Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Σιδηρά πειθαρχία εφαρμόζει ο Γιάννης Μαρτάτος στο Επαρχιακό


Ο επικείμενος ανασχηματισμός στην ΟΝΝΕΔ έχει ανάψει φωτιές σε όλα τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου της Οργάνωσης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πειθαρχία που απαιτεί ο Γιάννης Μαρτάτος, Υπεύθυνος Οργανώσεων Επαρχίας της ΟΝΝΕΔ, που ήδη ετοιμάζει συνολικό απολογισμό δράσεων ανά νομό. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να γίνει και σχετική παρουσίαση στην επικείμενη Κεντρική Επιτροπής της Κυριακής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή, οι άνθρωποι του Μαρτάτου (Τζαρούχη, Κολλάρος κλπ) θα κρατούν αναλυτικό παρουσιόλογιο και οι αδικαιολογήτως απόντες σίγουρα θα σημειωθούν.

Ενώ, μία ακόμη απόδειξη του σκληρού ελέγχου που ασκεί σε όλες τις Οργανώσεις της Επαρχίας, είναι αυστηρή απαίτηση που έχει από τους αρμόδιους για πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση πριν από κάθε δράση που αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν, ακόμη και από τα Δελτία Τύπου που τυχόν στέλνουν!!!

Τέοτιου είδους κινήσεις σίγουρα επιφέρουν σκληρή πειθαρχία και απόλυτη οργάνωση στο εσωτερικό της παράταξης, αλλά αποτελεί ερωτηματικό το κατά πόσον είναι έτοιμοι οι ΟΝΝΕΔίτες να λειτουργήσουν υπό τέτοιες συνθήκες, καθώς από την απόλυτη χαλαρότητα και ανυπαρξία της εποχής Παπανικολάου έχουμε περάσει σε μία νέα εποχή πλήρους οργάνωσης και πειθαρχίας προς την ιεραρχία της ΟΝΝΕΔ.

Το μέλλον θα δείξει ποια τάση θα επικρατήσει!

1 σχόλια:

Galazios Tsolias είπε...

Viva le Cabayor !! sidira pota kai pei8arximena sfinakia !! e re doulema pou peftei !!

Δημοσίευση σχολίου