Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Οι φούστες... βελτιώνουν την ποιότητα του σπέρματος

Αν θέλετε να έχετε καλύτερης ποιότητας σπέρμα και κατά συνέπεια να είστε πιο γόνιμοι, ερευνητές από τη Σκωτία ισχυρίζονται ότι θα έπρεπε ίσως να αρχίσετε να συνηθίζετε την ιδέα να… φοράτε φούστες!


Σύμφωνα με τους ίδιους οι φούστες –χωρίς μάλιστα εσώρουχα- προσφέρουν το ιδανικότερο περιβάλλον για να «ευδοκιμήσει» το σπέρμα σας.

Κι αυτό γιατί προκειμένου οι όρχεις να παράγουν επαρκή ποσότητα σπέρματος, πρέπει η θερμοκρασία τους να είναι 3 βαθμούς Κελσίου χαμηλότερη από τη θερμοκρασία του σώματος.

Πρόσφατες έρευνες έχουν καταδείξει, ότι τα τελευταία χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο η ποιότητα του σπέρματος των ανδρών παρουσιάζει πτωτική τάση, όπως επίσης παρατηρείται και αξιοσημείωτη μείωση στα ποσοστά γονιμότητας.

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό έντυπο Scottish Medical Journal, οι επιστήμονες από τη δεκαετία του ’80 έχουν συνδέσει τα εφαρμοστά και στενά ρούχα με τη μειωμένη ανδρική γονιμότητα. Τη δεκαετία του ’90 οι ειδικοί απέδειξαν ότι τα στενά παντελόνια αύξαναν τη θερμοκρασία στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Τα στενά εσώρουχα αυξάνουν τη θερμοκρασία στην περιοχή των όρχεων κατά μέσο όρο κατά 3,5 βαθμούς Κελσίου και όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η… σωστή «εξαέρωση» μπορεί να είναι η λύση για τη βελτίωση της ποιότητας του σπέρματός σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου