Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Κριτική Πεταλωτή στον Κώστα Καραμανλή, μετά τις «διαρροές»

«Ανυπόστατες υπερβολές», χαρακτήρισε ο κυβερνητικός Γιώργος Πεταλωτής τα όσα γράφονται και ακούγονται για ξένους που θα αναλάβουν να πραγματοποιήσουν τις αποκρατικοποιήσεις. Ο κ. Πεταλωτής ανέφερε ότι μόνο τεχνική βοήθεια θα ζητηθεί και πρόσθεσε ότι «ούτε τις εφορίες μας θα διοικούν ξένοι ούτε οι αποκρατικοποιήσεις θα αποφασίζονται από ξένους».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όταν ρωτήθηκε σχετικά με διαρροές που κάνουν λόγο για κλείσιμο ΔΕΚΟ, μεταξύ των οποίων και την ΕΡΤ, μίλησε για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας και τα όσα ακούγονται είναι μεταξύ θρίλερ και κωμωδίας».


Παράλληλα, επεσήμανε την θετική στάση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη στήριξη της κυβερνητικής πολιτικής, όταν ρωτήθηκε για τη συζήτηση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.


«Έχουμε βουλευτές που στηρίζουν με κόπο και θυσίες το έργο της κυβέρνησης και από το αποτέλεσμα θα κριθούμε όλοι», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι οι αποκλίνουσες απόψεις είναι θεμιτές.


Ο κ. Πεταλωτής είπε ακόμη ότι το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα αναμένεται να «κλείσει» εντός των ημερών και να έρθει για συζήτηση και έγκριση στο υπουργικό Συμβούλιο και να συζητηθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.


Τέλος, σχολιάζοντας τις «διαρροές» κύκλων του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ότι προτρέπει την ηγεσία της ΝΔ να μην είναι συναινετική, τόνισε ότι «είναι να γελάει και να κλαίει κανείς εάν ισχύουν».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου