Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ο επικοινωνιολόγος του Λοβέρδου εξηγεί πώς κατέληξαν στη «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα»Πηγή: www.paraskhnio.gr

«Το σύνθημα είναι ρήξη, σύγκρουση, δημιουργία και το όνομα του νέου κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου, ”Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα”».


Ο επιστημονικός συνεργάτης του Α.Λοβέρδου, Ευθύμης Καρδαράς, δήλωσε στο «Π» πως η ονομασία αυτή του νέου κόμματος πηγάζει από την ίδια την Ελλάδα. «Ο κορμός του κόμματος είναι η νέα Ελλάδα η οποία και αποτελεί στρατηγικό μας στόχο». Ερωτώμενος πόσα ονόματα «έπεσαν στο τραπέζι» μέχρι να καταλήξουν σε αυτό ο ίδιος απαντά: «Ήταν το 1ο ή 2ο όνομα που συζητήθηκε. Το όνομα του κόμματος επελέγη αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Για την ακρίβεια, εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι καν τα υπόλοιπα ονόματα που είχαν προταθεί ως εναλλακτικά». Για τον ίδιο τον κ. Καρδαρά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να βάλει υποψηφιότητα ως βουλευτής σε επικείμενες εκλογές και για την ακρίβεια δεν το έχει ακόμη ούτε στην άκρη του μυαλού του. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νομίζω πως είναι πολύ νωρίς ακόμη για να απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω σκεφτεί καν αυτό το ενδεχόμενο». 

Ο κ. Ε. Καρδαράς δηλώνει πως η δημιουργία του νέου αυτού κόμματος, αποτέλεσε την προτροπή για να γίνει το επόμενο βήμα, το οποίο έπρεπε να γίνει και απόδειξη αυτού είναι πως 4000 άτομα αποτελούν ήδη εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος. Ωστόσο, «Η όλη διαδικασία για την δημιουργία του νέου κόμματος, έχει ξεκινήσει από τις 3 Δεκεμβρίου 2012, όταν δηλαδή ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος διαγράφηκε από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ και δεν σημαίνει κάτι η χρονική στιγμή κατά την οποία ανακοινώθηκε η ίδρυση του κόμματος». 
















Της Ζήνας Καρκαλά










Πηγή: www.paraskhnio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου