Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

«Ντιντήδες, φλώροι, φλούφληδες και σαλονάτοι όσοι βουλευτές έφυγαν από τον Εθνικό κήπο!»

Βόμβα εξαπέλυσε σήμερα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, χαρακτηρίζοντας ντιντήδες, φλώρους, φλούφληδες και σαλονάτους όσους βουλευτές έφυγαν από τον Εθνικό κήπο για να αποφύγουν τους “Αγανακτισμένους” και προσθέτοντας ότι όποιος φοβάται να κυκλοφορήσει “να πάει σπίτι του”!


Παραθέτουμε το πλήρες απόσπασμα των δηλώσεων στη NET fm και την εκπομπή
«Αυτήκοος Μάρτυς»:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Κύριε Μεϊμαράκη με αυτά που έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες εσείς φοβάστε να κυκλοφορήσετε;»

Ε. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: «Τι είναι αυτά; Όποιος φοβάται να κυκλοφορήσει να πάει σπίτι του.»

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Επειδή υπάρχουν κάποιοι που φοβούνται.»

Ε. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: «Αυτοί είναι οι ντιντίδες όπως είπε ο Φαήλος, οι φλώροι που λέγαμε εμείς, οι φλούφληδες που λένε κάποιοι άλλοι. Οι σαλονάτοι που λένε κάποιοι άλλοι. Όταν ασχολείσαι με τα κοινά δεν έχει φοβάμαι. Και αντιδρώ άμεσα σε αυτό.»

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Άμα φύγει καμιά πέτρα όμως…»

Ε. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: «Να φάει και την πέτρα. Να φάει και το γιαούρτι. Κοιτάξτε όταν εμείς είχαμε πολιτική που τότε ήταν θερμή και σε ένταση, συνελεύσεις στον δικηγορικό σύλλογο που έζησα εγώ και στη βουλή και παντού. Δεν είναι η πολιτική για να κάθεσαι, να περνάς καλά και να πίνει καφεδάκι, να πηγαίνεις στις δεξιώσεις.»

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Αυτό το πρόβλημα υπάρχει σε όλους τους πολιτικούς χώρους.»

Ε. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: «Υπάρχει σε αυτούς τους οποίους προκαλούν, βλέπουν την πολιτική ως ένα τρόπο καλύτερης ποιότητας προσωπικής τους ζωής. Όσοι ασχολούνται με τα κοινά γνωρίζουν ότι υπάρχουν και αυτά όταν προκαλούν. Αυτό ακριβώς σας επαναλαμβάνω ότι δεν πρέπει ούτε να φοβάται ο βουλευτής, ούτε να ζει προκλητικά, ούτε ότι η πολιτική είναι βγήκα τώρα βουλευτής και άραξα. Αυτά είναι για αυτούς και είναι και καταδικαστέα. Από την άλλη, πρέπει και οι πολίτες να κάνουν ένα διαχωρισμό. Δεν μπορεί να τα βάλουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι, γιατί εγώ ζητούσα το διαχωρισμό και όταν έλεγαν όλοι μόνο τα μεγάλα κόμματα φταίνε. Κι έλεγα ρε παιδιά δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Μπορεί κάποιοι να φταίνε από τα δυο μεγάλα κόμματα, να γίνει αυτοκάθαρση. Τώρα λένε και οι τριακόσιοι, δηλαδή βάζουν μέσα και το ΚΚΕ και τον Συνασπισμό, σε λίγο δηλαδή θα φταίει όλο το κοινοβουλευτικό σύστημα. Και η λύση; Πού θα βρεθεί; Και πώς θα βρεθεί; Και από ποιους θα βρεθεί; Δεν πρέπει η λύση να είναι πολιτική; Από πού θα έρθει από τη δικαιοσύνη; Από τις ένοπλες δυνάμεις; Από τους επιχειρηματίες; Όχι βέβαια, θα έρθει και πάλι από τον κυρίαρχο λαό, ο οποίος θα μπορεί και πάλι να ψηφίζει και να εκλέγει πολιτικούς.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου