Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

Χρησιμοποιώντας σαν μανδύα το ρόλο του δημάρχου του χρεωκοπημένου δήμου Αμαρουσίου ο πολυθεσίτης Γ. Πατούλης, παραβρέθηκε στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Ντόρας Μπακογιάννη. `Οντας ιδιαίτερα και προκλητικά ευνοημένος ...


Καθισμένος δίπλα στο δήμαρχο Π. Φαλήρου Διον. Χατζηδάκη που προσχώρησε στο κόμμα της Ντόρας, δεν μπορούσε να κρύψει τη συμπάθεια του, ενθυμούμενος τις παραμονές της εσωκομματικής αναμέτρησης τον Νοέμβριο του 2009 όταν έστειλε όλους τους συνεργάτες του από το Δήμο στο στρατόπεδο της Ντόρας, ενώ ο ίδιος προσπαθούσε να δημιουργήσει και επαφές με τον Α. Σαμαρά.

Στα περιθώρια των διαδικασιών του Συνεδρίου ο Γ. Πατούλης είχε συναντήσεις με συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη και ζήτησε υποστήριξη στην υποψηφιότητα του στον Ιατρικό Σύλλογο Αθήνας, και όπως πληροφορηθήκαμε φέρεται να είπε στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΚΙ Ιατρών που συμμετέχουν και φίλοι της Ντόρας ότι θα βοηθήσει ο ίδιος και οι τομεάρχες υγείας της ΝΔ να εκλεγούν στο ΔΣ του ΙΣΑ.

Συχνός συνδαιτημόνας του επίτιμου Κώστα Μητσοτάκη είχε γευματίσει μαζί του τρείς φορές πριν τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, όπου και διαβεβαίωνε τον επίτιμο για την στήριξη του στην πλευρά της Ντόρας Μπακογιάννη.

Σήμερα θεωρείται αναξιόπιστος πολιτικά από πολλούς, ακόμα και από την πλευρά Μητσοτάκη λόγω του προσωπικού παιχνιδιού που έπαιξε την περίοδο εκείνη, παρ’όλα τα ανοίγματα που εξακολουθεί να πραγματοποιεί.
από την πλευρά Α. Σαμαρά, ο Γ. Πατούλης και για να φυλάξει τα νώτα του, έσπευσε να διαρρεύσει ότι παραβρέθηκε σαν δήμαρχος της φιλοξενούσας το Συνέδριο της ΔΗ.ΣΥΜ. πόλης του Αμαρουσίου. Δεν περιορίσθηκε βέβαια σε μιά τυπική παρουσία στην εναρκτήρια συνεδρίαση, αλλά φρόντισε να είναι συνεχώς παρών κάνοντας επαφές αδειάζοντας τον πρόεδρο της ΝΔ Αντ. Σαμαρά, γιατί μιλάει όπως έλεγε με την Αλεξία ‘Εβερτ που προορίζει σαν υποψήφια της ΝΔ για το Δήμο της Αθήνας,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου