Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Θόδωρος Πάγκαλος: «Έχω πει αρκετές... βλακείες τον τελευταίο καιρό»

«Οι σώφρονες δεν πρέπει να μιλάνε γιατί κινδυνεύουν να πουν βλακείες. Κι εγώ τον τελευταίο καιρό έχω πει αρκετές και δεν χρειάζεται να προσθέσω κι άλλες…»

Μ’ αυτές τις δηλώσεις, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης,
Θεόδωρος Πάγκαλος, απάντησε στους δημοσιογράφους που του ζήτησαν να κάνει ένα σχόλιο την Παρασκευή στα εγκαίνια του ελληνικού περιπτέρου στην 54η Μπιενάλε της Βενετίας που φιλοξενείται στα Giardini della Biennale.


Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης εκπροσώπησε την πολιτεία στα επίσημα εγκαίνια που έγιναν στις 11 το πρωί παρουσία της ελληνίδας καλλιτέχνιδας, Διοχάντη, η οποία δημιούργησε την εγκατάσταση του περιπτέρου Beyond Reform (μια συμπαραγωγή του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού) της επιμελήτριας του έργου, Μαρίας Μαραγκού και πλήθος κόσμου.

Τελικά ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, δεν παρέστη στη Βενετία, ωστόσο  επικοινώνησε τηλεφωνικά με την καλλιτέχνιδα και αρκέστηκε να τη διαβεβαιώσει: «Διοχάντη είμαστε στο πλευρό σου…»

Από τη μεριά του, ο Θεόδωρος Πάγκαλος ανέφερε ότι «στην τέχνη πάμε πολύ καλά» και ότι «τα πράγματα στην Ελλάδα είναι δύσκολα», απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις.

Πηγή: Tovima.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου