Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ο Άκης αποφάσισε να “δώσει” το ΠΑΣΟΚ!


Akis-Tsoxatzopoulos
(Photo: Eurokinissi)
Από την πρώτη στιγμή που ο Άκης Τσοχατζόπουλος οδηγήθηκε στη φυλακή, η… μεγάλη απορία ήταν αν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και… παρ’ ολίγον πρωθυπουργός το 1996, θα επέλεγε να μιλήσει με διευθύνσεις και τηλέφωνα. Κοινώς, “να δώσει” άλλους που ενδεχομένως έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης σε μια σκανδαλώδη διακυβέρνηση, την οποία διερευνά η ελληνική Δικαιοσύνη.

Με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στη “Real News” (την εφημερίδα του Ομίλου Χατζηνικολάου-Κουρή που συνέβαλε στην αποκάλυψη του σκανδάλου) που κυκλοφορεί αύριο, ο Άκης Τσοχατζόπουλος φαίνεται ότι αποφάσισε να περάσει στο επόμενο επίπεδο. Και να αρχίσει να γίνεται περισσότερο συγκεκριμένος.
“Δεν μπορούσα να αγοράζω υποβρύχια μόνος μου”, είναι η χαρακτηριστική αποστροφή του, που εμπλουτίζεται με την επισήμανση ότι στις σχετικές, κρίσιμες συνεδριάσεις του ΚΥΣΕΑ στις οποίες αποφασίστηκαν οι εξοπλιστικές προμήθειες για τις οποίες διώκεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος, συμμετείχαν τόσο ο ίδιος ο Κώστας Σημίτης, όσο και άλλοι, κορυφαίοι υπουργοί των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος επαναλαμβάνει ότι η δίωξή του είναι πολιτική, και “δείχνει” τον Γιώργο Παπανδρέου, υποστηρίζοντας ότι κάποια θέλουν να τον κάνουν “σύγχρονη Ιφιγέναια”, στο βωμό της λαϊκής αντίδρασης για την οικονομική χρεοκοπία της Ελλάδας.
Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και εκ των πλέον στενών συνεργατών του Ανδρέα Παπανδρέου, διαχρονικά, για χάρη του οποίου το Κίνημα έφτασε μια ανάσα από τη διάσπαση το 1990, με τα περίφημα γεγονότα του Πεντελικού, παραδέχεται ότι ήταν λάθος του να αγοράσει το διαμέρισμα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, και τονίζει ότι τον εκβιάζουν με την προφυλάκιση της γυναίκας του, Βίκυς Σταμάτη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου