Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ο Χαρδαλιάς Περιφερειάρχης, βουλευτής ή… σπίτι του;

Nikos-Xardalias
Η απόφαση του Νίκου Χαρδαλιά να αποχωρήσει από τον Δήμο Βύρωνα μετά από 20 χρόνια, στη διάρκεια των οποίων διετέλεσε τρεις φορές δήμαρχος, αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο της Αυτοδιοίκησης ενόψει των εκλογών του 2014.
Ο ίδιος ο απερχόμενος δήμαρχος δήλωσε ότι δεν επιδιώκει κάποιο άλλο, ανώτερο αξίωμα, και ότι θα στραφεί στον ιδιωτικό τομέα, στο παρασκήνιο ωστόσο οι συζητήσεις και τα σενάρια περισσεύουν.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα μπορούσε να είναι ο υποψήφιος τον οποίο θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στην Περιφέρεια Αττικής, εφόσον “σπάσει” η φημολογούμενη συμφωνία με το ΠΑΣΟΚ για την από κοινού στήριξη του Γιάννη Σγουρού.
Ενώ, σε κάθε περίπτωση, το όνομά του περιλαμβάνεται πλέον εκ των πραγμάτων σε εκείνους που μπορούν να διεκδικήσουν μια βουλευτική έδρα στη Β’ Αθηνών στις επόμενες εθνικές εκλογές για τη Νέα Δημοκρατία.
Η ομιλία του Νίκου Χαρδαλιά στη χθεσινή συγκέντρωση που πραγματοποίησε για να ανακοινώσει την απόφαση αποχώρησής του ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, ενώ επεσήμανε, όπως συνέβη και με συνεργάτες του, ότι οι δημοσκοπήσεις που πραγματοποίησε για να διερευνήσει το κλίμα στην πρόθεση ψήφου ενόψει των εκλογών του 2014, του έδιναν 51%, και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή.
Ο δήμαρχος Βύρωνα ήταν από τα πλέον δημοφιλή “γαλάζια” στελέχη στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, πέτυχε να κερδίσει και να κρατήσει για χρόνια έναν δύσκολο δήμο, ενώ μέχρι και σήμερα υπάρχει θετική εικόνα για το έργο του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου