Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Σεφ σκότωσε και μετά έβρασε τη γυναίκα του

Το ακροατήριο και η έδρα του δικαστηρίου Στο Λος Άντζελεςέμειναν άναυδοι -και αηδιασμένοι- όταν ο μάγειρας Ντέιβιντ Βέινς, ύποπτος για συζυγοκτονία, ομολόγησε ότι, αφού σκότωσε τη γυναίκα του, την  έβρασε σε ένα...

τεράστιο καζάνι! Σύμφωνα με τον αρμόδιο σερίφη, ο Βέινς είπε ότι σκότωσε τη γυναίκα του, Ντον Βέινς σε μία κρίση οργής. Αφού συνειδητοποίησε τι έκανε, θέλησε να ξεφορτωθεί το πτώμα. Το έβαλε μέσα στο τεράστιο καζάνι και την έβραζε επί τέσσερις ημέρες. Στο τέλος δεν είχε μείνει τίποτα, παρά μόνο το κρανίο της, το οποίο ο ύποπτος υποστήριξε ότι είχε κρύψει στο σπίτι της μητέρας του.

Η 39χρονη Ντον δηλώθηκε εξαφανισθείσα τον Οκτώβριο του 2009. Τότε ο άνδρας της δεν είχε θεωρηθεί ύποπτος και δεν είχε κληθεί να καταθέσει. Ωστόσο, η υπόθεση δεν μπήκε στο αρχείο και πρόσφατα, προέκυψαν νέα στοιχεία που έκαναν τους αστυνομικούς να αναζητήσουν και πάλι τον 49χρονο μάγειρα. 

Μάλιστα, όταν πήγαν να τον συλλάβουν, ο μάγειρας τρομοκρατήθηκε και επιχείρησε να αυτοκτονήσει, πηδώντας από έναν βράχο. Τελικά επέζησε και οδηγήθηκε στο δικαστήριο σε αναπηρικό καροτσάκι. 

Όταν ρωτήθηκε γιατί σκότωσε τη γυναίκα του απάντησε: «Δεν ξέρω. Για κάποιο λόγο έγινα ξαφνικά πολύ βίαιος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου