Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Επιχείρηση "καπέλωμα"

Προσπαθήσαν με αρκετούς τρόπους.. και κάθε φορά που αποτυγχάνουν... επιστρέφουν "άλλοι"... στην αρχή η Εργατική Αλληλεγγύη με πλακατ... μετά ο Ανταρσύα με πανο και φυλλάδια... στην συνέχεια οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" (γνωστοί και ως αναρχικοί των βορείων προαστείων) με μανιφέστα και στημένες συνελεύσεις... και τώρα ήρθε η σειρά του ΣΥΡΙΖΑ... είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη τους για καπέλωμα που ξεκινούν γενική επιστράτευση!Δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα πως ο περισσότερος κόσμος που πάει στις συγκεντρώσεις δεν θέλει καπέλωμα από κανέναν!!!!!


Βέβαια θα αναρωτιέται κάποιος... γιατί να το καπελώσουν; ... η απάντηση είναι απλή... για να το ελέγχουν... δεν είναι η πρώτη φορά που οι συγκριμένοι λειτουργούν ως δεκανίκι του συστήματος...

Όλοι αυτοί που προσπαθούν να καπελώσουν τις συγκεντρώσεις... θα προσπαθούν... και θα ξαναπροσπαθούν... και όταν χάσουν τελείως τις ελπίδες τους... θα ξεκινήσουν τον δεύτερο γύρο που θα είναι η ο εκφυλισμός των συγκεντώσεων η το προβοκάρισμα τους... και είμαστε πολύ κοντά στο δεύτερο γύρο...

Μα θα πει κάποιος... τι θα βγει ρε παιδιά από τις συγκεντρώσεις;... και εδώ η απάντηση είναι απλή... μπορεί να μην βγει τίποτα... μπορεί να βγουν και πολλά... αλλά το σίγουρο είναι πως αν οι συγκεντρώσεις υπερασπιστούν από τους ίδιους τους πολίτες... στο τέλος σίγουρα θα έχει βγει κάτι...που ήδη εν μέρη έχει βγει...
μια πρώτη νίκη σε όλους αυτούς που ελέγχαν μέχρι τώρα όλες τις λαικές εκδηλώσεις... μια νίκη ενάντια στους κομματικούς μηχανισμούς, τους συνδικαλιστές και τους επαγγελματίες πορειάκηδες που είχαν συνηθίσει να ελέγχουν και την παραμικρή ένδειξη λαικής αντίδρασης...

Με λίγα λόγια... σε αυτές τις εκδηλώσεις δίνεται η δυνατότητα στο κόσμο που ήθελε αλλά δεν μπορούσε... να συμμετέχει και να πει στους επαγγελματίες αριστερούς εκδηλωσάκηδες... "δεν σας έχουμε ανάγκη"!!!


Δείτε παρακάτω άλλη μια προσπάθεια κομματικού σβερκώματος και καπήλευσης των "αγανακτισμένων".


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ/Η ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΟΙ «ΑΠΟ ΠΑΝΩ» ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΟΙ «ΑΠΟ ΚΑΤΩ» ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ!

Ο Παν. Λαφαζάνης, Κοινοβ. Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5», τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η κοσμοπλημμύρα των δεκάδων χιλιάδων πολιτών, ιδιαίτερα νέων, που κατακλύζει κάθε βράδυ το Σύνταγμα και τις πλατείες σε όλη την Ελλάδα, διαμορφώνει μια νέα πραγματικότητα στη χώρα, που είναι δυνατόν, κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις, να αποβεί πολύ ελπιδοφόρα για μια θετική διέξοδο από την κρίση.

Οι αυθόρμητα γεμάτες πλατείες από κόσμο που αγωνιά και διαμαρτύρεται, δείχνουν ότι η χώρα έχει φτάσει σε ένα οριακό σταυροδρόμι όπου οι «από πάνω δεν μπορούν και οι από κάτω δεν αντέχουν»!
Σήμερα η θέση όλης της Αριστεράς και κάθε αριστερού-ής είναι στην πλατεία Συντάγματος και σε όλες τις πλατείες των πόλεων της χώρας, πλάι-πλάι με τους πολίτες που αγανακτισμένοι δυσφορούν και με το δικό τους τρόπο, αντιστέκονται.

Αυτή τη στιγμή η Αριστερά, σε όλες τις εκφράσεις της, αντί να είναι αμήχανη ή, ακόμα χειρότερα, να κρατά ανταγωνιστικές αποστάσεις ή και να ασκεί αφ’ υψηλού κριτική στο «κίνημα των πλατειών», οφείλει συμπαραταγμένη να στηρίξει αυτό το κίνημα. Κυρίως, όμως, οι αριστερές δυνάμεις -και πρώτα απ’ όλα οι βουλευτές και τα στελέχη τους- οφείλουν να παρέμβουν στις πλατείες συντονισμένα, ενεργητικά, θετικά και δημιουργικά, χωρίς ηγεμονισμούς και «καπελώματα», προκειμένου να πουν και να ακούσουν, να προσανατολίσουν και να επαναπροσανατολιστούν, ώστε το αυθόρμητο αυτό κίνημα να κατακτήσει, μέσα από τις δικές του διαδικασίες, τα δικά του ριζοσπαστικά και προοδευτικά χαρακτηριστικά για να συμβάλλει στη μεγάλη προοδευτική δημοκρατική ανατροπή που έχει απόλυτα ανάγκη η χώρα».

30/05/2011 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
τα σχόλια δικά σας
greekalert.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου