Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Νέα "κόντρα" Αγανακτισμένων - Mega στο facebook


Νέο επεισόδιο στον “πόλεμο” αγανακτισμένων και Mega, ξέσπασε την Τετάρτη (01/06) στο facebook, με αφορμή την περιγραφή των διαδηλώσεων και τα σχόλια που τη συνόδευαν κατά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού.


“Εδώ και 20 λεπτά το Mega προσπαθεί να αποδομήσει την Αγανάκτηση του Συντάγματος. Την Κυριακή αγνόησαν την συγκέντρωση 100.000 κόσμου.Υπάρχουν υγιείς διανοητικά, που μπορεί να πιστέψουν, οτι το Mega διαθέτει δελτίο ειδήσεων”, γράφει κάποιος στη σελίδα των“Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα”, ενώ άλλος γράφει:

“Τις ήρεμες ημέρες έδειχναν δύο λεπτά, και τώρα μιλάνε μισή ώρα για το χθεσινό χάιδεμα. Θάνατος στο Mega...”.

“Περίμενα να δω τι θα πουν στις ειδήσεις πριν κατέβω. Κανένας δεν πρέπει να μείνει σπίτι του! Σηκωθείτε όλοι! Πάμε Σύνταγμα! Μας εμπαίζουν, μας υποτιμούν, μας κοροϊδεύουν”, γράφει κάποιος άλλος.

Δύο ημέρες πριν, η fan page του Mega στο Facebook, απενεργοποιήθηκε προσωρινά, “λόγω ανακοίνωσης του facebook για οριστική διαγραφή, επειδή περιείχε σχόλια υβριστικού χαρακτήρα. Το MEGA φιλοξενεί όλες τι απόψεις αρκεί τα σχόλια να μην περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς”, είχαν δημοσιεύσει οι διαχειριστές της σελίδας.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση προκάλεσε χιλιάδες σχόλια, εκ των οποίων τα περισσότερα αποδοκίμαζαν έντονα τη στάση του τηλεοπτικού καναλιού.

Το Mega απάντησε στη σελίδα του στο facebook αναρτώντας έξι βίντεο με την κάλυψη του θέματος των συγκεντρώσεων των Αγανακτισμένων από το τηλεοπτικό κανάλι.

www.cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου