Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ EΠOXHΣ» (NEW AGE)



Παγκοσμιοποίηση είναι η επιβολή στον πλανήτη του Αμερικανικού μοντέλου στα πάντα!

Χένρυ Κίσσιγκερ

Το παγκόσµιο κίνηµα της Νέας Εποχής είναι η µαζική αναβίωση του αποκρυφισµού και της αρχαίας ειδωλολατρίας. Πρόκειται για µίγµα αποκρυφισµού, ασιατικής κοσµοθεωρίας, ανθρωπιστικής ψυχολογίας και θεωρίας φυσικών επιστηµών. 

Πρεσβεύει µετενσάρκωση- κάρµα, απρόσωπο Θεό που ταυτίζεται µε τα δηµιουργήµατα, ότι το ανθρώπινο πρόσωπο καταστρέφεται µε το θάνατο, ότι Καθετί έχει συνείδηση (ακόµα και η Γη!), ενοποίηση των θρησκειών(σε πρώτο πλάνο προωθείται η ένωση Ιουδαισµού- Χριστιανισµού- Ισλαµισµού!?), εκθειασµό γυµνού σώµατος, ανδροπρέπεια γυναικών και θηλυπρέπεια ανδρών, ότι το καλό και το κακό είναι το ίδιο και ότι η ψυχή είναι αρσενική & θηλυκή ενώ η ψυχή δεν έχει φύλο. Διδάσκει ότι οι πνευµατικοί νόµοι είναι ίδιοι µε τους φυσικούς. Ταυτίζει τον διαλογισµό µε την προσευχή, τη θετική σκέψη µε τη θρησκευτική πίστη, το πάθος της φιλαυτίας µε το ανθρώπινο πρόσωπο. Αρνείται τον Τριαδικό Θεό του Χριστιανισµού, το λυτρωτικό έργο του Ιησού Χριστού, τη µέλλουσα κρίση και τη δηµιουργία του κόσµου εκ του µηδενός. Διδάσκει το ψεύτικο διαχωρισμό της μαγείας σε λευκή και μαύρη ενώ στο υπερφυσικό υπάρχουν τα Μυστήρια της Ορθοδόξου Εκκλησίας που επιτελούνται με τη δύναμη του Θεού και η μαγεία που είναι απάτη ή δαιμονική ενέργεια ή συνδυασμός απάτης και δαιμονικής ενέργειας. Βασικό αξίωµα στο ανοµοιογενές δίχτυ της Νέας Εποχής είναι η αυτοεξέλιξη(αυτοθεραπεία, αυτοπραγμάτωση) όπου ο άνθρωπος µπορεί µε τις δυνάµεις του να γίνει θεός ή ότι είναι ήδη θεός(π.χ. Γκνιάνα Γιόγκα, Σαϊβισμός του Κασμίρ, Βουδισµός) και χρειάζεται µόνο να το συνειδητοποιήσει και άλλα τέτοια παράλογα και φανταστικά.

Απεκρίθη Ιησούς, ούτε ούτος ήµαρτεν ούτε οι γονείς αυτού, αλλ' ίνα φανερωθή τα έργα του Θεού εν αυτώ. Κατά Ιωάννη Θ'3.

Για τους ανθρώπους αναµένεται να πεθάνουν µία φορά. Μετά το θάνατο ακολουθεί η κρίση. Προς Εβραίους Θ'27 Επιστολή Αποστόλου Παύλου.

Να είσθε άγιοι, ξεχωρισµένοι δηλαδή από την αµαρτία, διότι Εγώ ο Κύριος, που είµαι ο Θεός σας, είµαι άγιος. Δεν έχω καµµία απολύτως σχέση µε την αµαρτία.

Λευίτικο Κ'7.

Το Αμερικανικό μοντέλο είναι το λεγόμενο της ωραίας ζωής. Και φυσικά όταν λέμε περνάμε καλά είμαστε μαθαίνουμε να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό και να μην αναζητούμε τίποτα ανώτερο.

Και όταν λέμε ωραία ζωή ή να περνάμε καλά εννοούμε:

· Τη σύγχρονη διασκέδαση, με τα μπαρ, τα club.
· Το άκουσμα της μουσικής, και ειδικότερα της ροκ μουσικής με όλες τις παραφυάδες της για τη δημιουργία της εντύπωσης πλουραλισμού και ποικιλομορφίας.
· Τα ποικίλα θεάματα, με θέμα βία, τρόμο, σεξ, αποκρυφισμό.
· Παιδικά παιχνίδια της βίας, της «επιστημονικής φαντασίας», του σεξ και του αποκρυφισμού.
· Εγκλωβισμός στον καταναλωτισμό,
λέμε και shopping therapy
· Τα είδη της ενδυμασίας και του καλλωπισμού που προσανατολίζονται προς το Unisex και ανάδειξη του γυμνού σώματος.

Η παγκοσμιοποίηση επιδιώκει να υποσκελίσει κυρίως την νέα γενιά ώστε να την υποδουλώσει στα σχέδιά της:

Για να είναι σήμερα κάποιος νέος IN και να μην αποτελεί παραφωνία η οποία πρέπει να αποφεύγεται, απαιτείται:

· Να κοιμάται τη μέρα και να γλεντά τη νύχτα και σε συγκεκριμένα club όσο γίνεται του χειρίστου είδους
· Να πίνει, να καπνίζει και να παίρνει ναρκωτικά, έστω το έκσταση για καλύτερες νυχτερινές διασκεδαστικές επιδόσεις.
· Να ακούει ακατάπαυστα μουσική, και κυρίως τα πολύ γνωστά και συγκεκριμένα είδη που τα ακούμε διαρκώς από και από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ως τη μουσική των τελευταίων τριών δεκαετιών
· Να έχει συγκεκριμένη διατροφή την οποία να απολαμβάνει σε συγκεκριμένα ΙΝ στέκια.
· Να ντύνεται με συγκεκριμένο τρόπο και γενικά να έχει συγκεκριμένη εμφάνιση
· Να ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο με άκρατο φανατισμό στην οποία προσφέρει χρόνο και αφοσίωση.
· Να κάνει τατουάζ ή body piercing.
· Να έχει ολοκληρωμένες σχέσεις με το άλλο φύλο στις οποίες επειδή είμαστε ελεύθεροι – όπως έχει μάθει να ισχυρίζεται- τα πάντα επιτρέπονται, αλλά δυστυχώς αυτά τα πάντα εμποδίζουν τη καλλιέργεια της αληθινής αγάπης. Πώς να προλάβουμε να ενδιαφερθούμε για τον άλλο όταν το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι πώς να περάσουμε εμείς καλά?
Όμως, ο δρόμος της αγάπης βρίσκεται στην αγάπη για τον πλησίον. Είναι σαν να έχει ο καθένας κάποιο μεγάλο θησαυρό αλλά όχι στο δικό του σπίτι αλλά του διπλανού του. Και έτσι για να αποκτήσει τον θησαυρό του πρέπει να πλησιάσει τον συνάνθρωπό του.

· Να είναι απολύτως απορροφημένος από την ηλεκτρονική εικόνα, είτε αυτή είναι τηλεόραση και κινηματογράφος, είτε computer, internet και video games, είτε ακόμη και κινητό τηλέφωνο, με συγκέντρωση στα πολύ πλέον συγκεκριμένα θέματα τους, δηλαδή τη βία, το τρόμο, το σεξ και τη μαγεία.

Τι απορρίπτεται από το μοντέλο της ωραίας ζωής;

Μα φυσικά, η καλλιέργεια της αρετής, η οποιαδήποτε σκέψη για την αιωνιότητα, και προς Θεού μη μιλήσουμε και πούμε κάτι για τον Χριστό! Ή όποια αναφορά στον Θεό, είναι γενική, ακαθόριστη και αναφέρεται στον … απρόσωπο θεό

(που προβάλλει η Νέα Εποχή αρνούμενη φυσικά την ετικέτα της θρησκείας, η οποία όμως είναι και η πραγματική, όταν η θρησκεία, και μάλιστα ο Χριστιανισμός θεωρείται κάτι ξεπερασμένο, ενώ η ειδωλολατρία της Νέας Εποχής φέρει χιλιάδες προσωπεία!)

Και όταν αναφέρονται πνευματικές εορτές όπως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, δεν γίνεται ποτέ καμία αναφορά στο νόημα τους αλλά όλες οι προσπάθειες αποσκοπούν στην εκκοσμίκευσης τους!

(Δες Κ.Γ. Παπαδημητρακόπουλου Όχι στα Χριστούγεννα της Παγκοσμιοποιήσεως και της Νέας Εποχής Εκδόσεις Φωτοδότες)

Ποτέ κανείς δεν αναφέρεται σε πνευματική προετοιμασία, δηλαδή μετάνοια, νηστεία, προσευχή, ελεημοσύνη, εξομολόγηση, συμμετοχή στη Θεία Λειτουργία, Θεία Κοινωνία.

Αντίθετα λόγος γίνεται μονάχα για τις…διακοπές, τις εκδρομές, τα φαγητά, τα ρούχα, τα δώρα, τα πάσης μορφής θεάματα και διασκεδάσεις και τα ξεφαντώματα!

Μα καλά, για τον εκκλησιασμό θα μιλήσουμε τώρα;

Και όμως! Το πιο μεγάλο, το πιο σπουδαίο και το πιο ιερό έργο που μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι είναι η Θεία Λειτουργία, που είναι η συνέχιση του Μυστικού Δείπνου που έκανε ο Ιησούς Χριστός με τους μαθητές του. Αυτό είναι ένα μοναδικό προνόμιο που έδωσε ο Θεός στους ανθρώπους, μια που ούτε οι Άγγελοι μπορούν να τελέσουν τη Θεία Λειτουργία. Στη Θεία Λειτουργία οι Άγιοι Άγγελοι συνεργάζονται με τους ανθρώπους.

Σε κάθε Θεία Λειτουργία, ο Δημιουργός, ο Πάνσοφος, ο Παντοδύναμος Θεός, το Φως, η Αλήθεια και η Ζωή, ο Σωτήρας του κόσμου, ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός, προσφέρεται σε όλους μας και εμείς θεωρούμε ξεπερασμένο το να παρευρισκόμαστε καν εκεί!! ?

Αν μας καλούσε σε δείπνο ο Βασιλιάς ή ο Κυβερνήτης ενός Κράτους θα θεωρούσαμε τιμή μας να παρευρεθούμε και τώρα που μας καλεί ο Κύριος των Δυνάμεων, ο Παντοκράτορας, και μας προσφέρει Τον Ίδιο Του τον εαυτό, και εμείς αδιαφορούμε???

Η αρχαία πόλη Σύβαρη φημιζόταν και αυτή για την ωραία ζωή των κατοίκων της! Τελικά καταστράφηκε από την υπερβολική χλιδή και τη μαλθακότητά της και έγινε παράδειγμα προς αποφυγή στην ιστορία!

Η λέξη συβαριτισμός προέκυψε από αυτό το γεγονός και χαρακτηρίζει τη μαλθακότητα, τη φιληδονία, τον ηδονισμό και την διαφθορά του … ωραίου τρόπου ζωής.

Η συσσώρευση της δύναμης και του πλούτου επέδρασαν επί του χαρακτήρα των κατοίκων της, οι οποίοι κατέστησαν μαλθακοί, φιλήδονοι και εκτεθηλυμένοι. Φημολογείται ότι είχαν απομακρύνει τα κοκόρια από της πόλεως για να μην τους ξυπνούν το πρωί και απαγόρευαν κάθε θορυβώδη εργασία. Χαρακτηριστικό της μαλθακότητας των Συβαριτών είναι και το ανέκδοτο: Ένας Συβαρίτης που λεγόταν Σμινιρίδης, ρωτήθηκε από φίλο του πως πέρασε τη νύχτα και απάντησε ότι δεν μπόρεσε να κοιμηθεί γιατί ένα από τα ροδόφυλλα, με τα οποία ο δούλος του είχε στρώσει το κρεβάτι του, ήταν διπλωμένο στα δύο και τον έκοβε!

Η Σύβαρις καταστράφηκε το 510 π. Χ. από τους Κροτωνιάτες.

Νεώτερο Εγκυκλοπαιδικό Λεξικό Ηλίου



ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΥΡΟΒΛΗΤΟΥ
(Πιστόν αντίγραφον απο το βιβλίον "Ευαγγελικός Κήπος", της Ιεράς Μονής Σταυροβουνίου Κύπρου).

Ο Όσιος Νείλος έζησε τον 16ο αιώνα. Κατήγετο από ένα χωρίον της Τριπόλεως της Πελοποννήσου. Ασκήτευσεν εις το Άγιον Όρος και εκοιμήθη την 12ην Νοεμβρίου του έτους 1651. Εκ του τάφου του Οσίου ανέβλυσεν ευωδέστατον μύρον δι' αυτό και ονομάζεται μυροβλύτης.

Του έν' τω Αγίω Όρει του Άθωνος ασκήσαντος, προ 600 ετών, περί της ελεύσεως του Αντίχριστου και των εν τέλει του αιώνος ανθρώπων·

Κατά το 1900 έτος βαδίζοντες προς τον μεσασμόν του 8ου αιώνος άρυται ο κόσμος του καιρού εκείνου, να γίνεται αγνώριστος. Όταν πλησίαση ο καιρός της ελεύσεως του Αντίχριστου θα σκοτιστεί η διάνοια των ανθρώπων από τα πάθη τα της σαρκός και θα πληθυνθή σφόδρα η ασέβεια και η ανομία. Τότε έρχεται ο κόσμος να γίνεται αγνώριστος, μετασχηματίζωνται αι μορφαί των ανθρώπων και δεν θα γνωρίζωνται οι άνδρες από τας γυναίκας δια της αναίσχυντου ενδυμασίας και των τριχών της κεφαλής· οι τότε άνθρωποι θα αγριέψουν και θα γενούν ωσάν θηρία από την πλάνην του Αντίχριστου. Δεν θα υπάρχει σεβασμός εις τους γονείς και γεροντότερους η αγάπη θα εκλείψη οι δε Ποιμένες των Χριστιανών, Αρχιερείς και Ιερείς, θα είναι τότε άνδρες κενόδοξοι, παντελώς μη γνωρίζοντες την δεξιάν οδόν από την αριστεράν, θα αλλάξουν τα ήθη, αι παραδόσεις των Χριστιανών και της Εκκλησίας. Η σωφροσύνη θα απολεσθή από τους ανθρώπους και θα βασιλεύση η ασωτεία. Το ψεύδος και η φιλαργυρία θα φθάσουν εις τον μέγιστον βαθμόν, και ουαί εις τους θησαυρίζοντας αργύρια. Αι πορνείαι, μοιχείαι, αρσενοκοιτίαι, κλοπαί και φόνοι, θα πολιτεύωνται, εν τω καιρώ εκείνω και δια την ενέργειαν της μεγίστης αμαρτίας και ασελγείας, ο άνθρωποι θέλουν στερηθή την χάριν του Αγίου Πνεύματος όπου έλαβον εις το Άγιον Βάπτισμα ως και την τύψιν της συνειδήσεως.

Αι Εκκλησίαι δε του θεού θα στερηθούν ευλαβών και ευσεβών Ποιμένων και αλλοίμονον τότε εις τους εν τω κόσμω ευρισκομένους Χριστιανούς οι όποιοι θα στερηθούν τελείως την πίστιν, διότι θα αναχωρούν από τον κόσμον εις τα ιερα Καταφύγια δια να εύρουν ψυχικήν ανακούφισιν των θλίψεών των και παντού θα ευρίσκουν εμπόδια και στενοχώριας. Κα πάντα ταύτα γεννήσονται δια το ότι ο Αντίχριστος θέλει κυρίευση τα πάντα, και γεννήσεται εξουσιαστής πάσης της Οικουμένης και θα ποιή τέρατα και σημεία κατά φαντασίαν, θέλη δε δώση πονηράν σοφίαν εις τον ταλαίπωρον άνθρωπον, δια να εφεύρη, να ομιλή ο εις προς τον άλλον, από την μίαν άκραν της γης, έως την άλλην, τότε θα πέτανται στον αέρα ως πτηνά και διασχίζοντες τον βυθόν της θαλάσσης ως ιχθύες.

Και ταύτα πάντα ποιούντες οι δυστυχείς άνθρωποι, διαβιούντες εν ανέσει, μη γνωρίζοντες οι ταλαίπωροι ότι ταύτα εστί πλάνη του Αντίχριστου. Και τόσον θα προοδεύση την επιστήμην κατά φαντασίαν ο πονηρός, ώστε αποπλανήσαι τους ανθρώπους και μη πιστεύη εις την ύπαρξιν του τρισυπόστατου Θεού.

Τότε βλέπων ο Πανάγαθος Θεός την απώλειαν του ανθρωπίνου γένους, θέλει κωλοβώση τας ημέρας, δια τους ολίγους σωζόμενους διότι θέλει πλανήσαι ει δυνατόν και τους εκλεκτούς. Τότε αιφνιδίως θέλει έλθη η δύστομος ρομφαία και θα θανάτωση τον πλάνον και τους οπαδούς αυτού.

Οι αρχές και οι ρίζες του κινήµατος New Age βρίσκονται στη Μυστηριακή Θρησκεία της Θεοσοφίας. Ο όρος Θεοσοφία καθιερώθηκε τον 3° µ.χ αιώνα από τους Νεοπλατωνιστές Αµµώνιον Σακκά και τους µαθητές του Πλωτίνο, Πορφύριο και Ιάµβλιχο, οι οποίοι ίδρυσαν το εκλεκτικό θεοσοφικό σύστηµα, και για τον Διογένη τον Λαέρτιο ο όρος «θεοσοφία»προέρχεται από τον Αιγύπτιο ιερέα Πότ- Αµών. Τα αρχαία Μυστήρια των Πυθαγορείων, Νεοπλατωνιστών, Αλχηµιστών και Γνωστικών, δίδασκαν θεοσοφία µε µεγάλη επιφυλακτικότητα.

Το 1875 η ρωσίδα Ελένη Μπλαβάτσκυ και ο εβραϊκής καταγωγής συνταγματάρχης Henry S. Olcott ιδρύουν στη Νέα Υόρκη τη Θεοσοφική Εταιρεία που ασχολείται με τον αποκρυφισμό. Η Μπλαβάτσκυ ήταν ένα μέντιουμ που το 1873 είχε γνωριστεί με τον παγκόσμιο αρχηγό των 23 Μασονικών Στοών Στρατηγό Άλμπερτ Πάϊκ και με τη προτροπή της δημιουργήθηκαν και γυναικείες Μασονικές Στοές, που μέλη είναι οι σύζυγοι, οι θυγατέρες και οι αδελφές των μασόνων και εφαρμόζεται ο πνευματισμός σε όλες τις μασονικές στοές. Το 1878 ο Στρατηγός Πάϊκ απένειμε στην Μπλαβάτσκυ τον 33ο και ανώτερο βαθμό της Μασονίας και την ίδια χρονιά μεταφέρεται η έδρα της Θεοσοφικής Εταιρείας απο τη Νέα Υόρκη στο Αντυάρ, προάστιο του Μαντράς στην Ινδία. Η Μπλαβάτσκυ πέθανε στις 8 Μαΐου 1891. Η Εβραία Αννή Μπέζαντ (1874-1933), πιστή μαθήτριά της, συνεχίζει ουσιαστικά τη Θεοσοφική Εταιρεία. Μαζί με τον Κάρολο Ληντμπίτερ, μασόνο που ασχολήθηκε με τη θεοσοφία και δήλωνε λευκός μάγος με αφυπνισμένη την Κουνταλίνι του, πήραν ένα μικρό παιδί μιας πάμφτωχης Ινδικής οικογένειας, γιατί είπαν οτι είχε πολύ καθαρή αύρα, και το αναθρέψανε σαν τον Χριστό της Νέας Εποχής. Ο Κρισναμούρτι απο νηπιακή ηλικία ανατράφηκε για αυτό το ρόλο. Η Μπεζάντ προετοίμαζε το έδαφος διαδίδοντας απο την οργάνωση της Θεοσοφικής Εταιρείας οτι ο Μεσσίας είχε ξαναέλθει στη γη! Όταν ο Κρισναμούρτι έφτασε σε κατάλληλη ηλικία, η Μπέζαντ, ίδρυσε προς τιμή του το μυστικιστικό Τάγμα του Αστέρος. Μέλη του Τάγματος γινόντουσαν μόνο όσοι πίστευαν στη νέα έλευση του Μεσσία. Αρχηγός του Τάγματος, ανακηρύχθηκε τιμητικά ο Κρισναμούρτι. Το 1925 στο Μανδράς της Ινδίας, ο 30χρονος πια Κρισναμούρτι ανακηρύχθηκε επίσημα ως Μεσσίας και εξέλεξε 12 αποστόλους για να τον συνοδεύουν στις περιοδείες του ανά το κόσμο. Μέσα σε έξι χρόνια η επιρροή της οργάνωσης είχε αυξηθεί πολύ εγκλωβίζοντας πολλούς ανθρώπους στο ψέμα της. Τον Νοέμβριο του 1931, το καλοστημένο ψέμα καταρρέει από μέσα. Στην ηλικία των 36 ετών ο Κρισναμούρτι ενώ βρισκόταν στο αρχηγείο του, στην Καλλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, αρνήθηκε να λατρεύεται σαν Μεσσίας. Δεν είμαι ηθοποιός, είπε, αρνούμαι να φέρω τα φορέματα του Μεσσία. Ο Χίτλερ, όπως λέγεται, μαθήτευσε σε ένα παρακλάδι της Θεοσοφικής Εταιρείας, στο Τάγμα της Θούλης, και χρησιμοποίησε τέτοιες μεθόδους για την ανατροφή και εκπαίδευση των SS. Χρησιμοποίησε μάλιστα ως έβλημά του, ένα αρχαίο Ινδουϊστικό μαγικό σύμβολο, τη σβάστικα ή τον τροχό του Σίβα, όπως είναι γνωστός στην Ινδία, ο αγκυλωτός σταυρός.

Στις δεκαετίες του 1920 και του 1930 παρατηρήθηκε μια αναβίωση του αποκρυφισμού στην Ευρώπη, κυρίως στην Γερμανία και στην Αυστρία, η οποία λειτούργησε σαν μια δυναμική ώθηση που κατέληξε στην άνοδο ενός πολύ μετρίου πνευματικά, ανθρώπου, του Χίτλερ, σε μία θέση που συγκλόνισε συθέμελα όλες τις γωνιές της γης! Ο βασικός μέντορας του Χίτλερ, ο Dietrich Eckhart, ήταν ιερέας της Εταιρείας της Θούλης, μιας ισχυρής, κρυφής, Ευρωπαικής Εταιρείας, παρακλάδι της Θεοσοφίας. Ένα βασικό σημείο της φιλοσοφίας αυτής της αποκρυφιστικής κοινότητας ήταν η πίστη ότι η Γερμανική φυλή ήταν απόγονος μιας φυλής «θεών» ή υπερανθρώπων με το όνομα Υπερβόρειοι(Hyperboreans). Τα Ινδικά Έπη και η Ελληνική Μυθολογία αναφέρουν τον γεωγραφικό μύθο των Υπερβορείων σύμφωνα με τον οποίο φθάνουν στην ηλικία των 11.000 ετών και όταν πεθαίνουν θάβονται από το πουλί Bharunda. Η Ρίνγκ- Βέδα περιλαμβάνει 128 ύμνους προς διάφορες θεότητες των Αρίων ή Αριανών, έναν λαό που φαίνεται ότι εγκαταστάθηκε στην βόρεια Ινδία περί το 1500 π.Χ. Τους αποδίδεται η σανκσριτική γλώσσα και οι Νόμοι του Manu που θεμελιώνουν το σύστημα των καστών ενώ στις Ουπανισάδες εκφράζονται οι μεταφυσικές τους δοξασίες. Ο θεσμός των καστών που επιβλήθηκε από τους βραχμάνους απαγορεύει το γάμο με άτομα από διαφορετικές κάστες, απαγορεύει να ακουμπήσει ή να συναναστραφεί κανείς οποιαδήποτε άτομο κατώτερης κάστας και είναι μάταιη η επιδίωξη μεταπήδησης σε άλλη κάστα ενώ επισύρει και μετά το θάνατο τιμωρίες!? Το σύστημα των καστών είναι υπερβατικής προέλευσης που πηγάζει από τους «Νόμους» του Ντάρμα και του Κάρμα. Είναι ο τρόπος που ο Θεός έχει φτιάξει τον κόσμο και αντίρρηση ή επανάσταση σε αυτόν σημαίνει τη χειρότερη αμαρτία αφού θεωρείται ότι είναι αντίρρηση κατά του Θείου, επισύροντας αιώνια καταδίκη.Δεν γίνεται κανείς Ινδουιστής, γεννιέται!! Είναι θέμα της τάξης του σύμπαντος!!???…

Η Μαχαμπαράτα(Μάχη των Αδελφών) και η Ραμαγιάνα(έπος για τον Ράμα) συνεχίζουν την αφήγηση της Ρίνγκ Βέδα και εξιστορούν την εξάπλωση των Αρίων στα νότια εδάφη και την κατάκτηση της Σρι Λάνκα, που συνήθως ταυτίζεται με την Κευλάνη. Τα Ινδικά Έπη αποδίδονται στον μυθικό συγγραφέα Βυάσα που θεωρείται ενσάρκωση του «θεού» Βισνού ύστερα από τους Ράμα, Κρίσνα και Ναράντα. Στην Ραμαγιάνα(5ος – 1ος αιώνας π.Χ.) θεμελιώνεται το έθιμο της θανάτωσης της χήρας πάνω στη νεκρική πυρά του άνδρα της(Σάτι) το οποίο καταργήθηκε με νόμο το 1829 από τον Άγγλο Λόρδο Γουίλιαμ Μπέντινσκι που ήταν κυβερνήτης της Ινδίας. «Όταν ο «θεός» Ράμα νίκησε τον εχθρό του και πήρε πίσω τη γυναίκα του που του την είχε κλέψει, την υποδέχθηκε ψυχρά, με τα εξής λόγια: «Ποιος άνθρωπος, που στέκεται στη θέση που του πρέπει, παίρνει πίσω γυναίκα που έζησε πολύ καιρό στο σπίτι κάποιου άλλου;» Τότε η γυναίκα του η Σίτα ζήτησε να της ανάψουν μια φωτιά΄για να πέσει μέσα να καεί. Πράγμα που έγινε. Οι «θεοί», που παρακολουθούσαν από τον ουρανό τα γεγονότα και που γνώριζαν την αθωότητά της, δεν επέτρεψαν στις φλόγες να την κάψουν. ‘Ετσι αποδείχθηκε περίτρανα ότι έμεινε πιστή στο σύζυγό της»

Με άλλα λόγια η «ιερή» ιστορία διδάσκει ότι οι σύζυγοι μπορούν να επιβάλλουν στις γυναίκες τους το έθιμο του sati και αν αυτές καούν «αποδεικνύουν» την ενοχή τους ενώ αν είναι αθώες, οι «θεοί» θα τις προστατέψουν από τις φλόγες όπως έκαναν με την Σάτι, τη γυναίκα του μεγάλου «θεού» Ράμα (ο οποίος μάλιστα ήταν και το πρότυπο «θεού» για τον Γκουρού, Σρι(«άγιο») Σαρβεπάλλι Ραμακρίσνα όπως αναφέρει ο σπουδαιότερος μαθητής του, ο Σουάμι Βιβεκανάντα στο βιβλίο «Μπάκτχι Γιόγκα»). Ο Ινδικός λαός είναι λαός με βαθιές πνευματικές ανησυχίες που αν γνώριζε τον Χριστό θα προχωρούσε πολύ αλλά είναι αιχμαλωτισμένος στην πλάνη των σατανικών βραχμάνων. Και το χειρότερο είναι ότι αυτοί οι Γκουρού που είναι υπεύθυνη για την εξαθλίωση της κοινωνίας τους έρχονται και παρουσιάζονται στους Δυτικούς ως άνθρωποι φωτισμένοι. Ισχυρίζονται ότι και οι χριστιανοί σαν και αυτούς πιστεύουν μόνο που είναι σε…χαμηλότερο επίπεδο. Εξαπατούν τον κόσμο που δεν έχει γνωρίσει τον Χριστό!!

Για τους αρχαίους Έλληνες, οι Υπερβόρειοι ήταν κάτοικοι του Βορρά και θεωρούνταν λαός ειρηνικός και δίκαιος. Το φθινόπωρο κάθε χρόνου μετέβαινε εκεί ο «θεός» Απόλλων (αντιστοιχεί στον «θεό» Ήλιο) και την άνοιξη επέστρεφε στο νησί, Δήλος. Κατά τον Στράβωνα, οι Έλληνες καλούσαν «Υπερβορείους» τους λαούς που κατοικούσαν βόρεια του Εύξεινου Πόντου, του Ίστρου (Δούναβη) και της Αδριατικής θαλασσας.

Ακολουθώντας αυτή τη πορεία προς τα πίσω, στις ρίζες υπήρχαν υποτιθέμενα παγκόσμια μυστικά που έπρεπε να ανακαλυφθούν και τα «κλειδιά» για την αναβίωση των απογόνων αυτής της «άρχουσας φυλής» των «υπερανθρώπων» σε μία νέα χιλιετηρίδα. Ο Χίτλερ ονόμασε αυτή τη νέα περίοδο Τρίτο Ράιχ, «Το Ράιχ των Χιλίων Ετών». Με το να μυήσει τον Χίτλερ στα υψηλότερα μυστικά της Εταιρείας της Θούλης, ο Dietrich Eckhart πίστευε ότι απελευθέρωνε μια ηγεμονική μυστικιστική δύναμη. Έγραφε: «Ακολουθήστε τον Χίτλερ! Εκείνος θα χορέψει, αλλά εγώ έχω διαλέξει τον ρυθμό. Του έχουμε διαλέξει το ρυθμό. Του έχουμε εμπιστευτεί τα μέσα για να επικοινωνεί μαζί Τους. Μην κλαίτε για μένα: Θα επηρεάσω την ιστορία όσο κανένας άλλος Γερμανός» Dave Hunt, Ειρήνη, Ευημερία και το Επερχόμενο Ολοκαύτωμα, Eugene, OR: Harvest House, 1983, p.140.

Ο απώτερος σκοπός του Χίτλερ ήταν να δημιουργήσει μια υπεράνθρωπη φυλή, υπό την αιγίδα μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, με αρχηγό τον ανώτατο «θεάνθρωπο». Για την επίτευξη του σκοπού του, η αιματηρή θυσία των Εβραίων θεωρήθηκε απαραίτητη για την «κάθαρση» του Γερμανικού αίματος ώστε να επανέλθει η γεννετική αγνότητα και η αναμενόμενη υπεροχή. Αυτός «ο νέος άνθρωπος» θα ήταν μια φυλή Αρειανών «θεών». Ο Χίτλερ έλεγε εκστατικός: «Ο νέος άνθρωπος ζει ανάμεσά νας, τώρα! Είναι εδώ! Θα σας φανερώσω ένα μυστικό. Είδα τον νέο άνθρωπο. Είναι ατρόμητος και σκληρός.»

Hunt, Ειρήνη, Ευμάρεια και το Επερχόμενο Ολοκαύτωμα, σελ.136.

Οι οικείοι καθώς και πλήθος κόσμου είχαν παρασυρθεί από το μαγνητικό χάρισμα του Χίτλερ. Πολλοί που ανήκαν στην υψηλή Γερμανική ηγεσία είχαν καταλάβει ότι ο Χίτλερ κατευθυνόταν από αόρατες δυνάμεις, που τις ονόμαζαν «Άγνωστοι Ανώτεροι». Ο Herman Rausching, ο Κυβερνήτης του Danzig και έμπιστος του Χίτλερ έλεγε: «Δεν μπορεί παρά να ήταν ένα μέντιουμ…πέρα από κάθε αμφιβολία, ο Χίτλερ ήταν αιχμάλωτος δυνάμεων ανεξάρτητων από τον εαυτό του…για τις οποίες ο συγκεκριμένος άνθρωπος που ονομαζόταν Χίτλερ, αποτελούσε μόνο ένα προσωρινό καταφύγιο»

Gerald Suster Ο Χίτλερ: Ο Μυστικιστικός Μεσσίας, Νέα Υόρκη:1981, σ.120

Ο Heirich Himmler, αρχηγός των SS ήταν φανερά αναμεμειγμένος με τον αποκρυφισμό. Ήταν ηγέτης αυτών των ξεχωριστών στρατευμάτων, που είχαν δώσει όρκους αίματος να διατηρήσουν τις βαθιές αποκρυφιστικές διασυνδέσεις τους και να προωθήσουν την χιλιετιρίδα του Τρίτου Ράιχ. Ο Χίτλερ στην εκπαίδευση των SS χρησιμοποίησε ένα αρχαίο μαγικό σύμβολο, τον τροχό του Σίβα, όπως είβαι γνωστός ο αγκυλωτός σταυρός. Τα SS που ονομαζόντουσαν και «Μαύρη Τάξη» ήταν μια αριστοκρατική κάστα μάγων της μαύρης μαγείας, που χρησιμοποιούσε αποκρυφιστικές τελετουργίες και τεχνικές διαλογισμού, σαν μια μυστική βάση της δύναμης και της επιρροής τους. Πολλές αποστολές είχαν σταλεί στην Ινδία και το Θιβέτ για να βρουν τα χαμένα κλειδιά για το Αυριανό παρελθόν τους. Όταν το Βερολίνο έπεσε στα χέρια των Συμμάχων, βρέθηκαν περισσότερα από 1000 πτώματα Θιβατιανών.

«Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς το γεγονός ότι η Ναζιστική άποψη για τον κόσμο και τα βασικά στοιχεία της άποψης του Κινήματος της Νέας Εποχής για τον πόλεμο, είναι πανομοιότυπα. Και είναι φυσικό αυτό αφού και οι δύο έχουν την ίδια αποκρυφιστική ρίζα: τη Θεοσοφία. Η κοσμολογία τους και η φιλοσοφία τους είναι όμοιες».

Joseph Carr, «Ο Αγκυλωτός Σταυρός» Lafayette, L.A: Huntington House, Inc.

«Συντελείται κάτι που έχει τεράστια σημασία και πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα. Η τελευταία αναβίωση του αποκρυφισμού ανέδειξε τον Αδόλφο Χίτλερ και τα θύματα ήταν εκατομμύρια. Δεν μπορεί κανείς παρά να αναρωτηθεί που άραγε θα οδηγήσει η σύγχρονη γιγαντιαία αναβίωση του αποκρυφισμού»

Hunt, USA: Ο Καινούριος Μαθητευόμενος Μάγος, σελ.25.

Η Εφημερίδα Αθηναική επισημαίνει ότι «Πριν τους πολέμους κανένας Εβραίος δεν ήθελε να μεταβεί στην Παλαιστίνη και να αξιοποιεί ερήμους. Οι διωγμοί όμως του Χίτλερ εξανάγκασαν τους Εβραίους να μεταβούν στην Παλαιστίνη. Έτσι το προαιώνιο σχέδιο του Σιωνισμού πραγματοποιήθηκε. Να έγινε άραγε τυχαία ο Χίτλερ όργανο των Σιωνιστών; Ή μήπως οι αδίστακτοι φορείς του Σιωνιστικού οικονομοθρησκευτικού ιμπεριαλισμού θυσίασαν εκατόμβες Εβραίων για να «πείσουν» τους υπολοίπους να υποταχθούν στα σχέδιά τους; Υπάρχει η πληροφορία ότι ο Χίτλερ ήταν Εβραίος και όπως και ο πατέρας του απέκρυβε επιμελώς την εβραική καταγωγή την οποία θεωρούσαν οικογενειακό άγος! Ο αντισημιτισμός του ήταν το παθολογικό αντάλλαγμα στην πολιτογράφηση του στον παγερμανισμό κι η υποσυνείδητη ίσως συγκάλυψη της επαχθούς εβραικής του καταγωγής…» 

Εφημερίδα «Αθηναική» 25/7/1964.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν αυτή η τοποθέτηση είναι έγκυρη. Το βέβαιο πάντως είναι ότι ο Διάβολος μπορεί να κρύβεται πίσω από προσωπεία φαινομενικά αντίθετα μεταξύ τους.
«Αυτοί που παραπλάνησαν την Γερμανία για να ασπαστεί τη σβάστικα, δεν είναι νεκροί. Ζουν ακόμη ανάμεσά μας, όπως και σε κάθε εποχή, και θα συνεχίσουν να ζουν μέχρι την Αποκάλυψη, αναμφισβήτητα. Ο Εθνικό- Σοσιαλισμός δεν ήταν παρά ένα μέσο γι’ αυτούς και ο Χίτλερ ένα πιόνι. Η προσπάθεια απέτυχε. Αυτό που προσπαθούν να κάνουν τώρα είναι η αναβίωση του ιδίου μύθου, με άλλα μέσα και βιτρίνα».

Jean- Michael Angebert «Ο Μυστικισμός και το Τρίτο Ράιχ» Νέα Υόρκη:

Εκδόσεις: MacMillan, 1974.

Σύγχρονες ΝεοΝαζιστικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται παγκοσμίως είναι η Σαηεντολογία του Λαφαγιέτ Ρον Χάμπαρτ, κατασκόπου της CIA στην Βρετανική Κυβέρνηση και στην KGB, με δεκαοκτώ ομάδες και η Νέα Ακρόπολη(ΝΑ) του Τζόρτζιο Άγγελου Λιβράντα με επτά ομάδες. Ο Λαφαγιέτ Ρον Χάμπαρτ, του οποίου έχουν πουληθεί περισσότερα από 120 εκατομμύρια αντίτυπα του έργου του, δήλωσε: «Μπορούμε να κάνουμε πλύση εγκεφάλου γρηγορότερα από τους Ρώσους, σε 20 δευτερόλεπτα επιτυγχάνουμε πλήρη αμνησία» Εφημερίδα «Τα Νέα» 5/1/1993.

Οι μικροί θεοί κατασκευάζονται στη φτωχή Ανατολή (στην Ινδία ο Μαχαρίσι, στην Κορέα ο Μουν)...

Το ακόλουθο απόσπασµα προέρχεται από το βιβλίο του Λόρδου Φραγκίσκου Βάκωνα(1561-1626) Νέα Ατλαντίς στο οποίο βασίστηκε η Εταιρεία των Ροδοσταυρών Αλχηµιστών που ιδρύθηκε το 1604 µε επικεφαλή τον Βάκωνα, και ολοκληρώθηκε το 1717 µε τη µορφή του Σκωτικού δόγµατος του Τεκτονισµού(ή Μασονίας): Και µε το πρόσχηµα νέων ιδεών, αληθινής επιστήµης χειραφετηµένης από τις προλήψεις, θα πολεµείται η ιδέα της θρησκείας ως δεισεδοµονία, η οικογενειακή αλληλεγγύη ως στενή αντίληψη του ανθρωπισµού, η εθνική συνοχή και ο πατριωτισµός ως αντιστρατευόµενα προς τον κοσµοπολιτισµό, οι εθνικές παραδόσεις ως αντιτιθέµενες προς την καθόλου ανθρώπινη οικογένεια, η παραδεδειγµένη θρησκευτική ηθική ως υπόχρεως να υποχωρήσει στη φυσική ηθική την οποία εφαρµόζουν τα ζώα. Προς την επίτευξη της εξασθενήσεως των εθνών τα καταλληλότερα και αποτελεσµατικότερα µέσα είναι η εκρίζωση ή χαλάρωση της θρησκευτικής ζωής, η καταφρόνηση της οικογένειας, η ψύξη του πατριωτισµού, η λήθη των πατρίων παραδόσεων, η διάσπαση της εθνικής συνοχής και η καταφρόνηση των ηθικών ενταλµάτων.

Τα θεµελιώδη σηµεία της Τεκτονικής/ Θεοσοφικής ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ κοσµοθεωρίας είναι τα ακόλουθα: Η τάξη δηµιουργήθηκε από το χάος. Τα πάντα δηµιουργήθηκαν µε εκροή ή εκποµπή ακτινοβολίας της θείας απρόσωπης ουσίας.

Πνεύµα και ύλη αποτελούνται από την ίδια µοναδική ουσία και εκείνο που τα κάνει να παρουσιάζονται διαφορετικά είναι µόνο διαφορά πυκνότητας. Ο πνευµατικός και ο φυσικός κόσµος αποτελούν ένα πράγµα και είναι υποταγµένοι στους ίδιους φυσικούς νόµους. Η ψυχή του ανθρώπου τελειοποιείται βαθµιαία και ανάλογα µε τις δυνάµεις και τις ικανότητες που µπορεί να αναπτύξει κάθε φορά. Δόγµα αυτοτελείωσης και µετενσάρκωσης. Το παν ζει. Τίποτα δεν δηµιουργείται από το µηδέν και τίποτα δεν καταστρέφεται. Ο θάνατος είναι µία από τις πολλές εκδηλώσεις της ζωής. Εκτός από τις ατοµικές µορφές που καταστρέφονται και χάνονται όταν έρθει ο θάνατος, καθετί που υπήρξε θα υπάρχει πάντοτε γιατί είναι αιώνιο. Η γέννηση είναι η ξαναεκκίνηση από έναν ορισµένο σταθµό του Μεγάλου Δρόµου και ο θάνατος το φθάσιµο σε έναν άλλο σταθµό και τα δύο µαζί εκδηλώσεις της ζωής που δεν έχει αρχή και τέλος. Ο θάνατος είναι η αρχή µιας νέας ζωής. Εποµένως η µασονία- θεοσοφία αρνείται τον προσωπικό Τριαδικό Θεό, το λυτρωτικό έργο του Ιησού Χριστού, την µέλλουσα κρίση και τη δηµιουργία του κόσµου εκ του µηδενός. Πρεσβεύει αυτοεξέλιξη, µετενσάρκωση, πανθεισµό. Διδάσκει ότι η ύλη και το πνεύµα είναι εκφράσεις της θείας ουσίας και υπόκεινται στους ίδιους νόµους. Θεωρεί ότι µε το θάνατο καταστρέφεται το ανθρώπινο πρόσωπο. Ο θάνατος αντιµετωπίζεται ως αρχή νέας ζωής ενώ είναι ο χωρισµός της ψυχής από το σώµα.

Το Δέκατο Πρωτόκολλο των Σοφών τ/c Σιών αναφέρει ότι «Όταν θα πραγµατοποιείται το πραξικόπηµά µας~ θα πούµε στις λαικές µάζες «όλα πήγαιναν απελπιστικά~ όλοι οι άνθρωποι υπέφεραν πάνω από πς δυνάµεις τους. Συντρίβουµε λοιπόν και αφανίζουµε τα αίτια της δυστυχίας σας~ δηλαδή τις εθνότητες, τα σύνoρα~ τα διάφορα νοµίσµατα»»

Το Δέκατο Τρίτο Πρωτόκολλο των Σοφών τnc Σιών τονίζει ότι «Και για να µην κατορθώνουν τίποτε µε τη σκέψη, θα τους αποτρέπουµε από αυτήν µε διασκεδάσεις~ µε παιχνίδια~ τέρψεις~ πάθη~ οίκους ανοχής. Λίγο µετά θα προτείνουµε µέσω του Τύπου διαγωνισµούς τέχνης~ αθληπσµού κλπ. Το ενδιαφέρον γι ~ αυτά θα αποµακρύνει οριστικά το πνεύµα τους από ζητήµατα~ για τα οποία θα αναγκαζόµασταν να παλέψουµε εναντίον τους».

Η Τρίτη (χρονολογικά) Πρόεδρος της Θεοσοφικής εταιρείας, η Άλις Μπαίηλυ (1880 -1949) ως µέντιουµ που ήταν, υποτίθεται, ότι ήρθε σε πνευµατική επικοινωνία µε τον «Διδάσκαλο της Σοφίας» της Λευκής Στοάς, τον Θιβετιανό Σβάλ Κουλ και έλαβε δαιµονικά µηνύµατα που κατέγραψε σε βιβλία. Με τα βιβλία αυτά τέθηκε το σχέδιο για την επικράτηση της «αναµενόµενης Νέας Εποχής». Το σατανικής έµπνευσης «καταστατικό» για τη µέλλουσα πανθρησκεία κρατήθηκε µυστικό µέχρι το 1975.

Μασονισµός και Θεοσοφία προέρχονται από την εβραική Καµπαλά(ΚabbaΙa= Λήψη, Παράδοση) που ήταν το κύριο κανάλι εισαγωγής της Μασονίας στην Αγγλία. Τα βασικά δόγµατα της Καµπαλά είναι «απρόσωπο θείο, δηµιουργία του κόσµου µε ακτινοβόληση ή εκροή της θείας ουσίας- ταύτιση Δηµιουργού µε δηµιουργήµατα, ότι η ανθρώπινη ψυχή είναι κατά το ήµισυ αρσενική και κατά το ήµισυ θηλυκή. Αναµονή του Μεσσία- βασιλέα της γης». Σήµερα το κίνηµα της Νέας Εποχής αυξάνει συνεχώς αποκτώντας εκατοµµύρια οπαδούς ενώ ο άνεµος αυτής της κίνησης από την αρχή του 1990, σαρώνει την Ευρώπη και τη χώρα µας(Βλ. Περιοδικό«ΠΑΝΘΕΟΝ»20.3.90)

Οι τρεις κύριοι στόχοι της Νέας Εποχής είναι Μία Παγκόσµια Τάξη, Μία Παγκόσµια Κυβέρνηση και Μία Παγκόσµια Θρησκεία. Θα προωθήσει µεταξύ άλλων, Παγκόσµιο σύστηµα πιστωτικής κάρτας, Παγκόσµια εξουσία τροφοδοσίας, η οποία θα ελέγχει τις προµήθειες τροφίµων στον κόσµο και Παγκόσµιο φόρο κι εγκατάσταση ενός νέου οικονοµικού συστήµατος. Επίσης το βίαιο περιορισμό των γεννήσεων (εκτρώσεις), το γενετικό έλεγχο- δημιουργία ανθρώπων κατά παραγγελία με επέμβαση στα γονίδια, τη τεχνητή γονιμοποίηση, τη μύηση των μαζών στο λεγόμενο πλανητικό σύστημα που λέγεται επίσης και εωσφορική μύηση, δηλαδή μια πράξη αφιερώσεως στον Σατανά.

Και τελικά την εκτόπιση δια νόµου των υπαρχουσών θρησκειών και θρησκευτικών συµβόλων και την εγκαθίδρυση µιας παγκόσµιας θρησκείας που θα είναι λατρεία του Σατανά.Τη κυριαρχία μιας νέας "φυλής υπερανθρώπων" και τη πνευµατική κάθαρση της ανθρωπότητας, δηλαδή την εξόντωση των διαφωνούντων.

ο Ελεύθερος Τεκτονισµός δεν αναγνωρίζει εθνoλoγικά όρια. αλλά περιλαµβάνει σύµπασαν την ανθρωπότητα, επιδιώκων την κατάρριψιν των χωριζόντων αυτήν φραγµών και την ένωσή αυτής σε µία µεγάλη οικογένεια.

Τεκτονικό Εγκόλπιο σελίδα 17 Έκδοση της Μεγάλης Στοάς Αθηνών 1902

Ο κύριος λοιπόν πολιτικός σκοπός της είναι η διάλυση ή η καταστροφή των χωριστών κρατών, προς το συµφέρον,δήθεν, της ειρήνης! Στη Μία Δε και Μοναδική Κυβέρνηση, άρχοντας θα είναι ο Νέος Σωτήρας, αυτός τελικά που θέλουν να εγκαθιδρύσουν! Προωθεί το σχέδιο :MRA του Σιωνισµού σύµφωνα µε το οποίο ο Ιησούς Χριστός δεν είναι ο Θεάνθρωπος αλλά ένας µεγάλος µύστης. Συναντιέται ο Χιλιασµός που πρεσβεύει όπως ο Αρειανισµός ότι ο Χριστός είναι κτίσµα του Θεού µέσα από το οποίο ο Θεός δηµιούργησε τον κόσµο(και ο Μωάµεθ θεωρεί τον Ιησού άνθρωπο όπως τον Αδάµ: Koράvιo Κεφ30 Εδ.52) µε τον Τεκτονισµό & τη Θεοσοφία που πρεσβεύει ότι ο Ιησούς ήταν ένας µέγας µύστης, προνοµιούχος δηλαδή άνθρωπος και στις δύο περιπτώσεις αλλά οπωσδήποτε όχι Θεός!! Προβάλλονται τα χρηστά ήθη ως κοινό σηµείο των θρησκειών και παραγκωνίζονται οι αγεφύρωτες αντιθέσεις ως προς τον Θεό, την Παναγία και τους Αγίους σαν να είναι µηδαµινής σηµασίας, αποµακρύνοντας όµως έτσι από την ορθή πίστη και καταλήγοντας στην αίρεση.

Το να αρνείται κανείς τον Θεάνθρωπο είναι το πνεύµα του ανπχρίστου. Α' Επιστολή Ιωάννου Δ '3. Η θεογνωσία έχει Τριαδική προέλευση, προέρχεται εκ του Πατρός και συντελείται διά του Υιού εν Άγιο Πνεύµα! Το Άγιο Πνεύµα δεν δρα ανεξάρτητα από το πρόσωπο του Χριστού! Ιωάννης !ΣΓ 13-15. Έτσι, το Άγιο Πνεύμα ΔΕΝ μιλάει με το Κοράνιο, τη Μαχαμπαράτα ή τη Ραμαγιάνα, τον Κανόνα Πάλι, το Τάο Τε Κινγκ ή τις Σούτρες του Παταντζάλι ή του Βούδα.

Πας ο παραβαίνων και µη µένων εν τη διδαχή του Χριστού Θεόν ουκ έχει Ό µένων εν τη διδαχή του Χριστού, ούτος και τον Πατέρα και τον Υιόν έχει. Β' Επιστολή Ιωάννου 9.

Η Νέα Εποχή ισχυρίζεται ότι εµπεριέχει τη Βίβλο αλλά είναι εντελώς αντίθετη από αυτήν! Τα σηµεία αντιπαράθεσης είναι πάρα πολλά, µε κυριότερες όµως τις παρακάτω θέσεις: Η αµαρτωλή φύση του ανθρώπου σε αντίθεση µε το ότι ο άνθρωπος είναι τέλειος και "θεός". Η ανάγκη του ανθρώπου να σωθεί µέσω του Ιησού Χριστού σε αντίθεση µε το ότι δεν υπάρχει ανάγκη για σωτηρία. Η Τελική κρίση και ύπαρξη της κόλασης σε αντιπαράθεση µε το ότι ο άνθρωπος είναι κριτής του εαυτού του και ότι δεν υφίσταται κόλαση. Η Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού ο οποίος θα κρίνει τον κόσµο σε αντιδιαστολή µε το τη συνείδηση του Χριστού ή κάποιον άλλο Χριστό (η λέξη «Χριστός» προβάλλεται να σηµαίνει κατάσταση συνείδησης που ισοδυναµεί µε την ανιδιοτέλεια που θα οδηγήσει τον κόσµο στη Νέα Εποχή. Ενώ είναι ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός που είναι συγκεκριµένο πρόσωπο (και όχι κατάσταση!) και θα έρθει να κρίνει τον κόσµο. «Προσέχετε τους ψευδοπροφήτες, οι οποίοι σας έρχονται µε ένδυµα προβάτων, ενώ µέσα τους είναι λύκοι αρπακτικο[ Από τους καρπούς των έργων τους θα τους αναγνωρίσετε. Δεν είναι δυνατόν ένα καλό δένδρο να φέρει καρπούς κακούς, ούτε ένα σάπιο δένδρο να φέρει καρπούς καλούς. Κάθε δένδρο, που δεν κάνει καλό καρπό το κόβουν σύρριζα και το ρίχνουν στη φωτιά. Ώστε από τους καρπούς των έργων τους θα τους αναγνωρίσετε» ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙ0 7.15,18-20.

Ο Φεµινισµός ενώ ισχυρίζεται ότι προασπίζεται το γυναικείο όφελος προσέφερε στον άνδρα τη δυνατότητα της κακοµεταχείρισής της γυναίκας ακριβώς επειδή είναι µυϊκά ασθενέστερη, της αλλαγής της κατά βούληση του ανδρός, και µε την εξωσυζυγική συµβίωση επανέφερε το χαρέµι. Με το σύνθηµα της «ισότητας» και της «προόδου» καταστρέφουν και τα δύο φύλα υποστηρίζοντας ότι η γυναίκα πρέπει να µιµείται τον άνδρα και ο άνδρας τη γυναίκα. Και αυτό γιατί τα δύο φύλα είναι ισότιµα ακριβώς επειδή είναι διαφορετικά. Επειδή είναι διαφορετικά µπορούν να ενωθούν σε ένα σώµα όπως είναι ο σκοπός τους. Αµβλύνοντας τις διαφορές των φύλων που υφίστανται φυσιολογικά, µειώνουµε τη δυνατότητα της ενώσεώς τους σαν να είναι ένα σώµα. Όπως στο σώµα µας, τα µάτια είναι διαφορετικά από τα αυτιά, τα χέρια και τα πόδια και εκπληρώνουν διαφορετικές λειτουργίες, ενώνονται όλα αυτά σε ένα σώµα. Αν όλα ήταν τα ίδια και έκαναν τα ίδια πράγµατα δεν θα µπορούσαν να ενωθούν και να αποτελέσουν ένα σώµα. Δεν έχει νόημα η επιδίωξη της γυναίκας να μιμείται λοιπόν τον άντρα μια που αν είναι σαν και αυτόν, τι να θέλει μετά ο άντρας από αυτήν; Πραγµατικά υπάρχουν σαφώς βιολογικές και ψυχολογικές διαφορές ανάµεσα στα δύο φύλα οι οποίες είναι απαραίτητες προκειµένου να εκπληρώσουν το σκοπό τους, που είναι η πλήρης ένωση. Αν είχαν και τα δύο φύλα το ίδιο χάρισµα δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα σώµα.

Η λέξη Unisex είναι Αγγλική και σύνθετη από τις λέξεις unite που σηµαίνει «εvώνω» και sex που σηµαίνει «φύλο». Unisex λοιπόν σηµαίνει «εvώνω τα (δύο) φύλα». Η λέξη Sex προέρχεται από τη λατινική λέξη «sectus» που σηµαίνει «διαχωρισµός». Δηλαδή ότι το ανθρώπινο είδος είναι χωρισµένο στα δύο, το αρσενικό και το θηλυκό. Έτσι, unisex σηµαίνει αµφίφυλο ή ερµαφρόδιτο. Βασικά χαρακτηριστικά του unisex που βρίσκει στην εφηβεία το πλέον κατάλληλο έδαφος για να καρποφορήσει είναι η ενδυµασία, οι κοµµώσεις, τα κοσµήµατα και τα καλλυντικά και για τα δύο φύλα. Φαινόµενα όπως τα ινστιτούτα καλλονής για άνδρες και τα Body- Building για γυναίκες. Προπαγάνδα unisex µέχρι και στις κακές συνήθειες όπως το κάπνισµα και το αλκοόλ. Στη Νέα Εποχή δίνεται έµφαση στην εξύψωση της θεάς και στην αφύπνιση του παγκοσµίου φεµινιστικού ιδεώδους. Η λατρεία γυναικείων θεοτήτων, ο θηλυκός πνευµατισµός, οι τελετές µαγείας από γυναίκες- ιερείς και η θηλυπρεπής προσανατολισµένη λατρεία της φύσης είναι µερικά από τα πιο δυναµικά ρεύµατα στη «Νέα Εποχή». Το Unisex επιδιώκει τη κατάργηση των δύο φύλων, τον ανδρογυνισµό και την γυνανδρία.

Η Τρίτη Πρόεδρος της Θεοσοφικής Εταιρείας, Αλίκη Μπέιλυ (1880-1949) υποστηρίζει τα ακόλουθα αποκαλυπτικά για τα σχέδια της Νέας Εποχής που προωθούνται με το unisex. Όλες οι ανθρώπινες υπάρξεις θα εξελιχθούν σε θεϊκές υπάρξεις, που περιλαμβάνουν τα χαρακτηριστικά του αρσενικού και του θηλυκού μαζί! Αυτοί οι άνθρωποι θα είναι πολύ ανώτεροι από τους σημερινούς ομοφυλόφιλους. Θα είναι θεοί πνευματικοί, αληθινοί ομοφυλόφιλοι!!!

Η κυριαρχία του θηλυκού καταργεί στην απόρριψη του Θεού Πατέρα και οδηγεί στην λατρεία της Θεάς Μητέρας Φύσης ή της Γαίας που θεωρείται αυτοσυνείδητο ον. Αυτό υποστηρίζει η λεγόμενη Υπόθεση της Γαίας της οποίας εμπνευστής είναι ο Τζέιμς Λόβλοκ.

Ο Θεός για τη Νέα Εποχή θεωρείται ο απρόσωπος νους του σύµπαντος, που αγκαλιάζει τα πάντα και διαπερνάει τα πάντα, µια ενέργεια ενυπάρχουσα σε όλα. Ο Θεός της Νέας Εποχής δεν έχει γένος και εποµένως είναι δυνατό να αναφερθεί ως «Αυτός», και «Αυτή», «Πατέρας» και «Μητέρα», «Θεός» και «Θεά»! Όταν όµως αναφερόµαστε στον Θεό ως «Μητέρα- Θεά» απορρίπτουµε τον Τριαδικό Θεό! Και αυτό γιατί ο Θεός είναι Προσωπικός, είναι ο Πατέρας, ο Υιός και το Άγιο Πνεύµα. Ο Κύριος λέει προς τους µαθητές «Όταν προσευχόσαστε, να λέγεται Πατέρα µας ουράνιε»(Κατά Ματθαίο 6,9). Ο Θεός είναι πνεύµα. Ο Θεός είναι ένας αλλά έχει τρία πρόσωπα, τον Πατέρα, τον Υιό και το Άγιο Πνεύµα. Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Θεάνθρωπος, ο Υιός που έλαβε ανθρώπινη σάρκα για τη σωτηρία µας, που ενδύθηκε το αρσενικό φύλο όχι για να το χρησιµοποιήσει αλλά για να το εξαγιάσει. Τιμά λοιπόν το αρσενικό φύλο καθώς το ενδύεται αλλά τιμά και το θηλυκό φύλο γιατί γεννάται από αυτό.

Ο Πατέρας όµως και το Άγιο Πνεύµα δεν έλαβαν ανθρώπινη σάρκα, που σηµαίνει ότι είναι ανόητο να τους αποδίδονται ιδιώµατα του φύλου διότι είναι πνεύµα. Η εσχατολογική προοπτική των φύλων είναι να επανέλθουν στη κατάσταση του προπτωτικού Αδάµ ο οποίος δεν είχε φύλο. Τα αναστηµένα σώµατα θα είναι δίχως φύλο, απαλλαγµένα από τις συνέπειες της πτώσεως. Θα κοσµούνται µόνο µε τις ενδείξεις της αγάπης ή του µαρτυρίου που επιδείξαν στη παρούσα ζωή. Επιπλέον ο Πατήρ είναι συγκεκριµένο πρόσωπο και όχι ένας αόριστος χαρακτηρισµός. Ο Πατήρ δεν γίνεται ποτέ Υιός, ο Υιός δεν γίνεται ποτέ Πατήρ και το Άγιο Πνεύµα δεν γίνεται ποτέ Πατήρ ή Υιός. Το ιδίωµα του Πατρός είναι το άναρχο και η αγεννησία, του Υιού το εν αρχή και το γεννητό και του Αγίου Πνεύµατος, το µετά της αρχής και το εκπορευτό. Όσον αφορά τα κτίσµατα, ο Πατήρ θεωρείται ως δηµιουργός και προνοητής και κριτής, πάντοτε όµως δια του Υιού και εν Αγίω Πνεύµατι, διότι αναφέρεται ότι «εξ αυτού και δι' αυτού και εις αυτόν(εκτίσθησαv)τα πάντα»(Προς Ρωµαίους 11,36) Κατά τον Άγιο Συµεών τον Θεσσαλονίκης αποκαλούµε τον Θεό Πατέρα κυρίως για δύο λόγους <<Πρώτον γιατί µας δηµιούργησε εκ του µη όντος και δεύτερον επειδή µας αναγέννησε πνευµατικά και ηθικά κατά χάριν διά του κατά φύση Υιού που έγινε άνθρωπος, όµοιος κατά πάντα µε µας, εκτός αµαρτίας».

Παρόλο που οι αιτίες της οµοφυλοφιλικής συµπεριφοράς είναι κάποτε πολύ βαθιές, στις περισσότερες περιπτώσεις το κακό αρχίζει από την αδυναµία του µικρού παιδιού να συνειδητοποιήσει και να ταυτίσει τον εαυτό του µε το φύλο στο οποίο ουσιαστικά ανήκει. Η unisex εµφάνιση και το unisex περιβάλλον οπωσδήποτε είναι το κατάλληλο έδαφος τόσο rια την εκδήλωση όσο και για την επικράτηση της οµοφυλοφιλίας.

Διδάκτωρ Ανανία Καβάκα, Νέοι Γονείς με Χαρούμενα & Υπάκουα Παιδιά
Διδάκτωρ Μάρτιν Ρίτσαρντς Η Βρεφική Ηλικία
Διδάκτωρ Λήονορ Τίφερ Η Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα
Νίκος Ματσανιώτης Εμείς και το παιδί μας
Σπύρος Καλλιάφας, Καθηγητής της Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Αθηνών

Το παιδαγωγικό πρόβλημα της γενετησίου ορμής
Εκδόσεις Χριστιανικής Ενώσεως Εκπαιδευτικών Λειτουργών
Magnus Hirschfeld Η Ψυχολογία της Ομοφυλοφιλίας Εκδόσεις: Μαρή
Auguste Forel, La question sexuelle, Lausanne. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου