Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ελληνοαμερικανίδα έγινε εκατομμυριούχος πουλώντας μεταχειρισμένα ρούχα στο ebay!


Παράδειγμα καινοτομίας και επιχειρηματικού δαιμονίου αποτελεί η 28χρονη ΕλληνοαμερικανίδαΣοφία Αμορούζο, η οποία κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος πουλώντας μέσω διαδικτύουμεταχειρισμένα ρούχα τα οποία μεταποιεί η ίδια!
Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με το star.gr, που γεννήθηκε στο Σαν Φραντσίσκο έκανε το χόμπι της επάγγελμα και σήμερα αποτελεί αντικείμενο «μελέτης» για περιοδικό Forbes, το οποίο την χαρακτηρίζει ως φαινόμενο και πως να μην αποτελεί, αφού σήμερα η εταιρεία της απασχολεί 100 υπαλλήλους.

«Ξεκίνησα στο ebay τo 2006 και τα έκανα όλα μόνη μου», λέει σε συνέντευξη της, εξηγώντας πώς μετά τη πρώτη της εμπορική επιτυχία ξεκίνησε εντατικό ψάξιμο σε παζάρια και καταστήματα με επώνυμα ρούχα από δεύτερο χέρι και σιγά σιγά έστησε την επιχείρηση της. H «Nasty Gal»... καλπάζει όπως και τα έσοδά της που ανέρχονται σε εκατομμύρια δολάρια.

«Η φιλοσοφία μου είναι να πουλάς πράγματα πιο ακριβά από όσο τα αγοράζεις», εξηγεί στέλνοντας «μήνυμα» προς επίδοξους έλληνες επιχειρηματίες. Φυσικά οι ΗΠΑ είναι πολύ διαφορετικό περιβάλλον σε σχέση με τη χώρα μας...

Πρόσφατη συνέντευξή της στο Forbes



http://newpost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου