Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

20.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ''ΣΠΑΣΕΙ'' ΤΟ CHROME

undefined
Αρκετές φορές οι εταιρείες λογισμικού αποφεύγουν να μπουν σε τέτοιους διαγωνισμούς που δίνουν αμοιβή σε όποιον βρει τρωτά σημεία στο σύστημα τους, όμως η Google θα πληρώσει $20.000 και θα δώσει έναν CR-48 σε όποιον το καταφέρει κατά τη διάρκεια του Pwn20wn 2011 Event, που θα γίνει στο Vancouver από 9 έως 11 Μαρτίου...


Το Pwn20wn 2011 Event είναι ένας διαγωνισμός hacking που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την TippingPoint, μια εταιρεία που ασχολείται με την ασφάλεια στο Internet. Τα προηγούμενα χρόνια οι αμοιβές δίνονταν από την διοργανώτρια εταιρεία, όμως από φέτος αρχίζουν να συμμετέχουν και άλλες εταιρείες, όπως η Google.

Ο Chrome είναι ο μόνος από τους μεγαλύτερους browsers (Firefox, Chrome, IE, Safari) που φεύγει άθικτος από τον διαγωνισμό τα τελευταία 2 χρόνια. “Συγχαρητήρια στην ομάδα ασφάλειας της Google για την πρωτοβουλία της να συμμετέχει σε αυτό το διαγωνισμό”, έγραψε ο Aaron Portnoy, διευθυντής της ομάδας έρευνας του TippingPoint για την ασφάλεια, στην ανακοίνωση.

Ο διαγωνισμός φέτος θα δώσει περίπου $125.000 ως δώρα για όποιους καταφέρουν να βρουν ελαττώματα στους παραπάνω browsers, καθώς και στα Windows Phone 7, Apple iOS, BlackBerry 6 OS και Google Android OS.

Να σημειωθεί εδώ, πως η Google διέθεσε σήμερα το πρωί την τελευταία έκδοση του browser της, Google Chrome 9. Τα κυριότερα νέα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει είναι η λειτουργία Chrome Instant, η οποία αρχίζει να φορτώνει μια σελίδα μόλις πληκτρολογηθούν τα πρώτα γράμματα (αρχικά είναι απενεργοποιημένη), η WebGL, που είναι μια νέα τεχνολογία που παρέχει hardware-accelerated 3D graphics, και το ενσωματωμένο Chrome Web Store. Μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του δημοφιλούς browser εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου