Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ο Σγουρός… θόλωσε τα νερά για την υποψηφιότητά του

Giannis-Sgouros
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 θα αποτελέσουν εκ των πραγμάτων την πιο σκληρή… εσωτερικής φύσεως αναμέτρηση της κυβέρνησης με την αντιπολίτευση, και από τα αποτελέσματα που θα καταγραφούν, θα προκύψουν ευρύτερα πολιτικά συμπεράσματα. Πιθανότα δε, θα δρομολογηθούν εκελίξεις.

Στην αναμέτρηση αυτή, κεντρικής σημασίας θα είναι η Περιφέρεια Αττικής, που συγκεντρώνει άλλωστε και το μεγαλύτερο μέρος του εκλογικού σώματος, εκεί όπου υπάρχει εδώ και πολύ καιρό έντονη φημολογία ότι ο νυν Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός θα είναι και πάλι υποψήφιος, έχοντας αυτή τη φορά τη στήριξη τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της Νέας Δημοκρατίας.
Ο ίδιος πάντως, με τη σημερινή εμφάνισή του στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, θόλωσε τα νερά, καθώς δεν ξεκαθάρισε αν θα είναι και πάλι υποψήφιος, και παρέπεμψε τις οριστικές αποφάσεις του στον Φεβρουάριο.
Ο Γιάννης Σγουρός σχολίασε με νόημα ότι θεωρεί πως, αν διαμορφωθεί στη δεδομένη χρονική συγκυρία προεκλογικό κλίμα στην Περιφέρεια Αττικής, οι επιπτώσεις θα είναι αρνητικές για την πρόοδο των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, μέσω των κονδυλίων του προγράμματος ΕΣΠΑ.
“Αν πω σήμερα ότι θα είμαι υποψήφιος, θα εμφανιστούν άλλοι 20 για να διεκδικήσουν την Περιφέρεια”, σχολίασε με νόημα ο Γιάννης Σγουρός, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει κάποιο κομματικό χρίσμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου