Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - Η ΠΑΣΠ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ


Την Τετάρτη 18/5/2011 όπως όλοι γνωρίζουμε πραγματοποιήθηκαν σπουδαστικές εκλογές οι οποίες ανέδειξαν την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΣΤΕΤΡΟΔ πρώτη και αυτοδύναμη με 449 ψήφους και ποσοστό 53.45% . Οι συνάδελφοι της πασπ παρόλο που μία ολόκληρη ημέρα τους περιμέναμε για να συνεχιστεί η διαδικασία και να υπάρξει αποτέλεσμα και αφού μετά από πολλές πιέσεις και υπομονή  εμφανίστηκαν και ολοκληρώθηκαν οι εκλογές, δεν υπογράφουν το αποτέλεσμα.
 
Οι διαθέσεις τους ήταν ολοφάνερες πριν καν ξεκινήσει η διαδικασία για την έκδοση του αποτελέσματος .Στην ουσία ακυρώνουν τους 866 συμφοιτητές μας που  ψήφισαν καθώς και όσους επιθυμούσαν αλλά  δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν .

Χωρίς επικυρωμένο αποτέλεσμα, γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι δεν θα υπάρχουν εκπρόσωποι σπουδαστών στα συμβούλια της Σχολής, καθώς και σε όλα τα όργανα που λαμβάνονται αποφάσεις που μας αφορούν άμεσα όλους.

Αποφάσεις θα παίρνονται για εμάς  χωρίς εμάς .

Που ακριβώς αποσκοπεί αυτή η στάση σας, μήπως δεν σας ικανοποιεί το αποτέλεσμα ή απλά υπάρχουν άλλοι λόγοι πίσω από τους οποίους κρύβονται κομματικές σας  σκοπιμότητες;

Η υπομονή των σπουδαστών εξαντλείται ,σεβαστείτε επιτέλους τους θεσμούς και την άποψη  των σπουδαστών .

Σας καλούμε για ακόμη μια φορά να υπογράψετε το αποτέλεσμα των εκλογών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου