Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

«Όχι» στη συναίνεση από τον Αντώνη Σαμαρά!

«Το Μνημόνιο είναι η Πολιτική δέσμευση για μια επ’ άπειρον μόνιμη ασφυξία της Ελληνικής Οικονομίας. Κάτι τέτοιο ούτε το στηρίξαμε, ούτε το στηρίζουμε, ούτε και πρόκειται να το στηρίξουμε», τόνισε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ν.Δ., απαντώντας έτσι στο έμμεσο αίτημα του Γιώργου Παπανδρέου για συναίνεση όλων των κομμάτων ενόψει νέας επικαιροποίησης του μνημονίου.

«Αν θέλετε συναίνεση στην ασφυξία, να πάτε να την βρείτε αλλού. Πέρσι βρήκατε να σας στηρίξουν. Σήμερα είναι δύσκολο. Αύριο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Υπό το βάρος της λαϊκής κατακραυγής, οι πάντες σας εγκαταλείπουν, όπως φαίνεται», συμπλήρωσε.

Ο Αντώνης Σαμαράς επιτέθηκε παράλληλα στην κυβέρνηση για την πολιτική της στον αγροτικό τομέα: «Σαν να πήρατε απόφαση να “λιώσετε” τον αγροτικό κόσμο: τον κοροϊδέψατε για να πάρετε την ψήφο του κι ύστερα τον χτυπάτε απ’ όλες τις πλευρές. Ξέραμε ότι είστε λαϊκιστές και θυμόμαστε και περιόδους αναλγησίας. Θυμόμαστε τα κατορθώματά σας, όταν ξεφουσκώνατε τα λάστιχα των τρακτέρ. Τώρα, όμως καταλάβαμε και κάτι παραπάνω: ότι το ’χετε χάσει εντελώς. Έχετε χάσει την μπάλα. Μόνοι σας πυροδοτείτε τα χειρότερα…».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου