Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ηγετικό στέλεχος του κινήματος του τζάμπα


Η επίκληση δεκαοκτώ διαφορετικών διατάξεων του νόμου που χρησιμοποιήθηκαν  για την πληρωμή από το τμήμα προμηθειών του υπουργείου Εσωτερικών του ποσού των 29 ευρώ και 30 λεπτών για έξοδα της υφυπουργού Θεοδώρας Τζάκρη.

Πρόκειται για την απόφαση Φ. 312-4-4525 με ημερομηνία της περασμένης Τετάρτης 2 Φεβρουαρίου που δημοσιεύει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής» και αφορά στη χρησιμοποίηση από την υφυπουργό Εσωτερικών της αίθουσας VIP του Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 26 Νοεμβρίου 2010.

Το θέμα του εγγράφου όπως καταγράφεται είναι: «Εγκριση γενομένης δαπάνης εξόδων χρησιμοποίησης της αίθουσας VIP του Ελευθέριος Βενιζέλος από την υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης», ενώ μετά την απαρίθμηση των νόμων και των διατάξεων επισημαίνεται ότι «εγκρίνουμε τη γενόμενη δαπάνη των 29,30 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, του τιμολογίου της Olympic Catering για κάλυψη των εξόδων χρησιμοποίησης της VIP αίθουσας του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος στις 26/11/2010 από την υφυπουργό Εσωτερικών Θ. Τζάκρη».

Το έγγραφο καταλήγει ότι η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του υπουργείου Εσωτερικών και φέρει την υπογραφή του προϊσταμένου του τμήματος προμηθειών.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

Σχόλιο: Επιτέλους η φύση και η θεία πρόνοια αποκάλυψε τα σχέδια της και κάλυψε το κενό ηγεσίας του κινήματος του Τζάμπα. Ένα κενό που μέχρι τώρα καλύπτονταν με προσωρινές συντονιστικές επιτροπές. Πρόκειται για επιτυχημένο μέλος της αστική τάξης, γυναίκα και επικοινωνιακή. Προτείνεται να της προταθεί αμέσως αναλάβει τον ηγετικό ρόλο του κινήματος ως φυσική ηγεσία. Να παίξει τον ρόλο της “αόρατου αρχής”.  Ειλικρινά η συμπαθέστατη υφυπουργός ελπίζω να δεχτεί, και  εκτιμώ ότι με αυτή την κίνηση η άλλη πλευρά θα μείνει… κάγκελο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου