Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ GOOGLE

undefined
Η Google δήλωσε ότι κάνει προσλήψεις και ήδη μέσα σε μια εβδομάδα, έχει λάβει 75.000 βιογραφικά, από τα οποία μόνο οι 6.000 θα εργαστούν τελικά στον ιντερνετικό κολοσσό.
Μετά το ρεκόρ που είχε σημειώσει το 2007 σε παρόμοια περίσταση, φέτος ξεπέρασε κατά 15% τις προσδοκίες της εταιρίας. Περίπου 12 υποψήφιοι θα κονταροχτυπηθούν για μια και μοναδική θέση...

Η Google που έχει ως έδρα της το Mountain View της California, είχε μόλις 3.000 εργαζόμενους όταν μπήκε στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης το 2004. Πλέον αριθμεί 24.000 εργαζομένους σε 63 γραφεία σε ολόκληρο τον κόσμο!

Η εταιρία έχει σκοπό να αυξήσει τις προσλήψεις όσο εισέρχεται όλο και πιο βαθιά στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας, της διαφήμισης και των εφαρμογών του Ίντερνετ.

Ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί κατά πολύ κυρίως μετά τον ερχομό του Facebook, καθώς η εταιρία του γνωστού site κοινωνικής δικτύωσης λαμβάνει πλέον μεγαλύτερο μερίδιο στην πίτα της διαφήμισης, αφήνοντας πίσω την Google και την Apple.

Οι ελεύθερες θέσεις εργασίας ποικίλουν. Ζητούν άτομα για το λογισμικό, σχεδιαστές νέων προϊόντων μέχρι και ειδικούς στην τεχνολογία. Ψάχνουν, όπως λένε «τα κορυφαία ταλέντα»!

Το κεντρικό κτίριο της Google εκτείνεται σε πάνω από 152 χιλιόμετρα και μέσα είναι εξοπλισμένο με πολύχρωμα έπιπλα, μαλακούς και άνετους καναπέδες για να ξεκουράζεται το προσωπικό. Διασκορπισμένα μέσα στα γραφεία και τους διαδρόμους βρίσκονται διάφορα αντικείμενα για να διασκεδάζουν οι εργαζόμενοι.

Η Google βραβεύθηκε ως το καλύτερο μέρος στην Αμερική για να δουλέψεις από το περιοδικό Fortune, για δυο συνεχόμενες χρονιές, το 2007 και το 2008.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου