Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Σε μεταμόσχευση νεφρού θα υποβληθεί ο Λουτσιάνο Γκαλέτι

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Λουτσιάνο Γκαλέτι, μπορεί και πάλι να ονειρεύεται, μετά το «δώρο ζωής» που ετοιμάζεται να πάρει από τον πατέρα του. Ένα από τα καλύτερα εξτρέμ που πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα, αλλά αναγκάστηκενα πει άδοξο «αντίο» στην αγωνιστική δράση λόγω της σοβαρής ασθένειας που τον «χτύπησε» στο διάστημα που φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, αποφάσισε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού προκειμένου να φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.


Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είχε διαγνωσθεί με νεφρική ανεπάρκεια, ζητώντας μάλιστα αποζημίωση από την ομάδα του Πειραιά. Τη λύση στο πρόβλημα υγείας του αργεντίνου ποδοσφαιριστή θέλησε να δώσει ο πατέρας του, ο οποίος θα δωρίσει το ένα του νεφρό στο γιο του, σύμφωνα με την Espresso.

Οι εξετάσεις συμβατότητας έδειξαν ότι η μεταμόσχευση μπορεί να γίνει και η επέμβαση προγραμματίστηκε για τις αρχές του Οκτωβρίου. Αν όλα πάνε καλά, ενδέχεται να επιστρέψει στα γήπεδα.

«Ο πατέρας μου ήταν αθλητής και το νεφρό του είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αν όλα πάνε καλά σε 20 μέρες θα μπορώ να αρχίσω τρέξιμο σε αργούς ρυθμούς, ενώ σε ενάμιση μήνα θα μπορώ να προπονούμαι. Οι γιατροί μού είπαν πως αν όλα εξελιχθούν ομαλά, μπορώ να επιστρέψω στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ανυπομονώ για την επέμβαση και θέλω να αγωνιστώ ξανά», δήλωσε ο αργεντινός ποδοσφαιριστής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου