Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Χιλιάδες «Αποφασισμένοι» στο Σύνταγμα...



Το αδιαχώρητο γίνεται στην πλατεία Συντάγματος από τους «Αγανακτισμένους» – Αποφασισμένους και θυμωμένους πολίτες. Χτες ο κόσμος ήταν περισσότερος από τις τρεις προηγούμενες μέρες και ο συντονισμός σαφώς καλύτερος από την πρώτη μέρα. 

Οι πολίτες πλέον έχουν παλμό και φωνάζουν συνεχώς συνθήματα κατά της Κυβέρνησης. Χτυπάνε ρυθμικά τα άδεια οικιακά σκεύη που έχουν φέρει και τραγουδούν όλοι μαζί αγκαλιασμένοι!
Εντύπωση κάνειε το γεγονός ότι πολλοί από τους «Αποφασισμένους» γνωρίζονται μεταξύ τους. Όπως μας εξήγησαν, πέντε μέρες τώρα είναι συνέχεια μαζί, αφού πολλοί από αυτούς  από την Τετάρτη είτε πηγαίνουν στην πλατεία νωρίς το απόγευμα είτε κατασκηνώνουν και διανυκτερεύουν εκεί. Έχουν καταλάβει πλέον, ότι οι ανησυχίες και οι φόβοι τους είναι κοινοί και ότι μάχονται για τα ίδια ιδανικά.

Πολλά μικρά παιδιά είναι στην πλατεία. Ολόκληρες οικογένειες φωνάζουν συνθήματα ενώ τα βλέμματα κλέβουν οι ανήλικοι «Αγανακτισμένοι» οι οποίοι  κρατούν πανό και σημαίες. Δίνουν ελπίδα μόνο με την ύπαρξη τους σε όλους μας! Ας σημειωθεί τέλος ότι η συγκέντρωση παραμένει ειρηνική και χωρίς κομματικούς χρωματισμούς.

Πάρτε τα παιδιά σας και πηγαίνετε στην πλατεία…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου