Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Τα τζαμιά, οι "γάμοι" των gay, η ποινικοποίηση της ιδιοκτησίας και η ανύπαρκτη Δεξιά!

Τι κι αν η ΝΔ αποτελεί τον βασικό πυλώνα που στηρίζει τη συγκυβέρνηση. Τι κι αν πρωθυπουργός είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Τι κι αν ήθελε να εμφανιστεί ως ο πρώτος πρόεδρος της ΝΔ που θα εξέφραζε περισσότερο από τους προκατόχους του τον πυρήνα των ιδεών της βάσης της παράταξης. Στην πράξη παρατηρούμε να συμβαίνει το αντίθετο.

Άλλοι βέβαια υποστηρίζουν ότι η...




συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ (στο παρελθόν και με τη ΔΗΜΑΡ) και οι υποδείξεις της τρόικα, εμποδίζουν την άσκηση δεξιάς πολιτικής. Από αυτό όμως το σημείο μέχρι να καταπατούνται βασικές αρχές της ιδεολογίας μας, υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Αρχικά, βλέπουμε ότι η κατασκευή του ισλαμικού τεμένους έχει μπει στην τελική της ευθεία. Μπορεί να αντιδρούν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, μπορεί να ελλοχεύουν κίνδυνοι με την αύξηση του ισλαμικού φονταμενταλισμού και την παρουσία εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, μπορεί ακόμα να υπάρχει και σκάνδαλο, αφού η περιοχή "χαρίστηκε" με το ζόρι από το Πολεμικό Ναυτικό στους μουσουλμάνους (το Βατοπέδι όμως όλοι το θυμόμαστε), αλλά η απόφαση της κυβέρνησης είναι ειλημμένη: Να χτιστεί το τζαμί. Και όλοι οι γνωστοί "εθνικοί κατασκευαστές" ενώθηκαν για να το χτίσουν... Την ίδια ώρα η Τουρκία μετατρέπει βυζαντινές εκκλησίες σε τζαμιά, ενώ απειλεί συνεχώς με την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε ισλαμικό τέμενος. Δεν μιλούμε φυσικά για τα "δικαιώματα" των Ελληνορθοδόξων Χριστιανών στα μουσουλμανικά κράτη. Αυτά είναι ανύπαρκτα.

Προχωρούμε παρακάτω: Η κυβέρνηση, σαν άλλη ροζ αριστερά, είναι έτοιμη να προχωρήσει στη θεσμοθέτηση του συμφώνου συμβίωσης μεταξύ των ομοφυλοφίλων. Πιέζει το ΠΑΣΟΚ, πιέζει ο ΣΥΡΙΖΑ, πιέζει και η ΔΗΜΑΡ. Και τα "παιδιά" αυτής της ενοχικής δεξιάς δεν αντέχουν πολλές πιέσεις. Είναι έτοιμη η παράταξη να συνηγορήσει υπέρ της διάλυσης της παραδοσιακής οικογένειας και της ελληνικής κοινωνίας και κατά της Ορθόδοξης Πίστης μας; Κατά τ' άλλα, "ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η ΝΔ".

Παράλληλα όμως, αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση του τελικού χτυπήματος στην ιδιοκτησία. Με νεοκομμουνιστική νοοτροπία χτυπιέται βάναυσα η ιδιωτική περιουσία και η ατομική μικροϊδιοκτησία. Είναι έτοιμοι να δημεύσουν τους κόπους μιας ζωής των νοικοκυραίων, που παραδοσιακά αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της δεξιάς. Με δυσβάσταχτους φόρους που θυμίζουν σκληρά κομμουνιστικά καθεστώτα και πηγάζουν καθαρά από την σοσιαλιστική ιδεολογία, ενεργούν υπέρ των ντόπιων και ξένων κορακιών, τα οποία βαπτίζονται "επενδυτές". Ταυτόχρονα όμως κάποιοι "κονομάνε", ξεπουλώντας τις αρχές και την ιδεολογία της δεξιάς.

Συνοψίζοντας, τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι θα σταθούμε απέναντι σε αυτούς που μπασταρδεύουν και τελικά ξεπουλούν τις ιδέες μας. Για ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ αγωνίζονταν πάντα οι δεξιοί και τώρα μια δεξιά πράττει εντελώς τα αντίθετα. Για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ έκανε λόγο η παράταξη και τώρα επιβάλλονται νόμοι σοσιαλιστικού τύπου που φέρνουν τη φτωχοποίηση των μεσαίων στρωμάτων, τη διάλυση της ημιαστικής τάξης και την εξαφάνιση της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας. Αλήθεια, ο πρωθυπουργός θυμάται τον "κοινωνικό φιλελευθερισμό" και τη "στήριξη της μεσαίας τάξης"; Αυτά έλεγε όταν κατέθετε υποψηφιότητα για αρχηγός της ΝΔ. Ως γνήσιοι δεξιοί δεν συμμετέχουμε στη διάλυση του Έθνους και της Ορθοδοξίας, στο ξέφτισμα των παραδοσιακών αξιών της ελληνικής οικογένειας, στο σάπισμα της κοινωνίας και στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Το αντίθετο μάλιστα. Θα πολεμήσουμε όσους ξεφτιλίζουν την παράταξη και κακοποιούν τις ιδέες μας.

Ζητείται Δεξιά! Και γι' αυτή την Δεξιά θα παλέψουμε!



http://dexianea.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου