπάγεται και την αντίστοιχη πρωτοκαθεδρία στην ιδεολογική γειτονιά του. Είναι ωστόσο αρκετά έμπειρος πλέον, για να μην κάνει απότομες κινήσεις.

Ο Αντώνης «κωλοτούμπας» Σαμαράς … ξαναχτυπά!!! Υπέγραψε και είπε και ένα τραγούδι


Τελικά όσοι πίεζαν τον Αντώνη Σαμαρά να υπογράψει κατάφεραν να πετύχουν αυτό που ήθελαν, καθώς εξασφάλισαν χαρτί με την υπογραφή του προέδρου της ΝΔ! Ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης έστειλε επιστολή, με την οποία δεσμεύεται για την στήριξη του κόμματός του στη νέα δανειακή σύμβαση, χωρίς να αναφέρει το παραμικρό για την επαναδιαπραγμάτευση την οποία είχε επικαλεστεί κατ’ επανάληψη ο ίδιος!

Απαράδεκτη διαφήμιση της vodafone! Διαγραφή ΤΩΡΑ της Συνδρομής μου...


Τις τελευταίες ημέρες, στα ΜΜΕ, παίζεται μια απαράδεκτη διαφήμιση της Vodafon. Κατά τη διάρκεια της διαφήμισης εμφανίζεται το κείμενο να είναι Greeklish....!!! Επιεικώς απαράδεκτο τη στιγμή μάλιστα, που το στοχευμένο κοινό του είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό νέοι και μαθητές. Τι έχουν με την Ελληνική γλώσσα και που αποσκοπεί η προσπάθεια Ανθελληνισμού και ισοπέδωσης των Ελλήνων; Μήπως τους ενοχλεί η διαφορετικότητά μας και το μεγαλείο της γλώσσας μας;

Δελτίο Τύπου ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιωαννίνων



Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση, να ενημερώσουμε πρωτίστως τα μέλη της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και όλη την τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων, για την αδικία που έλαβε χώρα κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα εις βάρος των μελών της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

O στρατηγικός ρόλος του Πειραιά στην ΑΟΖ


Του Νίκου Λυγερού
Ο Πειραιάς δεν ήταν ξηρά, αλλά νησί που έγινε λιμάνι, δηλαδή γη θάλασσας. Ήλθε από τη θάλασσα για να δώσει μέλλον στη γη, στην πατρίδα μας. Βέβαια αυτό το επινόησε ένας Θεμιστοκλής και το κατανόησε ένας Θουκυδίδης, ενώ άλλοι ακόμα και να το κοίταζαν δεν θα το έβλεπαν καν. Με άλλα λόγια, κι οι δυο τους ανέδειξαν το στρατηγικό ρόλο του Πειραιά. Κι αυτός ο ρόλος είχε επιπτώσεις και στο εμπόριο και στην οικονομία.

Για την επιλογή της ΔΑΠ ΝΔΦΚ να ταξιδεύει στη Βουλγαρία....


Κάθε χρόνο συνηθίζεται η φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ πανελλαδικά να διοργανώνει χειμερινή εκδρομή. Παλαιότερα η Αράχωβα ή κάποιος άλλος χειμερινός προορισμός στην Ελλάδα είχε την τιμητική του. Τα τελευταία δύο τουλάχιστον χρόνια όμως ως τόπος προορισμού επιλέγεται το Bansko της Βουλγαρίας! Κι αν για κάποιους θεωρείται απλά ένας προορισμός, για φοιτητές που θεωρούνται πολιτικά και εθνικά ευαισθητοποιημένοι κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να συμβαίνει!

ΠΑΣΠ ΠΑΠΕΙ: Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς


Όλοι οι φοιτητές στην Ελλάδα γνωρίζουν τι "παίζει" στα ιδρύματα τους με τις σημειώσεις.Τις περισσότερες φορές οι ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ χρησιμοποιούνται για παραταξιακά συμφέροντα. Ωστόσο η ΠΑΣΠ Πανεπιστημίου Πειραιά προέβεί σε μια ρηξικέλευθη πρωτοβουλία. Δημιούργησε την πρώτη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη (e-library). Είναι μια νέα καινοτομία και δεν υπάρχει σε καμία άλλη σχολή. Η βιβλιοθήκη αυτή περιέχει:

Φαήλος «ντιντής» Κρανιδιώτης! Το στέλεχος της ΝΔ με την ιδιότητα … «φίλος του προέδρου»


Πούστηδες και παλικάρια … γίνανε μαλλιά κουβάρια στη ΝΔ!!! Το γνωστό κομπλεξικό νεοστέλεχος του κόμματος, με την ιδιότητα «φίλος του προέδρου», Φαήλος Κρανιδιώτης, ξαναπροκαλεί, και ο κολλητός Αντώνης Σαμαράς τον ξανασώζει…

Ο Κουίκ στη Β’ Αθηνών

 Μετά από μια δημόσια δημοσιογραφική διαδρομή, που σπανίως απαντάται στη χώρα μας, και έχοντας στηριχθεί διαχρονικά στην αξιοπιστία και την ευπρέπεια, ως συγκριτικά πλεονεκτήματα του λόγου και των θέσεών του, ο Τέρενς Κουίκ φαίνεται ότι θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να ασχοληθεί με την ενεργό πολιτική.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

«Βόμβα» Νάκου για τους Μεσογειακούς Αγώνες


Σε μία δήλωση – βόμβα προχώρησε πριν από λίγο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαγνησίας Θανάσης Νάκος σε ότι αφορά τη μη διεξαγωγή των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 σε Βόλο και Λάρισα.

Ο Γιώργος “διέγραψε” τον Χρυσοχοϊδη


Η χθεσινή σπουδή του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να ανακοινώσει την… πρόθεση υποβολής υποψηφιότητας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, προκάλεσε αμέσως σοβαρές αντιδράσεις στο εσωτερικό του Κινήματος.

Β.Μπαλάφας - "Τεχνοκρατική δημοκρατία δεν υπάρχει !"

Φαντάζομαι θα έχετε κουραστεί να διαβάζετε διθυραμβικά σχόλια και «αγιογραφίες» για τον κ. Λουκά Παπαδήμο και το γενικότερο λιβάνισμα που γίνεται από πολλούς αρθρογράφους, οι οποίοι, μέχρι παρεξηγήσεως, προσπαθούν να στοιχειοθετήσουν ή να εφεύρουν λόγους για τους οποίους πρέπει να μακροημερεύσει η συγκεκριμένη τρέχουσα κυβέρνηση και η νοοτροπία που την διέπει.

“Η Κρήτη θα σβήσει το χρέος της Ελλάδας!”

Της Κατερίνας Μυλωνά

Η απάντηση για την οικονομική κρίση θα έρθει από τον ορυκτό πλούτο της Κρήτης! Η εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων του νησιού θα σημαίνει δισεκατομμύρια δολάρια έσοδα για το κράτος αλλά και για την περιφέρεια Κρήτης.

«Γυρολόγος» και «προσωρινός» ο Ροντούλης, απαντά ο Σιδερόπουλος


Σκληρή απάντηση στις χθεσινές δηλώσεις του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Στέλιου Ροντούλη σε ότι αφορά το φετινό κόστος του ΟΣΔΕ, έδωσε ο γενικός γραμματέας της ΕΑΣ Λάρισας Χρήστος Σιδερόπουλος.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Νταλίκα "εισέβαλε" σε σπίτι στην Ελασσόνα


Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του βαρέως οχήματος με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει καταλήγοντας στην αυλή ενός σπιτιού, στην είσοδο της πόλης της Ελασσόνας.
Το ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης, στις παρυφές της πόλης.

Στην Διυπουργική Επιτροπή και πάλι η επένδυση των Χρυσορυχείων Θράκης!!!


Από το «κόσκινο» της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων αναμένεται να περάσουν το επόμενο 15νθήμερο τέσσερα μεγάλα έργα, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να ενταχθούν στο καθεστώς ταχείας αδειοδότησης, το λεγόμενο fast track.

Στο υπόλοιπο Αττικής θα πολιτευθεί ο Ευριπίδης Στυλιανίδης


Όλα είναι ανοικτά τελικά με την υποψηφιότητα του Ευριπίδη Στυλιανιδη. Άλλωστε και ο ίδιος δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα να πολιτευτεί σε άλλη περιφέρεια καθώς, όπως λένε οι στενοί του συνεργάτες, για τον Ευριπίδη ο νομός Ροδόπης έκλεισε, είναι μικρός και δεν μπορεί πλέον να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του για κάτι παραπάνω στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Γ.Δρακούλης: Μέχρι που θα φτάσει ο εμπαιγμός των Πατρινών για το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης


Οι προσδοκίες της δίκαιης απαίτησης των Πατρινών για την παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου της Πάτρας στους πολίτες και την πόλη κινδυνεύουν να χαθούν. Οι φόβοι που είχαμε εκφράσει πριν λίγο καιρό για παραχώρηση του λιμανιού σε ιδιώτες, λόγω των καθυστερήσεων στην κινητικότητα και το ενδιαφέρον του θέματος από τους αρμόδιους κρατικούς και τοπικούς φορείς, τείνουν να γίνουν μια ζοφερή πραγματικότητα.

Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ


Ο Υπεύθυνος Τομέα  Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας Νικόλαος Νικολόπουλος βουλευτής Αχαΐας, με αφορμή τη ρύθμιση για το χαράτσι στους πολύτεκνους προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Μήνυση από το ΚΤΕΛ για πορνό που γυρίστηκε σε λεωφορείο



Οι υπεύθυνοι του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ζητούν το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ από γνωστή εταιρία παραγωγής αισθησιακών ταινιών, για ερωτική ταινία που γυρίστηκε μέσα σε λεωφορείο! Ο σάλος που προκλήθηκε όταν έγινε γνωστό πως...

Αναγνωρίζετε τον κύριο της φωτογραφίας;


Αναγνωρίζετε τον κύριο της φωτογραφίας;

Θα κάνει τα πάντα ο Καρατζαφέρης για την έκτη δόση...



Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης του Γιώργου Καρατζαφέρη με τους επικεφαλής της τρόικα φέρεται να τέθηκε θέμα συμφωνίας του, χωρίς να διευκρινιστεί εάν πρόκειται για αποστολή υπογεγραμμένης επιστολής, για την τήρηση των συμφωνημένων με τους....

Τετράωρη στάση εργασίας στα Μέσα την Τρίτη



Για 4 ώρες την Τρίτη 22 Νοεμβρίου θα μείνει η Αθήνα χωρίς μέσα σταθερής τροχιάς αφού οι ηλεκτροδηγοί αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν στάση εργασίας. Στην τετράωρη στάση εργασία θα συμμετέχουν οι ηλεκτροδηγοί του μετρό, του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου και του τραμ. Τα μέσα....

Μπαίνει η Χρυσή Αυγή στην Βουλή



Γκάλοπ γνωστής και μεγάλης δημοκοπικής εταιρίας έδειξε πως η Χρυσή Αυγή σπάει το φράγμα του 3% και μπαίνει στη βουλή. Το περίεργο είναι πως το συγκεκριμένο γκάλοπ αποφάσισαν να μην το δώσουν στην δημοσιότητα και να το κρατήσουν στο συρτάρι. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με την Χ.Α...

Νέα Ιωνία: Φωτιά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ



Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ εισέβαλαν άγνωστοι, λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Κυριακής, στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στη Λεωφόρου Ηρακλείου 191 στη Νέα Ιωνία και έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα να προκληθούν...

Παπακωνσταντίνου: "Δωρίζει" τα ελληνικά νησιά στην Τουρκία



Ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξη του στην τουρκική Hurriyet Daily News, αναφέρει ότι εξατάζει να προσφύγει στα τουρκικά δίκτυα για να καλύψει τις ανάγκες σε ενέργεια ελληνικών νησιών! Όπως αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα, το σχέδιο του Έλληνα υπουργού Ενέργειας να...