Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Το κοινωνικό πρόσωπο της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΟΝΝΕΔ Αχαΐας

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμα μια φορά η ΟΝΝΕΔ Αχαΐας τα μέλη της οποίας επέλεξαν να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο «Μέριμνα».

Παρουσία παιδιών του Κέντρου, των γονιών τους και του προσωπικού, μέλη της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και της ΜΑΚΙ Πάτρας, έστειλαν μηνύματα αισιοδοξίας και χαράς για το 2011.

Νέοι Τοπικών Οργανώσεων από το Αίγιο, την Δυτική Αχαΐα, τα Καλάβρυτα, ακόμα και από την τοπική οργάνωση της ΟΝΝΕΔ Μεσολογγίου παραβρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς και εκπρόσωποι από την ΔΑΠ ΑΕΙ και ΔΑΠ ΑΤΕΙ.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας Γιώργος Δρακούλης κατά την διάρκεια της ομιλίας του δήλωσε ότι η επιλογή του χώρου για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση δεν ήταν τυχαία, αλλά ουσιαστική αφού όπως είχε χαρακτηριστικά «όλοι γνωρίζουμε ότι το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Μέριμνα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα ωστόσο με την βοήθεια των εργαζομένων και των γονιών τους, φροντίζει για την εκπαίδευση, την κοινωνική υποστήριξη και κατάρτιση των παιδιών.

Στηρίζουμε τους εργαζόμενους που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι "ήρωες", στηρίζουμε τους γονείς, μα πάνω απ’ όλα θέλουμε να στηρίξουμε την τεράστια προσπάθεια των παιδιών...

Να τους δώσουμε την αγάπη μας...

Να τους προσφέρουμε στιγμές χαράς και ευτυχίας...

Μα περισσότερο, θέλουμε να τους απλώσουμε το χέρι και να αγγίξουμε τα προβλήματά τους...

Να τους πούμε ότι είμαστε και θα είμαστε εδώ όποτε μας χρειαστούν».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Νικολόπουλος, η πρώην βουλευτής και αναπληρώτρια Τομεάρχης της Γραμματείας Γυναικών της Νέας Δημοκρατίας Νατάσα Ράγιου , οι Πολιτευτές Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος και Ελένη Πανίτσα, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανδρέας Μαζαράκης, ο Γραμματέας της ΝΟΔΕ Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος , ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παναγίωτης Σακελλαρόπουλος, η Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Περιβαλλοντικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού, Λένα Καλεντζώτη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Πολίτης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου