Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Το σ' αγαπώ της ΔΑΠ ενόψει των φοιτητικών εκλογών

Μετά από ένα διάστημα πολλών κινητοποιήσεων και διαδηλώσεων των φοιτητών ενάντια στο σχέδιο "Αθηνα"  κι ενώ οι αντιδράσεις δεν έχουν λήξει, στις 17 Απριλίου διεξάγονται οι φοιτητικές  εκλογές.


Όπως κάθε χρόνο το  ερώτημα και για φέτος θα είναι αν τελικά οι φοιτητές  θα πάνε στις κάλπες την Τετάρτη 17/4, για να εκλέξουν αντιπροσώπους για τους Φοιτητικούς Συλλόγους, ή θα προτιμήσουν την αποχή.
Όπως είναι φυσικό οι προετοιμασίες κυρίως μέσα στις παρατάξεις εντείνονται ενώ οι αναποφάσιστοι έχουν λίγο χρόνο για να καταλήξουν αν και ποιον θα ψηφίσουν.
Ωστόσο κάποιοι προτιμούν να δουν την "χιουμοριστική" πλευρά των φοιτητικών εκλογών και να την μεταδώσουν και σε εμάς με κυρίαρχο μέσο για άλλη μια φορά τα social media .
Ο νεαρός, που απασχόλησε και πέρσι με τις ιδιαίτερες διαφημίσεις που είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο υποστηρίζοντας τη ΔΑΠ, ξαναχτύπησε και φέτος με δυο βίντεο στο ίδιο στυλ.
Στα νέα video, αναζητάει τρόπους επικοινωνίας με την κοπέλα του και μέσα από το love story τους, ενημερώνει χιουμοριστικά  τους θεατές, για την ημερομηνία  διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών αλλά και τη γαλάζια προτίμηση του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου