Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Δένδιας: Στις διαδηλώσεις θα χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε μέσο


Στις διαδηλώσεις θα χρησιμοποιηθεί οποιδήποτε μέσο είναι απαραίτητο για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών επεσήμανε σε δηλώσεις του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας έξω από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διευθυνσήςτην οποία επισκέφτηκε.
 
Οπως είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση οι πολίτες έχουν δικαίωματα να διαμαρτύρονται και να διαδηλώνουν ωστόσο αναφαίρετο και το δικαίωμα για εργασία και ομαλή συνέχεια της ζωής. Κάλεσε παράλληλα την κοινωνία σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την χώρα μας να επιδείξουν ψυχραιμία.
Νωρίτερα επισκέφτηκε τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Γιάννη Δικόπουλο ενώ είχε επαφές και με αξιωματικούς της Οικονομικής Αστυνομίας, της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, της Αμεσης Δράσης και στο Κέντρο Επιχειρήσεων.

Ο υπουργός συνεχάρη τους αστυνομικούς για την εξάρθρωση της σπείρας των ληστών με τα καλάσνικοφ αλλά και για τον εντοπισμό των κοντέϊνερ με τα εκατοντάδες χιλιάδες προϊόντα - απομιμήσεις από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Για το θέμα της αντιμετώπισης του παραεμπορίου είπε πως θα ενταθούν οι προσπάθειες σε συνεργασία και με το υπουργείο Ανάπτυξης.

Πρόσθεσε πως οι αστυνομικοί εργάζονται σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες ενώ για το θέμα της λαθρομετανάστευσης τόνισε ότι και με την συνεισφορά της ελληνικής κοινωνίας η ΕΛ.ΑΣ. θα ανταπεξέλθει στο έργο της.

Ερωτηθείς για το εάν έχουν διατεθεί από το υπουργείο Αμυνας στρατόπεδα για να διαμορφωθούν σε χώρους κράτησης λαθρομεταναστών απάντησε πως υπάρχει συνεργασία μεταξύ των δυο υπουργείων ωστόσο δεν ανέφερε ποια στρατόπεδα θα παραχωρηθούν και πότε θα γίνει αυτό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου