Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ντόρα: «Αν ήμουν πρόεδρος της ΝΔ»...

«Αν είχα εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ θα είχα συνυπογράψει τη δανειοδότηση της χώρας, δεν θα είχα οδηγήσει το κόμμα στην απομόνωση», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real Fm, προσθέτοντας ότι με «αυστηρότατη κριτική, αλλά και αποτελεσματική αντιπολίτευση», που θα έκανε στον Γ. Παπανδρέου, θα τον υποχρέωνε σε πολιτική που θα είχε κάποιο αποτέλεσμα, ενώ θα είχε ενημερώσει εγκαίρως ότι χρειάζεται επαναδιαπραγμάτευση όρων του μνημονίου.

Η Πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» χαρακτήρισε την κυβέρνηση «τελειωμένη», σημειώνοντας ότι αν δεν υπάρξει συνεννόηση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, οι εκλογές είναι μονόδρομος.

 Πρόσθεσε ότι η «Δημοκρατική Συμμαχία» είναι υπέρ των εκλογών, σε περίπτωση που δεν επέλθει εθνική συνεννόηση, εκτιμώντας, ωστόσο, ότι το θέμα της συνεννόησης είναι ακόμη ανοικτό.

 Απηύθυνε δε ερώτημα προς τον Αντώνη Σαμαρά, γιατί δεν ζητά εκλογές, εφόσον πιστεύει ότι έχει τη δυνατότητα να λύσει το πρόβλημα.

Το ζήτημα είναι ότι η Ντόρα δεν εξελέγη πρόεδρος της ΝΔ και το Μνημόνιο βάλλεται πανταχόθεν, ακόμα και από τους... εμπνευστές του, που διαπίστωσαν ότι δεν υπήρξε αρκετά αποτελεσματικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου