Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

κ. Βουλευτάδες όσο είναι καιρός αλλάξτε ... ρότα!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Πριν καιρό είχα απευθύνει μια προειδοποιήσει στους παλαμοκρουστές και τους άβουλους βουλευτάδες που ακολουθούν τα κομματικά άρματα γλείφοντας και έρποντας.
Συγκεκριμένα τους είχα πει ότι θα έρθει μέρα που δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν πουθενά ελεύθερα μια και ο κόσμος θα καταλάβαινε τον ρόλο τους και προπαντός τις ευθύνες τους για την στήριξη και την αποδοχή των αποφάσεων, των πεπραγμένων και των προθέσεων της παρέας που μας κυβερνάει.
 
Κάποιοι με χαρακτήρισαν τότε υπερβολικό, ακραίο και ότι...απλά κινδυνολογώ επειδή αντιστρατεύομαι την εξουσία.
 
Όμως τώρα επαληθεύομαι και μάλιστα πιο γρήγορα από ότι περίμενα.
 
Ναι κύριοι βουλευτάδες μπορεί πολλοί από εσάς να μην είστε κλέφτες, μιζοαρπάχτες και διαπλεκόμενοι αλλά όλοι μας σας θεωρούμε συνένοχους γιατί υποθάλπετε τους ψεύτες και τα αρπακτικά που εξέθρεψαν το αυγό του φιδιού ενάντια σε όλη την Ελληνική κοινωνία  έχοντας ως προστασία  την βουλευτική ασυλία και την δική σας ανοχή.
 
Μάλιστα ορισμένοι εξ αυτών έχουν περίσσιο θράσος όπως ο κ. Αντιπρόεδρος ο οποίος δήλωσε ότι ντρέπεται που είναι Έλληνας επειδή οι οργισμένοι πολίτες εκδήλωσαν την δυσαρέσκεια τους στους παλαμοκρουστές .
 
κ. Πάγκαλε δηλώνουμε συμπαραστάτες σας και μαζί με εσάς 10.000.000 Έλληνες ντρέπονται που είστε Έλληνας!!!
 
Βγήκε και ο κ. Πρωτόπαπας ως μωρή “Παρθένα” και με μειλίχιο ύφος  δήλωσε την λύπη του για τα συμβάντα. κ. Πρωτόπαπα εσείς ειδικά έπρεπε να βάλετε την ουρά στα σκέλια και να κρυφτείτε από ντροπή γιατί αν και πρώην συνδικαλιστής της Ο.Τ.Ο.Ε τελικά γίνατε μέρος του συστήματος και ξεδιάντροπα βάλατε την υπογραφή σας για την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων των πρώην συναδέλφων σας αλλά και όλων των εργαζομένων.
 
Μίλησε και ο κ. Λοβέρδος και χρέωσε το ΣΥΡΙΖΑ ως υποκινητή των διαμαρτυρομένων.
 
κ. Λοβέρδε όλη η κοινωνία βοά και εσείς ηθελημένα  ή από ανοησία περί άλλων τυρβάζεται.
 
κ. Βο(υ)λευτάδες όσο είναι καιρός αλλάξτε ρότα. Ακολουθήστε το παράδειγμα των φίλων σας των δημοσιοκάφρων οι οποίοι το γύρισαν τελευταία στον καρσιλαμά και άρχισαν να βλέπουν και να λένε τα πραγματικά νούμερα των συγκεντρωμένων διαδηλωτών αλλά και να κάνουν και μη αβανταδόρικες ερωτήσεις στους κυβερνητικούς τηλεαστέρες.
 
Αποδείξτε μας ότι φοράτε ακόμα παντελόνια και παραιτηθείτε όσο πιο νωρίς μπορείτε από αυτό τον θίασο ξαποστέλνοντας τον Μυαλοχυμένο (κατά τον κ. Χάρρυ Κλυν) τον Γλυκούλη, τον Μπούλη, τον Λυκάνθρωπο, την Κλαίουσα Χήρα και τον Μαζί τα Φάγαμε, στον “Έξω από δω” γιατί αυτοί πιθανόν να την κάνουν νύχτα και χωρίς φεγγάρι με ελικόπτερα. Όμως εσείς όλοι που θα μείνετε όχι μόνο δεν θα έχετε μέρος να σταθείτε αλλά πιθανόν δεν θα βρίσκετε ούτε λαγούμι να χωθείτε!!!
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου