Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Αυστηρή εντολή Παπαμιμίκου στις οργανώσεις της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για αφύπνιση εν όψει των φετινών φοιτητικών εκλογών.

 Δεν είναι λίγοι που ασχολούνται με την κατάσταση που επικρατεί στην ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ.Επικρατεί δυσαρέσκεια για τον τρόπο που διαχειρίζεται κάποιες καταστάσεις ο γραμματέας της ΔΑΠ Σάκης Ιωαννίδης. Τον τελευταίο καιρό οι οργανώσεις τις ΔΑΠ - ΝΔΦΚ έχουν πέσει σε λήθαργο ! Η κατάσταση στα γραφεία ειναι απογοητευτική ενώ οι σχολές που ειναι στο πλευρό του Παπαμιμίκου αποφεύγουν να παρουσιάζονται στα γραφεία της οργάνωσης.
Το κλίμα αυτό δεν θυμίζει καθόλου πρεκλογική προετοιμασία και οι δαπίτες δεν είναι ικανοί να πείσουν ούτε τους ίδιους τους εαυτούς τους για ασχοληθούν με τον αγώνα που δίνει η παρατάξη τους. Τα σενάρια για πτώση των ποσοστών της ΔΑΠ ,δίνουν και παίρνουν ! Κάποιοι μιλάνε ακόμη και για ήττα !

Από την άλλη ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ,θέλει να βάλει φρένο σε αυτή την νοοτροπία και ειναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στη δομή της ΔΑΠ Αθήνας.
Πολλά στελέχη δεν έχουν πείσει με την παρουσία τους και το έργο τους...
Το άσχημο στην υπόθεση αυτή είναι ότι, τα εν λόγω στελέχη προέρχονται από το εσωκομματικό Βlock του τωρινού Προέδρου της ΟΝΝΕΔ !

Ερώτημα: Ποιος κάνει κουμάντο τελικά στην ΔΑΠ ; είναι ξεκάθαρο πια ότι ο Ιωαννίδης ( ο Πανου δλδ ) έχει χάσει τον έλεγχο...θα τον αφήσει ο Παπαμιμίκος,να του καταστρέψει τις βλέψεις για περαιτέρω αξιώματα,γράφοντάς τον στην Ιστορία ,ως ''αποτυχημένο'' ;;

Υ.Γ : ...μένει να δούμε ποιους θα αξιοποιήσει ο Πρόεδρος,και αν θα το κάνει έγκαιρα,ώστε να αλλάξει η εικόνα...

Γράφει ο Γαλάζιος Τσολιάς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου